View Full Version : Moderated: Като влезем в ЕС дали ще има нови закони за...
Искам да ви попитам като влезем в ЕС дали ще има нови закони за училищата ,защото сам 8 клас ново училище и ацки много на гарчат с тоя немски имаме по ацки много часове ацки гадна програма утре 5 часа немски ужас .Например да махнат поправителният :) споделете ако нещо знаете
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Sladkata_Nansi
12-10-2006, 15:24
Parvo men sa6to me kasaqt mn tez ne6ta,za6toto sam 12kl i vtoro-spored men aDSki 6te se promenqt ne6tata sled vlizaneto ni v ES,ne samo za obrazovatelnata ni sistema!
Еми някои яко знае да каже :)
по лошо от това ме съмнява. Само нас българите така ни гърчат с толкова много предмети но пък дисциплината в европа е много засиленя. Да ви кажа предпочитам да ме гърчат с повече предмети но пък да не ме занимават да прая квото си искам в даскало.
ПРИМЕР: Като бях в Италия се обърках да прекарам 1 ден в някво даскало ония през целия час мълчат като пукали, мрез междучасията(които са 5мин) не излизат от стаята ами се подготвят за часа и разни други раоти. Еби му маата на кво прилича тва. Няма я типичната Българска селяния ..... можеби за това стават хора...... :smt017 :smt017 :smt017