Влез

View Full Version : Девственна, има ли шанс да е забременяла!?

Sbox
12-11-2006, 15:37
С приятелката ми сме вече почти 1 година заедно, преди няколко дена бяхме в леглото и и правих масаж с език раце и прочие защото тя е девственна и несе чувства готова още. Но по едно време ми се прииска и и го вкарах 1-2 пъти и на нея и хареса ... но ме е страх да несъм направил някоя беля ... възможно ли е?

BLaCk_LaDY_
12-11-2006, 15:41
sam trqbva da si otgovorish na vyprosa dali si svyrshil v neq :!: i kade ti e akyla kato e devstvena-bez prezervativ :!: kaji i da si napravi test sled 1 sedmica i misli drugiq pyt :!:

Sbox
12-11-2006, 15:55
e .. mn qsno che nesym svyrshil v neq ... kade kato vlizah mi beshe sux 4lena ... do predi malko i se beshe tril v kojata i

shizzle
12-11-2006, 18:21
Аз не знам как хем си й го вкарал, хем е девствеНа. Но, спокойно - от толкова малко няма как да стане. Просто не прекалявайте с подобни изпълнения.

shalis
12-11-2006, 18:29
Emi sam kaza, 4e ne si svyr6io v neq, zna4i nqma kak da e devstvena...pyk za devstvenoto...kak si i go vkaral kato uj e devstvena?

radito
12-11-2006, 19:03
да бе кви са тия бисери! :smt005 вкарал и си го и е девствена!пък и малко ме съмнява да и е харесало.тя много знае кво секса при положение че за севте и го вкарваш!дори и да не я е боляло едва ли и е било яко както ти казваш!..а и по най-важния въпрос- неможе да е бременна!

bulgarche
12-11-2006, 19:19
Винаги, винаги и пак ВИНАГИ има вероятност (да не казвам опасност) от забременяване. Да се ****** от зор пак ще я има

panterata
12-11-2006, 19:22
ами не е възможно , спокойно! ама ако решите да правите секс за повече време с презерватив ;)

flower4e
12-11-2006, 20:09
Винаги, винаги и пак ВИНАГИ има вероятност (да не казвам опасност) от забременяване. Да се ****** от зор пак ще я има

shizzle
12-11-2006, 20:34

И аз бях на принципа да наблягам на -вероятност-, отколкото на -малка-. Ама пък те почнаха да се тровят младежите с глупости и да се притесняват да се докосват. Затова реших да бъда по-голям реалист в мненията си.

Извинявай, ама като я е ръгнал веднъж на сухо, шансът да забременее е по-малък от това долната част на тялото ми да измръзне и да почна да се рея на 1 метър от земята (който се сеща за разказа, за който говоря, да ми пише лично съобщение)

12-11-2006, 22:39
С приятелката ми сме вече почти 1 година заедно, преди няколко дена бяхме в леглото и и правих масаж с език раце и прочие защото тя е девственна и несе чувства готова още. Но по едно време ми се прииска и и го вкарах 1-2 пъти и на нея и хареса ... но ме е страх да несъм направил някоя беля ... възможно ли е?

#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o

Sbox
12-12-2006, 08:32

И аз бях на принципа да наблягам на -вероятност-, отколкото на -малка-. Ама пък те почнаха да се тровят младежите с глупости и да се притесняват да се докосват. Затова реших да бъда по-голям реалист в мненията си.

Извинявай, ама като я е ръгнал веднъж на сухо, шансът да забременее е по-малък от това долната част на тялото ми да измръзне и да почна да се рея на 1 метър от земята (който се сеща за разказа, за който говоря, да ми пише лично съобщение)
;] 10x man

gotinam
12-12-2006, 08:38

Това някакъв виц ли е? :-k

Миличък, вземи сега, намери кошчето с играчките, извади си камиончетата и продължи да си играеш. Хем няма да си хабиш очичките на компютъра, хем недораслата ти главица няма да ги мъти такива бисерчета. Малък си още, следващият път вместо да се упражняваш по правопис и биология във форума, най-добре питай мама и учителките.
А дядо Коледата какво ще ти донесе? Любопитна съм :)

PRD
12-12-2006, 14:03
samnqvam se neshto da e stanalo ma po tazi tema moga da kaja samo AMATIORSKA rabota no comment pove4e :smt017

BORISS
12-12-2006, 14:15

Миличък, вземи сега, намери кошчето с играчките, извади си камиончетата и продължи да си играеш. Хем няма да си хабиш очичките на компютъра, хем недораслата ти главица няма да ги мъти такива бисерчета. Малък си още, следващият път вместо да се упражняваш по правопис и биология във форума, най-добре питай мама и учителките.

Страшна история хахахахах е човек какво да ти кажа,гледай на Джийзъс майка му е забременяла и без едно вкарване,а ти с цели три \:D/ може скоро татко да ставаш ;)

gangbang
12-12-2006, 17:13

=D> xa xa xa xa xa :lol:

{Poison}
12-12-2006, 17:15
Преди да правиш секс или к'вото и да е,се интересъвай малко повече и обогати сексуалната с култура,още малко ще попиташ дали може да забременее ,ако и го вкараш в устата.

BORISS
12-13-2006, 14:37
Преди да правиш секс или к'вото и да е,се интересъвай малко повече и обогати сексуалната с култура,още малко ще попиташ дали може да забременее ,ако и го вкараш в устата.

Абе четох за един много брутален случай.Някаква пичка много и се доебало,била девствена.Та на някакъв купон си хванала един младеж и му врътнала свирка,до там.След това се прибрала вкъщи,но имала нужда и от нещо повече,за това започнала да се масажира между краката с пръсти,като си облизвала пръстите докато го правила и в крайна сметка забременяла :lol: непорочно зачатие :lol: просто в устата й имало сперма,която тя пренесла на неподходящо място :smt051

хакерката
12-14-2006, 09:20
Непорочното зачатише е мит, който изкривява мозъците на децата след наложеното незнайно поради какви критерии вероучерние. Ето го и резултата тук, с подобни въпроси и тези. Отвратена съм.

BORISS
12-14-2006, 09:26
Непорочното зачатише е мит, който изкривява мозъците на децата след наложеното незнайно поради какви критерии вероучерние. Ето го и резултата тук, с подобни въпроси и тези. Отвратена съм.

Е светия дух може след като я е изчукал,да я е зашил и така никoй да не е разбрал какво всъщност е станало
:D

хмммм
01-18-2007, 09:36

Ти си явно много наясно с нещата от живота....знаеш ли, има два вариянта: Единия е, че си ЛЕКИЧКА и си ги знаеш професионално нещата....., а другия, че си го изпитала на гърба си като са те.......ама нали сега трябжа да се правим на много ОТВОРЕНИ и на много РАЗБИРАЩИ.Аз ще ти кажа само - ТИ ВЪРВИ ДА ТЕ......И ПОСЛЕ ДА СЕ ХВАЛЯТ И ДА ТИ СЕ ПРЕСМИВАТ, ЧЕ СИ БИЛА СУПЕР НЕКАДЪРНА....

hforce
01-18-2007, 11:19
Emi sam kaza, 4e ne si svyr6io v neq, zna4i nqma kak da e devstvena...pyk za devstvenoto...kak si i go vkaral kato uj e devstvena?
WTF?!?! zna4i devstvenata cipa e ot jelqzo i kato e devstvena ne moje da go vkara taka li?
ili kato ne e svur6il v neq nqma kak da e devstvena?
kvi sa tezi gluposti? pravi6 li razlika mejdu devstvena i bremena?

po tamata: za6to podqvolite si go vkarval tolkova malko puti? ili q praskai kakto si trqbva S PREZERVATIV ili vuob6te ne go vkarvai!!! tva sa detski raboti koito gi pravite!!!
na vuprosa ti - zavisi kolko si go vkaral, ako si topnal samo glavi4kata moje da e o6te devstvena a ako ne se luja pred devstvenata cipa ne mogat da minat spermatozoidite, no ne sum siguren
ako oba4i si go vkaral celiq ima veroqtnost da e bremena zaradi predekulacionnata te4nost, no ne mi se vqrva da e bremena taka 4e spoko, za vseki slu4ai da si napravi test sled 1 sedmica

koalka
01-18-2007, 12:59
Не ми се вярва нещо да е станало.И от две вкарвания не знам дали някой може да свърши, но...Така че не си свършил.

01-18-2007, 21:09

Бременна е!

bibonka
01-18-2007, 21:11
taka ima edin magazin narechen knijarnica...vlizash tam i pitash da ti dadat kakvoto i da e kniga za sexyalno obrazovanie...pro4itash q ,ako neshto ne si razbral shte q pro4etesh pak....togava veche ako stane neshto i tova go nqma opisano v knigata...shte pishesh tyka :)

namely_me
01-18-2007, 21:20
"ДевственНа" и "забременяла" са някак си взаимоизключващи се понятия.

batkodoki
01-18-2007, 21:54

чудя се що ги реанимирате тези архивни теми?! очевидно само за да декларирате публично невежеството си.

дам, ВЪЗМОЖНО e девствено момиче /т.е с интактен химен/ да забременее. повече от това - ВЪЗМОЖНО е, казаното забременяло момиче да роди и пак да остане девственица!

ситуациите при които това може да се случи са безкрайно много.

за "много умните" тъпаци - жокерче: спермийте са аплицирани без да е налице интромисия на пениса във вагината. химена е запазен!настъпва оплождане. раждането се осъществява чрез секцио ц. химена е запазен! имаме живо и здраво родено бебче и щастлива Майка.

E?

01-19-2007, 04:36

за непорочното зачатие на майката на исус не си ли чувала ? :D :D :D :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt041 :smt041 :smt041 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt043 :smt043 :smt043 :smt044 :smt044 :smt044 :smt042 :smt042 :smt042 :smt037 :smt037 :smt037 :smt037

днешните момичета имат навика да забременяват от въздуха чрез спори - деба гъбите дето сте !! :lol: :lol: :lol: :lol:

BloodSoul
01-19-2007, 13:30
О, боже!!! Какви глупости!

namely_me
01-19-2007, 21:06

спермийте са аплицирани без да е налице интромисия на пениса във вагината.

LOL!
Sorry за невежеството, тъпичка съм си. :)