View Full Version : iskam syvet
zdraveite na vsichi!!!
hodq s edno momche no oshte nesym gotova da pravq seks i ako moje nqkoi da mi dade syveti kakvo da pravq znam che na nego mue super gadno zaradi tova i neznam kakvo da pravq ???? #-o #-o #-o #-o #-o #-o
Sasha2k8
12-12-2006, 15:26
ami....ako ne si gotova o6te da spi6 s nego po dobre iz4akai....a toi ako te obi4a sigurno nqma da ima ni6to protiv da te iz4aka ;) spoko
ami govori s nego i mu kaje , 4e ne si gotova za takova neshto
ako te obicha i durji na teb shte te razbere
Heartbreaker
12-12-2006, 15:33
Да се оперираш от акъл?Мислила ли си по въпроса ;]
{Poison}
12-12-2006, 17:11
Не трябва да спиш с него,само и само за да го задържиш,тези неща не стават насила,щом не се чувстваш готова,следователно той не е човекът,с който трябва да го направис за пръв път.
panterata
12-12-2006, 17:23
ами кажи му.. обясни му.. той ще те разбере ако държи на теб :) ако толкова ти е кофти.. можеш да го задоволяваш и по друг начин.. докато все още не си готова за секс :)
bulgarche
12-12-2006, 18:26
Проблема е в...?
Мислила ли си за френска любов? И не само спрямо него?
Секса не е от най-важните неща. Секс след по-продължителна връзка е ... по-друго нещо, отколкото след секса да започне връзката
(не че от опит, ама така предполагам) :oops:
zdraveite na vsichi!!!
hodq s edno momche no oshte nesym gotova da pravq seks i ako moje nqkoi da mi dade syveti kakvo da pravq znam che na nego mue super gadno zaradi tova i neznam kakvo da pravq ???? #-o #-o #-o #-o #-o #-o
Дръж на своето, и ако той те зареже затва че не си му пуснала значи е бил с теб само за секса