PDA

View Full Version : nz kakvo da pravia

izmamena
12-11-2006, 06:36
zdraveite sigorno mnogo pati ste 4eli podobni istorii no na men mi se slu4va za prav pat i mi e mnogo obarkano.6te zapo4na ot tam 4e zapo4nah da hodia s gadjeto na edna priatelka (ne mnogo dobra de)tia razbra i niakak si go priae pone prividno e taka no tova mi se slu4va za vtori pat da i vzimam gadje.az po princip misleh da kasam s nego za6toto ve4e ne be6e sa6toto kakvoto v na4aloto i moite priatelki sa znaeha i sa mu kazali. i sno6ti nau4ih 4e moiata nai dobra priatelka hodi ve4e s nega vsi4ki dr zabeliaza i mi kazvaha a az viakm ne ne e taka vie ne gi poznavate i ne znaete za6to se darjat taka.a qvno az sam bila zabludenata.molia vi komentiraite kakvo mislite.ili kakvo bihte napravili na moe miasto!

p.smejdo dr i dr mi priatelki sa znaeli za tova i ni6to ne s a mi kazali.

BeBcHeTo
12-11-2006, 07:00
Пф ебати лапешките истории....нямам думи

HopeLesss
12-11-2006, 08:06
Ми какво се учудваш - с твоите камъни по твоята глава. Ти си и откраднала гаджето, сега тя ти го връща. Така е в живота :wink:

deidiy
12-11-2006, 08:19
хаха ти на 6 ли си :lol:
по темата мии скасай с него и се скарай с приятелката ти как така ще те разиграват :smt011

DevilWish
12-11-2006, 08:37
Олеле момиченце научи се да пишеш ,щото едвам разбрах 5-6 думи..
Иначе твоите "приятелки" са прави и ти го връщат и аз да съм така бих направила.

MartiSSima
12-11-2006, 09:30
Абе супер ялова ситуация.Ти си постъпила гадно и тя е последвала примера ти (ако може да става вапрос за пример).Няма какво да направиш.Остави ги нека се радват, пък и какъв е смисъла пак да се намесваш.Лично мое мнение е, че тфа е супер тъпо да си вземате гаджетата, аз бях като твоята приятелка най - добрата ми го сви и какво спечелих?Уважение!!!Помисли малко!Няма смисъл, унижила си и себе си и нея.Като се обичат толкова много нека са заедно.Радвай се на живота си защотото по някога е много хубаво да си сама.А между другото дори не си написала какви чувства имаш към него...Така, че гледай напред и толкоз!Съжалявам ако с нещо съм те убидила не е било нарочно!Успех!

bulgarche
12-11-2006, 10:42
Еми...лапешка работа..."крадете " си "гаджетата" и толкоз...то туй ви е животеца...да си правите уж мръсно и после пак да сте заедно...пук младежа ви обикаля всичките и е доволен

koalka
12-11-2006, 13:24
Заслужила си си го.Това поне да ти е някакъв урок,да не крадеш чужди гаджета.

izmamena
12-12-2006, 08:04
abe hora vie ne ste razbra li tova gadje be6e na dr momi4e a moiata nai dobra priatelka mi go vze,no predi tva as i biah kazla 4e iskam da kasam s nego za6toto ve4e ne me kefi!

malkata_
12-12-2006, 08:15
еми мила не че нещо ама сама си си виновна....както каза някой преди мен "с твойте камъни по твоята глава"....няма значение кое момиче ти го е взела или пък на коя ти си го взела...тва просто са детски истории... :-s