View Full Version : Малко Акъл моля
Не мога да си обясня едно нещо - Значи цял ден си мисля да ида да се запозная с едно момиче и секи път като я видя и си викам "Уфф айде остави после някой друг път"
Доста ми е неудобно но и малко май ме е срам :(
Вие как преодолявате такива ситуации? (смисъл как преодолявате страха) ?
Ами няма копче по тялото, което да натиснеш, че да спреш притеснението. Насилваш се, отиваш и се запознаваш.
Eleonora
12-12-2006, 18:10
Да не ти пука...отиваш и квото ще да става.Аз така секи път праа,ама един мръсник оня ден ми отказа :lol: ама той губи :twisted:
Айде успех мацка, главата напред и да не ти пука... :-D
KisskilleRcHe
12-12-2006, 19:01
Най-трудно е да се запознаеш с момичето. което харесваш..... Аз като си харесам някое момиче и ведната излитам към нея..... Казва : Аааа много ме кефиш и искам да пия по една лимонада с теб!!!! Не знам как ти звучи, но действа...
Упсехи и бира!!!!!!!!
просто си казваш "Сега или никога!" и се постарай да си повярваш на тези думи ;) наистина помага
ОООООоооооо
знам какво има предвид ама моето решение е много ефикасно
4-големи водки и ставам най-умния, най-красивия и никой не може да ми откаже :shock: :shock: :shock:
D1v`Petel
12-12-2006, 20:12
В тоя живот трябва да не си срамежлив и да не си жертва , иначе не само че нищо няма да постигнеш , но и ще изпускаш мн шансове . Така , че иди ,запознай се с мацката , пък каквото стане . Нищо не губиш ако го направиш , би изгубил ако не го направиш , защото представи си , че и харесаш ее .. избора си е твой
еми наслушваш се на по-старите песни на ъпсурт и си готов :lol: :lol: .. в интерес на истината, точно кретенията е начина да се отървеш от срамежливостта, поне при мен помогна едно време... просто правиш сичко за кеф, без да ти пука кво си мислят другите, това може да ти промени живота в много отношения :wink:
Pravi6 go bez da se zamisli6,kato pri skoka s bynji,mnogo mislene e vredno.......
Да не ти пука...отиваш и квото ще да става.Аз така секи път праа,ама един мръсник оня ден ми отказа :lol: ама той губи :twisted:
Айде успех мацка, главата напред и да не ти пука... :-D
ъъъ аз съм момче :mrgreen:
както и да е
Абе много ме притеснява, че винаги е с някой това ми е най-големия проблем :-k
BeBencEto
12-13-2006, 13:03
hxhaxhaxh kak preodolqvam takiva situacii...ami poprincip ama vaobshte ne mi puka i nqmam nikakvi zadrujki...prosto otivam i kazvam,kakvoto iskam ili se zapoznavam s nqkoi..obache v uchilishte qvno tova momche,s koeto otlagah zapoznavaneto si 2 sedmici,beshe po-specialno...kazvaiki haide utre..kakto pravish ti,az ostavqh za sledvashtiq i sledvashtiq den..i nakraq tolkova mnogo se qdosah na sebe si,che otidoh pri nego pred vsichkite mu priqteli i se zapoznah..e nai-glupavoto beshe,che otidoh poradi dadena prichina izmislena ot men,a ne direktno,za da se zapoznaem...no vse pak...
Така,ако отлагаш няма нищо да постигнеш,а и може в един момента нея просто да я няма.Така че следващият път просто си кажи,че сега е момента и не бива да отлагаш,събери смелост и се запознай с нея.