View Full Version : SEX на 14
Анонимно
12-10-2006, 08:45
Какво мислите за секса на 14 години?Аз лично съм на толкова и се чувствам готова за това,но ме притеснява какво оправдание ще дам на наще,ако се отворя и недай си боже те разберат по някакъв начин...?! :-k
Щом се 4увстваш готова - давай. Никой не може да ти каже прави го или не го прави, решаваш си го сама за себе си. А ваште..ами ако толкова се притесняваш, гледаш да не разберат и тва е! То така или ина4е е напълно достатъ4но ти и мом4ето да си траете и няма как да нау4ат :wink:
ProstoAz
12-10-2006, 08:47
Всеки сам си преценява! Щом се чувстваш "готова" (какво всъщност означава това за теб?) - направи го.
Сега ми се ще да кажа, че ти е рано, че трябва да изчакаш и т.н. и т.н. .. но и аз го направих на 14... :roll:
Ami to si e tvoq rabota,6tom kato razyma i syrceto ti kazvat -Da,zna4i si gotova!
Анонимно
12-10-2006, 09:07
То така или ина4е е напълно достатъ4но ти и мом4ето да си траете и няма как да нау4ат :wink:
Знам ,че е достатъчно,ама представи си хвана някоя болест и трябва да ида на гинеколог...и майк ами с мен и... :oops: Абе май прекалено много мисля..
10х за отговорите :smt006
То така или ина4е е напълно достатъ4но ти и мом4ето да си траете и няма как да нау4ат :wink:
Знам ,че е достатъчно,ама представи си хвана някоя болест и трябва да ида на гинеколог...и майк ами с мен и... :oops: Абе май прекалено много мисля..
10х за отговорите :smt006
То затва има презервативи - да не хващате болести :wink:
Освен тва на гинеколог можеш да си отидеш сама, или с гаджето, или с някоя приятелка. Изобщо не си длъжна да водиш родител с тебе. :-)
^SiSKaTa
12-10-2006, 09:10
ammm mili4ka... 4esno da ti kaja i az sam na 14 i se 4uvstvam gotova oba4e... me e strah ot na6ite... ako razberat kak 6te reagirat... ba6ta mi do kolkoto go znam nqq da mi kaje ni6to ama maika mi trea da ma zakoli! neznam kvo da praaa 4esno... ako iska6 pi6i na kote_bebe1991@abv.bg ;-)
eeEee NE
12-10-2006, 09:17
'4uvstvala se gotova'...xaaaxa ,koi-znae kakva pikli4ka si o6te,ama iska6 nqkoi batko da te ryga v dup4icata..ayy,momi4e,osyznai se pyrvo i posle govori za SEX ! :evil:
krem4et0
12-10-2006, 09:17
Ами след като ви е страх-не го правете. Защото в крайна сметка ще се резбере-след година или 2,но родителите ще се усетят. Те да не са паднали от Марс все пак?
marina92
12-10-2006, 09:22
:P :P :P :!: i az sam na 14 i go napravih i men me e strah ot na6te ama 6te napravq vsi4ko za da ne razberat.ako go iska6 go napravi no si pomisli predi tova s koi za6toto moje da se sajelqva6 posle. :smt008 pomisli dobre i ako naistina si namerila 4oveka i si gotova davai
BLaCk_LaDY_
12-10-2006, 09:44
shtom si gotova...ok,no pomisli,che tova e pyrviqt ti pyt i naistina trqbva da si s chovek,na kogoto vqrvash.A tova za roditelite-ako si mylchite ti i priqtelqt ti-nqma da razberat.Veche ako vryzkata vi e po-dylga 4-5-6 meseca-vyzmojno e roditelite da se uverqt,che ste imali intimni vzaimootnosheniq i nai-mnogo da ti kajat "Pazete se".pri men beshe taka.. :wink:
Heartbreaker
12-10-2006, 10:12
И къв е смисъла на темата?Ако ти се ебе ходи се шибай ;]
Luciferian
12-10-2006, 11:08
Какво мислите за секса на 14 години?Аз лично съм на толкова и се чувствам готова за това,но ме притеснява какво оправдание ще дам на наще,ако се отворя и недай си боже те разберат по някакъв начин...?! :-k
Хм.. малко рано ми се вижда ама... де да знам, те повечето сега на толкова почват. Може и аз да бъркам. ;)
И аз чувствах, че на 14 света се върти около мен, но уви, не беше така.
Това какво ТИ мислиш на 14 НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, тъй като е преценено, че на тази възраст сама решения НЕ МОЖЕШ да взимаш, иначе пълнолетие щеше да се навършва на 14. Това какво чувстваш и мислиш в много случаи е много далеч от това каква е всъщност ситуацията, т.е. нямаш реална и трезва преценка за евентуалните последствия.
Сексът е едно естествено продължение на любовта, а любов на 14 години просто няма, има детска радост-шарени бонбонки.. цунка по бузката, я да видим какво е с език, да се пипнем по дупето и това е. Съжалявам за думите, но си е точно така. Единиииииииици са тези, които наистина /забележи 'само започват'/ само започват да се осъзнават на тази възраст. Но това в повечето случаи са хора, претърпели много от ударите на живота още на тази възраст, знаещи да поемат истинска отговорност за действията и постъпките си.
Ако това за теб не е любовният акт, то той си е едно обикновено 'чукане', просто защото в днешно време се считаш за 'пропаднал' ако не си се изчукал /важи и за момчета, и за момичета/ преди най-добрия си приятел. А такива, които само се чукат, без да влагат чувства са.... знаеш кои.
Бъдете здрави.
napulnoi sum saglasna
kato se 4uvstvash gotova kvo 4akash samo kakto pisaha po nagore znai tova ti e 1viq put da ne sujalqvash za 4oveka s kogoto si go napravila s men e taka mn sujalqvam no vsi4ko e minalo nemoga da go vurna nazad....taka 4e 1vo preceni s kogo iskash da si i na kogo vsqrvash a posle otvarqi krakata....
napulnoi sum saglasna
kato se 4uvstvash gotova kvo 4akash samo kakto pisaha po nagore znai tova ti e 1viq put da ne sujalqvash za 4oveka s kogoto si go napravila s men e taka mn sujalqvam no vsi4ko e minalo nemoga da go vurna nazad....taka 4e 1vo preceni s kogo iskash da si i na kogo vsqrvash a posle otvarqi krakata....
Ти недей дава съвети 'просто да си отваря краката', защото от собствените ти думи личи съжалението от допуснатата грешка :evil:
ako si mi pro4el posta kat trqa shteshe da razberesh 4e q savetvam da nameri podhodqshtiq 4ovek posle da otvarq krakata!!! shtoto az priznavam napravih greshkata da go napravq ne s kogoto trqa i sega sajalqvam izklu4itelno mnogo.... :smt010 ](*,)
кво те интересуват ваще и тоя и ония!като се чувтстваш готова вече давай!макар че то и аз така уж си виках(че съм готова)ама реших че ми е рано и изчаках още 1,2 години!
Анонимно
12-11-2006, 20:53
Бозе бозе..объркахте ме тотално #-o
Бозе бозе..объркахте ме тотално #-o
Аз, като съм объркан - изчаквам. Досега не съм се обаждал и няма да те съветвам. Животът си е твой. Аз казвам какво АЗ бих направил.
Какво трябва да разбираме под готови ? :-k :-k :-k Тва нещо като да пуснеш микровълновата и след 1 минута плюскането да е готово ли какво? И ако не отвориш вратичката манджата загаря прекалееееееено мн?
?
какво разбирате под "чувствам се готова"?