View Full Version : simuliraneto na orgazam
s~l~a~d~i~n~k~a
12-09-2006, 21:12
toku 6to pr mi me popita 6tot mu bilo liubopitno dali nqkog asam svar6vala s nego..... kak da kajesh na 4oveka kogoto obi4ash 4e prosto ti e trudno da svar6i6.... (ne e zaradi nego sig sam) stra6no e dobar no az prosto ne moga da svar6a..uj se prestruvam ama qvno ne tolkoz dobre 6tom mi kaza mi az pone ne sam razbral zalagah go pak no mi kaza 4e iska i dvamata da svar6vame 6tot ina4e mu e tapo i ne samo tfa ami i da use6ta 4e svar6vam
kakfo trqq napravq v toq slu4ai nz? kak trqq se prestruvam kfo da pravq??
malkata_
12-09-2006, 21:16
ооо мила споко....и аз съм така с моя...или поне до скоро бях...той разбра и полага повече усилия така да се каже и успява...от колко време сте с твоето момче ако мога да попитам :mrgreen:
panterata
12-09-2006, 21:18
аз никога не съм се преструвала :) ако свърша хубаво , ако ли не -не няма кфо да крия ;)
ABSOLUTme
12-09-2006, 21:21
a shto trqbva da se prestruvash? :-s
ne mislq,che ima smisul..po-dobre sledvashtiq put prosto sama si pomogni ili sled kato toi svurshi go nakarai da se zaeme s teb :-D
deto imashe edin laf.. :lol: ..chai,che mi e smeshno sravnenieto...taaa kakto toi si e legnal da kajem i e toku shto svurshil,skachash i mu se predostavqh..a ako ne shte dobrovolno 'mu sqdash na liceto' i da raboti :lol: :lol: :lol:
malkata_
12-09-2006, 21:24
аз не казвам че съм се преструвала....еее може би малко...доставял ми е някво удоволствие ама не кой знае кво :mrgreen: а и все пак с него съм от 11месеца и правим секс от около 4 месеца начи ме е чакал 7 месеца-все пак той ми е първият!!! :lol:
s~l~a~d~i~n~k~a
12-09-2006, 21:31
аз никога не съм се преструвала :) ако свърша хубаво , ако ли не -не няма кфо да крия ;)
e da no vse pak 6te se po4uvstvash super zle ako razberesh 4e ne mojesh da nakarash 4ovekat s kogoto si da izpita orgazam dori i da obesnq 4e ne e v nego vinata pak 6te se 4uvstva zlea ne iskam da go karam da mu e zle
ооо мила споко....и аз съм така с моя...или поне до скоро бях...той разбра и полага повече усилия така да се каже и успява...от колко време сте с твоето момче ако мога да попитам :mrgreen:
ot 5 meseca a ot 4 meseca i malko gore dolu pravim sex
ABSOLUTme
12-09-2006, 21:34
e da no vse pak 6te se po4uvstvash super zle ako razberesh 4e ne mojesh da nakarash 4ovekat s kogoto si da izpita orgazam dori i da obesnq 4e ne e v nego vinata pak 6te se 4uvstva zlea ne iskam da go karam da mu e zle
kazah ti be,qhash go i dokato ne svurshi(sh) ne stava :lol: :lol:
tukmo taka shte go ambicirash :wink:
malkata_
12-09-2006, 21:40
хаха добра идея...яхваш коня пък квото ще да става
:mrgreen: :lol:
ABSOLUTme
12-09-2006, 22:01
хаха добра идея...яхваш коня пък квото ще да става
:mrgreen: :lol:
mn qsno..ama kato se zamislq,tva moje i da se broi edin vid za samozadovolqvane :lol:
Охоо, мен като ме яхнат и мога и до вдругиден така. Много е кеф някой друг да поеме инициативата за малко. Стар човек съм вече, имам нужда от почивка ^^ Та дано тази позиция действа така и на твоя човек.
toku 6to pr mi me popita 6tot mu bilo liubopitno dali nqkog asam svar6vala s nego..... kak da kajesh na 4oveka kogoto obi4ash 4e prosto ti e trudno da svar6i6.... (ne e zaradi nego sig sam) stra6no e dobar no az prosto ne moga da svar6a..uj se prestruvam ama qvno ne tolkoz dobre 6tom mi kaza mi az pone ne sam razbral zalagah go pak no mi kaza 4e iska i dvamata da svar6vame 6tot ina4e mu e tapo i ne samo tfa ami i da use6ta 4e svar6vam
kakfo trqq napravq v toq slu4ai nz? kak trqq se prestruvam kfo da pravq??
Купи си испанска муха
hahahah ebati zleto
ne pita kak da polu4i orgazum
a kak da se prestruva...
mi maloumni pa4i kato teb naistina ne zaslujavat da izpitat podobno ne6to
Абе ти си бил голем мангал? Я се регни,за да те видим кой си,смелчага!
Абе ти си бил голем мангал? Я се регни,за да те видим кой си,смелчага!
Hahahahahahahahahahaha sqka6 kato se regna i vmesto gost pi6e nqkakuv nick 6te "vidi6" koi sum? ebati kreten4eto, hodi se grumni be
Ще гръмна гъзъ на майка ти като го напълня със сперма,тъпо копеле! А като се регенш,по един или друг начин ще те намеря....
Ще гръмна гъзъ на майка ти като го напълня със сперма,тъпо копеле! А като се регенш,по един или друг начин ще те намеря....
Vnimavai da ne se popikae6 ot qd samo... sme6en sme6en