View Full Version : Кой мисли повече за секс ?
Голямата дилема, въпрос още след изяждането на ябълката от Ева, въпросът набор на Лили Иванова а именно - Кой мисли повече за секс- момчетата или момичетата ?
Аз лично мисля че момичетата мислят повече за секс обаче не мога да го докажа :wink: Доказано е че момчетата мислим отвратително много за секса ама никой от нас не знае мислите на момичетата.
Аз се придържам към поговорката "Тихите води са най-дълбоки".
Момчетата винаги изкарваме на показ това че в даден момент през главата ни са минали всевъзможни мисли по адрес на някое добре изглеждащо момиче. Но защо момичетата не се издават като видят някое хубаво момче?
Оставам да пишете да видим в действителност кой мисли повече за секс![/u]
skate_warrior
12-10-2006, 18:51
и аз съм на това мнение.. момичетата си траят, ама кой знае какво си мислят :twisted: :twisted: :lol:
emi momichetata mislqt za sex tolkiova kolkoto i momchetata..
Samo che ne si go priznavame i ne govorim mn za sex..e zavisi
ot vsqko neshto si ima izklucheniq
bulgarche
12-10-2006, 18:57
Едно момче може да каже...спах с еди коя си истана еди какво си, докато момичетата разказват всичко с най-малката подробност. Мислят си кое, как и т.н. Коментират си като загледат някой. Не са като нас "е виж тая къф задник има, ще я скисам, само да ми падне"....и при тях го има това "скъсване", само че те кажат ли го....говорят сериозно :)
И това че мъзът мислел за секс на всеки 8 секунди...шанс да е така
hamilcar
12-10-2006, 18:58
Аз мисля най-много за секс.
Въпроса поне според мен няма отговор. Да кажем, че и двете страни мислят еднакво за секс.
ProstoAz
12-10-2006, 18:58
То е от човека, не е от пола...
Еми според мен момчетата мислят повече за секс,макар че и момичетата не мислят малко де..
RoyTheReaper
12-10-2006, 19:02
има такава тема.
и 2та пола мислят еднакво МНОГО за секс.
nie myjete i tova kara jenite da se mislqt za veliki
ABSOLUTme
12-10-2006, 20:40
A3 :-D
panterata
12-10-2006, 21:01
То е от човека, не е от пола... точно така ;)
ABSOLUTme
12-10-2006, 21:03
Vuprosut ne e koi misli poveche,a koi pravi poveche :-D
ot mislene samo - faida nikva :lol: :lol:
skate_warrior
12-10-2006, 21:33
как можеш да кажеш, че единия пол прави повече секс от другия? хахах нали и 2-та пола го правят заедно :lol: :lol: :lol:
RoyTheReaper
12-10-2006, 21:58
как можеш да кажеш, че единия пол прави повече секс от другия? хахах нали и 2-та пола го правят заедно :lol: :lol: :lol:
не е задължително :lol:
Absolutno e taka,no puk i brojkata na pedalite po sveta ne e malka,taka 4e ne e zaduljitelno tova deto go kazva6!A puk i lesbijki ima,taka 4e...Nie vse pak si govorim za normalen sex de...
Голямата дилема, въпрос още след изяждането на ябълката от Ева, въпросът набор на Лили Иванова а именно - Кой мисли повече за секс- момчетата или момичетата ?
Аз лично мисля че момичетата мислят повече за секс обаче не мога да го докажа :wink: Доказано е че момчетата мислим отвратително много за секса ама никой от нас не знае мислите на момичетата.
Аз се придържам към поговорката "Тихите води са най-дълбоки".
Момчетата винаги изкарваме на показ това че в даден момент през главата ни са минали всевъзможни мисли по адрес на някое добре изглеждащо момиче. Но защо момичетата не се издават като видят някое хубаво момче?
Оставам да пишете да видим в действителност кой мисли повече за секс![/u]
i kak i s kakvo bi go izmeril koi pove4e misli ? :) Po subektivno ot tva nqma kak da bude :)
Да си кажем честно колкото момчетата толкова и момичетата мислят за секс ама при всеки е индивидуално... Най-много мислят за секс тия които от скоро са го направили за пръв път,или които не са го правили от най-отдавна ...
Да се похваля,само веднъж съм карал момиче да прави секс с мене,по-често момичетата са ми правили намеци или са ми казвали директно!
teenkopele
12-11-2006, 02:23
Аз мисля най-много за секс.
Въпроса поне според мен няма отговор. Да кажем, че и двете страни мислят еднакво за секс.
И аз така мисля. :wink:
krem4et0
12-11-2006, 08:52
Еднакво и двата пола-просто момичетата по-рядко си го признават и се чувстват по-неудобно от разговори на тази тема.
Общо взето еднакво. Оба4е моми4етата си траем пове4е :wink:
olive_oil
12-11-2006, 11:02
хахаха.Момичетата мислят повече за секс,момчетата само говорят
Жените и мъжете мислят еднакво за секс. Разликата е, че мъжете говорят повече :-)