Влез

View Full Version : Vapros

Mster
12-09-2006, 22:34
Sigurno vi e pisnalo ot vaprosi ot sorta na Moje li da e bremenna i t.n., no vse pak da popitam i za vasheto mnenie.
S priatelkata mi pravihme sex, no po vreme na liubovnata igra neshtesh li stignahme do tam che tia vika da i go vkaram bez prezervativ. Stisnah s prasti glavichkata na penisa si i izleze edna kapchica... trudno da go opredelia bezcvetna ligava technost koiato saprovojda spermata. Iztrih ia s prast i vkarah glavichkata leko. Togava mi prosvetna che sam idiot i ia izvadih. Slojih prezervativ i prodaljihme.
Ta vaprosa mi e moje li da ima neshto. Kak mislite?

shizzle
12-09-2006, 22:43
Нищо не се е случило, спокойно. Абсолютно. Нищо.

А това, че ти е просветнало, че си идиот е много добре. Аз с това просветление си отбелязвам началото на съзнателния живот. Един път като разбереш, че си чепух, можеш да я караш само нагоре :D

quench
12-09-2006, 22:44
Shizzle,r u high right now?!

Щото много злодейско го раздавш днес....
:wink:

12-09-2006, 22:47
Abe nz nai veche me pritesniava tva s taia technost. Chuval sam i v neia ima spermatozoidi...

Puhi88
12-09-2006, 23:06
Abe nz nai veche me pritesniava tva s taia technost. Chuval sam i v neia ima spermatozoidi...

Съгласен съм .. и в тази течност също има сперматозоиди...
След този случай вместо да продължавате е трябвало бързо да изтичате до аптеката за хапчета...

12-09-2006, 23:10
Sigurno vi e pisnalo ot vaprosi ot sorta na Moje li da e bremenna i t.n., no vse pak da popitam i za vasheto mnenie.
S priatelkata mi pravihme sex, no po vreme na liubovnata igra neshtesh li stignahme do tam che tia vika da i go vkaram bez prezervativ. Stisnah s prasti glavichkata na penisa si i izleze edna kapchica... trudno da go opredelia bezcvetna ligava technost koiato saprovojda spermata. Iztrih ia s prast i vkarah glavichkata leko. Togava mi prosvetna che sam idiot i ia izvadih. Slojih prezervativ i prodaljihme.
Ta vaprosa mi e moje li da ima neshto. Kak mislite?

Евала, първият който се е сетил на време, да си сложи гумата! ЕВАЛА ЕВАЛА =D> =D> =D> =D> =D>

12-09-2006, 23:14
Vsichko tova ok, no kak mislite za tova ima li veroqtnost da e stanal gaf. Parvo ima li naistina spermatozoidi v tazi technost. 2ro tva che sam ia iztril s prast ima li niakvo znachenie i 3to tva che si vkarah samo glavichkata ima li niakvo znachenie?

shizzle
12-09-2006, 23:14
Сперматозоиди има, но са в много по-ниска концентрация, отколкото при еякулация. То от едно сухо ръгване бебе не се прави, успокойте се малко.

Като че ли няма нормални хора вече - или го правят ей-така, или се притесняват от глупости! Не се шашкай, пич. И не се тровете с хапчета! В никакъв случай. Те са за много по-сериозни случаи.

12-09-2006, 23:15
Blagodaria za mneniata shizzle

SINDEL
12-10-2006, 08:45
Не сте направили белята, спокойно.
И голямо браво, 4е си се сетил да сложиш гумата, малко сте толко... как д акажа... абе малко сте тия дето ше го направят :-D

krem4et0
12-10-2006, 09:21
Нищо няма-бебета не стават от въздуха. за да има бебе са нужни жена в овулация,която има годна яйцеклетка. Яйцеклетката живее 12 часа. Освен това трябва сперматозоидите да са с висока концентрация-мисля,че беше 35 милиона на мимилитър,а и самата сперма трябва да се впръска навътре,защото разстоянието от входа на влагалището до тръбите е огромно. А на всичкото отгоре 1 от 5 оплождания на яйцеклетка води до бременост,то ест до загнездване на зиготата във влагалището. Каква е според теб вероятността да си забременил приятелката си?

BLaCk_LaDY_
12-10-2006, 09:47
nqma nikakyv problem,ne se pritesnqvai :wink: ako pyk tokova mnogo ste uplasheni i dvamata-edin test i shte se uverite,che nqma gafove :wink:

shizzle
12-10-2006, 10:04
Нищо няма-бебета не стават от въздуха. за да има бебе са нужни жена в овулация,която има годна яйцеклетка. Яйцеклетката живее 12 часа. Освен това трябва сперматозоидите да са с висока концентрация-мисля,че беше 35 милиона на мимилитър,а и самата сперма трябва да се впръска навътре,защото разстоянието от входа на влагалището до тръбите е огромно. А на всичкото отгоре 1 от 5 оплождания на яйцеклетка води до бременост,то ест до загнездване на зиготата във влагалището. Каква е според теб вероятността да си забременил приятелката си?

Аахахаха, това много ме накефи. Чак ми увисна носа като си помислих, че ще искам да ставам баща. Бая сериозни напъни ще има, а? ^^

krem4et0
12-10-2006, 10:08
Фактите са такива просто. Разбира се може да стане от първия път,но може и след многомесечни и многогодишни опити. мен са ме "правили" повече от година.

shizzle
12-10-2006, 10:24
Аз пък съм дете на греха :D Много се радвам, че по онова време е нямало Постинор ^^ Не, всъщност, за да сме честни, не е така, просто ми харесва да си мисля, че съм грешка :twisted: