Влез

View Full Version : hMm Ne mIsLiTe Li 4e ZiMaTa e SzOnA nA LuBoVtA? :D

s3xy_d0ll
12-09-2006, 15:27
sno6ti s edin fr si govorihme 4e sqka6 prez zimata s nablijava6tite praznici horata se razgonvat..po4vat da stavat po vlub4ivi...nqkak si.. Saglasni li ste..?

IlLuSi0nS`
12-09-2006, 15:38
хората винаги са влюбчиви и им се прави секс.. не е до сезони..

shizzle
12-09-2006, 15:39
Аа, тук не знам. Аз съм от Варна, при нас сезонът е през лятото - туристи, туристки, туй-онуй ^^ За мен сезонът на "зарибявките" е лятото. А зимата е за секс - вън бушува виелица, трупа сняг, а вътре бумти камината и с любимия човек се гушкате и топлите и не ставате от леглото по цели дни.

l@zur
12-09-2006, 15:58
определено не съм съгласен!
според мен лятото е сезона на разгонването!!!

Sasha2k8
12-09-2006, 16:00

taka si e ;)

ninsy
12-09-2006, 16:03
определено не съм съгласен!
според мен лятото е сезона на разгонването!!!
и според мен тъй

Pocu_Ty
12-09-2006, 16:13
А зимата е за секс - вън бушува виелица, трупа сняг, а вътре бумти камината и с любимия човек се гушкате и топлите и не ставате от леглото по цели дни.
saglasna sum :))

Sasha2k8
12-09-2006, 16:15
А зимата е за секс - вън бушува виелица, трупа сняг, а вътре бумти камината и с любимия човек се гушкате и топлите и не ставате от леглото по цели дни.
saglasna sum :))

auuu tfa e super qko

IKisseDAGirL
12-09-2006, 16:20
за мен също е точно обратното - лятото ми се прави секс много повече..:D не че зимата не ми се, просто тогава сме по-"заспали", неенергични... докато лятото не ти се налага да носиш кой знае колко дрешки, топло е, страстите бушуват и е много по-удобно, можеш винаги и по всяко време :P

s3xy_d0ll
12-09-2006, 16:22
razgoneni malko v kavi4ki imah. predvid po vlub4ivi sqka6 si tarsim partnior za praznicite... :-k

ProstoAz
12-09-2006, 17:00
Аз, да, зимата винаги ми се приисква да има кой да гушна, но после с настъпването на пролетта... :lol: Гаджета винаги зимата си хващам, това ми е сезона...лятото да се вържа с един човек - някак си не става. :D

shizzle
12-09-2006, 17:35
А щом е за гушкане - зимата естествено! Да има кой да те топли и т.н. Предполагам, това ни е останало още от един милион години назад еволюция ^^ Лятото е прекалено горещо за дълги страстни гушкания :D (Макар, че има нещо ужасно възбуждащо в това да правиш секс, целите облени в пот.. толкова е първично!)

koalka
12-09-2006, 17:37
Това хората да се разгонват и да са влюбчиви,са две различни неща.Ами някъде бях чела,че на човек му се прави повече секс през лятото,а по-малко през зимата,но май не е така...

perky_girl
12-09-2006, 17:37

:mrgreen:
Много точно казано!

BaMBOocHa
12-09-2006, 18:22

:mrgreen:
Много точно казано!
да...и аз съм на това мнение...зимата е с причините от студа,пролетта пък съживява,лятото всички се расъбличат(искат или не :) ),а есента е някак си много спокойна и трябва да се съживява с нещо \:D/

panterata
12-09-2006, 19:37
амии не съм съгласна.. според мен е лятото този сезон.. горещо ,яко.. плаж.. летни свалки.. :)

Пенчу
12-09-2006, 20:19
Аа, тук не знам. Аз съм от Варна, при нас сезонът е през лятото - туристи, туристки, туй-онуй ^^ За мен сезонът на "зарибявките" е лятото. А зимата е за секс - вън бушува виелица, трупа сняг, а вътре бумти камината и с любимия човек се гушкате и топлите и не ставате от леглото по цели дни.

Няма повече какво да се каже ..освен ,че тази "камина" е малко от на филмите :mrgreen:

Kitana
12-09-2006, 20:22
яя млъкнете .. к'во ви е виновен сезона .. :) хихи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: то си е до желание....

shizzle
12-09-2006, 20:48
Няма повече какво да се каже ..освен ,че тази "камина" е малко от на филмите :mrgreen:

Не и при мен! Приятелката ми си има всичко - собствен етаж, камина, вана, страхотна гледка, малка тераска с маси за кафе.. Страхотно е! Все едно си ударил от джакпота, ама два пъти - един път със самото момиче, втория - с терена й :D

miloto_girl_4e
12-09-2006, 20:52
Определено не съм съгласна :!: [-X
При мен поне не е така...
Зимата на този студ .. хич не съм разгонена..
Единствената ми мисъл е как да се мушна някъде на топло.., а и когато ми е студено съм раздразнителна и не обичам много комуникацията, камо ли нежности(целувки, прегръдки и т.н)
За мен сезоните на любовта са пролетта и лятото ... особено лятото.. жега, море, разголени тела... ауууууууууу :smt007 :smt007 :smt016 :smt016

XXX_f
12-09-2006, 20:55

shizzle
12-09-2006, 21:22
Единствената ми мисъл е как да се мушна някъде на топло..

А не ти ли харесва идеята да се мушнеш заедно с някой? Знаеш ли, сексът може да е много стоплящо занимание ^^ Аз затова -предпочитам- да го правя през зимата. Лятото понякога ми става прекалено горещо (аз имам по-висока телесна температура, не знам защо, като малка печка съм и лятото дори може да ми падне кръвното от прегряване)

12-09-2006, 23:04
sno6ti s edin fr si govorihme 4e sqka6 prez zimata s nablijava6tite praznici horata se razgonvat..po4vat da stavat po vlub4ivi...nqkak si.. Saglasni li ste..?

Лятото е даааааааааааааааааааааааа аа Голи теееееелаааааааааааа плаааааааж сееееееееееекс топло е сеееееееееееееееекс пече слънце и пак сееееееееекс Само затва обичам лятото :P :P :P

radito
12-10-2006, 16:46
да определено зимата е сезона на любовта,а не лятото щото тогава са свалките,флиртовете...а определено флирта няма нищо общо с любовта! \:D/ но все пак повече обичам лятото!