Влез

View Full Version : ???

gazarka
12-10-2006, 13:20
koi e nai stranniqta na4in po koito ste 4uvali 4e nqkoq e zabremenqla???

IKisseDAGirL
12-10-2006, 14:09
най-странният начин!? това да не ти е цирк с най-разнообразни номера :shock: незнам за теб, но аз съм чувала, че се забременява само по един начин :roll:
сега, ако вече учените са изобретили нов, сорка - явно не съм в крачка с материала [-(

P.S. e има някои индивиди от форума, които от време на време ни съобщават за някакви нови нечувани варианти, например " ония ден ми дойде, той не свърши в мен, ама възможно ли е да съм забременяла?? опа забравих да спомена, че още съм девствена.. та възможно ли е да е станала белята?" :lol: #-o

но все пак още не е направена проверка за достоверност на информацията..

radito
12-10-2006, 14:37
най-странният начин!? това да не ти е цирк с най-разнообразни номера :shock: незнам за теб, но аз съм чувала, че се забременява само по един начин :roll:
сега, ако вече учените са изобретили нов, сорка - явно не съм в крачка с материала [-(

P.S. e има някои индивиди от форума, които от време на време ни съобщават за някакви нови нечувани варианти, например " ония ден ми дойде, той не свърши в мен, ама възможно ли е да съм забременяла?? опа забравих да спомена, че още съм девствена.. та възможно ли е да е станала белята?" :lol: #-o

но все пак още не е направена проверка за достоверност на информацията..
тука си много права мацка!има ги всякакви индивиди!аз немога да разбера как може да има хора,които да са толкова зле!нямат право просто! :smt017 :smt018

mgxpower
12-10-2006, 14:54
Е преди време нали имаше една статия ,че една мацка забременяла от орална любов :-k :-k :-k :-k

асд
12-10-2006, 15:04
Днешната младеж е много простовата,честно
Не че ние не сме били,но чак пък толкова... 8-[

machoka
12-10-2006, 15:09
:arrow: Моля, прочетeте правилата на форума! (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html)

:arrow: т. 11