View Full Version : кой плаща
здравейте искам да ви попитам кой плаща като излезнете с гаджето :-k при нас винаги той плаща и мисля че вече прекалявам :oops: :roll: а при вас как е и от колко време ходите :?
Eleonora
12-10-2006, 21:35
Еми хоиме от 2 седмици :-D всеки ден се виждаме...и той плаща и ми купува всичко :?
Еми хоиме от 2 седмици :-D всеки ден се виждаме...и той плаща и ми купува всичко :?
еее мацка трябва да се стегнеме няма да сме на тяхна издръжка :lol:
ние ходиме от 29 дена и преди това бяхме ходили два месеца ама не се виждахме често :cry: но вече се виждаме доста честичко :-D
gorillaz_unit!!
12-10-2006, 21:44
с приятелката ми(ебаси странната дума за определяне на отношенията :lol: ) сме заедно от година, ходим за втори път, двата пъти общо са година и 5 месеца почти.... таааа на въпроса.. тя много ми се сърди, когато аз плащам и за нея и това става само когато тя няма пари в себеси и после сичко трябва да ми се върне иначе става голяма драма - "да не съм малка, че да ме изгранваш, когато се оженим достатачно ше се набутваш заради неме" и такива некви.. а и в обратния случай също, аз не мога да и дам да ми плаща сметките, някси не става.. за тва секи си плаща неговото си...
~LoF~VaSk0~
12-10-2006, 21:55
Еми сега нямам гадже, но по принцип не обичам момчето да плаща и не го допускам, просто не смятам че е нормално, нЗз :-k
Еми сега нямам гадже, но по принцип не обичам момчето да плаща и не го допускам, просто не смятам че е нормално, нЗз :-k
Съгласна съм!
aliencheto
12-10-2006, 21:57
Мое лично мнение е, че първите 3-4 пъти са задължение на момчето(дори и момичето да настоява за обратното). В последствие е добре да се редувате или да си плащате взаймно, което не значи, че никога няма повече да почерпите :wink: . Момичетата, които смятат, че плащането на всички сметки е задължение на момчето, ... нямам думи. По добре не се занимавайте с тях :) . Никой разумен и интелигентен човек не би искал да е в тежест и вреда на някой друг (моя лична гледна точка), така, че вие си направете изводите с какъв човек искате да сте, не само заради финансовата част, а за ежедневната :wink:
L-U-D-I-A
12-10-2006, 21:59
кво ви ебе повечето като парите ви ги дават мама и тати...
ycMuBkaTa
12-10-2006, 22:03
Или той, или всеки си плаща неговото. 1-2 пъти аз съм го черпела.
aliencheto
12-10-2006, 22:08
кво ви ебе повечето като парите ви ги дават мама и тати...
Ще порастнеш, споко :)
Nai razumno e smetkata da se deli osven ako ima povod za 4erpene ;) Vse pak jiveem v Bulgaria i nqmame standarta na edna Germaniq naprimer
Cherkeza
12-11-2006, 03:12
Ми черпил съм мойто милооу 1-2 пъти ма на нея не и хареса много,много и престанах . Пък и аз не го смятам за редно да я черпя всеки път тя без това ми е казвала, че не е с мен заради мойто финансово положение.
He3HauKa
12-11-2006, 07:32
Ami predi vinagi toi plashtashe ,no sega parite ni sa obshti :lol:
Demoness
12-11-2006, 07:50
Първият път,когато излязох с приятеля ми на кафе-плати той,но оттам нататък всеки си плаща своето,защото на мен не ми е приятно,той да плаща :wink:
ami pri men vinagi mom4eto plashta...samo kato izlizam s nqkoi priqtel si plashtam smetkata.v nachaloto se durpah i ne mi beshe priqtno, no lsed tova kato vidqh kolko mnogo mi se surdqt za tova i mi natqkvat , 4e tova e rabota na mom4eto ne obrushtam golqmo vnimanie...predpochitam az da si plashtam po princip.I sushto ne se pritesnqvam tolkova mnogo za moqta smetka 4e toi shte q plati zashtoto nikoga na barche ne pravq pove4e ot 1 lv , samo kogato otida nqkude da hapvam ili na disko (koeto se sluchva rqdko) mi stava mn kofti kato mi platqt smetkata
HopeLesss
12-11-2006, 08:04
Винаги си плащам сметката сама! Никак не ми е хубаво някой да ми я плаща. Най-малкото тва са пари на техните, не са лично негови. Родителите му не бачкат, за да може той да ме черпи.
DevilWish
12-11-2006, 08:43
Или той, или всеки си плаща неговото. 1-2 пъти аз съм го черпела.
И аз съм така
Отдавна съм си отработил механики как да плащам сметката, без момичето да забележи преди да е прекалено късно ^^
До септември живеех с нашите и парите ми за лични разходи лесно се покриваха от работа. А какви по-сладки лични разходи от това да почерпиш приятелката си. Последната година бях тежко болен (гнойна ангина, една седмица почти ми се губи) точно покрай рождения ден на партньорката ми и св. Валентин. След като се оправих, оставих 100 лв. за една вечер (цветя, вечеря, без подаръчето). Не се чувствах длъжен, просто ми липсваше това да я глезя :P
Сега, когато уча в чужд град, е малко по-сложно и, когато се връщам, я караме на разменни начала (като гледам винаги да съм отгоре, кекек; просто такъв ми е начинът на мислене, съжалявам)
Ако момчето е истински кавалер поне първите 5-пъти ще плати той.Аз лично за себе си дори се дразня ако момиче ме покани на среща а не аз,камоли кой ще плати сметката. :-k
InNeedOfHelp
12-11-2006, 10:26
Според както. При мен, нампример, всеки миг, в който не внимавам, ми струва почерпка от гаджето. С молене отдавна съм се отказал да я накарам да я почерпя нещо и винаги е голяма цигания :) като стане дума за това. Ето защо мн обичам моментите, когато тя няма пари в себе си и, ще - не ще, аз черпя. :)
bulgarche
12-11-2006, 10:36
Споредзависи. Попринцип...дори и да не ми е приятелката аз плащам сметките, но не им е целта да излезем само заради една бира на аванта. На първата среща с приятелката ми...от нея беше първата, а от мен втарата бира. Самоче тя не пи 2-ра :/ И още напомням че имам да я черпя биричка :)
С едно момиче...запознахме се на една сватба и на другата седмица отидох при нея за 2-3 дена...черпих нея и нейна приятелка. Из тях някви ремонти а-у...и после тя ме черпи...ходихме на пицария, а преди това пак някв хамбургери :mrgreen:
Th3WildAng3l
12-11-2006, 10:40
Ами той държи да плати. Даже не ми дава да видя сметката. При което когато попитам колко трябва да му върна минава с номера "20 стотинки и много целувки". По принцип някакво сладко е, но не съм от хората, които са свикнали да получават всичко на готово и на моменти много се дразня. Искам пък аз да си плащам сметкатааааа!!!
Сега нямам приятел,но когато съм имала винаги съм си плащала за себе си и той за него.Случвало ми се е да съм в компания на момче,което ме харесва и то да ми е плащало сметката,но по принцип не обичам някой да ми плаща,не съм просяк!
Винаги си плащам сметката сама! Никак не ми е хубаво някой да ми я плаща. Най-малкото тва са пари на техните, не са лично негови. Родителите му не бачкат, за да може той да ме черпи.
Точно така, а даже и той да бачка в крайна сметка не работи, за да ти плаща и твоята сметка. С моето момче ходим от 1год.и почти 5 месеца и ми е плащал сметката само когато съм закъсала с парите, но винаги след това му ги връщам и не се кротвам докато не ги приеме. Не е правилно гаджето ти да ти плаща сметката!
Fallen_angel```
12-11-2006, 13:17
Не обичам да ми плащат сметките така че всеки поотделно [-X
Първият път,когато излязохме,той плати,а след време парите станаха общи и вече просто плащаме...а не се разбираме кой и какво да плаща.
http://line.world-of-love.ru/userlines/38_27_1164661200_1_Obi4kam+si+moito+bebe+Nasko+%7B P%7D_0_0_4.gif (http://line.world-of-love.ru)
http://line.world-of-love.ru/userlines/38_27_1164661200_1_Obi4kam+si+moito+bebe+Nasko+%7B P%7D_0_0_4.gif (http://line.world-of-love.ru)
Първият път,когато излязохме,той плати,а след време парите станаха общи и вече просто плащаме...а не се разбираме кой и какво да плаща.
не виждам как можеш да наречеш "общи" пари, които не сте изакрали ти или той, а вашите родители. когато започнете да работите и да получавате пари срещу труда си и живеете заедно тогава можете да кажеше, че те са общи =;
не виждам как можеш да наречеш "общи" пари, които не сте изакрали ти или той, а вашите родители. когато започнете да работите и да получавате пари срещу труда си и живеете заедно тогава можете да кажеше, че те са общи =;
Съгласен.
IlLuSi0nS`
12-11-2006, 16:02
който има кинти той плаща..хаха