PDA

View Full Version : BEZ PREZERVATIV

Bogomol4icata_f
12-12-2006, 13:14
Hora az sum na 18 i priqtelq mi su6to.Hodim ot dosta vreme i az mu bqh purvata kakto toi na men su6to.Pravim sex vinagi bez prezervativ.Na men li4no mi haresva pove4e.Kajete ima li nqkakva opastnost ot ne6to osven ot zabremenqvane smisal vazmojno li e toi da ima nqkakva venero4eska bolest ili ne6to takova.Dosega e bil samo s mene nali nemoje da se e rodil sas spin (Nedai si Boje) Moje da Vi se stori tupa temata no az imam nujda ot pomo6t

P.S TEMATA NE E EBAVKA!!!!!!!!

12-12-2006, 13:19
=D> =D> =D>

да 18 годишен роден със СПИН, да те еба у тъпата путка

marina star
12-12-2006, 13:23
eeee ti pak 4ak spin ne mi se vqrva nai-mnogo nqkvi gabi4ki,no te se zabelqzvat

Bogomol4icata_f
12-12-2006, 13:35
=D> =D> =D>

да 18 годишен роден със СПИН, да те е** у тъпата п*тка

Mersi da ti se vru6ta!!!!!!

12-12-2006, 13:38
нито съм тъп нито съм путка, ама ти си някакво невероятно просто същество

BORISS
12-12-2006, 13:46
Hora az sum na 18 i priqtelq mi su6to.Hodim ot dosta vreme i az mu bqh purvata kakto toi na men su6to.Pravim sex vinagi bez prezervativ.Na men li4no mi haresva pove4e.Kajete ima li nqkakva opastnost ot ne6to osven ot zabremenqvane smisal vazmojno li e toi da ima nqkakva venero4eska bolest ili ne6to takova.Dosega e bil samo s mene nali nemoje da se e rodil sas spin (Nedai si Boje) Moje da Vi se stori tupa temata no az imam nujda ot pomo6t

P.S TEMATA NE E EBAVKA!!!!!!!!

Eми най-много някое бебе да ти направи :wink:

shizzle
12-12-2006, 14:33
Ако той спазва добра хигиена, нищо не може да ти лепне.

А, не, може! Aко той е достатъчно късметлия, че да саморазвие някаква нова венерическа болест ^_^

12-12-2006, 15:52
ДЕвойко не искам да те плаша ,но спина или хив може да се предаде наследствено като този който го е наследил не е задължително да е болен но е носител

shizzle
12-12-2006, 19:29
ДЕвойко не искам да те плаша ,но спина или хив може да се предаде наследствено като този който го е наследил не е задължително да е болен но е носител

Първият случай на СПИН в Щатите е 1981г. Във Франция - 1983г. За България не знам, но до нас ще отнеме време да стигне, предвид политическата обстановка (желязни завеси и прочее). Момчето е на 18г., т.е. набор 1988г., т.е. е правен 1987. Как ти звучи като правдоподобност.

Аман от параноици!

bulgarche
12-12-2006, 19:47
СПИН се придава по наследствие (от майка на дете). Може и се е заразил с това и по-късно, при някоя операция, изледване и т.н. Има си центрове за безплатно и анонимно изследване за СПИН и болести предавани по полов път...защо не си направите тест?

krem4et0
12-12-2006, 19:50
Може да ти лепне 1 куп болести-гъбички инфекции и прочие. А да ти кажа лечението на 1 уж безобидна инфекция е скъпо и неприятно. За това ПРЕЗЕРВАТИВ. А и естествено,че може и за забременееш.

panterata
12-12-2006, 20:02
абее ако не те е страх от бременност .. и ако той е спал само с теб и не ти изневерява :) ами правете си го без.. някоя инфекция може.. ама ако си поддържа добра хигиена няма от какво да се тревожиш. а да има СПИН по наследство.. ти вече се чудиш какво да измислиш.. по същата логика може и ти да имаш.. и аз .. и т.н недай си боже ;) хах спокойно!!

krem4et0
12-12-2006, 20:13
И при перфектна хигиена пак може да има инфекции. личен опит. 1 инфекция при жената на половите органи може да стане дори от хапмането на повече шоколад!

12-13-2006, 06:16
Bolna si, hodi si izbirai nekrolozi

SINDEL
12-13-2006, 09:57
Ми като го правите редовно без гума, пуснете си едни изследвания да ви е мирна главата :? Не е толкова трудно ](*,)

vegetable
12-13-2006, 12:55
:arrow: ЕйййЙ хора кфото и да си говорим презерВаивите са за да се ползват и който кфото и да си мисли азЗ съм ТВърДо ЗА а които е протиВ е момче или иска бебчееее... иска БЕбчеее ;-)
МИНУТА МЪЛЧАНИЕ ЗА ПОЧИНАЛИТЕ ОТ КАТАСТРОФАТА В РЕКА БЯЛА :-# :-# :-#

MR
12-13-2006, 13:09

ХАХАХАХАХАХАХАХ .. ИДИОТ !
РНК НЕ СЕ РЕПЛИКИРА, тоест не участва в предаването на генетична информация (комплементарен принцип). А основата на ХИВ-вируса е от специализирана РНК, койато атакува белите кръвни клетки - левкоцитите. СПИН НЕ СЕ ПРЕДАВА НАСЛЕДСТВЕНО ПО НИКАКЪВ НАЧИН.

Момиче, ако наистина твоя човек не е правил секс с друга, и ти съответно не си го правила с друг, и двамата поддържате елементарна полова хигиена, то няма от какво да се страхуваш.

koalka
12-13-2006, 13:31
Виж,ако спиш от доста време с него, до сега да си се заразила и може би да си умряла.Така че...предполагам няма СПИН.А за венерическа болест не може,защото е бил само с теб,а те се предават по полов път.

12-13-2006, 15:46
еиии олигофрени , НЕ Е това темата, не плашете момичето!!!
Ако се притесняваш си направете тестове, ако не искаш никой да разбере просто дарете кръв, повечето пъти изследванията са безплатни.

По темата: ако наистина сте си първи, което :-k малко ме съмнява, но да приемем че е така, мисля че не трябва да се притеснвваш!