Влез

View Full Version : когато надеждата умира последна

просто_Аз
12-09-2006, 19:11
абе хора направих това което си знаех че не трябва :arrow: хлътнах по неподходящо момче ](*,)
:arrow: той е просто това което търсех дълго време-красив /рус със красиви сини очи/ висок,строен,абе моето момче мечта :smt007 със самочувствием,знае колко струва и се държи на положение,знае какво иска и как да го постигне... :smt007 абе супер миличък и сладичък е!!! От някъде около 1 седмица реших че ще се пристраша и ще му се появя пред погледа...започнаха се едни флиртове съвсем наивни и от негова и от моя страна..ала бала..флиртчета..но нищо сериозно..в петък той дойде при мен и нещо тръгна да ми пуска закачки и аз уж на шега викам 'ти кога ще ми дадеш номера си/ и той вика 'когато кажеш' и аз 'още сега' и той ми го даде ;) и ми вика ...краси ;-) защото не се познаваме по име,смисъл говорим си на ТИ но не сме се запознавали :smt005 макар,че той знае как се казвам и аз зная как му е името...както и да е ;) вчера си писахме супер сладки смс-и и аз днес му звъннах да си го чуя защото не издържам и какво стана въпрос и аз му викам 'има ли много момичета около теб' /защото той работи като DJ/ и той да има и аз кажи им да не те барат,защото си мой,става ли?" и той "да няма проблем,твой съм' :oops: аз съм си реалистка и знам,че такова хубвао момче явно има много обожателки но ако може да ми дадете съвет как да го впечатля,как да го сваял както се казва ;) защото съм здравата хлътнала
благодря предварително :smt006

perky_girl
12-09-2006, 19:18
Просто бъди себе си!

aP0kAlIpSiS
12-09-2006, 19:29
Дръж се естествено,както досега.Явно на него му харесва...

MoHuTo
12-09-2006, 19:37
Бъди това което си и няма да съжаляваш!Само не се преструвай на такава каквато не си, защото така няма да го впечатлиш [-X

malkata_
12-09-2006, 19:43
Бъди това което си и няма да съжаляваш!Само не се преструвай на такава каквато не си, защото така няма да го впечатлиш [-X

Точно така...най-тъпото,което можеш да направиш е да се преструваш на такава каквато всъщност не си...просто бъди сиби си...успех :wink: :mrgreen:

vvs_go
12-09-2006, 21:29
harem4e harem4e se zaformq

He3HauKa
12-09-2006, 21:57
Той е DJ и наистина около него е пълно с мацки,но сигурно повечето надути,правежни, и т.н.Не трябва да се опитваш да бъдеш,нещо което не си,защото от страни ще изглежда смешно.Бъди естествена и ще привлечеш много по-голямо внимание,защото такива момичета в днешно време са рядкост :-s

12-10-2006, 00:19
абе хора направих това което си знаех че не трябва :arrow: хлътнах по неподходящо момче ](*,)
:arrow: той е просто това което търсех дълго време-красив /рус със красиви сини очи/ висок,строен,абе моето момче мечта :smt007 със самочувствием,знае колко струва и се държи на положение,знае какво иска и как да го постигне... :smt007 абе супер миличък и сладичък е!!! От някъде около 1 седмица реших че ще се пристраша и ще му се появя пред погледа...започнаха се едни флиртове съвсем наивни и от негова и от моя страна..ала бала..флиртчета..но нищо сериозно..в петък той дойде при мен и нещо тръгна да ми пуска закачки и аз уж на шега викам 'ти кога ще ми дадеш номера си/ и той вика 'когато кажеш' и аз 'още сега' и той ми го даде ;) и ми вика ...краси ;-) защото не се познаваме по име,смисъл говорим си на ТИ но не сме се запознавали :smt005 макар,че той знае как се казвам и аз зная как му е името...както и да е ;) вчера си писахме супер сладки смс-и и аз днес му звъннах да си го чуя защото не издържам и какво стана въпрос и аз му викам 'има ли много момичета около теб' /защото той работи като DJ/ и той да има и аз кажи им да не те барат,защото си мой,става ли?" и той "да няма проблем,твой съм' :oops: аз съм си реалистка и знам,че такова хубвао момче явно има много обожателки но ако може да ми дадете съвет как да го впечатля,как да го сваял както се казва ;) защото съм здравата хлътнала
благодря предварително :smt006

Otiva6 i go nagrabva6... kvo po elementarno ot tova... 6tom toq qvno te haresva ;P

koalka
12-10-2006, 06:38
Ами вие сте си казали доста неща,но под формата на закачки и флиртове,но мисля, че е време да поговориш сериозно с него и да го поканиш да излезете,но най-важното е да го питаш дали имаш шанс с него.

ProstoAz
12-10-2006, 08:28
Продължавай в същия дух, за сега изглежда се справяш чудесно! :D
Успех! :wink:

просто_Аз
12-10-2006, 08:29
koalka e как така да го питам дали имам шанс с него? Не ли прекалено прибързано все пак ние флиртуваме само от една седмица :smt012
Благодаря на всички,които си изказахте мнението :smt006

Crafter
12-10-2006, 08:37
Ето нещо, което ти пропускаш - той е дошъл при теб. Това не би се случило, ако ти беше "поредния флирт". Човек, като него е свикнал да бъде заобиколен от жени, да, но когато той идва при теб... да казвам ли още?

Ниското ти самочувстви ще го прогони, съмнянията ти ще го прогонят, страхът ти ще го прогони, неувереността ти ще го прогони. Бъди уверена, че той е дошъл заради теб самата, а не по друга причина.

Ще изтъкна само една (по мое мнение) грешка, която си допуснала. Когато взимаш нечий номер, не е особено разумно да му се обадиш още на следващия ден. Достатъчно е, че ти си взела първата крачка. Все пак не би искала самочувствито му да удари небето - ще се самозабрави.

BeBcHeTo
12-10-2006, 09:03
Бъди себе си!.....и вси4ко ще Ок

IKisseDAGirL
12-10-2006, 10:07
ами явно нещата са тръгнали в правилната посока, въпрос на време е да се съберете :P пожелавам ти успех:}}

просто_Аз
12-10-2006, 14:54
Искам да ви попитам и още нещо :arrow: много ми се иска да го чуя, вчера аз му се обадих и се чудя няма ли да е прекалено вече ако аз го потърся отново.А толкова много искам да го чуя.... ](*,) Моля ви кажете си мнението,важно е за мен :(

SouL^*DiViNe
12-10-2006, 15:00
Spoko..prodyljavai v sy6tiq duh... ;-)