View Full Version : iskam go!
cekcuty_
12-12-2006, 13:29
zdraveite horica:} abe iskam da vi pomolq za savet4e 6toto moite pr-ki sa malko pristrastni i ne gledat mn obektivno na ne6tata zatova re6ih da popitam hora koito mogat da si kajat mnenieto bez im pyka..:) teii:} abe malko tapy i detinsko oba4e mn me kefi edno mom4e i ot mn horanay4avam 4e i az go kefq si4ko 6:) bazikame se izlizame v kompaniq nasam natam darji se mn qko s mene i vse mi akzva kolko sam hybava i t n:) oba4eee problema e 4e toi si ima pr-ka ot 3 g nqkade..( i nz kvo da pravq da go svalqm li 6toto li4no az naskoro priklu4ih edna seriozna vrazka i znam kolko e gadny nqkoi da se opitva da zastane posredata...oba4eeee mn go iskam pi4a:( ) naprao kato go vidq otka4am! i dedaznam strah me e sa6to 4e 6te si ostanem samo do zaka4kite i svalkite 6toto ne sam sig dali 6te ostavi "drygata" (makar 4e moita pr-ka mi kaza 4e ne qi obi4al tolkoz mn prosto e sviknal i t n:( tva e! plss kajete si mnenieto :/ 6toto 6te otka4a:( {}
щом като сама знаеш колко боли когато някой застане между теб и човека когото обичаш, не прави към него крачката да бъдете заедно, колкото и силно да желаеш това. ако той сам поиска да изградите някаква връзка и знаеш, че няма да си " другата", резервата или любовницата (казано най-грубо) също му покажи, че искаш да сте заедно. но при условие, че той не ти е казал в очите нищо конкретно, по-добре и ти не прави прибързани действия
Той как се държи с теб? Както точно флиртува? :D
Приятелките ти може да мислят, че той само е свикнал с другата, ама това не значи, че наистина е така, нали се сещаш, че за да е с нея толкова много време, значи държи на нея и я обича :) Разкажи по - подробно за отношенията ви и може и да ти дадем по - добър съвет.
ObI4Am_Te
12-12-2006, 13:51
според мен наистина трябжа да исчакаш да видиш дали ще избере нея или тебе .. но според мен наитина тои дърйи на нея и я обича щом са толкова време заедно .. не деи застава между тях защото се пак мисля че тои може да иска да скъса с нея и ако ти застанеш между тях наистина ще станеш другата :)
cekcuty_
12-12-2006, 13:54
mne az ne iskam az da gi razdelqm ,az si me kefe6e otdavna i vinagi se saobrazqvah s tva 4e toi si ima pr-ka i sam se darjala smao pr-ski s nego ...tooi napravi parvata kra4ka ot kam flrtyvaneto ! pak otnosno tva kak flirtyva s mene -- to ne moje da se opi6e s dymi oba4e tva OPREDELENO NE SA priqtelski namereniq ! ( ....btw za vrazkite az hodeh s moq priqtel 2 g i ot li4en opit znam 4e ponqkoga ne si s 4oveka ot obi4 a po navik ...prosto si sviknal s nego 4ast ot ejednevieto ti e ....i kogato popadne6 v takava sityaciq kato sega6nata ..te e strah da ostavi6 pitymnoto i da goni6 divoto ...)
Ти на колко години си, а той? :roll: Познаваш ли го добре?
Хм..ако не я обича, може да пробваш с него, но ако я обича, няма какво да ги караш...
cekcuty_
12-13-2006, 07:35
mi az sam na 19 toi e na 20 :/ dedaznam ne go kazvam ot zloba ili ne6ty takova no naistina si mislq 4e toi e s neq po navik...no ponqkoga i tva e mn 6toto kato sadq po sebe si kolko vreme mi trqbva6e da ostavq moq pr makar 4e bqh s nego prosto po navik... :(
crazy_sexy_cool`f
12-13-2006, 07:56
абе да не ти пука за другата!!! Сега е момента действай
bacterium
12-13-2006, 08:12
Крейзи секси куул еф ако "другата" беше ти така ли щеше да разсъждаваш?
cekcuty_ гледам не си малка... да знам какво е "по навик" тъпо е. Но по мое мнение не трябва да им се бъркаш ако той продължи с флиртуването кажи му в очите че м-ду вас не може да има нищо докато той е с другата. Ако наистина те харесва да прекъсне другата връзка. Мисля че така просто всичкое наяве. И това което мисли той и това което мислиш ти....
cekcuty_
12-13-2006, 08:18
e da pravi ste .. az sam si kazala 4e vtora cedka nqma da bada...ako q ostavi togava do togaz kolkoto i da mi se iska da imam ne6ty s negoo ...6te se vadarja...stiskaite palci da q ostavi onaq ysoinica:(
Ами започни по засилен флирт и ако той започни да се отдръпва значи харесва другата,но ако пък не се отдръпва може да продължиш до края :wink:
He3HauKa
12-13-2006, 09:23
Ами просто се одръпни.Когато той те попита какво ти има,му кажи ,че не искаш ти да си причината прителката му да се чувства кофти.Явно момчето те харесва,но се замисли има ли смисал да влагаш надежди при положение,че 3 години е с това момиче.Може би просто търси моментно разнообразие или иска да си почине от сериозните работи.... :-k
IKisseDAGirL
12-13-2006, 13:06
оф вие всичките кво искате да кажете, че ако си малко по-дълго време с някой и вече край, ще се жените, други връзки повече няма да имате, ще сте докрай с него, така ли? :?
еми според мен пък изобщо не е така, всяко нещо си има начало и край, който все някога настъпва, и това, че момчето е било обвързано за малко по-продължително време, не показва, че за напред няма да има нов човек в живота му и че ще си остане с това момиче завинаги [-X
и честно казано щом флиртува с теб, едва ли чаак толкова държи на тая другата, иначе щеше да си гледа нея и хич да не се занимава с останалите момичета :wink:
не се отчайвай и се опитай да го спечелиш, пък каквото стане.. :) :!: :wink:
Ако я обича толкова много не ми се вярва да я зареже заради теб.Истинската любов не е просто някакво увлечение и сърцето ти не ти позволява да зарежеш човека,който обичаш.Ти просто не искаш.Не е казано,че трябва да са винаги заедно,както казаха другите,но все пак важното е,че може би я обича...Най-добре според мен е да поговориш с него,да му признаеш какво чувстваш и може би от отговора му ще разбереш какво иска наистина той.
cekcuty_
12-13-2006, 13:34
valantain_love misi za mnenieto :}} az sa6to taka mislq :) {}
cekcuty_
12-13-2006, 13:35
abe v kraina smetka koto stane jivota prodaljava....:) ma si me kefi pi4a :/