Влез

View Full Version : помогнете ми

maco
12-12-2006, 14:14
Работата е тъкава.ходя с 1 моми4е ве4е 11 месеца,и всеки пат като се караме се караме за абсолътно едно са6то не6то.и жинаги тя запо4ва разгожора.????!?!??!?!?! :-k :-k :-k а много добре знае аз как ще реагирам по вапроса :smt013 :smt013

iiirish
12-12-2006, 14:17
правописа и пунктоацията ти са много развалени :?
иначе за момичето... ми сигурно просто иска да разнищи до край нещата, а ти никога не й позволяваш, защото не умееш да си сдържаш нервите и започвате поредния скандал. другия път се опитай да я изслушаш спокойно и внимателно и нека тя прекрати въпроса. дано остане доволна от това ;)

maco
12-12-2006, 14:22
не е така никога не съм и викал и винаги се стремя да я изслушвам,но тя всеки пат повтаря едно и също нещо.
и винаги ми се сарди за наи-малки неща

iiirish
12-12-2006, 14:27
тогава има две възможно причини: или характера й е такъв, а това не може да се промени, или любовта вече си отива, а тя не може да ти каже това и това е причината, която я кара да се държи по този начин. поне при мен беше така

maco
12-12-2006, 14:36
по скоро характерът и е такъв,обаче тоеа е много изнервящо.аз можах да си променя характера заради нея,сега би трябвало и тя да се промени.

L337
12-12-2006, 14:39
по скоро характерът и е такъв,обаче тоеа е много изнервящо.аз можах да си променя характера заради нея,сега би трябвало и тя да се промени.

Може би, но би трябвало да правите взаимни компромиси.
Все пак без тях какво е любовта? :-k

iiirish
12-12-2006, 14:41

Може би, но би трябвало да правите взаимни компромиси.
Все пак без тях какво е любовта? :-k

да, но съгласи се, че компромиси не могат да се правят винаги само от едната страна. за любовта са нужни двама, за поддържането на връзката - също!

maco
12-12-2006, 14:43
правил съм много компромиси за нея,ия тя за мен е правила 1(много голям).но това не решава проблема.аз не мисля че трябва да правя компромиси постоянно

L337
12-12-2006, 14:45
правил съм много компромиси за нея,ия тя за мен е правила 1(много голям).но това не решава проблема.аз не мисля че трябва да правя компромиси постоянно

Все единия ще трябва да отстъпи в крайна сметка.
И каква се оказва винаги причината за проблема?

anito.sl ... споменах "взаимни" 8)

maco
12-12-2006, 14:53
всеки пат заради 1 моа стара приятелка,тя ми вика прати и много поздрави.след което и аз и казвам да прати много поздрави на 1 мом4е и тя се нацупва и аз се яосвам и си трагвам(без да и викам)а после ми пише много сам тапа,много сам простааа.оба4е не ми звани примерно да ми каже ела до нас да се разберем или нещо такова.а шредните пати като сме се карали аз винаги сам отстапвал(вапреки 4е не сам виновен,и даже нищо не сам и казал).е ве4е ми писна аз да се обаждам.

maco
12-12-2006, 14:58
сега ме стрелка постоянно

L337
12-12-2006, 14:59
всеки пат заради 1 моа стара приятелка,тя ми вика прати и много поздрави.след което и аз и казвам да прати много поздрави на 1 мом4е и тя се нацупва и аз се яосвам и си трагвам(без да и викам)а после ми пише много сам тапа,много сам простааа.оба4е не ми звани примерно да ми каже ела до нас да се разберем или нещо такова.а шредните пати като сме се карали аз винаги сам отстапвал(вапреки 4е не сам виновен,и даже нищо не сам и казал).е ве4е ми писна аз да се обаждам.

Не мислиш ли, че е добър вариант, деликатно да избегнеш темата като и намекнеш колко я обичаш? Ако е необходимо дори и намекни по някакъв начин, че не се интересуваш от друга ...

Ефективно е.. говоря от личен опит :oops:

maco
12-12-2006, 15:08
няма да мине пробвал сам предишни пъти :(

L337
12-12-2006, 15:20
няма да мине пробвал сам предишни пъти :(

Еми съжалявам искренно тогава.. Не мога да се сетя вариант ...

maco
12-12-2006, 15:22
за мен има само 1 вариант,тя да ми се обади или да ми пи6е смс да се видим.ина4е нишо няма да стане.

;]
12-12-2006, 15:29
za6to mislite 4e problemite se re6avat taka obi4am te i tolkova ili kato si tragne6 i posle 4aka6 da ti se obadi?!ami az mislq 4e tva da i kaje6 obi4am te ne stava pokaji i go pokaji i 4e ne se interesuva6 ot vaprosnoto momi4e,a i dr koeto e neznam oba4e za da se drazni zna4i darji na teb i te revnuva normalno e ne se li kefi6 4e te revnuva? ima hora koito kazvat ne6to pravqt ne6to i posle sajelqvat i az sam taka qvno i tq ti se 4upi i kato si tragne6 polse i stav gadni4ko i tapo i sajelqva,znae6 li za6to moje da go pravi za6toto moje da iska da sporite ponqkoga i da i e qko da ima zaka4ki i za tova ave neznam za6to ne govori6 s neq i ne i kaje6 kakvo misli6

maco
12-12-2006, 16:34
tq dori ne poznava tova momi4e prosto e 4yvala ot ob6ti priqteli 4e predi mnogo vreme sme hodili zaedno,az nikoga ne sam i daval povod da si misli 4e izpitvam ne6to kam nqkoq dryga.

12-12-2006, 23:46
100% ревност не знам трябва по някакъв начин да и обясниш че обичаш само нея с други думи докажеш , а ако не те разбере значи и липсва...сивото