PDA

View Full Version : Horica,imam vapros4e!

vankata_
12-10-2006, 07:01
hora,v4era ve4erta s moqta friend-ka se opitaxme da go napravim(ama tq e devstvena)Opitax da i go vkaram nqkolko pati,no ne stana.Nakraq uspqx donqkade(opitax da e malko po-navatre i sled tva go izkarax)Ne izpolzvaxme prezervativi.q kajete dali e vazmojno da e zabremenqla...

molq za seriozno otgovor4eta!

12-10-2006, 08:33
ем ако си се изпразнил има възможност да забременее ама ако не си споко

SINDEL
12-10-2006, 08:35
Няма такъв вариант освен ако не си свършил в нея

No|Problem
12-10-2006, 09:46
ne

BLaCk_LaDY_
12-10-2006, 09:49
](*,) ](*,) ](*,) kaji mi prichina da go napravite bez prezervativ-nqmashe vreme da otidesh do aptekata li?samo ne mi kazvai,che si nqmal 20 st za edin na-obiknoven....ako si svyrshil v neq-vyzmojno e! vmesto da se chudite-test :idea:

andit0
12-10-2006, 10:07
И двамата носите еднаква отговорност...Не знам как приятелката ти се е съгласила да го направите без презарватив :!: Ако този път ви се е разминало,не очаквайте късмета пак да ви споходи следващия път!!!Бъдете внимателни и се грижете за здравето си!!!

vankata_
12-10-2006, 11:01
ne sam svarshval v neq! no vse pak iskax da znam dali ima takava vazmojnost... da zabremenee... znam,4e ne e triabvalo da probvame bez predpazni sredstva... prosto se slu4i!za 1vi i posleden pat!

vankata_
12-10-2006, 11:04
](*,) ](*,) ](*,) kaji mi prichina da go napravite bez prezervativ-nqmashe vreme da otidesh do aptekata li?samo ne mi kazvai,che si nqmal 20 st za edin na-obiknoven....ako si svyrshil v neq-vyzmojno e! vmesto da se chudite-test :idea:

otnosno tva za testa... qsno mi e,4e e nai-sigurniq na4in da razberem... no ako ima veroqtnost da e zabremenqla,nali ima xap4eta,koito se piqt do 24 4asa... dali trqbva da i kupq takiva?

shizzle
12-10-2006, 12:08
Спокойно, ве, каракачанин! Не купувай нищо. И тест за бременност няма нужда! Не слушай параноиците тука.

{_^PaS$IoN`KiSs^_}
12-10-2006, 12:58

12-10-2006, 15:33
ako ne sa minali pove4e ot 73 4asa varvi i kupuvai!6tot ina4e.............

radito
12-10-2006, 15:51
Спокойно, ве, каракачанин! Не купувай нищо. И тест за бременност няма нужда! Не слушай параноиците тука.
=D> =D>

TyTaH]{aMoH
12-10-2006, 16:09
Ами пич...неща да те сряскам,...НО има вероятност ;)
Разбира се вероятноста е много малка,но я има.
Не само с изпразването се изхвърлят сперматозоиди...при подмокрянето при мъжа е възможно да "изкокнат" някои и други спермтозоидчета ;)
и ако са ти достатъчно "живи" е възможно да достигнат яйцеклетката (ако е имало в този момент такава) и да стане "сакатлъка".
Но това се случва мнооооого рядко и то при положение че е наличен пълноценен секс (вкарване докрай ;) )
При теб шансовете намаляват щот си бил по средата на "коридора" и малко по-трудно "плувците" биха стигнали до целта си...
Но ако искаш да си 100% - тест ;)
Това е от мен