Влез

View Full Version : sluchvalo si vi se e

12-12-2006, 12:12
az vchera dokato bqh v avtobusa tam beshe mnogo tqsno i trqbvashe edva li ne tolkova da se guchkame,che da sme edin vurhu drug.i taka stana,che az bqh zastanala do edno momche(nali prava) i izvednuj usetih kak nqkakva ruka se pluzga po kraka mi.otnachalo se stresnah ama posle vikam kvo tolkoz.usmihnah mu se a toi produlji.posle me pogali po koremcheto i vze che mi stana mnogo hubavo.prekaleno daje.vuzbudih se i toi go znaeshe.gledashe me mnogo susredotocheno,guchkanicata stana oshte po golqma zashtoto vlqzoha oshte hora v avtobusa i togava toi napravo me drupna i me pritisna kum sebe si,ama ne s lice a demek s dupeto kum onaq mu rabota.togava az pluznah ruka tochno tam. horata okolo nas qvno si misleha che sme gadjeta i ne im napravi osobeno vpechatlenie.ama mina malko vreme natiskahme se taka i qvno doide negovata spirka i toi sleze.i vsichko svurshi.beshe mi mnogo stranno,kakvo smqtate,che e tova?

12-12-2006, 12:20
Смятаме че си КУРВА

12-12-2006, 12:22
mersi :)
drugi mneniq?

Tasto
12-12-2006, 12:22
Трябва ти приятел. (мое лично мнение) :smt008

12-12-2006, 12:23
Tasto az si imam :wink:

12-12-2006, 12:26
Tasto az si imam :wink:
а секс?

Butterfly^
12-12-2006, 12:29
kvo tolkova..bilo ti e hubavo za nqkolko minuti i kvo..ne e stanalo nishto poveche..ne ste se uzchukali naprimer :-D taka che spokoino az ne smqtam che si kurva ili che si napravila neshto ujasno :P

12-12-2006, 12:35
i sex si imam gostenino a puk peperudke ti si prava NA MEN MI HARESA i si padam po podobni prejivqvaniq i ne smqtam 4e sum kurva!!

BorderManager
12-12-2006, 12:46
Значи си просто ПРЪД*А. O:)

12-12-2006, 12:53
tova mom4e be6e po-to4no maj na okolo 40-50 godini i mnogo mi haresa

panterata
12-12-2006, 12:53
нищо лошо не си направила спокойно :)

luda_ s_ tigan
12-12-2006, 13:04
mi shto ne sa izpraskahte v avtobusa.nali horata sa si mislili che ste gadjeta.mojeshe da si napraite edna orgiq.a...i ti kato te pogalqt po koremcheto se vusbujdash a?che ti si gotova nimfomanka :lol:

12-12-2006, 13:04
ahah onq gost po gore hich ne sym az ne e nikuv na 40-50 god are stiga s glupostite mi da qko mi beshee i pak bih go napraila i sqkvi takiva shturotii

PRD
12-12-2006, 13:10
Pla4ish za sex 4e 2 ne vijdash 4ak :lol:

marina star
12-12-2006, 13:20
spored men e bilo prosto gotino prejivqvane kvo tolkova i az bih go napravila kvo samo go kritikuvate momi4eto :wink: :wink: :wink:

Kir4o
12-12-2006, 13:24
a posle pomirisa li si rukata da vidish dali 4lena mu mirishe???

shizzle
12-12-2006, 14:25
Много е изкусително понякога да направиш петинг в автобуса на непозната. Да си кажа честно, много по-глупаво е, като те притиснат върху някое момиче и да се правиш, че не забелязваш. Цялото това бездушие и абсолютната липса на лично пространство в автобусите е отвратително. Само, че се чудя как е станала тази случка, като се има предвид, че е вече зима и хората са с по хиляда чифта дрехи.

real-girl
12-12-2006, 15:00
i kakvo kato sa s mnogo drehi tova ne bi im poprechilo ne razbiram vuproscheto [-X

shizzle
12-12-2006, 15:04
Я пробвай да ти пипат коремчето през тениска, горница и яке. Трябва да се бърка, което хич не е лесно.. Просто се учудих, това е ^_^ Утре имам слизане до центъра, ще пробвам и ще кажа как става :D

12-12-2006, 16:12
миличка смятам че брутално се нуждаеш от един дълбокопроникващ секс аз мога да ти помогна ти само кажи!

12-12-2006, 16:13
purvo do shizzle--az ne se obli4am osobeno debelo i nqma6e podobni prepqdstviq,a na gosten4eto moga da kaja 4e nqam nujda ot negovite uslugi ama naistina e praff 4e se nujdaq ot takuv sex ama ne se oplakvam 4e nqa koi da mi go dade

real-girl
12-12-2006, 16:20
Kakvo da ti kaja-i 2mata ste qvno qko zagoreli,i 2mata ste si napraili kefa-lo6o nqma v kraina smetka,pazi se samo ot lo6i batkovci,6oto takiva mnoo gi ima..o6te pove4e sred nepoznatite..;) Ina4e nas1r4avam svobodomislieto :}

doky
12-12-2006, 17:46
Много е изкусително понякога да направиш петинг в автобуса на непозната. Да си кажа честно, много по-глупаво е, като те притиснат върху някое момиче и да се правиш, че не забелязваш. Цялото това бездушие и абсолютната липса на лично пространство в автобусите е отвратително. Само, че се чудя как е станала тази случка, като се има предвид, че е вече зима и хората са с по хиляда чифта дрехи.

Ти понеже сподели,че имаш приятелка,би ли го направил това,петинг с непозната.Не ме мисли за старомоден или нещо подобно,но аз като съм верен на моята приятелка,съм верен докрай,интересно ми е ти какво мислиш!

shizzle
12-12-2006, 19:02
Ти понеже сподели,че имаш приятелка,би ли го направил това,петинг с непозната.Не ме мисли за старомоден или нещо подобно,но аз като съм верен на моята приятелка,съм верен докрай,интересно ми е ти какво мислиш!

Че си пропуснал една запетайка? ^^ Кекек, само се майтапя! :twisted:

Искам официално да се извиня на всички, които са приели думите ми като становище, че утре наистина ще ида и ще обарам първата непозната (в автобуса - бел. авт.). Въпреки съвсем леката ми вродена полигамност, аз много много много обичам човека, с който съм в момента, и не намирам нито едно друго момиче за достатъчно привлекателно, за да изневеря.

Но всичко това не ми пречи да се шегувам в един анонимен интернет форум, нали? :D

Kir4o
12-12-2006, 19:09
az samo ne razbrah dali mu e mirishel 4lena na toq seltak,kaji pomirisa li si rukata sled kato obhvana de???

Kir4o
12-12-2006, 19:09
az samo ne razbrah dali mu e mirishel 4lena na toq seltak,kaji pomirisa li si rukata sled kato obhvana de???

IlLuSi0nS`
12-12-2006, 19:11
яко преживяване :-D

juliana_joli
12-12-2006, 19:15
samo kaji na kolko god be6e toi i ti na kolko si

12-12-2006, 19:39
az sum na 15 a toi mozhe bii na 17 nekade

doky
12-12-2006, 19:48

Че си пропуснал една запетайка? ^^ Кекек, само се майтапя! :twisted:

Искам официално да се извиня на всички, които са приели думите ми като становище, че утре наистина ще ида и ще обарам първата непозната (в автобуса - бел. авт.). Въпреки съвсем леката ми вродена полигамност, аз много много много обичам човека, с който съм в момента, и не намирам нито едно друго момиче за достатъчно привлекателно, за да изневеря.

Но всичко това не ми пречи да се шегувам в един анонимен интернет форум, нали? :D

Накрая ше зема да та набия :-({|= ;)Аз също:)
Абе разбрах те още в началото,че си мъж под чехъл,ама айде,успех в любовта щом толкова обичаш твоя човек;)

shizzle
12-12-2006, 20:14
Накрая ше зема да та набия :-({|= ;)Аз също:)
Абе разбрах те още в началото,че си мъж под чехъл,ама айде,успех в любовта щом толкова обичаш твоя човек;)

Хахах, и аз те обичам! :twisted:

12-12-2006, 22:56
az vchera dokato bqh v avtobusa tam beshe mnogo tqsno i trqbvashe edva li ne tolkova da se guchkame,che da sme edin vurhu drug.i taka stana,che az bqh zastanala do edno momche(nali prava) i izvednuj usetih kak nqkakva ruka se pluzga po kraka mi.otnachalo se stresnah ama posle vikam kvo tolkoz.usmihnah mu se a toi produlji.posle me pogali po koremcheto i vze che mi stana mnogo hubavo.prekaleno daje.vuzbudih se i toi go znaeshe.gledashe me mnogo susredotocheno,guchkanicata stana oshte po golqma zashtoto vlqzoha oshte hora v avtobusa i togava toi napravo me drupna i me pritisna kum sebe si,ama ne s lice a demek s dupeto kum onaq mu rabota.togava az pluznah ruka tochno tam. horata okolo nas qvno si misleha che sme gadjeta i ne im napravi osobeno vpechatlenie.ama mina malko vreme natiskahme se taka i qvno doide negovata spirka i toi sleze.i vsichko svurshi.beshe mi mnogo stranno,kakvo smqtate,che e tova?

И че си странна освен че си курва