View Full Version : BEZ PREZERVATIV
Bogomol4icata_f
12-12-2006, 13:14
Hora az sum na 18 i priqtelq mi su6to.Hodim ot dosta vreme i az mu bqh purvata kakto toi na men su6to.Pravim sex vinagi bez prezervativ.Na men li4no mi haresva pove4e.Kajete ima li nqkakva opastnost ot ne6to osven ot zabremenqvane smisal vazmojno li e toi da ima nqkakva venero4eska bolest ili ne6to takova.Dosega e bil samo s mene nali nemoje da se e rodil sas spin (Nedai si Boje) Moje da Vi se stori tupa temata no az imam nujda ot pomo6t
P.S TEMATA NE E EBAVKA!!!!!!!!
=D> =D> =D>
да 18 годишен роден със СПИН, да те еба у тъпата путка
marina star
12-12-2006, 13:23
eeee ti pak 4ak spin ne mi se vqrva nai-mnogo nqkvi gabi4ki,no te se zabelqzvat
Bogomol4icata_f
12-12-2006, 13:35
=D> =D> =D>
да 18 годишен роден със СПИН, да те е** у тъпата п*тка
Mersi da ti se vru6ta!!!!!!
нито съм тъп нито съм путка, ама ти си някакво невероятно просто същество
Hora az sum na 18 i priqtelq mi su6to.Hodim ot dosta vreme i az mu bqh purvata kakto toi na men su6to.Pravim sex vinagi bez prezervativ.Na men li4no mi haresva pove4e.Kajete ima li nqkakva opastnost ot ne6to osven ot zabremenqvane smisal vazmojno li e toi da ima nqkakva venero4eska bolest ili ne6to takova.Dosega e bil samo s mene nali nemoje da se e rodil sas spin (Nedai si Boje) Moje da Vi se stori tupa temata no az imam nujda ot pomo6t
P.S TEMATA NE E EBAVKA!!!!!!!!
Eми най-много някое бебе да ти направи :wink:
Ако той спазва добра хигиена, нищо не може да ти лепне.
А, не, може! Aко той е достатъчно късметлия, че да саморазвие някаква нова венерическа болест ^_^
ДЕвойко не искам да те плаша ,но спина или хив може да се предаде наследствено като този който го е наследил не е задължително да е болен но е носител
ДЕвойко не искам да те плаша ,но спина или хив може да се предаде наследствено като този който го е наследил не е задължително да е болен но е носител
Първият случай на СПИН в Щатите е 1981г. Във Франция - 1983г. За България не знам, но до нас ще отнеме време да стигне, предвид политическата обстановка (желязни завеси и прочее). Момчето е на 18г., т.е. набор 1988г., т.е. е правен 1987. Как ти звучи като правдоподобност.
Аман от параноици!
bulgarche
12-12-2006, 19:47
СПИН се придава по наследствие (от майка на дете). Може и се е заразил с това и по-късно, при някоя операция, изледване и т.н. Има си центрове за безплатно и анонимно изследване за СПИН и болести предавани по полов път...защо не си направите тест?
krem4et0
12-12-2006, 19:50
Може да ти лепне 1 куп болести-гъбички инфекции и прочие. А да ти кажа лечението на 1 уж безобидна инфекция е скъпо и неприятно. За това ПРЕЗЕРВАТИВ. А и естествено,че може и за забременееш.
panterata
12-12-2006, 20:02
абее ако не те е страх от бременност .. и ако той е спал само с теб и не ти изневерява :) ами правете си го без.. някоя инфекция може.. ама ако си поддържа добра хигиена няма от какво да се тревожиш. а да има СПИН по наследство.. ти вече се чудиш какво да измислиш.. по същата логика може и ти да имаш.. и аз .. и т.н недай си боже ;) хах спокойно!!
krem4et0
12-12-2006, 20:13
И при перфектна хигиена пак може да има инфекции. личен опит. 1 инфекция при жената на половите органи може да стане дори от хапмането на повече шоколад!
Bolna si, hodi si izbirai nekrolozi
Ми като го правите редовно без гума, пуснете си едни изследвания да ви е мирна главата :? Не е толкова трудно ](*,)
vegetable
12-13-2006, 12:55
:arrow: ЕйййЙ хора кфото и да си говорим презерВаивите са за да се ползват и който кфото и да си мисли азЗ съм ТВърДо ЗА а които е протиВ е момче или иска бебчееее... иска БЕбчеее ;-)
МИНУТА МЪЛЧАНИЕ ЗА ПОЧИНАЛИТЕ ОТ КАТАСТРОФАТА В РЕКА БЯЛА :-# :-# :-#
ХАХАХАХАХАХАХАХ .. ИДИОТ !
РНК НЕ СЕ РЕПЛИКИРА, тоест не участва в предаването на генетична информация (комплементарен принцип). А основата на ХИВ-вируса е от специализирана РНК, койато атакува белите кръвни клетки - левкоцитите. СПИН НЕ СЕ ПРЕДАВА НАСЛЕДСТВЕНО ПО НИКАКЪВ НАЧИН.
Момиче, ако наистина твоя човек не е правил секс с друга, и ти съответно не си го правила с друг, и двамата поддържате елементарна полова хигиена, то няма от какво да се страхуваш.
Виж,ако спиш от доста време с него, до сега да си се заразила и може би да си умряла.Така че...предполагам няма СПИН.А за венерическа болест не може,защото е бил само с теб,а те се предават по полов път.
еиии олигофрени , НЕ Е това темата, не плашете момичето!!!
Ако се притесняваш си направете тестове, ако не искаш никой да разбере просто дарете кръв, повечето пъти изследванията са безплатни.
По темата: ако наистина сте си първи, което :-k малко ме съмнява, но да приемем че е така, мисля че не трябва да се притеснвваш!