View Full Version : princa ot prikazkite...kade e
gata4eto`f
12-12-2006, 14:25
HUH sega gledah porednata teen komediika,v koqto ``porednata`` ne tolkova qka macka tragva s nqkakav naistina gotin pi4...i se zamsilih...za6to za boga do sega ne sam sre6nala mom4e,koeto da mi vzeme duha samo s pogled...a sled tova da zadurji vnimanieto mi v/u samiq nego kato takuv...prosto tipi4niq pi4 ot amerikanskite teen omediiki-hubavi4ak(ili pone 4aroven) sportist...gotiniq pi4 v daskalo...emi v moito daskalo takav go nqma! Spodelete spored vas ima li takiva mom4eta,sre6tali li ste gi ili ne6to takova :D
във всеки филм и във всеки сценарий има по малко истина. но ако говорим конкретно за американките тийнейджърски комедии трябва да си знаеш, че всичко е единствено плод на въображението на сценаристите и режисьорите! няма такова нещо като грозното патенце и красивия принц, който се влюбва в него и са щастливи до края на живота си. колкото и грубо да звучи всеки си има място във този свят или още не си го разбрала?!
gata4eto`f
12-12-2006, 14:53
nqmah tova predvid...predelno naqsno sam za istinite i izmislicite vava filmite...vaprosa e,4e naistina zmaisli se sre6tala li si mom4eto,koeto e to4no kopie na me4etite ti...obli4a se kaakto v me4tite ti...miri6e po sa6tiq an4in,govori taka,usmihva se takaa toi e sa6tiq 4ovek ot tvoite me4ti?
aP0kAlIpSiS
12-12-2006, 15:04
аз знам отговора на въпроса ти- какъв човек няма..обикновено рицарите в бели доспехи са излюзия-несъществуващ красавец,който ще те отърве от всички проблеми..ще е перфектен и т.н... В този момент искам да кажа/напиша "Е,те такова животно нема!"
Различни сме и всеки си има кирливи ризи..ако все още вярваш че ще срещнеш перфектния-приеми го .. НЯМА ДА СТАНЕ,но ще има такъв с който просто ще си паснете,независимо от "грешките в програмирването ви"
PS: извинявам се, ако съм те обидила с нещо....
Disorder
12-12-2006, 15:34
Е, аз го срещнах, но пък точно като в приказкит/филмите той е в една мнооооооооого далечна страна :) и понеже нямам летящо килимче ми е трудно да го виждам. Ако не друго когато ме целуна наистина се почувствах като спящата красавица - събудих се за живота си.
ти о6те не си сре6тнала такаж 4овек за6тото о6те не си сре6тнала мен !!!
Може да не съществува принца на белия кон, но това не значи, че не съществува мъж, с когото да си щастлива. Всеки има качества и недостатъци, не бъди толкова претенциозна, даже в тийн комедиите си личи, че героите си имат макар и малки недостатъци. Трябва да намериш човек, който да те разбира, развеселява и обича, тогава си срещнала "принца".
abe to ima ama kolkoto sa hubavi tolkova sa tupi... :D :D :D
пхахахаха, принцът от приказките е една хубава детска илюзия, като този от американските тийн комедии 8) някой хора го срещат или поне казват така, ама аз не вярвам мн мн :mrgreen:
IlLuSi0nS`
12-12-2006, 18:49
съвършенни хора сами по себе си няма.. има хора които си пасват по перфектния начин..
KisskilleRcHe
12-12-2006, 18:52
Ами виж си критериите за едно момче и после мисли защо не намираш такова.... А инче аз имам едно приятелче, което е комплексар с муслколи е мн чаровен.... :)
nqmah tova predvid...predelno naqsno sam za istinite i izmislicite vava filmite...vaprosa e,4e naistina zmaisli se sre6tala li si mom4eto,koeto e to4no kopie na me4etite ti...obli4a se kaakto v me4tite ti...miri6e po sa6tiq an4in,govori taka,usmihva se takaa toi e sa6tiq 4ovek ot tvoite me4ti?
мила, мисля че съм се изразила достатъчно ясно във предния си пост. след като и сама знаеш, че вичко е измислица тогава какво не ти стана ясно?! всичко в тези филми е измислица включително и чаровния принц! та както казах вече изразих се достатъчно красноречиво в предишното си мнение, но изобщо не си ме разбрала
Така...
Американците са едно работливо стадо хорица. Да, те са много по-работливи от европейските народи и това е факт. За да се отърсят от тежкото си ежедневие, те измислят всевъзможни забавления, като това включва и киното.
Да речем, че днес колата ти се е развалила, преди да излезеш си разсипала кафето по новият си панталон, а на работа са ти скъсали нервичките. Е, едва ли би искала да седнеш и да гледаш научнодо-кументален филм за "Холокоста", не. Ти взимаш касетка, на която хората са щастливи и се усмихват. Те нямат проблеми и са доволни от живота, защото при тях всичко е розово. Това са тъй наречените "дъвки за мозъка".
Както сама забелязваш, този тип филми имат много тясна връзка с реалността. Перфектни хора няма. Няма и напълно подходящи. Не разчитай, че ще срещнеш мъж, който ще ти пасне, като ръкавица - няма да го бъде.
В истинските отношения между двама души, огромна роля играе компромисът. Той си разхвърля мръсните дрехи, тя слага тоалетната хартия от обратната страна; той има крив нос, тя има къси крачка...
Това са все неща, на които обръщаш гръб, за да бъдеш с любимият човек.
Въобще трябва да приемеш, че колкото и да търсиш, перфектни хора няма да откриеш (освен мен, но аз съм изключение).
BrokenInnocence
12-13-2006, 04:16
В момента уча в Сащ и училището ми е истинска тийн комедия, само дето аз по- скоро бих го сложила в категорията "черни комедии". Имаме си всичките му там разделения на групички и т.н. Имаме ги и тея популярни футболисти дето са толкова прехвалени. Само мога да ти кажа че в моя случай капитана на футболния отбор по който всички момичета са луднали и който е рус, чаровен, богат и т.н. не е нищо повече от обикновено тъпо копеле, което аз лично не мога да понасям и само като си отвори устата и като му чуеш момичешкия глас, резлутат от всичките стероиди дето си вкарва във вените и като видиш, че не може да свърже две думи в изречение без да сгреши едната ти става ясно всичко. Просто тея от филмите са до такава степен превъзнесени, че като им видиш истинското лице ти иде единствено да повърнеш.
Трябва да спрете да опотребявате сякакъв вид хапчета било то наркотици или други :wink:
Тая афторката горката много завеяна.... 15 имаш ли ги ? щом още се кефиш на филмите.
У тоя форум как само глупости питате направо безнадежден случей не вярвам да се раждате толкова глупави днешните деца или нищо не правите поне малко обща колтура и знания да имате.
bacterium
12-13-2006, 08:02
Ами не знам дали ще ми повярвате ама за мен ги има тия принцове на бели коне. Така де един принц на бял кон. Не мислех че ще намеря такова момче ама ето че намерих и даже сме си заедно :-D . Няма да описвам с подробности само ще кажа че колкото и да се мъча не мога да му намеря недостатък вече 4-ти месец. Висок, строен, много сладък, невероятно умен. Слуша хеви метъл посвети ми стих не ме ръчка за секс....това е съвсем повърхностно ако почна да ви обяснявам с подробности....
bacterium
12-13-2006, 08:03
k-3 а вземи млъкни щото не ми се слушат фенове на Сиси!
k-3 а вземи млъкни щото не ми се слушат фенове на Сиси!
Ама ей ялова метълке я си трай и не ме занимавай със глупости кефи се там на принца ти със китари и такива :wink: Дано и роман напише за тебе аееееееееееее АМ бубата :mrgreen:
п.п. и на мен не ми се слушат фенове на скапния метъл ама не се обаждам нали ? за това другия път си давай мненийцето и си трай както правим всички
He3HauKa
12-13-2006, 09:08
Дамз тези комедийки се доближават до действителността.Но там хубавичкия плейбой,се оказвне не толкова повърхностен и надут,а в действителност не е така.Хубав ли е,е надут и доста често простичък.Той се цели не в скромното момиче,което тайно мечтае за него,а в поредната манекенка намацана като клоун.Това е тъжната действителност :-k
Тези комедии са измислици,ти си го разбрала.Просто недей да търсиш такова момче.Важно е човекът,с който си да те обича и да ти харесва по всякакъв начин. :wink:
IKisseDAGirL
12-13-2006, 13:25
В момента уча в Сащ и училището ми е истинска тийн комедия, само дето аз по- скоро бих го сложила в категорията "черни комедии". Имаме си всичките му там разделения на групички и т.н. Имаме ги и тея популярни футболисти дето са толкова прехвалени. Само мога да ти кажа че в моя случай капитана на футболния отбор по който всички момичета са луднали и който е рус, чаровен, богат и т.н. не е нищо повече от обикновено тъпо копеле, което аз лично не мога да понасям и само като си отвори устата и като му чуеш момичешкия глас, резлутат от всичките стероиди дето си вкарва във вените и като видиш, че не може да свърже две думи в изречение без да сгреши едната ти става ясно всичко. Просто тея от филмите са до такава степен превъзнесени, че като им видиш истинското лице ти иде единствено да повърнеш.
ихаа :shock: :lol:
може наистина да е тъпо, както ти го описваш, но сега още повече ми се прииска да го видя.. не е казано, че ще ми хареса, просто това е нещо напълно непознато и различно и.. любопитна съм.. :) завиждам ти :P
Леле ваобште не вярвам вав тази измислица. [-( само вав приказките сащтествуват рицарите :D
Malka_Taina
12-13-2006, 17:47
Koe e tova film4e koeto si gledala prosto mi e lubopitno......znam 4e sa pulna iluziq no kato gi gledam i mi stava xubavo;]razme4tavam se
bacterium
12-13-2006, 19:12
Ей тъпако без да знаеш недей да говориш без да знаеш! Пънкарка съм и с мен не се занимавай да не се ядосам!
bacterium
12-13-2006, 19:17
пфу и изречението си обърках от бяс :lol: . Виж кво музиката прави май големи разделения на групички така че дай да се помиряваме и да не се заяждаме просто ще те помоля другия път да не говориш с такава ирония...
sunny_girl16
12-13-2006, 20:51
Принц от приказките има за всеки. Това, че не сте го намерили досега не значи ,че не е някъде там. И той не трябва да се определя по такива глупови стереотипи - за всеки идеалното момче е различно. Разбира се, не трябва да имаш прекалено високи изисквания. Аз обаче съм убедена ,че за всеки има някой, с който е писано да е заедно. А когато го намериш, чувството е несравнимо. Аз не съм и очаквала да ми се случи, но сега съм най-щастливото момиче на света. И той няма недостатъци, колкото и да не ви се вярва, поне за мен. Просто си подхождоме и приличаме до такава степен, че и недостатъците изглеждат хубави! Така че колкото и да не ви се вярва - има принц на мечтите!
съвършенни хора сами по себе си няма.. има хора които си пасват по перфектния начин..
Напълно съм съгласна!Просто идеални хора няма!
Tender Poison
12-14-2006, 17:35
Няма определен прототип за такъв мъж/жена при всички...или поне аз така мисля,защото ако да речем за едно момиче/момче той/тя е красив/красива и с добро телосложение,то за друг/а е чаровен/а и интелигентен/а що годе...така че,според мене всеки си има своя/своята принц/принцеса просто или не го е осъзнал/а или не го е срещнал/а