Влез

View Full Version : Подаръци за родителите ви :)

12-10-2006, 13:17
Какво мислите да купите на родителите си за празниците? :D

Slave4You
12-10-2006, 13:27
оо аз на нашите им купуам нещо винаги - Коледа, рождени дни ... На майка ми почти винаги й купувам някъв парфюм или дезодорант. На баща ми по принцип му купуван няква книга но тъй като предната книга нещо не му хареса ( :smt011 ) ще му взема и на него някъв дезодорант.

Bonbonenata
12-10-2006, 13:29
Все още не съм решила :-k Предполагам, че ще е нещо свързано с професията им.

Г0ст
12-10-2006, 14:05
оо аз на нашите им купуам нещо винаги - Коледа, рождени дни ... На майка ми почти винаги й купувам някъв парфюм или дезодорант. На баща ми по принцип му купуван няква книга но тъй като предната книга нещо не му хареса ( :smt011 ) ще му взема и на него някъв дезодорант.

Adrenalinke , нищо лично душа ма много си се престарала с избирането.Един безплатен съвет от мен - преди да купиш дезодорантче или парфюмче (освен ако не са някакви скъпарски) първо направи една обиколка и разгледай за същите пари какво друго можеш да им купиш.Дори да е нещо дребно като например нов портфейл на татко ти или пък някоя малка готина фазичка за майка ти.Просто поразгледай какво се продава преди да купуваш.Успех O:)

drawers
12-10-2006, 14:11
не мисля, че мога да си опзволя нещо, което ще им върши работа.
а и тея пари, скоито бих им купила нещо, са техни, тъй чее не намирам смисъл да ги радвам с ненужни подаръчета, само за да ги "изненадам".

BeBcHeTo
12-10-2006, 14:33
Изобщо не съм мислила