Влез

View Full Version : Годеж ? Как със какви думи ?

KingSize
12-09-2006, 21:26
Здравейте ,
аз съм Иво на 23 години .. Възнемерявам към нова година да предложа брак или годеж както искате го наречете на жената която обичам която е на 24 години ..
Обаче не знам точно как ? Съвет ? Предложения ?!

GeRgY
12-09-2006, 21:31
:-k :-k Мой човек това е сериозно.. незнам кой може да ти даде Съвет ТОЧНО за такова нещо... Просто ти си го измисли да бъде оригинално и да я зарадва.. :-#

SINDEL
12-09-2006, 21:35
Ооо :-s
Тва е сериозно.
Не е добра идея да търсиш помощ за такова нещо в тийн форуми, а пък и не знам тука кой изобщо би могъл да помогне :-k

Scarabey
12-09-2006, 21:41
Еми кажи и това което изпитваш към нея,че искаш да споделиш живота си с нея нещо от тоя род...

KingSize
12-09-2006, 21:45
Ideqta mi beshe devoiki koito veche sa osaznali kakvo iskat ..
da spodelqt kak biha iskali nqkoi da napravi podobna stupka kam tqh ..
toest vseki kak si go predstavq za sebe si ..
Taka se nadqvam da otkria neshto koeto da vzema kato ideq , razbira se ostavam i vaobrajenieto si da raboti no vse pak ..

vvs_go
12-10-2006, 10:22
ami az sym mom4e ama bqh gledal v edin film 4e edni deca bqha napisali 6te se ojeni6 li za men nali tozi myja gi be6e nakaralna rabotnoto mqsto na mackata PO TEMATA: v nikakyw slu4ai ne slu6ai kvo se pi6e v toq forum Izvikai priqteloite ti na bira i ma4 u vas i mydrete originalni idei

Krem4eto
12-10-2006, 10:50
Здравейте ,
аз съм Иво на 23 години .. Възнемерявам към нова година да предложа брак или годеж както искате го наречете на жената която обичам която е на 24 години ..
Обаче не знам точно как ? Съвет ? Предложения ?!

Ако си от София я заведи на ледена пързалка и докато се пързаляте и падни на колене и и кажи :smt007 мнооого романтично!!!

Може да отидете у тях или у вас и да и кажеш вземи от якето ми от левия/десния джоб каквото има и ми го донеси \:D/
Може да я извикаш вкъщи да гледате филм и пускаш диск/касета,където си се записал как казваш "Ще се омъжеш ли за мен" :wink:
Може да и предложиш на 'Море от любов'.
И последно на покрива на блок да направиш вечеря и да и предложиш :) :) :) УСПЕХ ДАНО СЪМ ТИ ПОМОГНАЛА!!!
И КАЖИ КАК ЩЕ И ПРЕДЛОЖИШ,ЧЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО!!!

tanita_g
12-10-2006, 10:57
Може например пред външната врата (нейната) 10 балона пълни с хелий отдолу завързани и надпис "Ще се омъжиш ли за мене"

ThePainIsReaL
12-10-2006, 11:57
Сори , че го казвам , ама си надценил повечето тука . Айде няма нищо ..

Радвам се за тебе и нея , много щастие , обич и т.н. и айде дано всичко е О.К.
Peace

nasty_f
12-10-2006, 12:32
Това са сериозни работи и каквито и идеи да ти даваме...Не мисля,че са много оригинални,а това би трябвало да е идеален момент,защото никога няма да се забрави!Потърси от приятелите си съвет,все пак това е ТИЙНфорум.Не,че имам нещо против,обаче не мисля,че ще е от голяма полза!

BeBcHeTo
12-10-2006, 12:52
Ооо :-s
Тва е сериозно.
Не е добра идея да търсиш помощ за такова нещо в тийн форуми, а пък и не знам тука кой изобщо би могъл да помогне :-k
и аз съм на тфойто мнение...

I_ve7o
12-10-2006, 13:18
sorka..ama ne mislq 4e tova e mqstoto da pita6 kak da predloji6 na lybimata si... no vse pak
tanita_g Може например пред външната врата (нейната) 10 балона пълни с хелий отдолу завързани и надпис "Ще се омъжиш ли за мене"
tova e ideq kefi me as li4no bih se zaradvala adski mnogo ;))

Nonamed
12-10-2006, 15:27
Няма значение как ще и предложиш, важното е като го направиш с какъв тон и изображение на лицето ще го направиш.
Когато и предлагаш гледай да изглеждаш мъжествено, в същото време много емоционален и весел. Успех!! \:D/ :-({|=

vvs_go
12-10-2006, 16:06
mislih po vyprosa i nali sym umen izmislih otiva6 v natfiz vzima6 nazaem edni ricarski dospehi obli4a6 gi zima6 edin kon ili sabq koet ti aresa pove4e i otiva6 da i iskka6 syrceto uspeh \:D/

allera_hell
12-10-2006, 16:23
na same svetlina ot sve6ti izpulva6ta staiata hubava hrana i leka muzika
stilno e i mislia 4e vsiaka jena met6tae za tova

drawers
12-10-2006, 16:28
искам да ти кажа, че едва ли някой като нас на възраст между 13 и 18 ще ти даде добър съвет. все пак никой няма опит в годежа =P~