Влез

View Full Version : ПОМОЩ!

iNfRaSoNiC
12-12-2006, 10:04
Здравейте на всички!Имам нужда от помощт и то голяма! Sad Имам приятелка с която се обожаваме и умираме един за друг всичко е повече от хубаво и магическо!НО има един много сериозен проблем!Тя до сега НИКОГА не е стигала до оргазъм!!! А е имала доста интимни контакти!В началото си мислехме,че с любовта ни щте се оправи всичко,но уви ;( Просто не се получава! Правим всичко което е нужно!Има много красива любовна игра,целувки милувски всичко!!! НО просто неможе да достигне до оргазъм!!!Дори секса се развиваше в продължение на над 2 часа, в който над 50мин без да спираме,НО ПАК НИЩТО!!! на моменти всякаш е близо но само това ;( Имал съм доста интимни връзки преди нея и нещтата са коренно различни!!!Просто немога да разбера каде е проблема Sad КАКВО ДА НАПРАВИМ!!! МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА ИДЕИ ИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ДА НИ ПОМОГНЕ!!! ;(;(;( Благодаря предварително!!

Infatuated Inside
12-12-2006, 10:51
Гадно. :|

И все пак, има хиляда и сто такива теми, защо не се разровиш малко, а веднага пускаш нова?
Плюс това, специално по този въпрос не смятам, че някой тук би ти помогнал. Освен класическите неща, които всеки би те посъветвал и, които съм убедена, че вече сте опитали (след като и двамата сте имали преднишни сексуални контакти, обичате се и сте правили опити). В крайна сметка, всяко момиче е различно и си има различни слабости. Говорете повече по въпроса, нека ти каже за какво си фантазира, кое й доставя най-голямо удоволствие. Не само в позите и тн, ами и попринцип, в самата любовна игра, във всичко. Опитай се да сбъднеш някоя мечта. (: Убедена съм, че би помогнало.
Въпреки, че не разбрах, за какъв оргазъм става въпрос - клиторен, или вагинален? Понеже ако е само второто, не е чак такъв проблем и предполагам, че с времето и нужното внимание и нежност, ще го постигнете. Ако е първото, вече е по-странно. Това с фригидността не знам защо постоянно го пишат, при положение, че е изключително рядко и в повечето случаи дори жените, които отдавна са се примирили, че да фригидни всъщност не са такива. Така че дано не си внушите това. (: Факт е, че клиторен оргазъм се постига по-лесно, така че, не би трябвало да има проблем. Ръчички, езичета, ала-бала, знаеш. (:

12-12-2006, 10:58
И аз не разбрах за клиторен или вагинален оргазъм става въпрос?

iNfRaSoNiC
12-12-2006, 15:54
Прости,че съм писал тук!НО и клиторен огразъм неможе да се псотигне... просто нямам думи и обяснения... имал съм момичета просто ей така са били те и НИКОГА не е имало проблем! А с момичето което ОБОЖАВАМ нещтата изобщто не се получват просто незнам какво да правим вече тя казва(то се и вижда разбира се),че й е много хубаво през цялото време просто щтом има любов всичко е супер,но дойте ли време за крайната фаза... нито езичета нито ръчички нито членчета немога да помогнат даже много често се стига до сълзи поради тази причина... :( :( :( :( :( :( :(

12-12-2006, 16:22
бате 1 савет като приател на приател ... като мъж на квот си там хаха :wink: пусни жена ти на Кашкин .... да видиш тогава нема ли да стигне до оргазъм че се къса от писаци и от пъшкания :---) :smt005

flower4e
12-12-2006, 16:48

Такова нещо като клиторен и вагонален оргазъм нема....Оргазмът при жената е един и същ!!!!

Infatuated Inside
12-12-2006, 20:34

Такова нещо като клиторен и вагонален оргазъм нема....Оргазмът при жената е един и същ!!!!
Брееей, благодаря, че ми отвори очите. (:

Предполагам си момиче (или, ебати момчето ще да е с такъв ник), така че мацка, явно тия, на които случваш са кръгла 0. Ама айде леко да не са всички така. (:

12-12-2006, 22:59
Здравейте на всички!Имам нужда от помощт и то голяма! Sad Имам приятелка с която се обожаваме и умираме един за друг всичко е повече от хубаво и магическо!НО има един много сериозен проблем!Тя до сега НИКОГА не е стигала до оргазъм!!! А е имала доста интимни контакти!В началото си мислехме,че с любовта ни щте се оправи всичко,но уви ;( Просто не се получава! Правим всичко което е нужно!Има много красива любовна игра,целувки милувски всичко!!! НО просто неможе да достигне до оргазъм!!!Дори секса се развиваше в продължение на над 2 часа, в който над 50мин без да спираме,НО ПАК НИЩТО!!! на моменти всякаш е близо но само това ;( Имал съм доста интимни връзки преди нея и нещтата са коренно различни!!!Просто немога да разбера каде е проблема Sad КАКВО ДА НАПРАВИМ!!! МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА ИДЕИ ИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ДА НИ ПОМОГНЕ!!! ;(;(;( Благодаря предварително!!

Намери й Джи точката, ако незнаеш къде се намира, пиши в гугъл G spot или G точка и чети