Влез

View Full Version : Moderated:Обичам да си бъркам с пръст отзад...

ачката
12-09-2006, 19:23
здр едно въпросче аз съм момче на 17 и от доста време насам ме мъчи една страст аз съм нормален в смисъл само с жени :) ама докато се задоволявам сам (правя си чикия) обичам с другата си ръка да си ..... как да го кажа... абе да си бъркам с пръст в гъза... и си викам това нещо нормално ли е? и да ли ако спомена на приятелката ми за това тя ще ме помисли за извратеняк! моля дайте ми съвет моля незнам дали съм нормален, незнам мн ми харесва какво да правя?! нормален ли съм?!

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

malka_sladuranka
12-09-2006, 19:31
хм...ами..щом ти харесва...прави го лошо няма :D

panterata
12-09-2006, 19:32
амии сигурно си нормален.. щом си харесваш момичета.. прави го щом те кефи , амаа не казвай на никой :)

SINDEL
12-09-2006, 19:34
Лошо няма! Много мъже оби4ат да ги/се докосват и в тая област, ама малко си признават да не им лепнат етикет 4е са педал4ета веднага :roll:
Ина4е то дори си го и пише на мноо места - не е ненормално, дори е 4есто срещано

12-09-2006, 19:35
аха мерси ама да питам ако твоя приятел ти каже така и така ... ти как ще го приемеш?

shalis
12-09-2006, 19:35
Shto ne probva6 s nqkoe mom4ence sy6toto tova...ako i s mom4e ti haresa zna4i si Bi :mrgreen:

SINDEL
12-09-2006, 19:40
аха мерси ама да питам ако твоя приятел ти каже така и така ... ти как ще го приемеш?

Аз ли?
Ами не знам... :-k не ми се е налагало да мисля по въпроса. Ама не бих се ужасила.

shizzle
12-09-2006, 19:53
Хахахах. Деца, не правете това у дома си! (в смисъл, не си признавайте пред мама или татко)

Тъй като съм доказал вече сексуалността си (многократно), няма от какво да се притеснявам. Обикновено точно тези, които най-много възроптават покрай такива странности, са с объркан светоглед. Отзад си еднакъв както с всички момичета - щом на тях е нормално да им харесва, и за теб е нормално. И на мен ми харесва. Приятелката ми откри тази моя "странност" съвсем случайно (и с пръстче). Е, не че и аз не стенех като пред оргазъм и при най-малкото докосване, де ^^ Тя беше доста изненадана, но много повече - възбудена от това си откритие. Самата "нестандартност" й се вижда тоолкова стимулираща, че това й се превърна в една от редовните спирки по време на интимната игра. И особено, когато използва езиче (всякакви хигиенни мерки са взети предварително) направо ми иде да се побъркам!

Ако те е срам да кажеш на приятелката си, но все пак искаш да опиташ, направи го по индиректния начин. Карай я да те хваща за задника (на повечето момичета така или иначе това им харесва), сам я стимулирай там и тя все някой път ще я обземе любопитството ^^

SINDEL
12-09-2006, 19:57
Хахахах. Деца, не правете това у дома си! (в смисъл, не си признавайте пред мама или татко)

Тъй като съм доказал вече сексуалността си (многократно), няма от какво да се притеснявам. Обикновено точно тези, които най-много възроптават покрай такива странности, са с объркан светоглед. Отзад си еднакъв както с всички момичета - щом на тях е нормално да им харесва, и за теб е нормално. И на мен ми харесва. Приятелката ми откри тази моя "странност" съвсем случайно (и с пръстче). Е, не че и аз не стенех като пред оргазъм и при най-малкото докосване, де ^^ Тя беше доста изненадана, но много повече - възбудена от това си откритие. Самата "нестандартност" й се вижда тоолкова стимулираща, че това й се превърна в една от редовните спирки по време на интимната игра. И особено, когато използва езиче (всякакви хигиенни мерки са взети предварително) направо ми иде да се побъркам!

Ако те е срам да кажеш на приятелката си, но все пак искаш да опиташ, направи го по индиректния начин. Карай я да те хваща за задника (на повечето момичета така или иначе това им харесва), сам я стимулирай там и тя все някой път ще я обземе любопитството ^^

=D> =D>
А така, мноо мразя като някой оби4а нещо малко по-разли4но или по-нетрадиционо и да го обявяват за не знам си къв си.... :evil:

Kitana
12-09-2006, 20:14
защо да е ненормално... всеки си има както аз му викам "жешко място"-горещи то4ки на възбуда и няма нищо лошо да си ги симулираме .. както и на моми4етата така и на мом4етата им харесват еднакви места..
например приятеля ми мн му допада да го пипам, галя или масажирам за дупето по време на секс... (не вътрешно).. на мен ми доставя удоволствие да го гледам доволен и пъшкащ ... КОЙ Е КАЗАЛ 4Е САМО ЖЕНИТЕ ИМ Е ХУБАВО ДА ГИ "БАРАТ" ЗА ДУПЕТО !!!

panterata
12-09-2006, 20:57
абее нормално не нормално.. никой не те кара да казваш на приятелката си..

Nen0RmalniK
12-09-2006, 21:22
tctctctccc........

Kartofa
12-09-2006, 21:41
Ти си моят идол. И аз исках да задам този въпрос от толкова време, но ме беше срам. Благодаря ти че го направи вместо мен. Би ли споделил някаква по-особена техника, която използваш или нещо интересно което си забелязал. =D>

Благодаря

Mravoqdat
12-09-2006, 21:49
em boi4o ko da ti kaja ne e mnogo normalno ama ade karai samo gledai da ne po4ne6 da si barka6 s pove4e ot edin prast za6toto togava ve4e stava opasno ili po to4no 6te si napravo za leviqt trotoar [-X

shizzle
12-09-2006, 22:37
Ти си моят идол. И аз исках да задам този въпрос от толкова време, но ме беше срам. Благодаря ти че го направи вместо мен. Би ли споделил някаква по-особена техника, която използваш или нещо интересно което си забелязал. =D>

Благодаря

Пробвай с отвертка. И после с фенерче. И бутилка от кола, 2.5л :D Хахахахаха

quench
12-09-2006, 22:40
Еее,не бъди толкова зъл!

shizzle
12-09-2006, 22:41
Що, бе, трябва да е яко! Аз ако можех щях да се хваля по улиците на хората! :twisted:

quench
12-09-2006, 22:43
По-добре да си хване една Мистрес,която да му го прави...
И така може да е брутално....

12-09-2006, 23:11
здр едно въпросче аз съм момче на 17 и от доста време насам ме мъчи една страст аз съм нормален в смисъл само с жени :) ама докато се задоволявам сам (правя си чикия) обичам с другата си ръка да си ..... как да го кажа... абе да си бъркам с пръст в гъза... и си викам това нещо нормално ли е? и да ли ако спомена на приятелката ми за това тя ще ме помисли за извратеняк! моля дайте ми съвет моля незнам дали съм нормален, незнам мн ми харесва какво да правя?! нормален ли съм?!

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

Един беше проал с лъжица, ти си следващия който тря пробва с черпак

koalka
12-10-2006, 06:57
Някъде четох,че някои мъже обичат да го правят,защото така се притиска простатната жлеза и за това им е приятно.Прави го...не вярвам да има проблем.

allera_hell
12-10-2006, 07:55
4yvala sam 4e mn maje se vazbyjdat po tozi na4in. kaji na pritelkata ti moje da se navie tia da ti go pravi

No|Problem
12-10-2006, 09:45
:smt067 :smt066 :smt068 :smt069

BLaCk_LaDY_
12-10-2006, 09:52
kato ti haresva-losho nqma :)

machoka
12-10-2006, 15:18
:arrow: Моля, прочетeте правилата на форума! (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html)

:arrow: т. 11