View Full Version : HeLp
hora obi4am edno mmomi4e ot mnogo vreme t1kmo bqh q spe4elil i edna moq priatelka mi se nahv1rli i dokat se os1znaq me celuna grize6e me mnogo s1vessta i kazah na momi4eto koeto love no tq direktno me zarqza i na sledva6tiq den be6e s drug tova stana predi 1 godina i o6te ne s1m q zabravil naskoro pak i go priznah i bqhme na kos1m no v posledniq moment mi kaza 4e neiska vr1zka pls kajete mi ima li na4in da q spe4elq bez keksove ot sperma ot maimunski 4ikii ,laina,urina i takiva ?
kvi sa teq keksove s maimunski laina i takiva mi ti raboti! ti si golqm zagubenqk!parite mu e maikata!4uval li si za lubovta na jenite kam koli zlato i drugi luskavi bukluci(ima takiva koito se trogvat i otmili lubovni jestove no tqx ve4e sa gi trognali i ne sa svobodni sry)
hora obi4am edno mmomi4e ot mnogo vreme t1kmo bqh q spe4elil i edna moq priatelka mi se nahv1rli i dokat se os1znaq me celuna grize6e me mnogo s1vessta i kazah na momi4eto koeto love no tq direktno me zarqza i na sledva6tiq den be6e s drug tova stana predi 1 godina i o6te ne s1m q zabravil naskoro pak i go priznah i bqhme na kos1m no v posledniq moment mi kaza 4e neiska vr1zka pls kajete mi ima li na4in da q spe4elq bez keksove ot sperma ot maimunski 4ikii ,laina,urina i takiva ?
Братко, скъса ме с тва последното изречение! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ся сериозната част - уредете си среща и седнете и поговорете наистина сериозно, няма начин да не се оправят нещата КЪСМЕТ!!
На мен по-смешно ми е, че са го целунали веднъж, против волята му, и той си е признал! Просто е върхът! :lol: :lol: :lol:
глей ся ти дам 2 съвета!
1-на жена нищо не се казва!!!
2-на това момиче не му пука за тебе ама грам !!!!!!
какъв е смисъла да си с нея не бъди под чехъл а мъж
ооо боже !!!
сериозно значи канишя да излезете, цяла вечер си мил, отваряш и врати гладаш я в очите с влажен поглед, казваш "мн време мина хората се променят, но някои неща си остават например чуствата ми към теб! виновен съм че не можех да те задържа до мен! прости ми!" след това ако можеш и да се разплачеш всичко ще е 6
ако пък е мн сложно за теб винаги можеш да и пратиш sms и вътре да пише "остават ми 5 месеца живот не ги прави 5 мин , бъди с мен!" :smt010 :smt005 :smt082 :smt082 :smt082
Виж сега, мойто момче.. зарязала те и к'во ? Ще и сваляш звезди.. и до кога ?? Колкото повече показваш на една жена, че ти пука за нея, толкова повече ти се качва на главата (казвам ти го от личен опит). Спри да я търсиш.. намери начин тя да те изревнува, дръж се дръпнато все едно не ти пука.. и след малко време че усетиш сам резултата. Айде успех ти желая. :-({|= :smt005 :smt005
^FIESTA^_M
12-13-2006, 12:36
На колко си години..А тя ?
panterata
12-13-2006, 12:36
амиии 1во темата не е за раздел секс а за раздел любов.. 2ро за да не ти е простила една целувка значи че не държи достатъчно мн на теб.. 3то ако толкова мн я харесваш... кажи и , опитай за последно и ако пак те отхвърли .. не се занимавай , няма 5 год да тичаш след нея.. ще намериш друго момиче сигурна съм :) успех
амиии 1во темата не е за раздел секс а за раздел любов.. 2ро за да не ти е простила една целувка значи че не държи достатъчно мн на теб.. 3то ако толкова мн я харесваш... кажи и , опитай за последно и ако пак те отхвърли .. не се занимавай , няма 5 год да тичаш след нея.. ще намериш друго момиче сигурна съм :) успех
:-({|=
Поздрави. ;-)
пич, абе щом те е зарязала и на следващия ден е била с друг какво всъщност си спечелил от нея ?