PDA

View Full Version : Help

12-11-2006, 16:18
Хора хора довлякох си голям проблем на 14 и половина съм.И последните 2 седмици в даскало в час по музика идва една студентка на 19 дет уш наща даскалка да я учи и тя ни преподава!Миналата седмица като влязох в часа и и тя влезе точно след мен и отиваше към бюрото и ме обара за пишльока!Аз нищо не направих щото много ми хареса тя е уникално готина и на другия ден пак имаме музика последен час тя пак беше там.Като свърши часа аз тругнах последен щото гледах едно клипче на гсм и се забавих.Тя тръгна след мен и ме попита кои харесвам аз и казах да не сме в 5 клас уе и тя се засмя и пак ме хвана с кура аз не се сдържах и започнахме да се целуваме в куридора на даскалото!След което тя искаше да продължим ама аз нямах време пък и ме хвана шъбето да изчукам даскалката мале!Та ся уш ходим ама тайно и не ходим а само целувки питам редно ли е?

olive_oil
12-11-2006, 16:23
Кой те събуди?Майка ти с думите : ставай,да си пиеш млякото?!?

kaloqn_pe6o
12-11-2006, 16:35
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa :-({|=

Azlan
12-11-2006, 16:42
хахахахахха по голема глупост не бях чел!!! абе баце в кой филм го гледа това ?

M0n57eR
12-11-2006, 16:42
Не му се подиграваите на момчето може наистина да има проблем хахахахах :smt117 :smt005

12-11-2006, 17:06
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА егати фантазиора.. а ако е истина значи тая е много преверзна :-D

12-11-2006, 17:41
E pone da be6e iz4akal temata s gospodina po fizi4esko da otmine... kvo samo se povtarqte

malka_sladuranka
12-11-2006, 18:16
:smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 айде стига глупости бе...

papz
12-11-2006, 18:33
Еи смени дилъра или пък вземи си купи очила защото тя всъщност може да е много грозно момичето :)

shalis
12-11-2006, 18:38
Oooohhh gorkoto, to si synuva sladkite syni6ta....nqkoi da go sybudi :)

shizzle
12-11-2006, 18:43
Ммм, това и аз съм си го фантазирал. Ама с даскалката по литература. Тя винаги казваше нещо от сорта на "Отново страхотно съчинение си написал, чудя ти се как успяваш на тези години" Останалото - и сами се досещате. На катедрата в стаята (все още ми е фантазия това), ша-ля-ля-ля-ля :D

12-11-2006, 23:08
Хора хора довлякох си голям проблем на 14 и половина съм.И последните 2 седмици в даскало в час по музика идва една студентка на 19 дет уш наща даскалка да я учи и тя ни преподава!Миналата седмица като влязох в часа и и тя влезе точно след мен и отиваше към бюрото и ме обара за пишльока!Аз нищо не направих щото много ми хареса тя е уникално готина и на другия ден пак имаме музика последен час тя пак беше там.Като свърши часа аз тругнах последен щото гледах едно клипче на гсм и се забавих.Тя тръгна след мен и ме попита кои харесвам аз и казах да не сме в 5 клас уе и тя се засмя и пак ме хвана с "мъжкия полов орган" аз не се сдържах и започнахме да се целуваме в куридора на даскалото!След което тя искаше да продължим ама аз нямах време пък и ме хвана шъбето да изчукам даскалката мале!Та ся уш ходим ама тайно и не ходим а само целувки питам редно ли е?

След рекламите какво стана? Думай че ми е интересно :P :P :P