Влез

View Full Version : Някой с опит?

12-10-2006, 20:11
Разрових се във форума за тези вагинални таблетки Фарматекс. Така и не открих отговор на това,което искам да знам.Въпроса ми е към тези,които са ги ползвали или ги ползват в момента. Имате ли пробле ми с тях (прочетох много противоречиви неща). Вероятно е индивидуално, но не знам дали си заслужава да рискуваме да пробваме и ние. Приятелят Ви свършва ли във вас когато се пазите само с тях? Има ли някой, който да ги е ползвал и да е забременял?

shizzle
12-10-2006, 20:36
Който и да ти отговори, аз лично не бих разчитал на някакви непознати относно бъдещето си и бих отишъл на гинеколог.

ачката
12-10-2006, 20:44
ти така ли правиш на гинеколог :smt005 :smt019 :smt005

panterata
12-10-2006, 20:58
ти така ли правиш на гинеколог :smt005 :smt019 :smt005 а ти що не го духаш?? :twisted: относно темата най-добре на гинеколог :) да си сигурна

shizzle
12-10-2006, 21:02
Никога не можеш да си сигурен все пак :lol: :smt077 :lol: Аз така профилактично я посещавам моята, да я питам няма ли най-накрая да стана и аз жена, че гледам - голяма оферта е :D

12-10-2006, 21:04
о брат ххахахахах ем докато спестиш кинти за операция на чатела има време :mrgreen: а до тогава яко се ший с естроген ще си доволен :lol:

shizzle
12-10-2006, 21:33
Аз си го бия венозно в тестисите, да не ме хванат, че се боцкам. После ми е много яко :twisted: :twisted: :twisted:

shadow4e
12-10-2006, 23:43
Нямам проблеми и честно казано досега не съм срещала някой, който да е имал. Единствените случаи, в които може да има проблем, е да си свръх, ама наистина свръх алергична от всякакви лекарства и просто да си алергична от тях. И вторият случай е- ако се прекали с честата употреба. Все пак си е химичен препарат- не е хубаво всеки ден по 2 пъти в продължение на 5-6 месеца примерно, необходимо е да правиш паузи/ аз лично нямам възможност абсолютно всеки ден да правя секс с партньора ми- освен на морето /1 месец :wink: /, но един месец нищо не е. охххх, спомени :D :lol:
Иначе в тях няма нито хормони, нито други неща, които да влияят в/у цикъла примерно.
Моят приятел никога не свършва в мен, нямаме смелост да рискуваме.
Иначе ги ползвам от 8 месеца и наистина се чувствам спокойна и не мисля през цялото време "дали сега ще стане някой гаф", защото при мен така се получи, че още първият път се скуса презервативът и после следващите пъти си беше голям страх. Гинекологът ми ми ги препоръча много горещо тези таблетки, защото след първият път като се наложи да пия Постинор се получиха страшно много усложнения и ми каза, че повече по какъвто и да е повод не трябав да пия повече Постинор. Изписа ми ги без никакви изследвания, все пак не е хормонален препарат. Но доста хора ги използват и без да са се консултирали с гинеколог. Аз лично си мисля, че специално за това няма нужда от консултация с гинеколог, но може и примерно консултация с ДжиПи-то ти, моята специално дори ги беше употребявала точно на Фарматекс.
Дано да съм била полезна :wink:

shizzle
12-11-2006, 06:43
+1 to rating :D

(shadow4e: само не можах да се сдържа и ще го вмъкна - усещането да свършиш заедно с партньорката, вътре в нея, па камо ли и с презерватив.. е невероятно. ако трябва да правя прекъснат полов акт и всеки момент да си мисля за това - предпочитам с гума.)

12-11-2006, 07:16
+1 to rating :D

(shadow4e: само не можах да се сдържа и ще го вмъкна - усещането да свършиш заедно с партньорката, вътре в нея, па камо ли и с презерватив.. е невероятно. ако трябва да правя прекъснат полов акт и всеки момент да си мисля за това - предпочитам с гума.)

Точно,че приятелят ми сигурно би казал същото, а и за мен не е мн далече от истината.Съгласна съм да свикна с целия предполагаем дисконфорт от парене,изтичане и чакане 10мин, обаче той въобще го няма тоя навик с прекъсването и не мога да разчитам на това. С презерватив горе-долу свикнахме,но не сме се виждали отдавна и ми се щеше да е по-естествено.Протовизачатъч и сме против и двамата, а и няма смисъл не правим секс по-често от 3-4 пъти на месец.

shadow4e
12-11-2006, 08:37
То и аз мога с презерватив и да свършва в него/...в мен/, но трябав да съм и с хапче, което няма значение,де. Но моят пратньор предпочи 1000 пъти да я няма гумата, то с нея нея почти нищо не усеща, може би би свикнал след известно време и да има малко повече чувствителност, но засегашните опити са неуспешни.
Аз имам приятелки, които са на хормонални таблетки, но и те също не дават да им свършват в тях. Партньорите им също са супер доволни, защото усещането е несравнимо както за тях, така и за момичетата им.

SINDEL
12-11-2006, 09:33
Тва е тъпо - като пиеш противоза4атъ4ни, поне давайй на мом4ето да си направи максимално кеф! :evil: За кво се тъп4еш ина4е с хормони/!? :shock: Съгласна съм, 4е няма нищо по-хубаво от това мом4ето да свърши в теб, 4увството е невероятно :smt007 - да усещаш всеки тласък и всяко пулсиране :oops: :smt007 . Ина4е е половин удоволствие. Пък още по-тъпо ми е ако го правим с презерватив, пак да го карам да си го вади и да свършва навън... :-s :-s Нещо ми се обезмисля цялата история така.. :smt019

По темата - тези таблетки имам приятелки, които са ги ползвали и са доволни от тях. Проблемът е, 4е се 4ака там 10-15 минути преди да по4нете със съществената 4аст и освен тва в на4алото доста щипело :? Ноо... на всеки както му харесва...

shadow4e
12-11-2006, 19:39
Щипе първите 3-4 пъти. А за хормоналните таблетки и аз съм съгласна, че няма смисъл да е прекъснат полов акт. Евентуално през овулацията да се внимава, а през останалото време просто е безсмислено.

А за момичето, създало темата, провери от кой тип, кое повече му харесва дали "на голичко" :lol: или с презерватив, но да си изживее докрай. Пробвай и тогава ще разбереш, той ще си кое му е по-хубаво, каже не се притеснявай \:D/