Влез

View Full Version : Орална любов

Rheita
12-09-2006, 19:06
Ейй сладурковци..малко ме е срам че пиша тук но..се налага :( С гаджето ми от близо месец се сближихме и започнахме да се задоволяваме един друг....Но тук идва проблема..Той обожава да ме лиже...но дойде ли моят ред и...не знам как да го кажа но..като ми насочи главата надолу и... :( нз,не ми е никак приятно да му правя свирки,а като гледам колко го възбужда това..не мога да му го кажа,макар че той..май го е забелязал :( Първия път дори ми се повдигаше..а сега когато се наложи да го правя чак сълзите ми потичат :( Много ми е неприятно....И не знам кво да правя..Може би ще свикна но..нз :(

12-09-2006, 19:11
НАУЧИСЕ ДА ТИ ХАРЕСВА!!!!! :smt034 :smt005

ABSOLUTme
12-09-2006, 19:20
predubedena si, imash kofti spomeni ili ne ti haresva samoto izjivqvane? :-s
ako sa purvite 2-sednete da pogovorite i vse shte stignete do nqkakvo reshenie,koeto da zadovoli i 2ma vi.ako e 3toto obache,to togava prosto mu go kaji,nasila hubost ne stava,a i ::: bez chuvstvo...ne vurvi 8-[ :lol:
are uspeh

IlLuSi0nS`
12-09-2006, 19:22
е кое ти е неприятното ? странна работа..

malka_sladuranka
12-09-2006, 19:24
Всичко е в начина по който мислиш. Въобразила си си мойе би че е нещо гадно, неморално, долно или незнам там какво и това е резултата.Просто си помисли например за това колко му е хубаво на него..за някакви мърсотиики и ше видиш как и на теб ще ти хареса да го правиш :D

SINDEL
12-09-2006, 19:30
Настроила си се 4е не ти харесва и съответно ти е неприятно. Не мисли за това като за нещо гадно или гнусно или пък срамно. Особено пък ако искаш да му доставиш удоволствие, ше ти се наложи да го преглътнеш и да свикнеш.. дори трябва да се нау4иш да ти харесва.
А, и да не забравя, когато следващия път тръднеш да му правиш френска, помоли го да не те насилва за нищо - в смисъл сама си определи темпото, пробвай и виж колко ти е най-добре да му го лапнеш и така едно по едно, докато свикнеш :wink:

panterata
12-09-2006, 19:31
ами харесва не харесва.. свикваш.. и на мен в началото не ме кефеше.. амаа няма избор.. пък и като спреш да си мислиш че е гадно започва да ти харесва и да се възбуждаш.. ;)

shizzle
12-09-2006, 20:05
Отново съм съгласен със SINDEL. Кажи му да не те натиска, кажи му, че ще го направиш бавно и нежно и много ще му хареса, стига да не ти бута главата. А преди това, ако искаш, може да вземете душ заедно. Или да му направиш свирка направо под душа - усещането е много по-"чисто".

SINDEL
12-09-2006, 20:09
Настроила си се 4е не ти харесва и съответно ти е неприятно. Не мисли за това като за нещо гадно или гнусно или пък срамно. Особено пък ако искаш да му доставиш удоволствие, ше ти се наложи да го преглътнеш и да свикнеш.. дори трябва да се нау4иш да ти харесва.
А, и да не забравя, когато следващия път тръгнеш да му правиш френска, помоли го да не те насилва за нищо - в смисъл сама си определи темпото, пробвай и виж колко ти е най-добре да му го лапнеш и така едно по едно, докато свикнеш :wink:

SINDEL
12-09-2006, 20:10
Бах мама му! Тва как стана 4е си пуснах пак същия пост :shock:

shalis
12-09-2006, 20:20
Mmmm misli si, 4e e ne6tos aldko, vkusno...^to ne probva6 da go namaje6 s med...use6taneto e qko...I men v na4aloto mi be6e nqkvo gadno ama posle...A sega mi e mnogo kef i mi deistva super-vyzbujda6to:)

No|Problem
12-09-2006, 20:43
svikvai :-D

shizzle
12-09-2006, 20:59
svikvai :-D

Хахаха, колкото и да е брутално, съм съгласен. В нашата сексуална епоха, френската любов е много важна част. Или това, или си търси някоя изгубена романтична душа, която не може да се справя с проблемите на външния свят.

malkata_
12-09-2006, 21:07
Ейй сладурковци..малко ме е срам че пиша тук но..се налага :( С гаджето ми от близо месец се сближихме и започнахме да се задоволяваме един друг....Но тук идва проблема..Той обожава да ме лиже...но дойде ли моят ред и...не знам как да го кажа но..като ми насочи главата надолу и... :( нз,не ми е никак приятно да му правя свирки,а като гледам колко го възбужда това..не мога да му го кажа,макар че той..май го е забелязал :( Първия път дори ми се повдигаше..а сега когато се наложи да го правя чак сълзите ми потичат :( Много ми е неприятно....И не знам кво да правя..Може би ще свикна но..нз :(

Ооо скъпа...не е толкова отвратително та чак да ти се насълзяват очите...и мен в началото ми беше гадно...моя разбра и непосмя да ми намекне вече че иска...от тва ми стана някак си странно...и реших че все пак не е толкова зле...свиква се... :mrgreen:

SeXyAdrenaLinka
12-09-2006, 21:43
ми свиква се и на мен ми беше малко кофти в на4алото ама бързо свикнах и сега ме кефи много наистина :)

Scarabey
12-09-2006, 21:54
Е да верно кво е толко неприятно?Първия път като праих свирки не бях на върха на щастието но лека по лека зе и на мене да ми харесва

12-09-2006, 22:46

от миризмата ли ти потичат сълзи? кажи му да се го мие не само по празниците

krem4et0
12-10-2006, 10:24
Като не ти харесва просто му го кажи. Не можеш да споделиш с гаджето си ли? Ами извинявай,но след като сте интимни трябва да можеш да му го кажеш. По принцип не ми е гадно-очаквах нещо по-лошо,но се оказа хубаво. Просто не трябва да си предубедена,а той трябва да е чист. Тогава ще ти хареса. След като обаче не е така-не го прави. От личен опит ти казвам,че и с ръка и със секс можеш да го задоволиш достатъчно добре и да е на 7-мото небе!

radito
12-10-2006, 16:09
Е кво ти е толкова гадно!тоя не се мие ли кво?!....на мене никога не ми е било неприятно.още от 1-я път ми хареса! :smt016 ::: ::: ::: вземи си погори с него и му го кажи това!

zaiobaio
12-10-2006, 19:45
ооооооох пък аз имам хем същия, хем абсолютно противоположен проблем. значи имам желание за свирка, и то огрооооооооомно, но все нещо ме спира.. не знам.. в един момент си мисла че съм готова и няма какво да ме спре да го налапам :mrgreen: и в следващия момент вече като се стигне до това.. ми не мога.. нещо ме е страх ли не знам и аз. не съм правила свирка до сега и затова .. на психична основа е 100 % . много искам да му направя кефа на мойто момченце но....не мога да се престраша. направя ли първата стъпка след това ще е лесно ама как да я направя да му се не види :( уф кофти проблем е ](*,)

shizzle
12-10-2006, 20:13
Трудно ми е да си представя страх от свирка.. Ще го сравня с момента, когато за първи път трябва да скочиш "глава" от някои много високи скали в непознати води. Просто си го налагаш и го правиш, без да мислиш, че можеш да станеш на пастет, ако нацелиш някой подводен камък. Не ти звучи много умно? Тогава не прави свирка. Но човек трябва понякога просто да използва волята си, тя затова му е дадена.

deidiy
12-10-2006, 21:04
не ти е приятно :-k защо така
еми кажи му като не ти е приятно :D
иначе zaiobaio няма от какво да се притесняваш давай смело :-D и аз бях така и с всяко ново гадже съм така ама вече май го преодолях :smt005