Влез

View Full Version : Когато стигнем до секса ми спада

ицо
12-09-2006, 12:53
Какво да правя, вече 2ри път се случва с приятелката ... по принцип нямам никакви проблеми, сврики работи, дори някой път дори и без да ме докосва ми става нямам проблеми с патлака, но стигне ли се до там да почна да слагам презерватива да и го вкарам и... заминава...

12-09-2006, 12:54
bate impotenten si sori...dano namerish smisul da jiveesh vupreki tova

12-09-2006, 12:56
сигурно точно тогава много се притесняваш :lol: spox vsi4ko ti e nared

12-09-2006, 12:58
ne ve impotenten si ne go slushai toq ako ne mi vqrvash hodi na doktor da ti go kaje

12-09-2006, 13:07
ne ve impotenten si ne go slushai toq ako ne mi vqrvash hodi na doktor da ti go kajeаве ако беше импотентен нямаше да му става никога!!! просто притеснение ...

bisolini
12-09-2006, 13:09
Какво да правя, вече 2ри път се случва с приятелката ... по принцип нямам никакви проблеми, сврики работи, дори някой път дори и без да ме докосва ми става нямам проблеми с патлака, но стигне ли се до там да почна да слагам презерватива да и го вкарам и... заминава...

Може би си обратен :smt005

12-09-2006, 13:12

бисолини,глупак си мойто момче :!:
човека иска помощ,а не да му се подиграват [-X

shizzle
12-09-2006, 13:33
Lool, напълнихте темата с глупости за нула време ^^

Както и да е - едно е, че може да е от притеснение. Слагането на презерватива не е лесна работа, докато го натъкмиш възбудата ти отминава, а после като се шашнеш - съвсем омекваш. Затова, след като сложиш презерватива, продължете с любовната игра (обикновено в този момент момичето трябва да е по-активното, зависи от предпочитанията), докато не го усетиш твърд като скала и после давай!

Другото е, че някои презервативи са прекалено тесни (Durex, например). Аз лично си ги предпочитам такива, защото по-трудно се изхлъзват, позволяват по-груб контакт, действат като "пръстени" и т.н. и т.н. Но тесният презерватив пречи на ерекцията. Разходи се до аптеката, вземи си няколко марки - Durex, LifeStyle, Sportex, каквото ти хареса, и ги пробвай кои са ти удобни.

bisolini
12-09-2006, 16:12

бисолини,глупак си мойто момче :!:
човека иска помощ,а не да му се подиграват [-X

Ми помогни му вместо да коментираш по-горните постове :arrow:

глупак си мойто момче :!:

Не е хубаво да говориш така за баща си :smt018

ABSOLUTme
12-09-2006, 20:59
mi..s moq priqtel izpolzvame glavno LifeStyle,zashtoto Durex mn mu stqgat i ponqkoga sme imali suhtiq problem kato tvoq :lol: ..otkakto minahme na LyfeStyle i az sum dovolna,toi e dovolen :-D

Nen0RmalniK
12-09-2006, 21:18
bate impotenten si sori...dano namerish smisul da jiveesh vupreki tova
stiga si ebaval choveka fe pufff deba lainoto mLaK AE

12-09-2006, 23:03

Защо ти тря си го слагаш? Кажи и тя да ти го слага, по готино е \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

12-10-2006, 00:06

Защо ти тря си го слагаш? Кажи и тя да ти го слага, по готино е \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

a taka, tq trqq ti go slaga nali posle ti 6te i go sloji6 ^^

koalka
12-10-2006, 06:53
Според мен се притесняваш...

sineokbatko88
12-10-2006, 12:11
Да и според мен се притеснява!Виж наистина пробвай тя да ти го сложи и виж така ли ще е!

ссс
12-10-2006, 13:16
Ице,девствен си,познах ли :) Отпусни се и не мисли за секса и дали ще се изложиш

TBs
12-10-2006, 16:18
Lool, напълнихте темата с глупости за нула време ^^

Както и да е - едно е, че може да е от притеснение. Слагането на презерватива не е лесна работа, докато го натъкмиш възбудата ти отминава, а после като се шашнеш - съвсем омекваш. Затова, след като сложиш презерватива, продължете с любовната игра (обикновено в този момент момичето трябва да е по-активното, зависи от предпочитанията), докато не го усетиш твърд като скала и после давай!

Другото е, че някои презервативи са прекалено тесни (Durex, например). Аз лично си ги предпочитам такива, защото по-трудно се изхлъзват, позволяват по-груб контакт, действат като "пръстени" и т.н. и т.н. Но тесният презерватив пречи на ерекцията. Разходи се до аптеката, вземи си няколко марки - Durex, LifeStyle, Sportex, каквото ти хареса, и ги пробвай кои са ти удобни.

И аз казвам така. Успокой се малко и всичко ще е на 6 :)

No|Problem
12-10-2006, 16:56
dobre si e