PDA

View Full Version : Момичетата били недоволни ! хаха

d3s0
12-10-2006, 19:48
Една момиче ми се оплака че нямало с кой да прави секс? (момичето между другото е много свястно и красиво)

Тъ.... искам да го кажа веднъж за винаги.

Момичето запомнете че всеки път когато момче е учтиво с вас той ви предлага КУР абсолютно всели път.

-Искаш ли да ти отворя врата?
-Много мило.
-А искаш ли един КУР да те отворя от заде? хаххаха

шегата на страна винаги момчетата си предлагат услугите на момичетата защото искат да ги прекарат.
Това ни е в природата а иначе момичетата били недоволни че нямали с кой да правят секс.
Момиче може да прави секс с първия човек срещнат от улицата, никой мъж не би отказал секс за нищо на света(освен ако момичето не мяза на дъфкана кифла или на хеликоптер но това е друг въпрос).

Момичетата нямат право да са недоволни, просто нямат право!!! ](*,)

За нас мъжете е толкова трудно да правим секс без обвързване че дори невъзможно. Всяка от вас иска първо да се опознаем, да започна да ти плащам сметките, да ти предложа направо КУР без да ми се ровиш в портфейла на искаш ли?

Ако някое момче прави секс без обвързване някъде, някога той ще си каже "Брей, ски ква работа стана. А дали не трябва да пусна ТОТО утре?".
При момичетата секса без обвързване е въпрос на желание, а при мъжете на ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЯМ КЪСМЕТ !!!!

shizzle
12-10-2006, 20:04
Съгласен, пич! Хахахах! Само дето на подобно поведение му се казва курвене. Лично аз не страдам от подобни предубеждения - и момичетата са хора, нямам какво да кажа. Но има много, които ще й разнесат лоша слава и тогава - отиде. Предразсъдъци много. Комплексари - също.

А относно "мазненето" на момичетата - не съм съгласен. Аз просто харесвам да карам някое момиче да се чувства специално, дори и в момента да имам сериозна връзка. Просто начинът, по който реагират, е много по-различен от взаимоотношенията мъж-мъж, усещаш се оценен. А това винаги ми вдига самочувствието.

Amayo
12-10-2006, 20:13
След 19тата си годишнина почват да знаят кво искат споко :lol: . Преди тва все си мислят че истинската любов и дядо коледа съществуват :smt006 ...

ABSOLUTme
12-10-2006, 20:20
d3s0,taq mai neuspeshno se e opitvala te svali :lol:
a inache vsqka jena(che i po-otrakano momiche) znae kak da si 'go' poiska i che (pochti) vseki shte i 'go' dade 8-[
btw otdavna e minalo vremeto na dulgoto 4-5-6 mesechno uhajvane,vie neshto ste v greshka :-D

shalis
12-10-2006, 20:21
Exeee mi to momi4etq ima vsqkakvi...Ima takiva, koito vednaga si lqgat s mom4eto, ima i drugi oba4e, koito predpo4itat obvyrzvane i opoznavane pyrvo...az li4no sym ot vtorite. I opredeleno ne odobrqvam tiq deto si lqgat sys vseki...mnogo e kurvensko!

Amayo
12-10-2006, 20:23
Курвенско ама те обират яките пичове \:D/ (като мен 8) )

ABSOLUTme
12-10-2006, 20:28
shalis,horata imat razlichna predstava za dumata 'shtastie'
nqkoi predpochitat dulgite vruzki,opoznavaneto,vliubvaneto....sexa i t.n.(primerno ti)
drugi obache,sled kato 2-3 puti primerno sa gi cakali i razigravali po nai-dolen nachin,predpochitat po-obiknoveni i lesno dostupni neshta.. :roll: puk ima i prekrasni vruzki,koito zapochvat imenno ot sexa :!:
tova e,vupros na izbor i prioriteti :-D nqma nishto kurvensko v cqlata rabota!

panterata
12-10-2006, 21:05
прав си :) по лесно ни е на нас момичетата в това отношение :)

Infatuated Inside
12-10-2006, 21:42
Е та тия момичета, които получават секс без обвързване, нали го правят с мъже бре? Следователно е едно и също и за двата пола, ама карай да върви, не ми се спори.
Относно милото държание. Ако ти се държиш като човек само защото искаш да си ръгаш мъжкото достойнство на друго местенце, то, съжалявам, но има момчета, които са осъзнали разликите между себе си и маймуните, пораснали са и са разбрали, че не всичко се свежда до секс, колкото и на всички да им се иска да е така.
Писна ми вече, ебати. :-s

England
12-10-2006, 22:08
Една момиче ми се оплака че нямало с кой да прави секс? (момичето между другото е много свястно и красиво)

Момичето запомнете че всеки път когато момче е учтиво с вас той ви предлага "мъжки полов орган" абсолютно всели път.

-Много мило.
-А искаш ли един "мъжки полов орган" да те отворя от заде? хаххаха

шегата на страна винаги момчетата си предлагат услугите на момичетата защото искат да ги прекарат.
Това ни е в природата а иначе момичетата били недоволни че нямали с кой да правят секс.
Момиче може да прави секс с първия човек срещнат от улицата, никой мъж не би отказал секс за нищо на света(освен ако момичето не мяза на дъфкана кифла или на хеликоптер но това е друг въпрос).

За нас мъжете е толкова трудно да правим секс без обвързване че дори невъзможно. Всяка от вас иска първо да се опознаем, да започна да ти плащам сметките, да ти предложа направо "мъжки полов орган" без да ми се ровиш в портфейла на искаш ли?

Ако някое момче прави секс без обвързване някъде, някога той ще си каже "Брей, ски ква работа стана. А дали не трябва да пусна ТОТО утре?".
При момичетата секса без обвързване е въпрос на желание, а при мъжете на ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЯМ КЪСМЕТ !!!!

Da vidime dali nqkoq v Bulgaria bi otkazala na Brad Pit ili Antonio!Stiga si obob6taval,obijda6 me i obijda6 vsi4ki,koito izglejdat po-razli4no ot duvkan ohliuv,kakuvto sigurno si ti sled kato govori6 takiva prostotii!Molq te skrii se i ne se pokazvaj pove4e!Osven tova ti ako samo za sex misli6 na mene tova mi e v glavata ne tolkova 4esto i pravq komplimenti i se durja dostojno s vsi4ki,nezavisimo ot pola,godini,ob6testveno polojenie i tn...Ako na tebe ti e v glavata tova,kogato se durji6 u4tivo s nqkoe momi4e ne zabravqj,4e si edini4en slu4aj ili pone ne obob6tavaj za vsi4ki,za6toto dale4 ne mnogo mislqt kato teb!Sega hodi da luska6 bastuna i se nadqvaj nqkoq da oceni jesta ti i da si na4e6a6 patoka!Kompleksarksa istoriq!

12-10-2006, 22:59

Момичето запомнете че всеки път когато момче е учтиво с вас той ви предлага "мъжки полов орган" абсолютно всели път.

-Много мило.

За нас мъжете е толкова трудно да правим секс без обвързване че дори невъзможно. Всяка от вас иска първо да се опознаем, да започна да ти плащам сметките, да ти предложа направо "мъжки полов орган" без да ми се ровиш в портфейла на искаш ли?

Da vidime dali nqkoq v Bulgaria bi otkazala na Brad Pit ili Antonio!Stiga si obob6taval,obijda6 me i obijda6 vsi4ki,koito izglejdat po-razli4no ot duvkan ohliuv,kakuvto sigurno si ti sled kato govori6 takiva prostotii!Molq te skrii se i ne se pokazvaj pove4e!Osven tova ti ako samo za sex misli6 na mene tova mi e v glavata ne tolkova 4esto i pravq komplimenti i se durja dostojno s vsi4ki,nezavisimo ot pola,godini,ob6testveno polojenie i tn...Ako na tebe ti e v glavata tova,kogato se durji6 u4tivo s nqkoe momi4e ne zabravqj,4e si edini4en slu4aj ili pone ne obob6tavaj za vsi4ki,za6toto dale4 ne mnogo mislqt kato teb!Sega hodi da luska6 bastuna i se nadqvaj nqkoq da oceni jesta ti i da si na4e6a6 patoka!Kompleksarksa istoriq!

6tom ti se zasqga6 to si li4i koi e kompleksara... nqkoi drug da se e zasegnal?

ачката
12-10-2006, 23:03
всеки със свойта болка, ко ви в на вас сега! така както го пише по весниците днес влязох в капанче.цом ли каквое и аз не знам казахами да вляза там давам да търся от 14 до 16 години момиче и ко да вида почти всички само с едни гащи и сутиен е поне на която и става........ е на каде ? питам на каде? всички сте разбирачи всички сте готин ама за пари продавате дошите си да не е лесно в България ама за някви сокчета и водка по дискотеките и да ви повозят 1-2 седмици на голф3 или ако си касметлийка на някой мерцедес ! не така ........... не ми се говори повече лапайте пишката и си лягайте като станете на 22 ще му мислите сега ви е рано да тази умствена деъност. лека на всички

ton1
12-10-2006, 23:23
Е та тия момичета, които получават секс без обвързване, нали го правят с мъже бре? Следователно е едно и също и за двата пола, ама карай да върви, не ми се спори.
Относно милото държание. Ако ти се държиш като човек само защото искаш да си ръгаш мъжкото достойнство на друго местенце, то, съжалявам, но има момчета, които са осъзнали разликите между себе си и маймуните, пораснали са и са разбрали, че не всичко се свежда до секс, колкото и на всички да им се иска да е така.

Да те поправя ... Късметлията (мъжа) го прави веднъж,а обикновено момичетата които го правят без обвързване го правят с различни и когато си поискат ...
А и кога се е случвало момиче да каже на момче : аре да правим секс и той да откаже ... Сега се сети колко пъти момче предлага на момиче да се ебат неагажиращо и тя отказва(почти всеки път в 95 процента от случаите)

12-11-2006, 00:18

Да те поправя ... Късметлията (мъжа) го прави веднъж,а обикновено момичетата които го правят без обвързване го правят с различни и когато си поискат ...
А и кога се е случвало момиче да каже на момче : аре да правим секс и той да откаже ... Сега се сети колко пъти момче предлага на момиче да се ебат неагажиращо и тя отказва(почти всеки път в 95 процента от случаите)

po5ti vseki pyt v 95% ot slu4aite? lol 6to ne po4ti 100% v 95% ot slu4aite? haha taka pone e po o4evidno...

XXX_f
12-11-2006, 01:48
ima mnogo momi4eta koit pravqt sex bez obvurzvane, no problema e 4e ako kajat na nqkoi vednaga shte gi pomislqt za kurvi..s risk i men taka da narekut az sum pravila takuv sex i nikoga ne sum se oplakvala , 4e nqma s koi da pravq sex

12-11-2006, 02:02

-Много мило.

Стига си издавал служебни тайни ве! Тееба и в глупака. Мн ясно че сме мили и добри само за да им го ръгнем, ама закво тряяше да го казваш на публично място мамка ти тъпа?

England
12-11-2006, 09:00

NA mene 2 puti mi se e slu4valo!

SINDEL
12-11-2006, 09:13
Абе цялата работа е 4е ако моми4е прави неангажиращ секс, веднага става курва. При мом4етата няма такъв момент. Ей затва никоя (по4ти никоя) девойка няма да пусне още от първия път!
А в интерес на истината и на нас ни се иска от време на време да правим секс с някой сладур само заради удоволствието, без обвързване и простотии... =;

shizzle
12-11-2006, 10:23
А в интерес на истината и на нас ни се иска от време на време да правим секс с някой сладур само заради удоволствието, без обвързване и простотии... =;

Това значи ли, че аз не се броя за сладур? :D Странно как все аз трябва да съм активната страна. Изморяващо е :roll:

gotinam
12-11-2006, 11:48

-Много мило.

Една жена, която знае какво иска и е наясно със себе си, няма да откаже секс, ако и се чука. Просто по-малките момичета са още твърде незрели за това. Иначе в общи линии си прав, но такива са нещата от живота ;-)

malka_sladuranka
12-11-2006, 15:07
[quote=d3s0]

Da vidime dali nqkoq v Bulgaria bi otkazala na Brad Pit ili Antonio!!

какъв брад пит бе...естествено че има кой да му откаже..тц-тц...
ии по темата..който не получава секс според мен незнае как да си го поиска,независимо момче ли е момиче ли е.. ](*,)