View Full Version : brusnata ili ne
abe horica q kajete (po skoro mom4etata) kak e po dobre, kato e brusnato momi4eto otdolu ili ne?ima li razlika? i kak e po got :P
ABSOLUTme
12-09-2006, 19:23
est,che e po-dobre vsichko 'dolu' da e gladko :-D
inak dokato rovish iz hrastalacite ili shte zabravish kvo si trugnal da tursish,ili dokat go namerish,she ti e minala vuzbydata :lol: :lol:
a dali s kola-maska,epilator ili prosto shte si teglish brusnacha si e lichno tvoi izbor
brutal_baby
12-09-2006, 19:24
аз съм момиче но от гледна точка на личната хигиена и на гледката трябва да си гладка или с някаква интинма прическа ...
malka_sladuranka
12-09-2006, 19:26
гладичко е по-готинко :oops:
panterata
12-09-2006, 19:30
да е бръсната естествено :) за предпочитане цялата :) косми има ли.. бляяя
Аз мразя да си оставям квито и да било косми там - вси4ко махам :wink:
А приятелят ми.. предполагам и на него така му е по-гот, отколкото да се вре из храсталаци :-D
трвябва да е чисто че да има лизинг :smt019 :smt118 :smt119
най яко отдоло да си като конска опашка то когато не видиш големите басамаци да ти се загубиш хуя няма трапка !
Като гледам в темата се питат момчетата а до сега почти всички отговорили са момичета..брейй :?
Като гледам в темата се питат момчетата а до сега почти всички отговорили са момичета..брейй :?
Да! И аз се учудих, че толкова много харесвате да се бръснете отдолу, дори и не заради момчетата, че да афиширате това толкова бурно!
А иначе - гладко (гласувам с две ръце и два крака) Не, че някое момче ще те зареже, защото не се бръснеш.. Просто жените се свързват с гладка, мека кожа, и "храсталаци" не попада много точно под това орпеделение.
No|Problem
12-09-2006, 20:40
mhmmmm :smt016
Човекът-OFFTOPIC
12-09-2006, 22:06
За да не отварям нова тема с автор "гост", която да се превърне в 99 сраници оплювания и т.н. реших да задам въпросът си тук :
Дами, Вие как предпочитате областта около мъжките достойнства (особенно при "свирки") ?
Гладко на всякъде, натурално, от части, прически ...
Аз лично махам само гъстите косми и оставям тънките, редки по скротума, поради факта, че обичам по времето или след "свирка" момичето да ме гъделичка от долу по скротума. (не чак до задника де) =;
А съм пробвал и без тези редките ефекта изцяло се губи.
abe horica q kajete (po skoro mom4etata) kak e po dobre, kato e brusnato momi4eto otdolu ili ne?ima li razlika? i kak e po got :P
Гладка като лист гланцирана хартия :P :P :P :P
Nqma zna4enie stiga da ne e prekaleno okosmeno
bulgarche
12-10-2006, 06:25
трвябва да е чисто че да има лизинг :smt019 :smt118 :smt119
Еми момчетата предпочитат отдолу да е гладко...
sineokbatko88
12-10-2006, 12:15
Pri vseki e razlichno nqkoi m haresva da se rovqt v hrastalaci a dr da e gladko!Az lichno predpochitam da e pochisteno momicheto se pak tova e nqkakva higiena(no vseki chovek si ima individualno mnenie) :roll:
Sasha2k8
12-10-2006, 12:27
За да не отварям нова тема с автор "гост", която да се превърне в 99 сраници оплювания и т.н. реших да задам въпросът си тук :
Дами, Вие как предпочитате областта около мъжките достойнства (особенно при "свирки") ?
Аз лично махам само гъстите косми и оставям тънките, редки по скротума, поради факта, че обичам по времето или след "свирка" момичето да ме гъделичка от долу по скротума. (не чак до задника де) =;
А съм пробвал и без тези редките ефекта изцяло се губи.
gladi4ko gladi4ko navsqkade.. \:D/
Абе мене не ме е*е примерно приятеля ми кво му харесва, аз от лична хигиена не бих се оставила с храсталаци!ако не му харесва глатко да си намери друга, която ше се търпи с косми!
zaiobaio
12-10-2006, 20:00
аз с ръка на сърцето казвам че ми е все едно как е мъжкото достойнство. разбира се чудесно е ако се постарае мъжа за мен специално :oops: но и окосмен да си е няма въобще да ми развали кефа :) тва от личен опит го казвам :smt008
естествино че прическата "гол ахлюв" :lol: е по-добра
1 от гледна точка на хигената :)
2 на допир е по-готино
3 на момчетата им е по-год(поне до колкото знам)
4 най-лесно се подържа :-D
{Poison}
12-14-2006, 17:50
Не бръснато,а епилирано,от бръсненето кожата става по-груба .
mnooooooo kosmato xaxa naprau da e s ogromna kosmata konska opa6ka.kat q iba da mi sa izgubi onaq rabota.xaxaxaxax basi 6iabanata tema