View Full Version : 10 години разлика?
Мислите ли, че е нормално мъж на 25 да ходи с момиче на 15..? :? И естествено да спи с нея. Лично аз не го възприемам, любопитно ми е вашето мнение
poprincip 10 godini razlika ne sa nikak mnogo! ta tova si e napulno normalno
edin izrastnal muj znae mnogo po-dobre kakvo iska ot edin nedorasul xlapak!puk i kato gi znam kakvi sa dne6nite tineidjuri ni6to xubavo nqma da ti se slu4i s tqx(nai-mnogo da te nadrusat:))no s 15 godi6no momi4e si e pedofiliq.....!
Ако в главите са еднакви, защо пък не? На мен лично ми е трудно да комуникирам с хора, които нямат моят тертип на мислене.. А и самият факт, че тя е била в детската градина, докато аз съм изживявал първите си сексуални моменти.. И все пак - тя е непълнолетна, по дяволите!
18-годишна с 30-годишен нямам нищо против, тя вече сама си носи отговорност. Ама ситуацията, която описа, лично дълбоко ме дразни. Досега не съм тръгнал да нравоучителствам никой - всеки сам да си чупи главата. И все пак..
kami` вари си гледай работата патко заспала,било по добре с по голям,ае недей ми приказва глупости,дееба и матереалистка смотана,разбирал повече,да еба и педофили смотани,пича на 25 тя на 15,той даже трябва жена да има а не да ходи да се занася по малки курвета като ТЕБ :!: :evil:
spored men 10 godini razlika ne e mn . no ne mislq 4e
Според мен 10 години разлика е нормалко. Но не смятам че едно 15 годишно момиче има нужда от такава връзка. Защото това е възръстта, в която едно момиче всеки ден си мени мнението и всеки ден си харесва различни момчета :). Един 25годишен мъж няма да намери удовлетворението от подобна (несериозна) връзка.
Ако всичко е само секс и никакви чувства е още по-безмислено.
За да има нещо повече трябва да има и общи теми за разговор и т.н.
малко смешно звучи "здр скъпи днес няма да можем да се ч****е защото имам мн домашни а и утре имам контролно и има родителска.
общо взето е безмислено .... мога да пиша още мн ма няма сми тфа е основното
kami` вари си гледай работата патко заспала,било по добре с по голям,ае недей ми приказва глупости,дееба и матереалистка смотана,разбирал повече,да е** и педофили смотани,пича на 25 тя на 15,той даже трябва жена да има а не да ходи да се занася по малки курвета като ТЕБ :!: :evil:
abe ti si s dosta stranni vuzgledi za jivota!da ne si nqkoe orientalsko mom4e/momi4e za koeto kato stane6 na 18 i ve4e si star za kvoto i da e bilo!pi4a si e na 25 i ima o6te mnogo vreme i nikoi ne biva da mu durji smetka s koi e! osobeno ako momi4eto nqma ni6to protiv!25 god izob6to ne e mnogo no 15(spored men) e malko! kato stane6 na 25 mi se obadi da te vidq togava i da si pogovorime! stava li?
P.S.: ne6tastnik(ca)!!!!!!!
Мислите ли, че е нормално мъж на 25 да ходи с момиче на 15..? :? И естествено да спи с нея. Лично аз не го възприемам, любопитно ми е вашето мнение
Ми направи сравнение - да хванеш баба си за гадже. НОРМАЛНО ЛИ ЩЕ Е?
ако им е кеф, що не??? аз лично не бих ходил или правил секс с 15 годишна, щото ми се струва малка (аз съм на 19) ама... хора секви...
marina star
12-13-2006, 03:20
az li4no vinagi sam izglejdala i sam mislela kato po-golqma i to dosta eto za6to mi e trudno da imam gadje na moqta vazrast-prosto nqmame ni6to ob6to,nqmame tema na razgovor
taka 4e situaciqta 15-godi6na s 25-godi6en sam q prejivqla mn pati i ne mislq 4e tova e tolkova gre6no,vapreki 4e trqbva da se vnimava mnogo za nedobronamereni batkovci
hristomqn.ogipoturkovich
12-13-2006, 03:30
МИ НЕ НЕ Е НОРМАЛНО!!! ДАЖЕ СИ Е ИЗВАРЕТНО НЕМОГ ДА ГИ РАЗБЕРА ТАКИВА ХОРА НЕСТИГА ЧЕ Е МАЛКА МИ И КВО НАМИРАШ В НЕКВА 15 ГОДИШНА ПИКЛА!!!???
Напълно подкрепям shizzle.
С две ръце и два крака. :)
а нормално ли е момче на 14 да обича жена на 28 ? :lol: :lol: :lol:
Нормално е момче или момиче да са увлечени по по-възрастна жена (съответно мъж). Ама все едно да искаш да се чукаш с Анджелина Джоли (на мен лично винаги ми се е искало да пробвам Катерин Зета Джоунс, ама не би :lol: ) - това са глупости.
И не можете да ме убедите, че едно момиче на 15 е готово да бъде с 25-годишен. Може да си въобразява каквото и да е, може хубавото й телце да й ПОЗВОЛИ да бъде с някой батко.. Но не е. И аз съм бил на 15, и са ме сваляли 15-годишни, целият този фарс ми е повече от познат. Просто искате да си начешете крастата, това е.
abe to na nqkoi 14 godi6ni im se struva normalno da hodqt s po 29-30 godi6ni...
аз на 16 спах с 23 годишен и кво...пет години сме заедно и вече сме женени, проблематика някаква? Бахти като сте тъпи малки лапета и незнаете какво искате от живота много ясно че по-големите са с вас зарад секса...Ама ако сте мааааааалко по-зрели от връстниците си, ако мислите за бъдеще, семейство и т.н. а не само за купони и е*ане /бъдещето се създава отрано, не изведнъж да кажеш пораснах, сега може да почва живота/ Когато никой на твоята възраст не споделя вижданията и интересите ти- остава само някой по-голям. И то пак е рядкост момче под 25 да има толкоз мозък в главата си. Егати, да излизам с някой дето ще ми разправя че само лудите четат книги, единствените му интереси са коли и спорт... Егаси...Живяла съм в малко по-интелигентна среда, родителите ми са се "погрижили" рано да порасна/не казвам че е било правилно/ и какво друго ми остана освен да си намеря партнъор на моето ниво. Сега може да кажете че се фукам, че съм надута, че се правя на важна...не ми пукаааааааа, аз получавам това,което заслужавам, защото не ме е страх да си го поискам и не ми пука от чуждото мнение.
МОЖЕ !!!!
ако плаща добре :smt005 :smt005 :smt005
theworldleader
12-13-2006, 09:42
:lol: :lol: :lol:
Скици.
Ми много ясно, че НЕ Е НОРМАЛНО !
Това момче където е на 25 трябва да е пълен загубеняк да се занимава с малките пикли.. не може ли да си хване някоя негова наборка, че да лъже 15 годишна.. такива лайнета са ми ясни..
Напълно подкрепям shizzle.
С две ръце и два крака. :)
И аз тъй :-D
shizzle, усещам ве4е сме ти заформили фен-клуб4е тука във форума :wink: ...ааама кат си пи4 кво да те правим ;-)
Ех,ех... що не сте си4ки мом4ета такива?
споко познавам 30 и... който ходи с 14г. момиче
theworldleader
12-13-2006, 10:02
споко познавам 30 и... който ходи с 14г. момиче
Евала на този пич, че е намерил такава малка и наивна курвичка..
аз на 16 спах с 23 годишен и кво...пет години сме заедно и вече сме женени, проблематика някаква? Бахти като сте тъпи малки лапета и незнаете какво искате от живота много ясно че по-големите са с вас зарад секса...Ама ако сте мааааааалко по-зрели от връстниците си, ако мислите за бъдеще, семейство и т.н. а не само за купони и е*ане /бъдещето се създава отрано, не изведнъж да кажеш пораснах, сега може да почва живота/ Когато никой на твоята възраст не споделя вижданията и интересите ти- остава само някой по-голям. И то пак е рядкост момче под 25 да има толкоз мозък в главата си. Егати, да излизам с някой дето ще ми разправя че само лудите четат книги, единствените му интереси са коли и спорт... Егаси...Живяла съм в малко по-интелигентна среда, родителите ми са се "погрижили" рано да порасна/не казвам че е било правилно/ и какво друго ми остана освен да си намеря партнъор на моето ниво. Сега може да кажете че се фукам, че съм надута, че се правя на важна...не ми пукаааааааа, аз получавам това,което заслужавам, защото не ме е страх да си го поискам и не ми пука от чуждото мнение.
И май се гордееш от себе си, а? Стъпала толкова високо над всички останали.. "Вижте ме, аз още на 16 бях толкова съвършена, че никой край мен не можеше да ми стъпи и на малкия пръст.. Затова си намерих голям, зрял батко, с който да си пасваме." Няма да обяснявам, че просто не си потърсила.. Там високо горе много духа и трудно се чува.
SINDEL, bungle: недейте, приятелката ми ще ми изяде ушите, ако разбере ^_^ (те поначало са ми големички, ама аз тъкмо свикнах с тях)
macka123
12-13-2006, 10:44
ми аз съм на 14 а гаджето ми на 21.ама на акъл съм сигурно по зряла от него..хаха.годините са мн общо понятие
theworldleader
12-13-2006, 10:46
О боже господи, пък как ми е писнало от момичета където са дорасли да ходят с бащи... има една от моя клас.. ходи ми с 30 годишен и се кефи, мисли си, че като я вози с кола я обича.. наивна.. много..
Абе така е ама имам 4увството пък, 4е вси4ките супер много им завиждате на 25-30 годишните с девойки на по 15-16. Са разбирам 4е е тъпо и наивно от страна на пове4ето моми4ета да си мислят 4е като им купува 4и4кото скъпи дрешки и ги вози в лъскава кола ги оби4а... ама на моменти се държите се едно си4ки моми4ета сме такива и за вас (16-18 годишните мом4ета) няма да остане нищо - се едно 4и4ковците ви измъкват потенциални гаджета под носа. :lol:
Има и слу4аи когато примерно двамата наистина се оби4ат, независимо от възрастовата разлика или парите. Така 4е не бъдете толко зли :wink:
В едно съм се убедил - хората нямат нужда от чужда помощ да си чупят главата. Дори нямат нужда от стена.
theworldleader
12-13-2006, 10:54
Абе така е ама имам 4увството пък, 4е вси4ките супер много им завиждате на 25-30 годишните с девойки на по 15-16. Са разбирам 4е е тъпо и наивно от страна на пове4ето моми4ета да си мислят 4е като им купува 4и4кото скъпи дрешки и ги вози в лъскава кола ги оби4а... ама на моменти се държите се едно си4ки моми4ета сме такива и вие за вас (16-18 годишните мом4ета) няма да остане нищо - се едно 4и4ковците ви измъкват потенциални гаджета под носа. :lol:
Има и слу4аи когато примерно двамата наистина се оби4ат, независимо от възрастовата разлика или парите. Така 4е не бъдете толко зли :wink:
Определено не завиждам и не мразя ;)
Тези момичета за мен са просто наивни.. и малки .. ;)
Да си трошат главата, както каза потребителя над мене ;)
Абе така е ама имам 4увството пък, 4е вси4ките супер много им завиждате на 25-30 годишните с девойки на по 15-16. Са разбирам 4е е тъпо и наивно от страна на пове4ето моми4ета да си мислят 4е като им купува 4и4кото скъпи дрешки и ги вози в лъскава кола ги оби4а... ама на моменти се държите се едно си4ки моми4ета сме такива и вие за вас (16-18 годишните мом4ета) няма да остане нищо - се едно 4и4ковците ви измъкват потенциални гаджета под носа. :lol:
Нарича се защитаване на територия, SINDEL. :twisted: В това сме добри ние, мъжете. А вие сте добри в манипулиране на мъже. 8) Сама си избери едно от двете.. Май си доволна, че си момиче, а? :lol:
Нарича се защитаване на територия, SINDEL. :twisted: В това сме добри ние, мъжете. А вие сте добри в манипулиране на мъже. 8) Сама си избери едно от двете.. Май си доволна, че си момиче, а? :lol:
Естествено :smt023
Cherno_Kote
12-13-2006, 11:47
ne kazvam 4e e normalno no ne tolkova izvrateno ako si pasvat kato harakteri(to4no na 15 nablyudavam mn momi4eta koito za dosta napred s materiala) no ne mislq 4e na 15 na neq ve4e i e vreme za sex ako vaprosniq batko e gotov da q iz4aka 2-3 godinki dokato porastne :evil: da se zimat ni6to ne pre4i da se obi4at no na neq i e rano za sex
Аз също съм минала през такава връзка,но не се гордея с това.
Това че си мислим че големите батковици ни обичат наистина е смещно (може бе някъде има изключения)...но нали се сещате че има и друго относно сека!В това отношение много от момчета обичат да се хвалят и да разказват!Н емисля че на някое момиче му е приятно да го говорят "тоз я наеба","незнма си как и къде я бил ебал" и тн. един по разуме човек на 20 и кусур години няма да тръгне да разправя.Също така мога да констатирам че един по голям мъж може да даде повече респект и пари на едно момиче , отколкото някой 15-16-17 годишен младеж :)
ЕНДЖОЙ
Cherno_Kote
12-13-2006, 12:13
Също така мога да констатирам че един по голям мъж може да даде повече респект и пари на едно момиче , отколкото някой 15-16-17 годишен младеж :)
pari?! :shock: samo tva li gledate kak moje da si s nqkogo zaradi parite az ne sam nared ili sveta se e pobarkal?
Също така мога да констатирам че един по голям мъж може да даде повече респект и пари на едно момиче , отколкото някой 15-16-17 годишен младеж :)
pari?! :shock: samo tva li gledate kak moje da si s nqkogo zaradi parite az ne sam nared ili sveta se e pobarkal?
Офффф "Кон капаци"
Ти м/у редовете не можеш ли да четеш?
Ест че не е само това в една връзка по принцип.......но тука говорим за връзките с разлика то 10 години и парите са много голям фактор поддържащ едни такива отношения ( освен секса)
И ако ми кажеш че на теб (ако не си момче де )не ти е хубаво някои да те глези и да ти копува разни по скъпи неща отвреме навреме ще се самоубия !!
Cherno_Kote
12-13-2006, 12:25
^ emi zimai revolvera ne obi4am da mi pravqt podaraci stava mi neudobno nai 4esti gi otkazvam osven ako ne sa za RD
^ emi zimai revolvera ne obi4am da mi pravqt podaraci stava mi neudobno nai 4esti gi otkazvam osven ako ne sa za RD
Kомплекс за молоценност!!!!!!
Предпочитам да се обеся !!!!!!!!!!!!!!
panterata
12-13-2006, 12:34
амии момиче на 15 с 25 не мисля че е нормално.. нз може би ако тя е с няколко години по голяма напр на 18 а мъжът на 28 мисля че по става.. :)
NiGhtPiSH
12-13-2006, 12:37
Та тия 10 години са повече от 50% от живота и! Твърдо съм против.
аз пък бях на 15 като тръгнах със 19 годишен и сме заедно вече година три месеца и 23 дни но тоя човек много си ме пази и много си ме обича макар че много малко хора са такива научил ме е на много неща не само в леглото хаха но по принцип ми е някак страно ако видя по малко момиче от мен да ходи с много по голям от нея някак нереално е сигурно само за праскането
Всичко си е Фройдизъм. Да те чукат, да ти купуват хубави играчки, да се чувстваш важен сред по-големите.. Това си е детинско. И някакъв извратен комплекс на Електра.
И само да вкарам типичния си пример от личния живот. Най-добрата приятелка на предната ми партньорка (18годишна) ходеше с 30+ годишен. Беше.. глупаво! Като той й отидеше на гости, предпочиташе да си пие ракията с бащата, защото имаха повече общи теми за разговор.
Не е нормално за мен и никога няма да бъде.Никога не бих излязла с момче 10 години по-голямо,ако съм на 15-16.
i az mislq 4e
NE E NORMALNO 15 I 25
az sam na 15 i naistina pove4eto mom4eta na moqta vazrast 4e i9 malko po golemi sa nezreli ta te igraqt po cql den na komp igri i ako sa vijdali sex to to e bilo na kartinka(IMA I DOSTA IZKLU4ENIQ) za tova mislq 4e do max 20 god mom4e e normalno 5 god ne e 10
V taq vrazka ba6ta mi e muz i raboti sega vedno zavedenie peveca e na 19 i e mn sladak az opr si go haresvam toi daje izglejda pomaluk i mislq 4e e absolutno normalno da ima privli4ane mejdu nastovasa samo 4 god a i toi e student i vob6te ne e zabravil u4eni4eskite problemi :D
Unknown---
12-13-2006, 13:56
Аз съм на 18 г.Някой беше написал че завиждаме че ни взимат "потенциални гаджета" аз пък ще кажа че не завиждам ами ме е яд когато бъда пренебрегнат заради некой 25-30 годишен прост стърчок който явно навремето не е бил забелязван в училище и сега очевидно наваксва тва което е пропуснал.Такива хора са жалки а момичетата които им се връзват са 2 типа: или много наивни, или материалистки на които прости има харесва да получават разни подарачета и да се возят в хубави коли без да има прави впечатление че тези коли ги карат лекета!!!А най глупавото в такава връзка е че Мъж в такава възраст вече мисли за серозна връзка дори и БРАК докато момиче на 15-16 години иска да си поживее да ходи на диско кръчми или на кратко казано да купонясва.За това самата мисъл за 10 години разлика ми се струва СМЕШНА
Хахаххахах Нека да отбележим, че са те отворили на 16 както казваш, нека да отбележим че партньорът ти е бил на 23, нека да отбележим, че всичките ти наредби които изброи по адрес на нас, се отнасят и за теб, ТЪПО ПЕНСИОНЕРСКО ЛЯПЕ. Какво като си женена? Не си могла да намериш някой друг нали, става въпрос че до толкова ти е акъла за да намериш нещо по-добро, да направиш по-добрия избор. Ся авера ти като е на 30 мислиш ли че не му е тъпо че е направил толкова тъпа грешка с едно толкова неориентирано 21 годишно пишлеме като теб, което дори неможе да се осъзнае какво пише. Ние може да сме глупави , въпросът е че излиза че ти си по-глупава, като започнем от самото ти влизане в този форум, до самонареждането си, и хваленето че била омъжена. Самото ти държане въобще не показва че не се интересуваш от мнението на другите, ако не се интересуваше от мнението и признанието от другите въобще нямаше да пишеш толкова глупав отговор. И все пак, сама си се нареди - и се радвам че поне някой ти е разцепил путаната и ти е показал кой е дилъра на курви! ЧЕСТИТО! =D> =D> =D> =D> =D> =D>
{Poison}
12-13-2006, 16:12
Не съм консервативна,но според мен на тази възраст са много,има доста разминаване,ако момичето е на 20,а момчето на 30 .
slimarov
12-13-2006, 19:37
Emi ako se obi4at 6to ne =D> lo6o nqma nikak daje
lubovta nqma granici v1v ni6to \:D/ taka 4e hora obi4aite se ne gledaite koi kak1v e i na kolko e
gangbang
12-13-2006, 19:39
Съвсем нормално е. Друг е въпроса на хората от страни да ли им допада или не. Ако на тях двамата им харесва, значи всичко е ок.
Принципно разлика между мъж и жена от 10 години е идеална и се понасят перфектно. 8)
Честито!
Кога е развода? :)
Kомплекс за молоценност!!!!!!
Предпочитам да се обеся !!!!!!!!!!!!!!
Нарича се СКРОМНОСТ, курво. Да ми го лигавиш.
miloto_girl_4e
12-13-2006, 20:46
Не е нормално, но живеем в свободна държава и.. всеки прави каквото си иска.. свободата сме я обърнали на свободия...
ми да проблем е освен ако не си за педофилията #-o
Deset godini vaobshte ne e goliama razlika.Istoriata poznava i po-seriozni razliki kato naprimer 50-60 ,che i po-veche.Vaprosat e zashto tezi dvamata sa zaedno?: Da si opredeliat razlikata v godinite i da se biat v gardite ili da se samniavat dali e pravilno ,ili pak da se opitat da si dadat neshto edin na drug.Govoria ot poziciata na chovek,koito sluchaino ima niakakav opit s partnior s po-goliama razlika
изящната красавица
12-14-2006, 09:38
Не виждам нищо ненормално в това 15 годишна да ходи с 25 годишен.
Обяснимо е обаче да има много противници на това особено сред тийнейджърите от мъжки пол, които не могат да се класират напрактика. За един 15-16 годишен 25-30 годишните са силна конкуренция, на която няма как да се противопостави. Какво му остава тогава? Да плюе и осъжда нещо съвсем естествено и нормално в развиетието на личноста. А същиште тези пубери на 15, като станат на 25 вече мислят по другия начин. Проблема не е в нормалността, а във възрастта. Естествено е момичетата да търсят по големия и опитен батко, който им дава сигурност, пред сополивия тийнейджър.
А разни момиченца които са против пък явно просто предпочитат по-малки момчета защото лесно ги водят за носа. Един батко трудно се лъже, все пак ;)
Тъй че няма какво да се лъжем, истината я знаем всички :)
ми да проблем е освен ако не си за педофилията #-o
Педофилия е 40-50 год. мъж да прави секс с 6-12 годишно момиче/момче
Не е педофилия ако жената е на 15-16-17 и го прави с 25-26-30.
Не бъркайте понятията.
А и ми е много интересно ...
Отиваш на дискотека и там се запознаваш с баси яки пич. Харесвете се и решавата пак да излезете и т.н. В един момент той се оказва, че е на 25, нищо че изглежда примерно на 20...а ти си само на 16. И кво правим? "О не тоя е голям, Чао" Май е доста тъпичко нали? Я се замислете и след това пишете :-)
Cherno_Kote
12-14-2006, 10:09
Не виждам нищо ненормално в това 15 годишна да ходи с 25 годишен.
Обяснимо е обаче да има много противници на това особено сред тийнейджърите от мъжки пол, които не могат да се класират напрактика. За един 15-16 годишен 25-30 годишните са силна конкуренция, на която няма как да се противопостави. Какво му остава тогава? Да плюе и осъжда нещо съвсем естествено и нормално в развиетието на личноста. А същиште тези пубери на 15, като станат на 25 вече мислят по другия начин. Проблема не е в нормалността, а във възрастта. Естествено е момичетата да търсят по големия и опитен батко, който им дава сигурност, пред сополивия тийнейджър.
А разни момиченца които са против пък явно просто предпочитат по-малки момчета защото лесно ги водят за носа. Един батко трудно се лъже, все пак ;)
=D> padkrepqm s 2 race samo ne sam saglasna 4e e po lesno da manipulira6 nqkoi pa malak naprotiv na edin batko kato go pogledne6 mili4ko i ne vinno mn lesno 6e mu "izvadi6 du6i4kata s pamuk" :lol:
Проблема не е в нормалността, а във възрастта. Естествено е момичетата да търсят по големия и опитен батко, който им дава сигурност, пред сополивия тийнейджър.
Хахах, кой лъже тук, според теб? Аз си признах, че си пазя територията и -това- е напълно естествено. И до гуша ми е дошло от това "търсят сигурност, търсят зрялост"!
Познавам много момичета, които ходят с по-големи (защо ли? може би, защото всяка втора го прави?!) И от десетките случаи, които познавам малко по-подробно, нито веднъж не съм попадал на "търсят сигурност, търсят зрялост".
Да, на всички извинението е това. Истината е, че те самите не са достигнали фаза (какви фази на 15 години! тъкмо сте влезли в гимназия и се мислите за голямата работа, ебахти!), в която да им трябва сигурност и зрялост, а са с човека за самочувствие, за играчките, за идеята, че - като е по-голям, ще е по-добър в леглото.. За да си ги "мери" с приятелките - виж, моят ме взима с джип, пък моят - с баварец. А като си хванеш приятел на твоята възраст, с какво да се похвалиш? "С моя пък си пасваме толкова добре, имам чувството, че винаги съм го познавала, можем цяла нощ да си говорим за любимите си книги.." Хахахах, смееешна!
Или че си с човека, защото е зрял и умен и страхотна личност?! Ха! Поредната глупост! Че той, ако беше наистина зрял, нямаше да си играе с момиченца! За да бъде с теб и да си пасвате, значи онзи е бавноразвиващ се! Не съм се сблъскал с момиче, което да е с достатъчно багаж в главата и да има връзка с такава разлика (най-голямата разлика при такъв случай беше 5 години; а и на това момиче никога не съм му възприемал егоцентричната натура!)
Може, някога, някъде, наистина да съществува връзка, в която едно 15-годишно момиче и 25-годишен мъж да си пасват толкова идеално, че времето да не е пречка. Но може да съществува и паяк, който - като те ухапи, и се превръщаш в Спайдермен. Ае да събираме паяци и да ги оставяме да ни хапят, а?
Когато момичето (или да не е момиче, да е момче, по дяволите!) навърши пълнолетие, нека прави каквото иска. Ако иска и с 80-годишен да ходи. Ако иска, да си купи пистолет и да се гръмне. Или да участва в порно-филми! Няма дори за секунда да се замисля и да я обвиня. Но си има граница, преди която мисленето ти трябва да промени пътя желание->искане->получаване към желание->преценка на последствията->преценка на начините->усърдна работа->преоценка->получаване.
Помня, че си мислех, че съм непобедим по едно време. След това четири момчета ме сгащиха в Морската градина във Варна, разкатаха ме от бой и ме ограбиха. Освен това си спомням и думите на баща ми след това: "Welcome to the real world." Е, някои още са много далеч от този "реален" свят.
shizzle ги разби.Както винаги. :mrgreen:
Че той, ако беше наистина зрял, нямаше да си играе с момиченца! За да бъде с теб и да си пасвате, значи онзи е бавноразвиващ се!
Колко от твоите съседки в Студентски град на по 23-25 ходят с връстници? Я се огледай на около.
Cherno_Kote
12-14-2006, 10:39
za6to vsi4ki na 15 trqbva da sa pikli deto nz na koq planeta se namirat ne poznavate li pone edna koqt ne se interesiva samo ot tva na koi kupon da ide moje bi v te4enie na procesa si na porastvane ste zagubeli predstsva kakvo vsa6tnost moje da ima v glavata si edna 15 godi6na ili ot togava prosto pokolenieto ni e naprednalo i se razvivame dosta po barzo
6te dam samo primep 4e sam na 15 i mi e po priqtno da govorq s 44 godi6en maj ot kolkoto s mom4e na 18 stava vapros ne za ragovor ot tip kak varvi v u4ili6te a ne6to ot tipa na razliki v materializam i dualizam ili za smisala na voina ili dori za muzika prosto mi e po interesno no razbirase hora vsqkakvi
[quote=shizzle]
Колко от твоите съседки в Студентски град на по 23-25 ходят с връстници? Я се огледай на около.
Отговарям с цитат. Това е към края на последното ми мнение и може да не си успял да запазиш концентрация за двете минутки, които би трябвало да ти отнеме да го прочетеш.
Когато момичето (или да не е момиче, да е момче, по дяволите!) навърши пълнолетие, нека прави каквото иска. Ако иска и с 80-годишен да ходи. Ако иска, да си купи пистолет и да се гръмне. Или да участва в порно-филми! Няма дори за секунда да се замисля и да я обвиня.
---
6te dam samo primep 4e sam na 15 i mi e po priqtno da govorq s 44 godi6en maj ot kolkoto s mom4e na 18 stava vapros ne za ragovor ot tip kak varvi v u4ili6te a ne6to ot tipa na razliki v materializam i dualizam ili za smisala na voina ili dori za muzika prosto mi e po interesno no razbirase hora vsqkakvi
Говорил съм с мнозина момичета, и по-големи от теб, по подобни теми. Защо ли? А, да, защото, само за секунда да се огледаш наоколо и можеш да видиш поне един твой връстник, с който да задоволиш тази своя потребност от интересни разговори. В моята компания, когато се напием (което не е нито често, нито рядко явление), темата, с която посрещаме слънцето, е от сорта на "фашизмът - ляво или дясно", "икономика на анархизма", "принципи на пътуването във времето", "узряване на религиите или защо съществува ислямския проблем".. (това го споделям с риск някой отново да каже, че съм сухар) Искаш да говориш за музика? Че половината ми приятели са музиканти! И разбирам от чалга до прогресив!
"Смисълът на войната", моля те! И очакваш това да прозвучи достоверно?!
А, да, знаеш ли какъв е изводът, който съм си направил за "интелигентните, зрели" момичета? Че са въздух под налягане и в момента, в който се сблъскат с истински познания, се пукват, за да им се оголи путката за някой дъртак.
---
Още нещо. КАК, ПО ДЯВОЛИТЕ, ДА ВИ ВЯРВАМ, ЧЕ ТЪРСИТЕ ЗРЯЛ ЧОВЕК, КОГАТО ВИ ВИЖДАМ КАК СЕ ДЪРЖИТЕ! Как, на купон, точно тези, които "си падат по големи" най-бързо се насочват към шумните простаци, които изливат от умивалниците си само опашати лъжи и брадати лафове! И защо единствените момичета от форума, които са ми направили впечатление с действащ мисловен процес, са с хора БЕЗ такава огромна разлика?!
Cherno_Kote
12-14-2006, 11:14
В моята компания, когато се напием (което не е нито често, нито рядко явление), темата, с която посрещаме слънцето, е от сорта на "фашизмът - ляво или дясно", "икономика на анархизма", "принципи на пътуването във времето", "узряване на религиите или защо съществува ислямския проблем"..
a na kolko si pove4e ot 20 obzalagam se a az bqh svidetel kak moi vrastnici se celqt s stanioleni top4eta i im be6e mn zabavno aide sago mi kaji dali moga da govorq s teh po tozi na4in (opitvalasam no kato izklyu4im po blizkite mi priqteli ostanalite me mislqt za zubar)
Аз като имам от 6 месеца връзка с колежката на майка ми. Аз съм на 17 тя на 34 и кво? И на двамата ни е кеф и си е тръпка. Или да чакам още няколко месеца, за да не кажат че е педофилка по вашата малоумна логика.
a na kolko si pove4e ot 20 obzalagam se a az bqh svidetel kak moi vrastnici se celqt s stanioleni top4eta i im be6e mn zabavno aide sago mi kaji dali moga da govorq s teh po tozi na4in (opitvalasam no kato izklyu4im po blizkite mi priqteli ostanalite me mislqt za zubar)
В момента съм на 19. Практиката е откакто бяхме на 16. Както има заблудени момичета, има и заблудени момчета. Хайде сега да тръгнем да ходим всички с по-възрастни!
Да, това изглежда по-лесната алтернатива, да идеш на дискотека да забиеш някой батко (или чичко?) А всъщност само трябва да обърнеш глава малко встрани, да видиш този, който седи до теб. Аз не се движа с хората, които са около мен - съученици, познати от квартала или каквото и да е. Аз съм част от компании, които се интересуват от нещата, от които аз се интересувам. Малко по-трудно е да влезеш в тях, но това е, защото там няма място за идиоти (за идиотизъм място винаги има, ама иначе става прекалено скучно). Когато я караш по допирателната, по най-малкото съпротивление, обикновено попадаш сред безволеви хора.
Стенописката записва ли? Добре. Между другото и мен са ме титулували зубар в основното училище. После просто се превърнах в странен екземпляр. :D
Cherno_Kote
12-14-2006, 11:39
^mai se otklonihme ot temata ne kazah 4e e zadaljitelno da tragne6 s po golqm ne kazah i 4e trqbva da se "zaibiete" v diskotekata(ne hodq po diskoteki :twisted: ) samo kazah 4e e napalno vazmojno da si psne6 s po golqm i da imate ob6ti interesi(slu4ainosti mnogo a i na toq svqt vsi4ko se slu4va) a mejduvpro4em ne 4e sam tvardo za takiva vrazki no ne mi pre4at stiga mom4eto da e dostata4no tarpelivo i da ne o4akva sex ot partnyorkata si pone ne na taq vazrast
Някои (имена не споменавам) тръгнаха да твърдят, че им е -невъзможно- да намерят достатъчно зрял връстник, че само големи могат да ги удовлетворят (желания за играчки и подобни) и т.н. и т.н. Това са си глупости и не са оправдание.
Да си паснеш с някой по-голям с година-две-пет не е учудващо, не е осъдително (поне от моя гледна точка). Но тук говорихме за разлики от 10+ години. Е, човек може и да го удари светкавица. А и щом липсва секс.. огромна част от предразсъдъците, които се появяват.. отпадат. Но това са условности и условности и условности.
за едното чукане 10 години не са разлика - всъщност и 20 не са...
за връзка 10+ години понякога са цяла пропаст - и не защото някой ще осъди постъпките (освен ако 30-годишен праска 12 годишна...)
Cherno_Kote
12-14-2006, 12:01
ne e zadaljitelno da ne si pasnat vse nqkade 6te ima dopirna to4ka ob6ti vkusove ob6ti priqteli eventualno ob6ti interesi(tva e mn rqdko) ne mislq 4e e tolkova nevazmojno no tova si e moe mnenie nz noto imam opita nito umstveniq bagaj da se izkaja kompetentno no nali za tova e forum da se izkaje mnenie
оо,допирната точка ще я има,повярвай ми! :twisted:
ти как би разсъждавала - ако аз съм примерно на 30,със стабилни устои в живота и финансово задоволен,а ти си на 16 примерно - поради коя причина съм с теб? Защото съм привлечен от богатата ти и емоционална натура или защото ми харесва малкия ти,сладък задник?
:-k
Cherno_Kote
12-14-2006, 12:21
otkazvam se da vi protivo re4a ne sam 4ak tolkova dobra v polemikata a i qvno dvamata ste na edno menie (imam predvid quench i shizzle)
p.s. ako 6te se vpe4at lqva ot nqkvi fizi4eski ka4astva nqma da e malak zadnik a ne6to golqmo :oops: :evil:
solveig_m
12-14-2006, 12:44
N mene li4no mi e protivoestveno,tova sa si napravo kli6eta .
az mislq 4e e po-dobre da si s nqkoj tvoj vrasnik-vrasnica vqrno e 4e mujete na 25 imat po-bogat sexualen opit i ,4e malkite momi4enca im se struva po-interesno no ako be6e tokova hubavo za6to ne opitame s babi i dqdovci?
Taka 4e vuzrastta trqbva da se spodelq
Unknown-18
12-23-2006, 14:01
15-16 годишни с 25-30 годишни ---> ЛЕГАЛНА ПЕДОФИЛИЯ някой са изцепи че понятието педофилия се отнася само за 40+ мъже които задяват 12- годишни или нещо такова.Иди на запад(Америка) и виж кво ще ти се случи ако си на 30 да речем и се опиташ да "забиеш" някой 15-16 год. момиче.Най малкото ще ти е баща и да те изкриви от бой.Такива в някой по развити държави ги съдят а тука хората ги толерират.Нямам друго какво да ви кажа защото shizzle ви каза достатъчно а и освен това моето мнение се припокрива с неговото.
gangbang
12-23-2006, 15:16
10 години разлика между мъж и жена е съвсем нормална бре. Мъжете все пак съзряват доста по-късно от жените :mrgreen: Особено една такава разлика е в полза на мъжа. Друго е да си играеш с пластелин и да си го моделираш, както ти харесва, друго е да хванеш некоя дето да те врътка как си иска. Въпрос на избор е за всеки.
Едни предпочитат +10 други -10. Не виждам причини за полемика в тая тема. Все едно да спорим руси или черни :D Всяка позиция си има предимства и недостатъци, и това е съвсем нормално.
olive_oil
12-23-2006, 15:20
еми щом се обичат...
JoeBanana
12-23-2006, 15:40
jeditte, имаш ли идея каква глупост си написала ? :mrgreen: опитът ти за "умен и мъдър" пост е леко неуспешен според мен
просто се чувствам задължен да си "форматирам" мозъка и да залича всичко, което прочетох :mrgreen:
*вегани, вегани... и аз не те подценявам, сигурен съм, че ще коригираш грешката си:mrgreen:
Friend_witH_Benefit
12-23-2006, 15:48
Според мен всеки с неизвратено мислене може сам да си отговори на тоя въпрос ........ немислима ми е просто тая ситуация ... ](*,) И всеки разбирасе различен от мойто мнение веднага би скочил и би се обеснявал по въпроса, но на мен лично колкото и да ми го обесняваш това не мога да го възприема ... пък и не го мисля само аз ... то си има даже закон или някъде си там писани правила, които твърдят че това е педофилия ... па дали момичето е било съгласно или не, не го питат! Според тези, които са го измислили този закон момичето не е достатъчно голямо за да разсъди правилно по въпроса ... така че .... :-#
Cherno_Kote
12-23-2006, 16:28
Според мен всеки с неизвратено мислене може сам да си отговори на тоя въпрос ........ немислима ми е просто тая ситуация ... ](*,) И всеки разбирасе различен от мойто мнение веднага би скочил и би се обеснявал по въпроса, но на мен лично колкото и да ми го обесняваш това не мога да го възприема ... пък и не го мисля само аз ... то си има даже закон или някъде си там писани правила, които твърдят че това е педофилия ... па дали момичето е било съгласно или не, не го питат! Според тези, които са го измислили този закон момичето не е достатъчно голямо за да разсъди правилно по въпроса ... така че .... :-# ne e pedofilq 6tom e nad 14 ako 6e citira6 zakona pro4eti go
gangbang
12-23-2006, 16:52
Не може да е педофил некой на 25 с 15-16 годишна... Не знам от къде ви хрумват тия идеи, ама дълбоко се заблуждавате и бъркате понятията.
А черното коте да не се връзва толкова на критиците :wink:
Friend_witH_Benefit
12-23-2006, 16:58
Добре, възможно е да не съм права, но все пак си оставам на същото мнение по въпроса .............. :!:
Виж, не съм казала, че не си права, защото всеки си е прав за себе си, уловката е там, че понякога човек се сблъсква със собствените си убеждения и тогава е най-неприятно. Нали знаеш- всеки сам си поставя границите, аз уважавам мнението на всеки. Възмущението ми не е продиктувано от нечии предпочитания, а единствено от факта, че едно или друго мнение бива осъждано като "неправилно". Иначе на всички пожелавам да намерят достоен партнъор, какъвто заслужават. :wink:
Cherno_Kote
12-23-2006, 17:10
ne se vrazvam no ne sam saglasna s tova edna razlika ot 10 god da e pedofilq roditelite mi imat 8 godini razlika na edna fr imat 11 i kvo takiva maje sa pedofili taka li i tva 4e imat deca i stabilni semeistva e izlyuziq taka li?
gangbang
12-23-2006, 17:19
ne se vrazvam no ne sam saglasna s tova edna razlika ot 10 god da e pedofilq roditelite mi imat 8 godini razlika na edna fr imat 11 i kvo takiva maje sa pedofili taka li i tva 4e imat deca i stabilni semeistva e izlyuziq taka li?
Разбира се, че не е илюзия.
Просто по много теми хората се изкават, без да имат опит и дават мнения, в които самите те не са напълно убедени. За това и ти казах, да не им се връзваш :wink:
Friend_witH_Benefit
12-23-2006, 18:48
Абе хора не е важно дали разликата ти е пет години или десет или 2 ... педофилия е когато непълнолетно момиче или момче прави секс с пълнолетен мъж или жена ... а не разликата .. разбира се каквато и да е било разлика след 18 годишна възраст не е педофилия ... то по тая логика всички отношения между мъж и жена с някаква разлика трябва да е педофилия ли ?! [-X В случая доколкото аз знам това е педофилия като понятие, но може и да греша ... не съм сигурна ! :-k
Friend_witH_Benefit
12-23-2006, 18:50
Kulio Gangstera я кажи след като това не е педофилия знаеш ли какво е ?! Не че се заяждам, ами просто се интересувам знаеш ли, за да сравня твоето мнение с моето поради простата причина, че ти твърдиш, че доста от мненията твърдящи, че това е педофилия не са прави ... изглежда всякаш ти знаеш :) Така че ако знаеш го обясни ако обичаш :|
gangbang
12-23-2006, 19:08
Kulio Gangstera я кажи след като това не е педофилия знаеш ли какво е ?! Не че се заяждам, ами просто се интересувам знаеш ли, за да сравня твоето мнение с моето поради простата причина, че ти твърдиш, че доста от мненията твърдящи, че това е педофилия не са прави ... изглежда всякаш ти знаеш :) Така че ако знаеш го обясни ако обичаш :|
Педофилията е увлечение към правене на секс с деца. Неправилно понякога като "педофили" се определят и хора, които изпитват влечение към юноши.
0 - 14 г. - малолетни - деца
14 - 18 г. - непълнолетни - юноши
ето и къде е разликата в понятието ;)
"Педофилията" е вид сексуално извращение. Тя представлява постигане на полова възбуда и удовлетворяване чрез използване като сексуален обект (партньор) на лице, което не е достигнало полова зрялост. В общия случай под "педофилия" се разбира всякаква сексуална активност, свързана с малолетни лица (деца).
"Педофилия" е както осъществяването на полов акт с малолетно лице, така и ползването му без акт за постигане на сексуална цел. Т.е. дори и без детето да е докосвано, самото му използване за постигане например на възбуда е педофилски акт.
ОЩЕ (http://www.komentari.com/kidrisk/whatis.htm)
Според НК (Наказателен кодекс)
Е Предвидено основно наказание от 5 години за блудство с ненавършило 14-години. Според чл. 149, ал. 1 от НК то се предвижда за всеки, "който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвъкупление"
Чл. 151. (1) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152, се наказва с лишаване от свобода от две до шест години.
Ако ти се чете повече ето ти и целия Наказателен кодекс, кое може, кое не може, кое се наказва и т.н.
http://www.paragraf22.com/pravo/kodeksi/nk.htm
Надявам се да е отполза на теб и останалите, които бъркат понятията
:wink:
КОЙТО НЕ Е ОПИТАЛ ФИЛИЯ С МЕД И СИРЕНЕ, НЕ Е ЖИВЯЛ!!
Съжалявам, просто това ми е една от любимите глезотийки. :oops:
А по темата съм си казал всичко - едно непълнолетно момче или момиче не знаят какво искат, какво чувстват и какво е добре за тях. Затова си има възраст за пълнолетие. Като станат на 18, да правят каквото искат. Дотогава - да си гледат връстниците и съзряването и да не ми се правят на големите разбирачи. Всички сме минали през периода "аз всичко знам" и "аз мога вече сам", но това не оправдава грешките, които правим.
не
ВЕСЕЛИ ПРАЗДНИЦИ!!!
:smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111
JoeBanana
12-24-2006, 06:36
Seizure of Power, не нямам си идея какви глупости съм написала, това си е лично мое мнение, всички проповядвате свобода на словото, но отричате свободата на избора! Колкото до правописа, ще го променя в момента, в който отворя правописния и тълковния речник, за да съм 100% сигурна :-D :-D :-D Язък за форматирането, сега ще трябва да изтриеш от паметта си и това мое мнение :-D :-D :-D
аз нищо не проповядвам. освен това не оспорвам личното ти мнение, а начина по който е написано :mrgreen: да седнеш да ми обясняваш за връзките с голяма разлика с филии, мармалад, сирене и диабетици.... айде пак помисли дали нямаш идея какви глупости си написала
в правописния речник се съмнявам да намериш "веган", защото е чуждица, но това, сигурен съм, го знаеш :mrgreen: аз също те съветвам да форматираш и да оставиш метафорите с храни и болести за други теми
приятен ден и весели празници :mrgreen: :smt114
ne mi pravi vpechetlenie veche...vijdala sum kak momiche na 15 godini hodi s muj na 35 i sled 4-5 godini vse oshte sa zaedno.Az lichno ne priemam takova neshto
Friend_witH_Benefit
12-24-2006, 09:35
А по темата съм си казал всичко - едно непълнолетно момче или момиче не знаят какво искат, какво чувстват и какво е добре за тях. Затова си има възраст за пълнолетие. Като станат на 18, да правят каквото искат. Дотогава - да си гледат връстниците и съзряването и да не ми се правят на големите разбирачи. Всички сме минали през периода "аз всичко знам" и "аз мога вече сам", но това не оправдава грешките, които правим.
Съгласна напълноо!!! :) Мерси за обесненията на понятията ... бъркам ги сигурно :) Доста се отклонихме от темата и все пак наистина вече има доста такива двойки, което е доста откачено, но всеки си има правото на избор ... всеки да си троши главата е мойто мнение ! ](*,) ](*,) ](*,)
Cherno_Kote
12-24-2006, 10:15
...но всеки си има правото на избор..
imenno jiveem v svobodna strana sled kato momi4eto e re6ilo 4e go iska nikoi ne moje ni6to da i kaje i osven tova podbni vrazki ne vinagi sa li4en izbor moje i slu4aino da stane ne vsi4ki otivat pri "batkot" s dumite "ai da stanem gajeta" nali
Friend_witH_Benefit
12-24-2006, 14:17
Cherno_Kote аз нито веднъж не казах, че не е право на избор ... аз не подкрепям това, но не съм казала на никой, че съм твърдо против личното му решение ... темата е, за да си изкажат мнението, които искат и аз го правя ....... това е
Unknown-18
12-25-2006, 19:57
Мъжете все пак съзряват доста по-късно от жените.
Само ще ти кажа че това по късно съзряване за което ти говориш става когато момичето е на 11-12 години а момчето на 13-14-15 години а нещата се нормализират след 16-17 наи много до 18 годишна възраст.Това са външни простотии от учебника по психология 1 курс в гимназията но все пак са доказани факти.Само ще добавя че никой нормален човек не би подкрепил такава пропаст в годините защото тя се отразява на отношенията м-у двата и това се случва рано или късно колкото и да ви е трудно да ми повярвате.
gangbang
12-25-2006, 20:03
Само ще ти кажа че това по късно съзряване за което ти говориш става когато момичето е на 11-12 години а момчето на 13-14-15 години а нещата се нормализират след 16-17 наи много до 18 годишна възраст.Това са външни простотии от учебника по психология 1 курс в гимназията но все пак са доказани факти.Само ще добавя че никой нормален човек не би подкрепил такава пропаст в годините защото тя се отразява на отношенията м-у двата и това се случва рано или късно колкото и да ви е трудно да ми повярвате.
Браво :-D А освен учебника по психология от 1 курс... с друго нещо да обосновеш твърдението си? Особено в частта за "нормален чорвек не би подкрепил такава пропаст в годините защото тя се отразява на отношенията..." Интересно ми е и ако го обосновеш, дори съм склонен да ти повярвам ;)
Живеем в свободна страна, но и в най-свободните държави си има пълнолетие. И преди него нямаш право да шофираш, да пиеш, да пушиш.. Защо ли? Защото се водиш психически незрял за тези дейности, за отговорностите, които носят. Затова имам МНОГО против големите разлики, когато единият партньор е под 18. Станеш ли веднъж пълнолетен, прави каквото си искаш!
gangbang
12-25-2006, 20:04
Живеем в свободна страна, но и в най-свободните държави си има пълнолетие. И преди него нямаш право да шофираш, да пиеш, да пушиш.. Защо ли? Защото се водиш психически незрял за тези дейности, за отговорностите, които носят. Затова имам МНОГО против големите разлики, когато единият партньор е под 18. Станеш ли веднъж пълнолетен, прави каквото си искаш!
В щатите са пълнолетни на 21 пък имат право да шофират от 16. Това не е критерия ;)
gangbang
12-25-2006, 20:07
В Америка са тъпи. :)
Това е неоспоримо :mrgreen:
Не във всички щати, Kulio. За всяко нещо си има възраст на достатъчно съзряване. Завършването на пълнолетие ( независимо 21 или 18 е общоприетата възраст, от която насетне ТИ навлизаш в света на възрастните и си носиш пълна отговорност за всичко.
e 4e razlikata ne e malka ne e ama kato se Obi4at mladite da se vzemat ;) ama momi4eto da e s 2 god po golqmo 6te e o6te po dobre
gangbang
12-25-2006, 20:19
аma momi4eto da e s 2 god po golqmo 6te e o6te po dobre
Тва пък що? Я ни открехни тука, ква е идеята за подобна разлика :wink:
Браво :-D А освен учебника по психология от 1 курс... с друго нещо да обосновеш твърдението си? Особено в частта за "нормален чорвек не би подкрепил такава пропаст в годините защото тя се отразява на отношенията..." Интересно ми е и ако го обосновеш, дори съм склонен да ти повярвам ;)
Ще ти кажа само че в скапания си живот съм видял неща които ще те накара да се напикаеш(нищо лично не се обиждай) Преживял съм мн скапани неща докато стана това което съм сега и да спра да бъда това което бях....Какво бях?? - Отрепка..... Какво съм сега??? - Здраво мислещ човек с принципи и мнение.Сигурно са чудиш що ти казвам това ами казвам го да знаеш че не съм некой си там кухар дет няма кво да прай и решил да пише разни работи из форумите.
Така вече по същество:
Относно съзряването изписани са купища книги по тази тема а аз съм си направил труда да прочета тук там а и освен това не ми е трудно да обърна внимание на действителноста.
Другата причина поради която аз лично съм против тези връзки е че никога нямат щастлив край.И като изключим лайняния край ще отбележа че остава едно разочаровано момиченце с ограбени мечти,погубено детство и полу мъртво сърце.
Виждал съм го не веднъж с очите си а да не говорим и още колко пъти съм чувал за такива издънки.
Ако имаш други въпроси давай ...
gangbang
12-25-2006, 20:41
То лошия край си е част от тръпката. Па и не е нужно да е само момиченцето прецакано, може и момче да е с по-голема кака. :)
Unknown-18
12-25-2006, 20:48
Същата работа и същия резултат.Наблягам на по малки момичета с мъжа защото е по чести срещано явление.
НЕ съм чел предишните мнения нямам време - за тва направо карам по темата - 10 ГОДИНИ РАЗЛИКА СИ Е ЧИСТА ПЕДОФИЛИЯ ! А и нормален мъж да ходи с момиче на такава възраст е меко казано неморално. Не мога да разбера тия "батковци" че и "чичковци" дето се занимават с момичета с разлика над 4 години. До 4 години макс е нормалната граница според мен. Другото вече е или "материална любов" или просто както казах педофилия . Много се дразня на такива мъже на годинки за сватба вече който се занимават с деца ... То бива да си грозен и тъп за да не те хареса жена на 22-23 като си на 25 ама чак пък толкова ... :smt013
[quote].И като изключим лайняния край ще отбележа че остава едно разочаровано момиченце с ограбени мечти,погубено детство и полу мъртво сърце.[quote]
Адски добре казано ... Наистина след една такава връзка остава само това.
TriplePower
12-26-2006, 10:12
E ми аз съм на 17, приятеля ми е на 26 и от 2 години сме заедно. Не сме имали проблеми от разликата в годините. Защо ли? Ми помислете... Просто това е естествена разлика между мъжа и жената. Най-стабилните и здрави връзки се случват именно с разлика 5 до 10 години. Който не е изпитал това, по-добре да не дава мнение без да е запознат. Или най-малкото да говори с родителите си и ще чуе същото от тях. Поне майка ми така ми е казвала. А и с баща ми имат 11 години разлика. Брак 20 години и поне пред мен не са показали да са имали проблеми. Така че... Нищо неестествено няма тук.
E ми аз съм на 17, приятеля ми е на 26 и от 2 години сме заедно. Не сме имали проблеми от разликата в годините. Защо ли? Ми помислете... Просто това е естествена разлика между мъжа и жената. Най-стабилните и здрави връзки се случват именно с разлика 5 до 10 години. Който не е изпитал това, по-добре да не дава мнение без да е запознат. Или най-малкото да говори с родителите си и ще чуе същото от тях. Поне майка ми така ми е казвала. А и с баща ми имат 11 години разлика. Брак 20 години и поне пред мен не са показали да са имали проблеми. Така че... Нищо неестествено няма тук.
Майка ти и баща ти може да имат разлика и 20 години няма нищо лошо но не вярвам да са тръгнали когато майка ти е била на 15-16 или 17 години.В още една такава тема написах нещо относно това че сте изкарали 2 години заедно и че ти мислиш че е нещо сериозно ето виж какво съм написал и си направи логиката.....
"Не се заблуждавайте , че като "псевдо връзката" ви с този "батко" е 1 или 2 години е сериозна.За вас може би но не и за него.
Сега ще ви обясня и защо.Ами много просто тези батковци нямат какво да загубят освен "малко" време защото за тях 1-2 години наистина са малко а вие имате какво да загубите"
И още нещо - ако случайно пък си мислиш че за тея 2 години той ти е верен жестоко се лъжеш.Гарантирам че за този период е преспал с поне още 2 момичета.Това е от мене и не мисли че те карам да приемаш думите ми за чиста монета но поне малко се замисли.
А иначе беше права за това че разлика до 5 години е поносима.
Heartbreaker
12-26-2006, 12:17
А бе какви години ви гoнат бе?Всичко си е до човек тва че искаш ГОЛЕМ салам да ти шири сливата е др.Квото и да си говориме разликата у годините е приемлива до 3-4 год максимум поне на тая възраст!
Не сме имали проблеми от разликата в годините. Защо ли?
Аз ще ти отговоря - защото той а) не му пука особено, ти така или иначе си само за ебaне б) той е малоумен
Ми помислете... Просто това е естествена разлика между мъжа и жената. Най-стабилните и здрави връзки се случват именно с разлика 5 до 10 години. Който не е изпитал това, по-добре да не дава мнение без да е запознат. Или най-малкото да говори с родителите си и ще чуе същото от тях. Поне майка ми така ми е казвала.
Личи си колко си зряла, дете. Няма "естествена разлика". Ако искаш да търсиш нещо естествено, можеш да се върнеш назад към праисторията на човечеството, за да провериш. Последвай собствения си съвет - "Ми помислете..."
TheTruth
12-26-2006, 12:59
А Съзел, ти май някой батко ти се ти краде гаджетата, та толкова се палиш тука и твърдиш обратното. Ама и ти ше станеш на 25. Много интересно и тогава ли ще си толкова задръстено парче и пак ли ще защитаваш тезата си която толкова се опитваш да ни убедиш сега.
Разбери, че всяка нормална жена харесва по-големи от нея мъже. И до 10 години е в рамките на нормалното. А ти може да пасеш овцете някъде до като пораснеш :smt005
А Съзел, ти май някой батко ти се ти краде гаджетата, та толкова се палиш тука и твърдиш обратното. Ама и ти ше станеш на 25. Много интересно и тогава ли ще си толкова задръстено парче и пак ли ще защитаваш тезата си която толкова се опитваш да ни убедиш сега.
Разбери, че всяка нормална жена харесва по-големи от нея мъже. И до 10 години е в рамките на нормалното. А ти може да пасеш овцете някъде до като пораснеш :smt005
LOL!!
А ти трябва да си някой от малоумните недораслеци, които не могат да имат истинска връзка с някоя връстничка, щото си спекан хyй, който никой не поглежда? И си избиваш комплексите, ебвайки някоя тъпа нафиркана патка по дискотеките?
THETRUTH
12-26-2006, 13:18
LOL!!
А ти трябва да си някой от малоумните недораслеци, които не могат да имат истинска връзка с някоя връстничка, щото си спекан хyй, който никой не поглежда? И си избиваш комплексите, ебвайки някоя тъпа нафиркана патка по дискотеките?
О, не, не приятел ;) Ти си комплексарчето в случая. Явно за теб от огромно значение и възрастта, а конкуренцията не само, че те плаши, ти направо изпадаш в ужас от нея. Твърде слаб, твърде самотен и твърде неуверен в себе си. Недорасъл си и не умееш да губиш, а се опитваш да даваш насока на хуя на другите. Няма как да стане. Ще продължават да ти вземат под носа гаджетата, а ти ще преглеждаш като пеленаче още дълго време. :smt005
Unknown-18
12-26-2006, 13:53
LOL!!
Изкарвам и 2-та поста щото ще ви кажа по нещо и на 2-мата... и така...
shizzle - Не се опитвай да му внушаваш каквото и да било щото няма смисал той не може да осъзнае колко глупаво изглежда.Но все пак те подкрепям за това което му написа и сега ще вземе малко и от мене.
TheTruth - Бях започнал да се чудя кога ще се намеси някой компексиран смотаняк за каквито и говорим.Така почвам с тебе... Казваш на shizzle че бил задръстеняк но вервай ми ти си такъв.Бас държа че си над 25 и че като си бил м-у 15 и 18 тоест в гимназията много са те гъзили и момчета и момичета.Бил си отхвълян поне 100 пъти и сега ти ходиш и се мяташ на 16 годишни момичета които всъщност за теб са лапета СМЕШНИК и не се опитвай да ме обиждаш в следващите си постове защото просто от непрокопсаник като тебе не мога да се засегна.Сигурен съм че си и некой посерко и влизаш тук почваш да нареждаш и да ти знае мн устата да обиждаш на ляво на дясно.Не забравяй обаче че ако ме видиш в някой тъмно местенце ще почне да ти пари на гъза от страх.И това което казваш била нормална такава връзка... на тебе ти се струва нормална щото си баси неудачника и не можеш да си намериш нещо поне близко до твоите години.Такива мишоци като тебе са ми ясни.Мислиш си че си мн зрял да зрл си точно колкото един чифт терлици.И последно само ще напиша че мн смешно ми стана на това ......."Недорасъл си" хаха как въобще имаш смелоста да напишеш нещо подобно.Ти да не мислиш че много дорасъл бе ахмак такъв.Ти си депресиран неудачник нали знаеш сега са празници Коледа Нова година - и стават много самоубийства , а такива като тебе просто полълват статистиката със самоубийства.Ако можеше само да усъзнаеш какви ги вършиш щеше да суснеш куршума вервай ми.
Извинявам се за обидите но ставам раздразнителен към "дораслите мъже"
и моля те предста ви се кажи ни поне на колко си .... ???
Безименния - на 24 съм а гаджето на 17
ако за теб това е ненормална разлика, коментарът е излишен.
Unknown-18
12-26-2006, 14:14
Значи виж сега 7 години не са 10 не са и 15. По добре си но все пак ми се струва че ти е минало времето да се въртиш около ученички(нищо лично).
Значи виж сега 7 години не са 10 не са и 15. По добре си но все пак ми се струва че ти е минало времето да се въртиш около ученички(нищо лично).
:smt005 а бе ти си много зле
Кой нормален мъж не иска млади гаджета? Ти все пак на колко си?
:smt005 а бе ти си много зле
Кой нормален мъж не иска млади гаджета? Ти все пак на колко си?
Ако питаш мене на 18 съм.А ти какво разбираш под млади гаджета??? Щото има голяма разлика м-у понятията "млади" и "малки".
Стига, ве, Непознати-18.. Малее, как го нахрани! Празници са, имай малко съжаление.. :twisted:
А към госта - и аз обичам млади гаджета.. Затова ходя с връстници! Ако исках шестокласнички, това е друг въпрос.
Cherno_Kote
12-26-2006, 18:34
Стига, ве, Непознати-18.. Малее, как го нахрани! Празници са, имай малко съжаление.. :twisted:
А към госта - и аз обичам млади гаджета.. Затова ходя с връстници! Ако исках шестокласнички, това е друг въпрос.
mislete v prespektiva mladite 6te ostareqt malkite 6te porastnat i 6te stanat mladi :lol:
Ми нормално е ако момичето е курволяк!
mislete v prespektiva mladite 6te ostareqt malkite 6te porastnat i 6te stanat mladi :lol:
Че аз да не се женя за сегашната си приятелка?! Когато малките станат млади, и тях ще уважим :D
Посмях се добре.Сега да си кажа и моето мнение.Аз съм на 26 приятелката ми е на 17.Не е материалистка докзала го е хиляди пъти.Ходим от година и половина и всичко е перфектно.Така ,че ако с човека до вас се чуствате добре ,времето което сте заедно лети и се чудите как да се видите за да бъдете заедно дори и за няколко ,часа.Разликата вече не е от значение.Най важното е да се чустваш добре и човека до теб да си струва.А мненията на пубертетите ,които за момента са толкова некадърни да кажат две свързани думи и момичетата ги отбягват изобщо не се притеснявайте :)
FikyScHetOo
12-28-2006, 12:40
Поредната тема...някъде бях писала моите възгледи за разликата:
ако с апод 18 - ОК, Ако жената е под 18 (някак не възприемам мъжът да е по-малък) разлика 4-5 години е нормална. Ако вече и тя е над 18 - вече 5-10 години вече не са толкова много. Иначе вече над 30 години разликите се стопяват и да кажем,че 10-15 години са приемливи... Но за мен нормална разлика е 2-3 години :)
Unknown-18
12-28-2006, 15:15
Посмях се добре.Сега да си кажа и моето мнение.Аз съм на 26 приятелката ми е на 17.Не е материалистка докзала го е хиляди пъти.Ходим от година и половина и всичко е перфектно.Така ,че ако с човека до вас се чуствате добре ,времето което сте заедно лети и се чудите как да се видите за да бъдете заедно дори и за няколко ,часа.Разликата вече не е от значение.Най важното е да се чустваш добре и човека до теб да си струва.А мненията на пубертетите ,които за момента са толкова некадърни да кажат две свързани думи и момичетата ги отбягват изобщо не се притеснявайте :)
Човече не се обиждай ама то си личи кой е некадърен.Ти си вече на 26 а си хвана неква си ученичка как ти звучи.На мене ми изглежда че имаш серозни душевни проблеми или просто като малък си бил отхвърлян и сега избиваш комплексите си като ходиш ученички.Пак без да се обиждаш ама ти си нищо повече от поредния дървен неудачник и щи кажа че освен мене познавам много "пубертети" с които ако седнеш да приказваш ще изглеждаш като слабоумен.А ти щом се чувстваш задоволен от интелекта на едно 17 годишно момиче значи не си такъв умник за какъвто се представяш.
Ти имаш нужда от психиатър(не психолог) ще ти трябват силни лекарства!!!
Извинявай за всичко от горе ама някак си ставам раздразнителен когато ме нарекат "некадърен" и "пубертет" !!!
FikyScHetOo - БРАВОО =D>
Аз си падам по детенца
С малки, девствени путенца.
Харесва ми когато те го лапат,
Понякога от стрес не спират да го зяпат.
Той е толкова голям за тях,
Че като ми духат ме напушва смях.
С малките устенца
И с малките дупенца
Те опитват да поемат
Поне половината от него и да вземат,
Колкото се може повече спермоч,
А когато се изхвърля, става истински бълвоч.
Цялото дете пред мен,
Весело, щастливо като ден,
От петите до главата то е в бяло,
Но въобще и не му пука, нали до ся се е ебало !
............................ /> Със шлифера голям, когат си сложа,
С големия ми кур от долу, да не се изложа,
Показвам аз близалката на малкото пиче,
Закарвам го у нас и го карам да се съблече.
“Айде с теб да правим свалка,
За награда ще ти дам близалка !”
Голото м o миче, с усмивка на лице,
Стоящо то пред мене, а аз без грам сърце,
Го карам да ми прави такива гнусни нещица,
С устичка и със гъз, дори и с путчица.
“Какво да правя чичо?” – ме пита то сега
“Искам да посмуча твоята мазга !”
“Мазга ли? Какво пък е това?”
В отговор и вадя долната глава.
“Ах, какво пък е това голямо нещо?”
“С него ще ти стане малко по-горещо !
Иначе, това е твоята награда,
Но първо ще я топна в твойта путка млада !”
“Да, наистина прилича на близалка,
Може ли да я опитам, нищо че съм малка?”
“После, после, сега легни до мен.
Ще празнуваме ний днеска, рождения ти ден !”
“Но той е чак след месец, два !”
“Споко, до тогава ще си станала курва !”
Легна тя до мен – пичката невръстна,
В тоз момент си мисля, как гъза и да и пръсна.
“Искаш ли да поиграем на майка и баща?”
“Да, но ще ни трябва бебе и къща.”
“Къща има. Бебе ще направя !”
Изведнъж се сещам, за малко да забравя.
“Идвам след малко!” – и казвам на нея,
отивам до шкафа и тихо се смея.
Пускам камерата да работи,
Няма да продавам аз компоти.
За разлика от моите приятели
Аз работя със рекламодатели.
Продавам аз касетки с порно
И се качвам постепенно до нивото горно,
Когато ще направя бизнес свой
И ще чукам яки пички, а те ще са безброй.
Ще ме плюят всички майки за това,
Че дъщерите им се забавляват с моята глава.
Макар че ще ме мразят всички мъртви – живи,
Аз ще правя порно с малки сочни сливи !
...Камерата е готова, връщам се при нея,
С хуя във ръце и започвам да и пея :
“Ах момиче, колко си красива,
Ти си много малка и игрива,
Искам да ти дам луната,
Само че сега – разкрачи си ти краката.
Първо щти направя аз минет,
После ще ми духаш с пирует,
След това ще ти го топна сладко,
В путката, в дупето, със големия ми батко.”
Тя разтвори своите крака
И тогава се видя, хубавата и путка.
Езика си набързо аз изкарвам,
Клиторчето малко, със ръката го обарвам,
Започвам да я лижа и осмуквам,
С устата си голяма и засмуквам,
Огромно количество мазгоч
Вкусен, мазен кат бълвоч.
Тази вкусна, но за някой гнусна течност,
Аз поглъщам цяла вечност
И не искам тя да спре,
Щот на мен ми е добре !
След минета аз си го наточвам,
Хващам го с ръката и насочвам,
Бавно аз – към отвора, все още тесен,
След минута вече ще е смесен,
С кръв, мазга, спермоч и плюнка,
Само като си помисля и ми теква слюнка.
Преди да вляза, аз решавам
Да започна да я утешавам :
“Сега може малко да те заболи,
Затвори очи и за чудо се моли !”
Лекичко го вкарвам в девствената шунда.
“Ще стане много бързо, даже няма и секунда”
Вкарах го във тази путка млада,
Девствената ципа, отиде на парада.
Леко шурна и кръвчица
И омаза моята главица.
Погледнах към момиченцето златно,
А то ме гледаше развратно.
“Вкарай си го целия във моята бездънна яма.
Искам веч да стана като мама аз голяма.
Като нея да поемам всякви курови глави,
И на татко, и на батко, и на чичкото с пари!”
Боцнах я аз още, няколко пъти.
“Сега ще пробвам и в гъза ти!”
Весело се тя надупи,
Още малко ще се счупи.
С вазелинче и намазах аз дупарата.
“Сега ще сърбаш ти попарата !”
Вкарах го във анусчето тясно
И зачуках, като куче бясно.
“Ох, боли ме чичко, много яко”
“Трай, си трай, ще ти дам аз после мляко.”
“Ама искам то да е Данон !”
“Тихо ся, че съм надървен като кон.”
Дългия ми кур, влиза и излиза.
Викам си на ум – “Е баси и каприза”
Нещо се качи до моята главичка,
Рязко го изкарвам от тая пещеричка.
“Лапай бързо твоята награда,
Вътре има вкусна изненада.
С натурално мляко, аз ще те облея,
Лапай, лапай, че ще взема да прелея !”
Хуя ми е вече в малката устичка
Заедно с това, тя раздвижи и ръчичка.
“Давай, давай, разклати го хубавичко !”
“А кога ще дойде млякото ве чичко ?”
“Ей сега, след малко идва по поръчка,
След като го глътнеш, няма хванеш бръчка.”
Ръгнах две бургии с ръката,
Докато и беше още във устата.
“Идва-а-а, млякото ти прясно,
Разтвори устичка, че ми е малко тясно.”
Тя разтвори хубавата си устичка
И със много зор нагълта, цялата главичка.
Спермата дойде, потече,
В девсвеното гърло и се стече,
Тя погълна всяка капчица от мен,
След това засмука силно моя член.
“Искам още мляко вкусно,
Макар че ми се стори малко гнусно,
Но пък кат го глътна всичко,
Се възбуждам много яко, чичко !”
“За днеска толкоз – повече не мога,
Утре пак ще пръсна твоята бърлога !”
“Мога ли да доведа и някоя приятелка ?”
“Само гледай да не е предателка,
Да не вземе да ни издаде тя наща тайна
И после целия да тъна до главата в лайна.”
“Няма, няма, с нея сме аверки.
Постоянно правили сме си проверки,
На путките, с ръка, с език,
Да я лижа, вече стана ми и тик.”
“Добре, утре ще те чакам по същото време,
Дори и да не дойдеш – хич не ми и дреме !
Ще изляза пак навън с балтона
И ще си намеря ново лапе за купона !”
........................
Момиченцето малко си тръгна щастливо,
А аз се отпуснах пред компа лениво,
Хванах си големия бастун за чекия
И назлобих поредната яка бургия !
Unknown-18
12-28-2006, 20:06
Аз си падам по детенца
С малки, девствени путенца.
Харесва ми когато те го лапат,
Понякога от стрес не спират да го зяпат.
Той е толкова голям за тях,
Че като ми духат ме напушва смях.
С малките устенца
И с малките дупенца
Те опитват да поемат
Поне половината от него и да вземат,
Колкото се може повече спермоч,
А когато се изхвърля, става истински бълвоч.
Цялото дете пред мен,
Весело, щастливо като ден,
От петите до главата то е в бяло,
Но въобще и не му пука, нали до ся се е ебало !
............................ /> Със шлифера голям, когат си сложа,
С големия ми "мъжки полов орган" от долу, да не се изложа,
Показвам аз близалката на малкото пиче,
Закарвам го у нас и го карам да се съблече.
“Айде с теб да правим свалка,
За награда ще ти дам близалка !”
Голото м o миче, с усмивка на лице,
Стоящо то пред мене, а аз без грам сърце,
Го карам да ми прави такива гнусни нещица,
С устичка и със "задни части", дори и с путчица.
“Какво да правя чичо?” – ме пита то сега
“Искам да посмуча твоята мазга !”
“Мазга ли? Какво пък е това?”
В отговор и вадя долната глава.
“Ах, какво пък е това голямо нещо?”
“С него ще ти стане малко по-горещо !
Иначе, това е твоята награда,
Но първо ще я топна в твойта п*тка млада !”
“Да, наистина прилича на близалка,
Може ли да я опитам, нищо че съм малка?”
“После, после, сега легни до мен.
Ще празнуваме ний днеска, рождения ти ден !”
“Но той е чак след месец, два !”
“Споко, до тогава ще си станала курва !”
Легна тя до мен – пичката невръстна,
В тоз момент си мисля, как гъза и да и пръсна.
“Искаш ли да поиграем на майка и баща?”
“Да, но ще ни трябва бебе и къща.”
“Къща има. Бебе ще направя !”
Изведнъж се сещам, за малко да забравя.
“Идвам след малко!” – и казвам на нея,
отивам до шкафа и тихо се смея.
Пускам камерата да работи,
Няма да продавам аз компоти.
За разлика от моите приятели
Аз работя със рекламодатели.
Продавам аз касетки с порно
И се качвам постепенно до нивото горно,
Когато ще направя бизнес свой
И ще чукам яки пички, а те ще са безброй.
Ще ме плюят всички майки за това,
Че дъщерите им се забавляват с моята глава.
Макар че ще ме мразят всички мъртви – живи,
Аз ще правя порно с малки сочни сливи !
...Камерата е готова, връщам се при нея,
С хуя във ръце и започвам да и пея :
“Ах момиче, колко си красива,
Ти си много малка и игрива,
Искам да ти дам луната,
Само че сега – разкрачи си ти краката.
Първо щти направя аз минет,
После ще ми духаш с пирует,
След това ще ти го топна сладко,
В п*тката, в дупето, със големия ми батко.”
Тя разтвори своите крака
И тогава се видя, хубавата и п*тка.
Езика си набързо аз изкарвам,
Клиторчето малко, със ръката го обарвам,
Започвам да я лижа и осмуквам,
С устата си голяма и засмуквам,
Огромно количество мазгоч
Вкусен, мазен кат бълвоч.
Тази вкусна, но за някой гнусна течност,
Аз поглъщам цяла вечност
И не искам тя да спре,
Щот на мен ми е добре !
След минета аз си го наточвам,
Хващам го с ръката и насочвам,
Бавно аз – към отвора, все още тесен,
След минута вече ще е смесен,
С кръв, мазга, спермоч и плюнка,
Само като си помисля и ми теква слюнка.
Преди да вляза, аз решавам
Да започна да я утешавам :
“Сега може малко да те заболи,
Затвори очи и за чудо се моли !”
Лекичко го вкарвам в девствената шунда.
“Ще стане много бързо, даже няма и секунда”
Вкарах го във тази п*тка млада,
Девствената ципа, отиде на парада.
Леко шурна и кръвчица
И омаза моята главица.
Погледнах към момиченцето златно,
А то ме гледаше развратно.
“Вкарай си го целия във моята бездънна яма.
Искам веч да стана като мама аз голяма.
Като нея да поемам всякви курови глави,
И на татко, и на батко, и на чичкото с пари!”
Боцнах я аз още, няколко пъти.
“Сега ще пробвам и в гъза ти!”
Весело се тя надупи,
Още малко ще се счупи.
С вазелинче и намазах аз дупарата.
“Сега ще сърбаш ти попарата !”
Вкарах го във анусчето тясно
И зачуках, като куче бясно.
“Ох, боли ме чичко, много яко”
“Трай, си трай, ще ти дам аз после мляко.”
“Ама искам то да е Данон !”
“Тихо ся, че съм надървен като кон.”
Дългия ми "мъжки полов орган", влиза и излиза.
Викам си на ум – “Е баси и каприза”
Нещо се качи до моята главичка,
Рязко го изкарвам от тая пещеричка.
“Лапай бързо твоята награда,
Вътре има вкусна изненада.
С натурално мляко, аз ще те облея,
Лапай, лапай, че ще взема да прелея !”
Хуя ми е вече в малката устичка
Заедно с това, тя раздвижи и ръчичка.
“Давай, давай, разклати го хубавичко !”
“А кога ще дойде млякото ве чичко ?”
“Ей сега, след малко идва по поръчка,
След като го глътнеш, няма хванеш бръчка.”
Ръгнах две бургии с ръката,
Докато и беше още във устата.
“Идва-а-а, млякото ти прясно,
Разтвори устичка, че ми е малко тясно.”
Тя разтвори хубавата си устичка
И със много зор нагълта, цялата главичка.
Спермата дойде, потече,
В девсвеното гърло и се стече,
Тя погълна всяка капчица от мен,
След това засмука силно моя член.
“Искам още мляко вкусно,
Макар че ми се стори малко гнусно,
Но пък кат го глътна всичко,
Се възбуждам много яко, чичко !”
“За днеска толкоз – повече не мога,
Утре пак ще пръсна твоята бърлога !”
“Мога ли да доведа и някоя приятелка ?”
“Само гледай да не е предателка,
Да не вземе да ни издаде тя наща тайна
И после целия да тъна до главата в лайна.”
“Няма, няма, с нея сме аверки.
Постоянно правили сме си проверки,
На путките, с ръка, с език,
Да я лижа, вече стана ми и тик.”
“Добре, утре ще те чакам по същото време,
Дори и да не дойдеш – хич не ми и дреме !
Ще изляза пак навън с балтона
И ще си намеря ново лапе за купона !”
........................
Момиченцето малко си тръгна щастливо,
А аз се отпуснах пред компа лениво,
Хванах си големия бастун за чекия
И назлобих поредната яка бургия !
О БОЖЕ!!!! Тва кво трябва да е.Истината пречупена през твоите очи или просто сарказъм ? :-k
О БОЖЕ!!!! Тва кво трябва да е.Истината пречупена през твоите очи или просто сарказъм ? :-k
За съжаление, авторите на подобни творби обикновено остават анонимни. А самите им произведения се разпространяват от лаици.
Talisman
12-28-2006, 20:31
Mi spored men ne e normalno :-k
Кратко. Точно. Ясно. А виж ние колко изписахме, Коте, Безименний и всички останали.
FikyScHetOo
12-28-2006, 21:58
Кратко. Точно. Ясно. А виж ние колко изписахме, Коте, Безименний и всички останали.
еми горното 'стихче' много точно описа ситуацията с 10, 20, 30 години разлика....хах хайде живи и здрави и нали знаете,че и около вашият набор с асе раждали мъжки чеда?
Unknown-18
12-29-2006, 07:17
еми горното 'стихче' много точно описа ситуацията с 10, 20, 30 години разлика....хах хайде живи и здрави и нали знаете,че и около вашият набор с асе раждали мъжки чеда?
Не вервах че ще видя това написано от момиче но все пак е факт.БРАВО!!! =D>
FikyScHetOo
12-29-2006, 07:23
Не вервах че ще видя това написано от момиче но все пак е факт.БРАВО!!! =D>
хах ми кво да се прави ;) Не съм привърженичка на 10-20 години разлика. За мен (усетила съм си) много лесно се привързвам към 3 години по-големи от мен мъже :-) И много държа на тях и те на мен... Иначе Евала на госта, понеже имаше само 10-тина подобни теми за 2-3 дена ;)
П.П. Аз съм неповторима ;) (Не идеална, в никакъв случай)
Не зная какъв маниак трябва да е човек, за да напише подобна "творба". То бива да хлопат дъските на някого, но това е чиста лудост.
Ако се обичате е нормално.
FikyScHetOo
12-29-2006, 10:52
Не зная какъв маниак трябва да е човек, за да напише подобна "творба". То бива да хлопат дъските на някого, но това е чиста лудост.
Ми това изцяло иронизира подобни мисли за 20-30 години разлика. Това е сърказъм, ирония, гротеска...та кажете му ако искате и фарс, който има поука - че тов ане е правилно. Хайде живи и здрави
InitialD
12-29-2006, 14:50
Стига да е по взаимно съгласие ...ок но ако разликата е прекалено голяма няма да е зле и да се разбере мнението на родителите на по-малкото!
Unknown-18
12-30-2006, 15:41
Стига да е по взаимно съгласие ...ок но ако разликата е прекалено голяма няма да е зле и да се разбере мнението на родителите на по-малкото!
То по принцип винаги е по взаимно съгласие , а относно мнението на родителите това е малко глупаво щото всеки нормален родител би забранил такава връзка.А всеки тийнейджър/ка би направил/а на пук на забраната.Поне това е моето мнение.Всеки си има право на избор аз не се опитвам да кажа на момичетата не ходете с много по големи от вас , а и нямам право да им го казвам.Просто изразявам мнение и се опитвам да кажа на тези момичета че избора има е грешен и че след време ще си блъскат главите.
----> Още не се е родил човека който да ме убеди че има перспектива за такава връзка.Може би ще има някаква надежда примерно ако момичето е на 21-23 а мъжът на около 35 по простата причина че тогава единия(момичето) те първа се сблъсква с живота започва сама да си изкарва парите като работи и тем подобни а другия(мъжът) и той има работа и другите му там екстри.Тогава можем да говорим за истинска връзка ама тука некви си патенца на по 15-17 години дет още не правят разлика м-у "харесвам" и "обичам" , такива дето нямат хабер как се изкрват пари по трудния начин , наивни до такава степен че можеш да я убедиш че НОВА ГОДИНА СЕ ПРАНУВА В 1 И 30 НА ОБЯД ПРЕЗ ФЕВРУАРИ и тръгнали да ми твърдят че са зрели и дорасли да ходят с набори на бащите им а и имат наглоста да твърдят че човек на 30 чукащ ученичка е зрял и няма психични отклонения.Няма ама ИМА само това мога да кажа.