View Full Version : Mnogo sum oburkan, pomognete pls
Oburkaniq
12-10-2006, 14:12
Zdraveite, imam problem. Hodq s priqtelkata si ve4e po4ti godina, obi4am q neveroqtno mnogo! A problema e sledniq - predi vreme hodih na kupon, be6e nqkude mai mesec moje bi. Tam se zapoznah s edno momi4e, koeto mnogo mi haresa, tq su6to me haresa men, no 6tqla da se otkaje ot men(tva momi4e drugoto), za6toto imam gadje. Predi polovin mesec q vidqh otnovo na kupon, mejduvremenno si pisahme v neta. Kato q vidqh otnovo, mnogo silno poiskah da q celuna, no priqtelkata mi be6e tam.. ne moga da izneverq na priqtelkata si, oba4e ... ako re6a da buda s tova momi4e nqma da go napravq zad gurba na priqtelkata si, bih skusal s neq! No vse pak tova e po4ti godina! ne moga prosto ei taka da q zareja, zaradi ednata afera. Molq vi suvetvaite me kakvo da pravq! Da ostavq li priqtelkata mi, za da si na4e6am krastata s tova momi4e ili da ostana s priqtelkata mi i da se se6tam ponqkoga za tova momi4e i da si mislq kakvo li 6te6e da e s neq???? :| Kakvo 6te me suvetvate? NE bih napravil ni6to s drugoto momi4e, dokato hodq s priqtelkata mi. V momenta 4uvstvam, 4e q predavam edva li ne, kato si mislq za druga ponqkoga. Molq vi ne se bazikaite s men.
Molq za suvet!
Oburkaniq
12-10-2006, 14:40
Da, bravo! pomolih za suvet, a ne za bazici!
Naistina ne znam kakvo da pravq
ми за 1 афера само според мене няма смисъл!но ако мислиш че ше има нещо повече и най-важното ако го искаш!а аз немога да разбера ти уж казваш че страшно много обичаш приятелката си пък са би я зарязал заради едната свалка! [-X
mgxpower
12-10-2006, 14:48
Бий си една чикия и лягай да спиш младежо!
Ако обичаш истински приятелката си никога няма да си помислиш за друга! :wink:
re6i koq ot dvete haresva6 pove4e,s koq 6te si po-6tastliv.preceni kakvo bi zagubil i kakvi bi spe4elil.re6enieto e tvoe.
Oburkaniq
12-10-2006, 14:49
Da, obojavam q! Ne moga bez neq, bez neq prosto nqma smisul ni6to..
no ne znam.. moje bi tova e vle4enie kum nepoznatoto. drugoto momi4e mi haresva, no su 4uvstvam ujasno, zaradi priqtelkata si.
mgxpower
12-10-2006, 14:51
На колко си годинки викаш?
Oburkaniq
12-10-2006, 14:52
Da, dosega ne sum poglejdal dr momi4e, znam, 4e mnogo bih q naranil, o6te pove4e 4e drugoto momi4e e malko ... abe po-hodi po muje, a moqta priqtelka nqma da mi izneveri 100%, ili ako go napravi sus sigurnost 6te mi kaje. osuznavam kakvo imam i kakvo bih zagubil, dokato ako opitam s dr-to momi4e ne znam dori kakvo bih spe4elil.
OBI4AM MNOGO PRIQTELKATA SI! I vse pak sum oburkan. no mislq da ne q zarqzvam zaradi ednata afera.
Oburkaniq
12-10-2006, 14:54
Emi na 17 sum. sa 6e kajete, 4e sum mn zagorql, ne e taka, za6toto priqtelkata mi e mnogo dobra vuv vsi4ko, svurzano sus sex.. vsi4ko si i e perfektno, no nepoznatoto vle4e, no vse pak az 6te izdurja na izku6enieto. nadqvam se
mgxpower
12-10-2006, 14:59
Не няма да кажа ,че си загорял сигурно все още не познаваш понятието загорял ,но бих казъл ,че си заблуден както искаш ме разбирай!!!
Oburkaniq
12-10-2006, 15:01
Dobre, mersi mn z otgovorite, 6te ostana s priqtelkata si, sega p[ove4e ot vsqkoga imam nujda ot neq, za6toto sme zaedno mnogo vreme i naistina ne moga da q ostavq zaradi ni6to..
AngelOfDarkness
12-10-2006, 15:10
Правилно, наистина не си струва. Щом каваш, че я обичаш, макар че... Наистина... не ми е логично да мислиш за друга и да я обичаш истински... Отърси се!
prosto nqma smisul da zarejesh priqtlkata si za ediniq sex sus tova momi4e posle mn shte si ](*,) ](*,) ](*,) zaradi tova koeto moje da napravish ne naranqvaio momi4eto..se pak kazwash 4e q obi4ash...
spored men trqbva da kaje6 istinata na pritelkata si i da i poiska6 vreme prez koeto da si pomisli6 mn dobre s koe momi4e iska6 da bade6!i ako re6i6 da ostane6 s priqtelkata si trqbva da ne misli6 za onova momi4e i da se opitate da vnesete malko raznoobrazie vva vrazkata si ,za6toto spored men 6otm te vle4e nepoznatoto zan4i ima6 nujda ot malko raznoobrazie......sigurna sam 4e priqtelkata ti 6te oceni iskrennosta ti !dano da sam ti pomognala pone malko :wink:
Oburkaniq
12-10-2006, 15:27
Obi4am q, naistina ne si struva! Bqh oburkan, no pove4e klonqh kum tova da NE zarqzvam priqtelkata si, za6toto tova momi4e e samo nqkakvo momentno privli4ane i to daje ne mn silno ... sega kato se zamislq. Vie me ubedihte ve4e napulno, 4e ne si zaslujava da zarqzvam momi4eto, koeto ovojavam zaradi druga. NIKOGA! MERSI MNOGO, PRIQTELI! :smt008
spored men trqbva da kaje6 istinata na pritelkata si i da i poiska6 vreme prez koeto da si pomisli6 mn dobre s koe momi4e iska6 da bade6!i ako re6i6 da ostane6 s priqtelkata si trqbva da ne misli6 za onova momi4e i da se opitate da vnesete malko raznoobrazie vva vrazkata si ,za6toto spored men 6otm te vle4e nepoznatoto zan4i ima6 nujda ot malko raznoobrazie......sigurna sam 4e priqtelkata ti 6te oceni iskrennosta ti !dano da sam ti pomognala pone malko :wink:
Az sum re6il, 4e ako stane ne6to s drugo momi4e (ako izneverq) 6te kaja na priqtelkata si, kolkoto i da e trudno! az tova go 4uvstvam kato edin vid iznevqra! 6te vidq dali 6te zabravq dr-to momi4e tuk do 2-3 dena i ako tova ne stane 6te klja na priqtelkata si. Mersi za suveta, pomogna minaistina:)
Oburkaniq
12-10-2006, 15:33
Opa, tova gore bqh az - oburkaniq
spored men nedei da kazva6 za sega tova na priqtelkata si ako si siguren,4e tova moje das q zaboli i da vlo6i ne6tata,kaji i go kogato ve4e si obeden v tvoeto re6enie,no na men mi se struva,4e ti ne znae6 kakvo iska6 :-k ,se pak USPEH v re6enieto :P
Oburkaniq
12-10-2006, 15:54
Da, ne bqh ubeden v tova kakvo iskam, no ve4e sum. Nqma da q naranq i 6te zabravq tova momi4e.. ne moje ina4e. ta az obi4am priqtelkata si. A MOJE LI DA ME SUVETVATE KAK DA RAZNOOBRAZQ VRUZKATA NI??? PLS
Ходете на различни места.Обръщай и повече внимание.Мили жестове.Подаръчета без повод.Нови пози.....Ей такива неща.Ти би трябвало да знаеш най-добре какво точно ви куца във връзката.Замисли се.Убедена съм,че ще измислиш нещо добро и оригинално-все пак става дума за любимия човек.
И без задни мисли,момко.Пази си булката и не я наранявай. 8)
Emi kuca tova, 4e tq e mnogo zaeta i se vijdame 2 puti sedmi4no, ili 3 puti.
Pokazva mi, 4e me obi4a, mila e i dobra i nejna, no se susipvam kato q nqma. moje bi zatova se bqh oburkal i se bqh zamislil za tova dr-to momi4e. zaeta e i q razbiram, 6te iz4akam vakanciqta i 6te raznoobrazq vruzkata ni s ne6to. A otnosno pozite ... vseki put sme na razli4ni pozi, po nqkolko probvame daje. mersi mn za suvetite. ostavam s neq i nqma da si pozvolqvam pove4e da mislq za druga! Do sega za men dr momi4eta, osven neq ne su6testvuvaha, sega 6te produlji da bude taka:)
MERSI MN NA VS
Моля,моля.Пак заповядай. :lol:
Тея дето викат да биеш една ръчна имат малко логика - после ще мислиш с правилната глава. Ако и тогава искаш другата, може би трябва сериозно да се замислиш дали има смисъл да продължавате с гаджето. Успех.
:) :lol: Dam, moje da probvm na ru4na tuka taq ve4er, ama priqtelkata mi se spravq 4udesno v tazi oblast:)
Oburkaniq
12-10-2006, 16:26
Gornoto mnenie otnovo be6e moe:)