Влез

View Full Version : Бройката ? Важна ли е тя ? ;)

theworldleader
12-13-2006, 09:45
Айде де, важна ли е с колко момчета е спало едно момиче и с колко момичета е спало едно момче ;)

Да речем.. харесаш си едно момиче, много ти е симпатична, умна.. но се оказва, че е спала с 10 момчета, а не на 18 примерно.. минало ти е през главата за сериозна връзка, но може ли с такова момиче, същото и обратното.. е ?

l@zur
12-13-2006, 09:51
глей ся или може или не може средно положение няма пробваш и тва е !
всичко е късмет

ачката
12-13-2006, 10:19
момчета ситуацията е "да си ебе" тука няма правила гадно че няма точен отговор кога едно момиче от палава сладурана се превръща в курвенско изчадие.... аз казвам щом си млад и пулен с нежни чуства всичко хубаво успех със сигорност няма да се жените така че ..... а пък и да се жените не виждам каде е пречката. Но помнете едно ако едно момиче се е про ебала на 14 и на 16-17 сече е спала с 10-15 момчета ...... аз няма да се изказвам не съм съдник от мн грешки ме е срам, ама просто погледнете как изглежда отстрани и дали е нужно да влакаде силни чуства. УСПЕХ на свички

и само талибана wear

shizzle
12-13-2006, 10:22
Важна за какво? За възможността на човек да изпитва силните чувства, нужни за сериозна връзка?

Поначало всеки юноша и девойка минава през етап, в който не знае какво иска. Ако му/й се отдаде възможност да прави секс между другото, ще го прави.

Сам трябва да прецениш дали вече е достатъчно зряла за подобна стъпка.. Или ти ще си поредната бройка. Зависи и от усилията, които ще вложиш, от това дали ще си паснете или и ти не знаеш още какво искаш.

Грубо казано, слушай l@zur :)

ачката
12-13-2006, 10:26
shizzle ти тия работи каде ги четеш?

Kako
12-13-2006, 10:32
:smt005 не

shizzle
12-13-2006, 10:50
shizzle ти тия работи каде ги четеш?

Ако тук имаше сарказъм, не го схванах 8-[

ачката
12-13-2006, 10:54
остави по добре върви помогни на някой повече работа ще свършиш от колкото да говориш с мен :D

shizzle
12-13-2006, 11:12
остави по добре върви помогни на някой повече работа ще свършиш от колкото да говориш с мен :D

Всъщност, трябва да сядам да уча. Следователно.. Имам предостатъчно време. А относно четенето, ако наистина беше сериозен - оттук-оттам, но най-вече човек се учи, когато му се случи някоя гадост. Когато комбинираш реален опит, интуиция и литература.. А и сексът ми е от любимите теми :D

panterata
12-13-2006, 12:48
амии попринцип не мисля че е важна бройката.. на мен не ми пука дали момчето е спало с едно момиче или с 10.. вече при обратното някак си е по кофти.. но това е вечния проблем , защо момче било с мн момичета ее голям гъзар , пич.. а момиче- курва.. и въпреки че не съм съгласна с това.. ако съм момче и пр ми е на 18 а е спала с 10 момчета.. поне в началото няма да гледам сериозно на нея :) ноо общо взето бройката не е важна.. защото човек се променя , независимо какъв е бил.. важното е какъв е сега , с мен.. :)

MR
12-13-2006, 12:54
НЕ !

malka_sladuranka
12-13-2006, 12:55
не трябва да определяш 1 човек по това с колко мъже/жени е спал... секи може да е правил грешки(в случая говорм за това че някое девойче е спало с 10)и може да се промени и да ги поправи.. можеш да съдиш за някой по постъпките му и начина му на мислене..и все пак си е много относително може девойката да е спала с 10 и въпреки това да е свестно момиче а може и да е девствена и да е най-голямата к*рва

BaMBOocHa
12-13-2006, 13:31
не трябва да определяш 1 човек по това с колко мъже/жени е спал... секи може да е правил грешки(в случая говорм за това че някое девойче е спало с 10)и може да се промени и да ги поправи.. можеш да съдиш за някой по постъпките му и начина му на мислене..и все пак си е много относително може девойката да е спала с 10 и въпреки това да е свестно момиче а може и да е девствена и да е най-голямата к*рва
и тук си има известна доза истина,обаче ВСЕ ПАК е кофти да знаеш,че приятеля или приятелката ти е бил/а с още сума ти народ... :-k

sladkata_ninna
12-13-2006, 13:39
HE E!
':smt018'

12-13-2006, 13:55
много зависи. конкретния случай който ти даваш също е доста относителен, защото 1. Ти по характера и можеш спокойно да прецениш дали е, с извенение, курвентия, или дали просто е почнала рано и е сменила много партниори и то не за една нощ. Защото сметни ако е почнала на 13, това са 5 години, тоест 60 месеца. на всеки 6 месеца по едно момче какво? Ходи 4 месеца с един пуска му на 5-тия късат 1 месец е сама и после същия сценарий с още 9 момчета, не намирам това за ненормално. За твоя случай мисля че няма значение...

12-13-2006, 15:53
Ами аз сам мом4е на 16 и никога не сам правил секс??Кви са тия де с по 10 леле...Аве ние на 14 още на компа циклехме тия ве4е секс...

{Poison}
12-13-2006, 16:24
Не е важна и не мисля ,че е повод за хвалба :)А и нещото,което ме дразни е ,че ако едно момиче има повече партньори автоматично получава прозвището "курва",а момчетата се кефят именно с бройките си и си мислят,че са супер желани,защото са имали много girls.

12-13-2006, 18:57
Не прочетох всички мнения че ме мързи, но повечето правят на проблем ако гаджето ти е имало много партнъори преди теб... Обаче и другото е кофти. Момче си, хващаш си девствена приятелка, юпиии ти си и първи, много яко... Ама нея почва да я гложди как е с някой друг и на ти сериозна връзка :-D Момиче си и си хващаш девственик- ура ще си го дресираш, той пък, стабилно подкован от аверчетата, вече със самочувствие, че е е*ал решава хем да си ходите, хем пътъом да прасне нещо по-така... Хахаххах успех с девствените гаджета...
И съм момиче, цинично, но момиче и да- все още съм с първия, който нямам идея до кога ще е единствен, ама е кофти тръпкааааааааааа, все се заглеждам и на двамата ни е кофти. Така че си начешете крастата докато сте "свободни" и после се захващайте със "сериозна" връзка. :twisted:

deidiy
12-13-2006, 20:52
мии според мен не е важна бройката :roll: :D

12-13-2006, 22:36
Айде де, важна ли е с колко момчета е спало едно момиче и с колко момичета е спало едно момче ;)

Да речем.. харесаш си едно момиче, много ти е симпатична, умна.. но се оказва, че е спала с 10 момчета, а не на 18 примерно.. минало ти е през главата за сериозна връзка, но може ли с такова момиче, същото и обратното.. е ?

Всъщност е голяма оферта да бъдеш с такова момиче - обработена е и доста отракана и знае как да се държи и какво да прави, но ти става гадно като си помислиш с колко други момчета е спала. Другия вариянт е с девственица, може да е неопитна, но все пак знаеш че ще е само твоя, само за теб, и ти ще си нейният единствен.

Едниственото хубаво да имаш повече партньори е опита който получаваш от тва.

12-14-2006, 04:20
{Poison} незнам как е в Свищов ама по другите места се ебът от 14 и докато стигнат 18 смятаи 10-15 парцала са ги минали. и изведнъж тя решава да се спре ...... и вече е честна ..... замисли се малко е това за момчетата ако ви е момичетата харесвате едно момче защото е било с мн момичета то проблема си е ваш, защото за вас е мн готино да отнемете приятеля на някоя, казва те си аа аз съм по-готина от нея и ви е кеф ........

DeNiNkA
12-14-2006, 07:03
Mi ne e vajna ako se obi4ate probvaite tva koet ste nau4ili po-rano 6e vi e po-jko a i sami 6te namerite novi pozi i t.n. :smt008

PLAMENKO
12-14-2006, 08:14
Ooo MaShiNA :D kvo staa ve :D
Не е важна бе ти луд ли си :wink:

DitmataMC
12-22-2006, 03:09
dylga vryzka s kurvetina ? trudna rabota,za sport moje,ama bez zadylbo4enie raboti ...

12-22-2006, 04:58
Не е важна и не мисля ,че е повод за хвалба :)А и нещото,което ме дразни е ,че ако едно момиче има повече партньори автоматично получава прозвището "курва",а момчетата се кефят именно с бройките си и си мислят,че са супер желани,защото са имали много girls.

Тва е супер тъпо последното изречение, поради простата причина че после ревете че ви е зарязал и е минал на следващата. Защо момичетата получават директно прозвището Курва ли? Добре, имаме история - Момчето много държи на момичето, момичето мн държи на момчето, но в последствие момичето се влюбва в друг и преспива с него, мотае авера си че още го обича, а то момчето се е стискало през цялото това време да бъде нежен мил грижовен и всичко друго, и на всичкото отгоре е страшно влюбено в приятелката си. Ето как момичетата са получили този ммммммм прякор. Ако не си успяла да останеш с един и то изцяло поради твоя грешка Ми мн ясно че си курва няма спор. Ае мн интересно, защо досега не съм чел за изневери на момчета в тоя форум, а само на момичета?

По темата многото връзки са перфектни единствено за добиването на по-голям опит но и за нищо друго. :-k :-k :-k

ultra
12-22-2006, 06:22
Хаха ами има една приказка,че жената никога не трябва да си казва бройката! :mrgreen: Защото мъжете много бързо се шашкат и някои даже се комплексират. :mrgreen: Най-харесват да са на втори място-някой е свършил мръсната работа и сега са ларж... \:D/ ,будали колкото искаш...Иначе им харесва да можеш и да знаеш всичко,ама не се досещат,че една хубавата свирка не си я научила,докато ядеш банан или ближеш сладолед :mrgreen:

shizzle
12-22-2006, 08:02
Можеш много да се отракаш и от един партньор, не е задължително да спиш с дузина. Просто трябва и двамата да имате желание, време и познания. И да си пасвате.

Абсолютно съм съгласен с коментара на Умнияя за курвите. И напълно не съм съгласен с това, че мъжете най-обичат да са "втори". Ако ще се обвързвам с едно момиче за цял живот, ще искам да знам, че тя е опитала и от другите и е убедена, че аз съм по-добър от всички тях.

krem4et0
12-22-2006, 15:47
Глупости-какво от това,че ти си свършил "мръсната работа". Знаеш,че този човек е само и единствено твой, че не е докосван от друг и така нанатък. И все пак човек се учи и ако партньорът ти е навит да пробвате повечко неща-всичко ще е ок.

bulgarche
12-22-2006, 16:39
Това са глупости с които децате и Митьо Пищова се фукат!
Ако ти харесва едно момиче има ли значение с колко е била?

zmei15
12-22-2006, 20:16
Mai vsichko si e vapros na nastroenie i prelitashti fluidi.Poniakoga se razdeliame dori samo zaradi nai malkia namek ili samovnushenie ,che tia ili toi ni slagat roga i ni praviat na maimuni.Drug pat sme sklonni da priemem dori izrazi ot roda:"da shte go napravia s drug.Znam ,che e greshka, no triabva da go napravia i shte go napravia".Da i ne samo izrazite no i deistviata i da prostim.da poniakoga zvuchi kato samounizenie,no kakvo da se pravi fluidi ili prosto obich,A vsashtnost moze bi ne bi triabvalo da zadalbavame i da lepm etiketi "Kurva" i "Kurvar".Zivota ni e samo edin i to kratak.Ne e li po-dobre da se obichame?A shto se kasae do vaproscheto i za da vlezem v temata i stila na niakoi ot prezdegovorivshite shte kaza,che :"ot svestna zena i ot svesten maz moze da stanat kurva i kurvar, no obratnoto ne moze"Tai, che mislete!

ачката
12-23-2006, 02:05
Глупости-какво от това,че ти си свършил "мръсната работа". Знаеш,че този човек е само и единствено твой, че не е докосван от друг и така нанатък. И все пак човек се учи и ако партньорът ти е навит да пробвате повечко неща-всичко ще е ок. леле ти си сташно задрямала от св. мога ти дам няколко примера за момиче на което му викат курва и ти ще ми кажеш да ли си заслужава да и викат така :-) искашли? А и това дето щяла да си бъде само твоя никой няма да я пипа......... направо ме убиваш бавно, първо не само аз в тази държава искам да еба приятелката си има и дрги които искат да я ебат и това се отнася за свички, второ ей го няма да съм снея ще се напие и тогава стават тези неща всеки е минал от там и знае че понякога не си в състояние да се контролираш, да тогава може да се прости но само до някаде, защото веднъж загубили се доверието то не може да се върне и мн неща си заминават с него усмивки, искрящи погледи, приятни сънища и др.
едвали някой е разбрал какво точно написах ама карай
П.П. не съм праведник, видял съм какво ли не и мога да кажа че може и още по тъпи хора да се родят.

12-23-2006, 04:47
Глупости-какво от това,че ти си свършил "мръсната работа". Знаеш,че този човек е само и единствено твой, че не е докосван от друг и така нанатък. И все пак човек се учи и ако партньорът ти е навит да пробвате повечко неща-всичко ще е ок. леле ти си сташно задрямала от св. мога ти дам няколко примера за момиче на което му викат курва и ти ще ми кажеш да ли си заслужава да и викат така :-) искашли? А и това дето щяла да си бъде само твоя никой няма да я пипа......... направо ме убиваш бавно, първо не само аз в тази държава искам да е** приятелката си има и дрги които искат да я ебат и това се отнася за свички, второ ей го няма да съм снея ще се напие и тогава стават тези неща всеки е минал от там и знае че понякога не си в състояние да се контролираш, да тогава може да се прости но само до някаде, защото веднъж загубили се доверието то не може да се върне и мн неща си заминават с него усмивки, искрящи погледи, приятни сънища и др.
П.П. не съм праведник, видял съм какво ли не и мога да кажа че може и още по тъпи хора да се родят.

По точка 2 не съм съгласен. Не си заслужава дори и прошка.
какво имам впредвид - какъв е смисъла момичето да се напива? Какъв е смисъла да се лашка с друг? Какъв е смисъла? има си приятел който я обича, който й помага който споделя нейните чувства и се старае да направи живота й хубав, тоест тя няма почти нищо за какво да се оплаква. Напие ли се и преспи с друг тва означава че въобще не я е грижа за момчето до нея, въобще не го оценява а го приема като даденост така че може да се обърне към него само в някои моменти и да получи подкрепа(да използва момчето). Според мен такива момичета не заслужават прошка. Въпреки че на тях в много редки случаи ще им е тъжно от раздялата им с приятеля си, те на драго сърце дори без да кажат нещо мило заебават момчето. ТВА ДРАГИ ДАМИ И ГОСПОДА Е КУРВВАА!!! Защо подяваолите момичето трябва да пие? Кое заето момче държи на аверката си и се е напило и преспало с педесет килограма жени (Жени на килограм ) :mrgreen: Както и да е. Тва е отвратително. Разбира се че има значение дали момичето е отворено от човек който обича и на който държи. Причината - тя е прецинила всичко, не го прави само заради секса, не го прави единствено заради удоволствието и бройката след това. Един вид когато преспиваш за първи път с такова момиче, знаеш че тя е един вид чиста и само за теб единствено за теб! Когато момичето е преспало с много момчета какво означава - директно казвам КУРВВА! Защо- момичето не преценява нещата нормално, не преценява ситуацията при всако едно момче, не разбира какво е всъщност момчето - дали я използва или наистина е влюбено в нея. Това е хазартен момент наистина, разбирам го и тва защо момичетата предпочитат да изчакат връзката да се задълбочи и тогава да го направят за първи път. Ето защо за мен всички момичета преспали с повече от един са си чисто и просто КУРВИИ! Нямам забележка от страна на моя пол - не ние ви зарязваме заради друг а ВИЕ. Колко мъже са преспали с повече от две момичета? В днешно време този отговор намира средно положение има индивиди които боцкат всички и после ги трошат заради това а и има и индивиди които си стоят с момичето на живота си, което подсмърча по горе споменатите. Наполеон си го е казал човека И Е БИЛ ПРАВ ПОДЯВОЛИТЕ! В днешно време един мъж е за една жена, а една жена за много мъже. Мъжкото сърце е малко и побира само една, а женското голямо и има място за всички. Защо не го приемете че всички момичета сте на ръба на курварството? Да не би момчета да седят на ъгалите и на магистралите да въртят свирки за пари? Това е професия измислена от жена 100 на 100. Всичко идва от възползването на мъжа... тва е друга тема, когато се появи тема с такова име там ще го обясня!

КРАЙЙЙЙЙ

ultra
12-23-2006, 12:55
Глупости-какво от това,че ти си свършил "мръсната работа". Знаеш,че този човек е само и единствено твой, че не е докосван от друг и така нанатък. И все пак човек се учи и ако партньорът ти е навит да пробвате повечко неща-всичко ще е ок. леле ти си сташно задрямала от св. мога ти дам няколко примера за момиче на което му викат курва и ти ще ми кажеш да ли си заслужава да и викат така :-) искашли? А и това дето щяла да си бъде само твоя никой няма да я пипа......... направо ме убиваш бавно, първо не само аз в тази държава искам да е** приятелката си има и дрги които искат да я ебат и това се отнася за свички, второ ей го няма да съм снея ще се напие и тогава стават тези неща всеки е минал от там и знае че понякога не си в състояние да се контролираш, да тогава може да се прости но само до някаде, защото веднъж загубили се доверието то не може да се върне и мн неща си заминават с него усмивки, искрящи погледи, приятни сънища и др.

По точка 2 не съм съгласен. Не си заслужава дори и прошка.
какво имам впредвид - какъв е смисъла момичето да се напива? Какъв е смисъла да се лашка с друг? Какъв е смисъла? има си приятел който я обича, който й помага който споделя нейните чувства и се старае да направи живота й хубав, тоест тя няма почти нищо за какво да се оплаква. Напие ли се и преспи с друг тва означава че въобще не я е грижа за момчето до нея, въобще не го оценява а го приема като даденост така че може да се обърне към него само в някои моменти и да получи подкрепа(да използва момчето). Според мен такива момичета не заслужават прошка. Въпреки че на тях в много редки случаи ще им е тъжно от раздялата им с приятеля си, те на драго сърце дори без да кажат нещо мило заебават момчето. ТВА ДРАГИ ДАМИ И ГОСПОДА Е КУРВВАА!!! Защо подяваолите момичето трябва да пие? Кое заето момче държи на аверката си и се е напило и преспало с педесет килограма жени (Жени на килограм ) :mrgreen: Както и да е. Тва е отвратително. Разбира се че има значение дали момичето е отворено от човек който обича и на който държи. Причината - тя е прецинила всичко, не го прави само заради секса, не го прави единствено заради удоволствието и бройката след това. Един вид когато преспиваш за първи път с такова момиче, знаеш че тя е един вид чиста и само за теб единствено за теб! Когато момичето е преспало с много момчета какво означава - директно казвам КУРВВА! Защо- момичето не преценява нещата нормално, не преценява ситуацията при всако едно момче, не разбира какво е всъщност момчето - дали я използва или наистина е влюбено в нея. Това е хазартен момент наистина, разбирам го и тва защо момичетата предпочитат да изчакат връзката да се задълбочи и тогава да го направят за първи път. Ето защо за мен всички момичета преспали с повече от един са си чисто и просто КУРВИИ! Нямам забележка от страна на моя пол - не ние ви зарязваме заради друг а ВИЕ. Колко мъже са преспали с повече от две момичета? В днешно време този отговор намира средно положение има индивиди които боцкат всички и после ги трошат заради това а и има и индивиди които си стоят с момичето на живота си, което подсмърча по горе споменатите. Наполеон си го е казал човека И Е БИЛ ПРАВ ПОДЯВОЛИТЕ! В днешно време един мъж е за една жена, а една жена за много мъже. Мъжкото сърце е малко и побира само една, а женското голямо и има място за всички. Защо не го приемете че всички момичета сте на ръба на курварството? Да не би момчета да седят на ъгалите и на магистралите да въртят свирки за пари? Това е професия измислена от жена 100 на 100. Всичко идва от възползването на мъжа... тва е друга тема, когато се появи тема с такова име там ще го обясня!

КРАЙЙЙЙЙ
Сегаа...нека се уточним!!! Харесвам много отговорите на Умния,защото по принцип ми изглежда голям стабиляга...На моменти се изцепва с умни простотии,ама... :mrgreen: На ачката също одобрявам,доста често мислим по еднакъв начин... \:D/ А за Кремчето...то там се знае...и дума да не стане за изневяра или да си легнеш с някой друг различен от настоящия ти приятел :mrgreen: .
Та,на мен ми е думата това за "мръсната работа",защото познавам мъже,които не им се занимава понеже това е как да кажа прекалено обвързващо за момичето.Конкретно мога да и да дам пример с Кремчето ::: .
Ачката е имал кофти ситуация,напатил си е,не вярва на момичетата и си е прав за себе си.Но няма ли да се съгласите,че има и такива момчета,които се държат точно по този начин-напиват се и изчукват някоя...?
М/у другото разочарована съм от днешните момичета-тези на по 16-18 години.Имам един познат,той си ги търси едни такива,хареса си някоя,понатискат се в колата му за първата вечер и хоп,на втората вече ги е наебал.На него му минава мерака след 2 дена за тях и след това момичетата го мразят,разочаровани са и т.н.За около 3 месеца поне 3 са му минали и аз не спирам да се удивлявам колко са лесни!!!
С умния можем да поспорим по онова в червено,което съм подчертала.
Имала съм такива "връзки",в които се знае и от двете страни,че ще е само секс и нищо повече.Според теб пак ли съм курва?Защото според писанията ти едно момиче или жена,която не знае какво да очаква,да мисли и да иска от една мимолетна връзка,значи е курва.И това,че всяко момиче,което е имало повече от едно момче също е курва си е върха на простотията... :mrgreen: Не се обиждай,ама си е така! :-#
Винаги съм казвала(а и писала),че жените трябва да се научат да извличат максималното от един мъж,така да завъртят мъжа,че след време да се окаже,че жените са използвали мъжете в сексуално отношение.Ако се научиш да го правиш ще се контролираш в доста повече отношения и няма да се вайкаш след това.."ауу тоз ме нае@а и ме остави..."...
Искрено и лично :mrgreen: се надявам да сте ме разбрали какво съм имала в предвид.Не искам да се хваля,но определено съм минала през доста ситуации и имам опит.За да не си помислите,че съм коравосърдечна кучка ще ви "кажа",че държа изключително много да честността и предпочитам да ми се каже всичко в очите,отколкото подмолно да си играят.Изневерявали са ми :smt013 и аз съм изневерявала(фифти-фифти),но ако в сегашната ми връзка ми изневерят няма да повтарям грешката и моментално си заминавам.

krem4et0
12-23-2006, 14:27
Абе аз не се меря с вас на тема бройки и изобщо не искам. Аз съм за нормална и сериозна връзка, при която сексът не е нещо обвързващо,защото обвързването е станало доста преди това. Явно подобни връзки не са се случвали на ачката и на ultra,но те са загубили повече,отколкото аз като не съм правила безразборен секс. То ако всички мислят така ще е пълно с девственици. защото мила ми ultra и ти си имала първи и жалко,ако той е приел твоята давственост и по-точно раздялата с нея като мръсна работа. Или ти просто си се изчукала с първия срещнат. Това е още по-жалко. Сподели моля ти се. Когат плюеш-гледай и в своята паница.

PaSsioN_GiRL
12-23-2006, 18:38
Si4ko si zavisi ot 4oveka...Ne e tolkoz vajna broikata

Lambo
12-23-2006, 19:40
обаче ВСЕ ПАК е кофти да знаеш,че приятеля или приятелката ти е бил/а с още сума ти народ... :-k

Точно така... Естествено, че има значение.... Искам с момичето на моя живот да съм спал само аз и никой друг... Може да звучи малко егоистично, но искам да знам, че има нещо, което е правила само с мен и само аз съм и доставял това удоволствие.... просто да е спала с още 10 души... това значи, че физически аз с нищо няма да съм специален за нея и няма да и доставя физическо удоволствие, което тя да не е изпитвала... обаче от друга страна точно такива момичета накрая се осъзнават ( макар и мн късно ) и започват да ценят истински свесните момчета...

12-23-2006, 19:46
Ultra

Не ме разбра правилно. Не наблягай на думата Курвва а на смисъла на самото изречение. Казваш че си имала връзки единствено и само заради секса. казвам го че едно момиче е курва а не глупаво, въпреки че няма моного голяма разлика. Ще ти дам пример и се надявам да ме разбереш. Когато ТИ си сигурна в момчето и знаеш че няма да те прецака тогава всичко е наред, но когато си една седмица с едно момче и още на втория ден (подчертавам) ОТВОРИЛ и после те зарязва, тва означава че не си прецинила правилно момчето, и много бързо си се отпуснала или как да кажа, нагона е бил по-силен от теб и не си мислила разумно с главата си ами си мислила с клитора си, от което ти става тъпо. След време историята продължава защото след втората или третата връзка осъзнаваш как можеш да привличаш момчетата със себе си - само със секс и нищо друго. Да според мен това е курвва и е глупаво. Човек да не може да открие начина по който да привлича вниманието върху себе си и да използва тялото си за това. Казваш че си имала връзки само и единствено заради секса- сори ама то такива връзки какви са? Дори си нямат име. Искаш да кажеш че си ходила с момчетата само заради секса и заради нищо друго... Тва отново е проблем, не си могла да намериш правилния партньор, човек който да те обича и същевременно да прави секс с теб. Сиг много ще съжалявам
че го казвам, не се обиждай ама тва е глупаво. Сиг ще минеш още 15-20 момчета докато откриеш истинската любов (говоря неподготвен сори) Работата е че теб те влече единствено нагона и нищо друго. Един вид нимфоманка. Правиш го единствено заради секса. Въпреки че ще кажеш че не е задължително при една връзка да има любов, то ако няма да има любов то тогава не може да се нарече никаква връзка. Давам пример - обаждаш се на това момче да се боцкате, то идва, боцкате се и то си заминава , (в момента само говорим не се обиждай, обсъждаме темата!) същото е и при курвите, мъжете звънят на някой публичен дом, момичето идва,боцкат се и момичето си заминава, само че със стабилна пачка пари. Аз немога да направя сравнение между двете. НЕ СЕ ОБИЖДАЙ ДИСКУТИРАЙ!

shizzle
12-23-2006, 22:11
Да вмъкна две неща:

1. Ачката говори на общи начала, не от личен опит. И не ме кефи как се заяжда с кремчето.. Като си толкова печен, дай тези многоодумани примери!

2. ultra, целият ти курогл--, мироглед! е курвенски. И защо го карам да звучи като нещо толкова лошо? Защото това е от онези нефункционални, непълноценни полуфабрикати, с които се храни целият глупав свят! Секс, но не любов. Викане, но не говорене. Война, но не решения.

Имала си "връзки" само заради секса? Това прави ли те курва? ДА! Сто хиляди проклети пъти "да"! Това те прави онова ухилено, предизвикателно облечено момиче на купона, за което всеки, още докато влезе в стаята, знае, че довечеря някой ще я прасне. Кой? Няма значение, не искам да съм аз.

В скъп многозвезден хотел, в бунгалото на някой отдалечен курорт, сред задъхания град, в тишината под звездите, у вас или у тях.. Могат да те водят където си искат, но ти ще останеш момичето "на задната седалка". Мислиш си, че ги използваш, но ти си просто бързото ебване между две други удоволствия. Нее, викаш, ТЕ са просто бързото ебване между две други удоволствия. ТЕ са тези, чиито дъх запотява дебелите стъкла на скъпия автомобил, ТЕХНИ са ръцете, дращещи по кожените седалки, ТЯХ откарват после пред домовете им и ги изоставят..

Но какво си хабя думите. Умнияя се справя що-годе добре в тази тема и без да се обаждам. Може би това е единственият случай, в който дори смятам, че може да бъде с ПЪТИ по-рязък. Е, ultra, изглежда се справяш добре. Успяваш да респектираш с широко разтворените си крака дори тез, които не се впечатляват от нищо друго.

Lucky you, че не си падаш по интелигентни типове.

Sp33d_Boy
12-23-2006, 22:32
и в мойта празна главица се задават такива въпроси...моя личен пример е 16год с 10 но може и повече тай че 18 годишната бледнее :mrgreen: ама както е тръгнало след 20 30 год на по 10 ще имат по 904812348 акта :shock:

ultra
12-24-2006, 00:13
Абе аз не се меря с вас на тема бройки и изобщо не искам. Аз съм за нормална и сериозна връзка, при която сексът не е нещо обвързващо,защото обвързването е станало доста преди това. Явно подобни връзки не са се случвали на ачката и на ultra,но те са загубили повече,отколкото аз като не съм правила безразборен секс. То ако всички мислят така ще е пълно с девственици. защото мила ми ultra и ти си имала първи и жалко,ако той е приел твоята давственост и по-точно раздялата с нея като мръсна работа. Или ти просто си се изчукала с първия срещнат. Това е още по-жалко. Сподели моля ти се. Когат плюеш-гледай и в своята паница.
Един по един,че не мога да ви насмогна! :mrgreen:
Мило Кремче,имала съм 4 годишна връзка и повярвай ми,това което съм изживяла там,не се е крепяло само на секса.До един момент,в който секса изчезна и то не по мое желание!
Първия ми път беше с човек,с който се познавахме от МноооООого години,в последствие станахме гаджета,познавах го,имах му доверие и не съжалявам за нищо.Даже онзи ден го видях,не бях го виждала от няколко години и ми се зарадва страшно много(както и аз).Различаваме се с теб Кремче по това,че не издигам девствеността в култ.Имала съм късмет да го направя с подходящия човек и може би затова не му отделям такова внимание,запазила съм хубавите спомени от връзката ми с този човек(за разлика от самия акт-болеше ме страшно много,просто анатомията ми е била такава,не че той е некъдърен)и винаги ще помня момента.Това е!Няма какво да коментирам първия ми път повече.Писах "мръсната работа" именно заради такива,които ебът и бягат.Наивните момиченца са много,а момчетата използвачи гледат да праснат и избягат без много да рушат духовния живот на девойката(което винаги става).
Next...
Умния...
Пишеш .." Казваш че си имала връзки само и единствено заради секса- сори ама то такива връзки какви са? Дори си нямат име.".....
Виж ми поста,сложила съм ВРЪЗКИ в кавички,защото това не са връзки.Нямат бъдеще и когато се впусна в нещо подобно влизам с нагласата,че това ще е просто секс.Както ти го пишеш задоволяване на нагона(не съм нимфоманка)!Жалко,че малко хора си го признават.Не ме е срам да си кажа,че харесвам секса,така както мъжете го харесват,така както те си лягат с жени и след това си тръгват без никакви ангажименти към тях.Няма любов в такива случаи,даже и не споменавам тази дума.Правя разликата между любов-секс,за разлика от доста други момичета."същото е и при курвите, мъжете звънят на някой публичен дом, момичето идва,боцкат се и момичето си заминава, само че със стабилна пачка пари"...това са проститутки.Не се имам нито за такава(защото не го правя за пари),нито за курва,защото не правя на никой курвенски номера.Въпрос на мнение,въпрос на избор,въпрос на ситуация,въпрос на възгледи.Не се обиждам,нито засягам,просто защото ЗНАМ,че не съм такава,а и отсрещната страна не ме възприемат по този начин,защото хората,с които се срещам са с доста разчупено мислене относно секса.Искам да знаеш,че не си лягам със всеки срещнат,нито ги избирам по дискотеките и после ги мъкна в леглото си.Някой да тръгне да ме сваля в диско?хаха абсурд,моментално е изрязан-такива еФФтини номерца просто не вървят.Преценям човека,харесвано момиче съм и има мъже,с които е по-добре да си останеш просто приятели(до колкото е възможно),отколкото да си легнеш с тях.Не се впускам в подробни обяснения,защото са излишни,просто искам да "кажа",че всичко което правя,го правя съзнателно и знам какви ще са последствията след това.Правя това,което искам,дразня се някой да поставя норми,защото "еди кой си щял да каже нещо,или защото така трябвало..."А защо трябвало,никой не ми отговаря!Не харесвам и консерви,особено като Кремчето(да не се обиждаш),но сме твърде различни-едно време и аз си мислих,че ще съм до живот с голямата ми любов,но не така се получава в живота.Излез от илюзиорния си свят и ще видиш нещата от друг ъгъл.

shizzle: Падам си по интелигентни,но не и консервативни типове.Ти май си второто,отколкото първото.Също като Кремчето,затова и я защитаваш.
Обясних,че не се чувствам курва,само защото ЗНАМ КАКВО ИСКАМ!!!
Мнението ти колкото и грубо да е,не ме трогва,нито засяга.
Писах и по-горе,харесвано момиче съм,но не съм от тези,които са Абсолютния център на внимание-по скоро съм от тихите води,но дълбоки.
Писах пак по-горе,не си лягам със всеки и като пиша,че е само за секса,ти си нямаш и идея с колко съм била,може да са 1,2,може да са 50,може и 100.Правиш си неправилни изводи за човек,който даже и не познаваш на риъл.Спокойно,не бих си легнала с такъв като теб,преди всичко комуникирам с хората и след това преценям дали са достойни да ми ВЛЕЗНАТ МЕЖДУ КРАКАТА!!!
За вашо сведение,имам си гадже от 1 година,обичам го и той ме обича,правим луд секс и не го интересува с колко мъже съм била преди него.Знае,че съм само негова и само това има значение(той така ми казва).Не съм му изневерявала(нямам и намерение) и противно на ващо мислене одобрявам моногамните връзки.Друг е случая,ако ми изневерят жалко,че прощавам но не забравям,отмъстителна съм,а и зодията ми е такава-скорпионска! :mrgreen:
Мисля,че изчерпахме темата около моята особа...

Пепи Пекторалиса
12-24-2006, 00:26
Спокойно,не бих си легнала с такъв като теб,преди всичко комуникирам с хората и след това преценям дали са достойни да ми ВЛЕЗНАТ МЕЖДУ КРАКАТА!!!
Дали си курва или не, не ми пука. Ама едно е сигурно, неука си. :-$

Lud_s_kolelo
12-24-2006, 00:31
imam edna priqtelka kadeto se pochna oshte ot 13, sega e na 17 i se e ebala sas pochti 20 choveka kato s nqkoi ot tqh ne e bilo samo vednaj, sega se e ospokoila ot okolo 3 meseca i si tarsi normalen priqtel ama mn hora si q znaqt i nikoi neq vzima na seriozno kakvoto i da govori

c0ca1na
12-24-2006, 00:33
imam edna priqtelka kadeto se pochna oshte ot 13, sega e na 17 i se e ebala sas pochti 20 choveka kato s nqkoi ot tqh ne e bilo samo vednaj, sega se e ospokoila ot okolo 3 meseca i si tarsi normalen priqtel ama mn hora si q znaqt i nikoi neq vzima na seriozno kakvoto i da govori
Колко пъти тряа ти казвам , че тряа да и пуснеш , не е лошо момичето
(преди сектантите да ме разпънат искам да отбележа , че я познавам !)

ultra
12-24-2006, 00:43
Спокойно,не бих си легнала с такъв като теб,преди всичко комуникирам с хората и след това преценям дали са достойни да ми ВЛЕЗНАТ МЕЖДУ КРАКАТА!!!

Благодаря все пак,че си изчел/а поста ми и си открил/а някаква нищожна грешка?!?!?,но ми докарваш повече на даскалката ми от 6-ти клас по български език...(която като професия ми е колежка),но това е др.тема...
И от целия ми пост само с това,явно намери да се зачекнеш...нещастни хора сте... :smt098

Пепи Пекторалиса
12-24-2006, 00:47

Благодаря все пак,че си изчел/а поста ми и си открил/а някаква нищожна грешка?!?!?,но ми докарваш повече на даскалката ми от 6-ти клас по български език...(която като професия ми е колежка),но това е др.тема...
И от целия ми пост само с това,явно намери да се зачекнеш...нещастни хора сте... :smt098
Хаха, не е нищожна, напротив, ако си педагог(т.е. учиш за такава) би трябва да ти е ясно, че грешката ти е доста голяма и най-вече е срамна за един бъдещ педагог. :shock:
А и още нещо - след препинателен знак винаги се слага интервал. :wink:
Само се надявам, другите колеги в педагогиката да не са като теб, защото ще е лошо един ден хора като теб да ги обучават. #-o

c0ca1na
12-24-2006, 00:51
1-во : Отдоло ясно е заявено , че въпросното лице е блондинка !
2-ро : пич , сорка , но да се заядеш за такова нещо е някак си.....аве незнам в повечето постове е важен смисъла , а не как е написано (мойте не се броят , в тях смисъл няма) , защото накрая мислим над смисъла на поста а не над шрифта на буквите :-)

Пепи Пекторалиса
12-24-2006, 00:56
2-ро : пич , сорка , но да се заядеш за такова нещо е някак си.....аве незнам в повечето постове е важен смисъла , а не как е написано (мойте не се броят , в тях смисъл няма) , защото накрая мислим над смисъла на поста а не над шрифта на буквите :-)
Момичето е вряло и кипяло в секса. Остава впечатление на достатъчно голяма(над 19г). Е не може на тази възраст да не можеш да се изразяваш правилно и да правиш толкова фрапантни грешки, а да не говорим, че това са грешки на един бъдещ педагог(за жалост).

А не искам да се включвам в темата, защото ми е ясно, че всеки из форумите е много "опитен", "знаещ", "можещ" и тн. Просто ми е смешно и не ме интересува. :wink:

shizzle
12-24-2006, 00:57
ultra, дори не те знам на колко години си. Да, имам уклона да си правя изводи по малко информация. Друг мой недостатък е, че предпочитам фактите да спомагат на словореда ми, отколкото обратното.

Само искам да защитя двете основни положения в моето мнение, защото и двете не съм ги предал (изглежда) достатъчно добре. Всичко останало е буфер, баласт и няма смисъл дори да го споменавам.

Номер ЕДНО: в полза на кратките ми разсъждения редефинирах понятието "курва", уж за да нямаме разногласие по него. In vain. Самият факт, че ти правиш секс без любов, независимо дали си момче или момиче, е осъдителен. Правилният начин за консумиране е секс И любов. Едното без другото е като лодка без гребла. Можеш да въртиш колкото си искаш веслата във въздуха (за да задоволиш нагона си), но като не си в лодката и да пориш морето - какъв е смисълът? Оставаш просто един човек, размяткваш гребло срещу въздуха.

Знаеш какво искаш, казваш. Секс ли искаш? Искаш просто да се начешеш? Аз не правя компромиси с нещо толкова елементарно като нагона си. А съм не по-слабосексуален от образа, който ни представяш.

Което всъщност ми е номер ДВЕ: Аз не те познавам на живо, а и това не ми е особено висока цел. Влизам в този форум главно, за да помагам на заблудените хлапета. Просто изходих от амплоато, което се опитваш (съзнателно или не) да ни внушиш за себе си - самодоволна жена с богат сексуален опит, имала всякакви и изпитала какво ли не. С леко отрицателен уклон на всяко определение. Ти си онази, която е правила невероятен секс с обрязан. Ти си онази, която еди си къде, еди си какво. И най-вече ти си онази, която дефилира в тази тема с мотото "Обичам да правя секс. Просто секс."

---

Но какво се опитвам да те убедя. You shall never follow reason anyways. Нито пък аз съм много сигурен, че осъждам който и да било. Просто обичам полемиката.

Едно слабо място в предния ти пост:
...имала съм 4 годишна връзка и повярвай ми,това което съм изживяла там,не се е крепяло само на секса.До един момент,в който секса изчезна и то не по мое желание!Излиза, че в момента, в който сексът е спрял, и връзката се е разпаднала.

Най-смешното знаеш ли какво е? Че в първата секунда "консервативен" ме стресна и дори леко обиди. Досега не ме бяха наричали така ^_^[/quote]

ultra
12-24-2006, 01:02

Хаха, не е нищожна, напротив, ако си педагог(т.е. учиш за такава) би трябва да ти е ясно, че грешката ти е доста голяма и най-вече е срамна за един бъдещ педагог. :shock:
А и още нещо - след препинателен знак винаги се слага интервал. :wink:
Само се надявам, другите колеги в педагогиката да не са като теб, защото ще е лошо един ден хора като теб да ги обучават. #-o

Обясни ми наистина колко голямо удоволствие изпитваш,когато вместо да се включиш ПО ТЕМАТА се заяждаш с хората?Не ме ебе за препинателните ти знаци и интервалите,нито за ПРЕЦЕНЯМ или ПРЕЦЕНЯВАМ!!!
(не уча за такава,изучих се вече)
Имах една учителка,която вместо раП,пишеше раБ (става въпрос за стил в музиката)...
А след като ти прави кеф да търсиш грешките на хората САЙТА Е ТВОЙ!!! :mrgreen:

shizzle
12-24-2006, 01:04
Момичето е вряло и кипяло в секса. Остава впечатление на достатъчно голяма(над 19г). Е не може на тази възраст да не можеш да се изразяваш правилно и да правиш толкова фрапантни грешки, а да не говорим, че това са грешки на един бъдещ педагог(за жалост).

А не искам да се включвам в темата, защото ми е ясно, че всеки из форумите е много "опитен", "знаещ", "можещ" и тн. Просто ми е смешно и не ме интересува. :wink:

Смешното е, че не само всички са напълно неграмотни, но и са горди с това. Никой не мисли, че нивото на владеене на родния език е признак за интелигентност. А и, за съжаление, само един поглед върху бала на хората, влизащи и излизащи "педагог", "начален учител" и подобни.. No happy endings here.

Пепи Пекторалиса
12-24-2006, 01:07
Обясни ми наистина колко голямо удоволствие изпитваш,когато вместо да се включиш ПО ТЕМАТА се заяждаш с хората?Не ме ебе за препинателните ти знаци и интервалите,нито за ПРЕЦЕНЯМ или ПРЕЦЕНЯВАМ!!!
Имах една учителка,която вместо раП,пишеше раБ (става въпрос за стил в музиката)...
Удоволствие не ми доставя, писането във форуми не е удоволствие за мен. :mrgreen:
А след като си завършила значи си на поне 22-23г. :shock:
А иначе щом "не те ебе", твоя си работа. Щом на тези години не можеш да приемеш една основателна критика си точно за този форум - като умствено ниво пасваш идеално. Поне си разбрала къде ти е мястото.
А и друго не мога да разбера, как така тая нощ си сама, а не си с поредното завоевание?? :smt005

shizzle, за жалост си прав. :-k

Пенчу
12-24-2006, 01:10
Извинявам се, че ще ви прекъсна така приятния разговор, но се откланяте от темата.

shizzle
12-24-2006, 01:17
Мисля, че всеки си каза мнението по 20 пъти, никой никого не убеди и вече ни се спи, та 2 не виждаме, камо ли правописни грешки. Пепи е някакъв манияк, аз ви казвам!

zmei15
12-24-2006, 01:20

Lele do kade ia dokaraha daskalicite!?

Пепи Пекторалиса
12-24-2006, 01:24
Прав си, браточка. Неграмотна, проста, сексуално разкрепостена, с множество сексуални контакти(демек много са я ебали) учителка се подвизава в тийн форум. Ебати смеха. Как да не се заядеш после, то си е за ебавка. =P~

Crafter
12-24-2006, 01:42
Така приятно се бях зачел по темата, а тя да се окаже толкова скандална.

По самата тема:

Бройката може да има значение, ако говорим за опит в креватната гимнастика. Учудващо висока е бройката на днешната младеж (визирам нежния пол), готова да скочи трупешката в леглото на всеки втори прошляк. Не че съм женкар, не че съм особено талантлив във приказките, но съм изумен от лекотата, с която можеш да придърпаш всяка трета тигрица в покоите си.

Умния

Останах безкрайно доволен от твоите груби, но иначе правдиви нападки (усмивка). За някои от нещата, които написа, не съм съгласен. Днешното общество е неспособно да произведе жена, която да прекара живота си с един мъж. Липсват традициите, дисциплината, самоуважението... Тоест не подкрепям твърдението, че една дефлорирана жена е к*рва. В повечето случаи това е строго индивидуално.

Малко мозък от моя страна. Ще се опитам да не глобализирам, но все пак ще ме извините, ако се увлека.

Жената на днешното време (възрастов диапазон 12 - 24) е една разклатена натура. Същата тази жена трудно се приспособява към мъжките желания и нужди. Тя е агресивна (да, много агресивна във всяко едно отношение), несдържана, невъзпитана, вулгарна(нещо, което силно ме отвращава) и най-вече лека. Мнозинството от тези жени е съставено от аморални материалистки, които дори не се боят да си го признаят. На какво се дължи това?

Краят на двадесети век донесе и изнесе огромен брой технологии. GSM-ите замениха мобифоните, които от своя страна бяха запазена марка на привигилерованите дами и господа. Нивото на компютърните технологии скочи неимоверно, превръщайки ги в удобство и начин на развлечение достъпно за всеки.

Тези два гореспоменати "уреда" бяха достатъчно силни, за да променят обществото изоснови в рамките на две десетилетия. Филми, музика, култура, информация от всякакъв характер, забавления, игри... И тъй като това навлезе за няколко исторически секунди, най-бърз достъп до него получиха младите. Вече всяка втора мисъл или идея е тясно свързана с интернет. Имаш нужда от информация, помощ, съвет, есе, доклад, упътване за do-it-yourself газов пистолет? Няма проблем! www.google.com е решението на твоите проблеми. Всичко ти се поднася на тепсия и то 24 часа в денонощието. Накратко - младежта се превърна в презадоволена паплач. Това води до едно разкрепостяване на ценностната система, необходима за правилното развитие.

Пример:

Да си рапър е модерно, да бъдеш простак е модерно, да си смъкваш панталоните до глезените е модерно, да употребяваш марихуана е модерно (не го ли правиш биваш анатемосан моментално) , да носиш огромни очила, които покриват 70% от лицетото е гъзарско, да го раздаваш, като сериен убиец - също.

Да си бройкаджия е не само модерно, но и изключително важно. Дали си мъж или жена... това е без никакво значение - бройка трябва да има.
Сега гледам теми по форума "момчета с кецове"; "падам си по рапъри и лоши момчета"... Това е трагично.
Жал ми е за жените, които си въобразяват, че използват мъжете за секс. Тъжно е, защото една сутрин ще се събудят, младостта вече ще лети на юг, а те старателно ще се мъчат да измият спомените за тези "безсънни" нощи от краката си, но безрезултатно.

Да, на мнение съм, че една жена не трябва да има повече от... хайде нека бъдат петима партньори, колкото и патриархално да изглежда. Съгласен съм, че жена с бройка надвишаваща това число, директно кандидатства за статут на к*рволяк.

Пак го казвам - този свят принадлежи на мъжете (сексист съм, не го крия) , но жените, като една жизненоважна част от него, не бива да си позволяват подобни волности. Така или иначе само те ще страдат.

ultra
12-24-2006, 01:42
ultra, дори не те знам на колко години си. Да, имам уклона да си правя изводи по малко информация. Друг мой недостатък е, че предпочитам фактите да спомагат на словореда ми, отколкото обратното.

Само искам да защитя двете основни положения в моето мнение, защото и двете не съм ги предал (изглежда) достатъчно добре. Всичко останало е буфер, баласт и няма смисъл дори да го споменавам.

Номер ЕДНО: в полза на кратките ми разсъждения редефинирах понятието "курва", уж за да нямаме разногласие по него. In vain. Самият факт, че ти правиш секс без любов, независимо дали си момче или момиче, е осъдителен. Правилният начин за консумиране е секс И любов. Едното без другото е като лодка без гребла. Можеш да въртиш колкото си искаш веслата във въздуха (за да задоволиш нагона си), но като не си в лодката и да пориш морето - какъв е смисълът? Оставаш просто един човек, размяткваш гребло срещу въздуха.

Знаеш какво искаш, казваш. Секс ли искаш? Искаш просто да се начешеш? Аз не правя компромиси с нещо толкова елементарно като нагона си. А съм не по-слабосексуален от образа, който ни представяш.

Което всъщност ми е номер ДВЕ: Аз не те познавам на живо, а и това не ми е особено висока цел. Влизам в този форум главно, за да помагам на заблудените хлапета. Просто изходих от амплоато, което се опитваш (съзнателно или не) да ни внушиш за себе си - самодоволна жена с богат сексуален опит, имала всякакви и изпитала какво ли не. С леко отрицателен уклон на всяко определение. Ти си онази, която е правила невероятен секс с обрязан. Ти си онази, която еди си къде, еди си какво. И най-вече ти си онази, която дефилира в тази тема с мотото "Обичам да правя секс. Просто секс."

---

Но какво се опитвам да те убедя. You shall never follow reason anyways. Нито пък аз съм много сигурен, че осъждам който и да било. Просто обичам полемиката.

Едно слабо място в предния ти пост:
...имала съм 4 годишна връзка и повярвай ми,това което съм изживяла там,не се е крепяло само на секса.До един момент,в който секса изчезна и то не по мое желание!Излиза, че в момента, в който сексът е спрял, и връзката се е разпаднала.
Най-смешното знаеш ли какво е? Че в първата секунда "консервативен" ме стресна и дори леко обиди. Досега не ме бяха наричали така ^_^[/quote]
Ако искам да се начеша,удрям се на някой ръб и почвам. :mrgreen:
Поста в червено-да,връзката се разпадна,защото той спря да ме търси в сексуално отношение. :mrgreen:
След 4 годишно затваряне на очите и хвърчене в облаците реших,че е време и аз да се позабавлявам.Разпънах на мойта лодка платната и се пуснах по течението :mrgreen: .Не ме осъждай,че съм си легнала с някой,заради едното ебане.Каквото чудо го правите,направо неземно!Все едно НИКОЙ,НИКОГА не го е правил.Е,явно ти не си.Не съжалявам за нищо,което преди съм направила,а и съм била в такава възраст,на фона на днешните пикли направо съм дърта!Затова толкова държа да подчертая,че зная какво правя и съм готова да поема последствията,а не да са вайкам като 15 годишна дрисла!
Онова в синьо...самодоволна съм,чак богат не бих казала,но имам опит.Да,правила съм секс с обрязан(разликата в мъжете е само едно парченце кожичка,но усещанията са различни).Имала съм пример,дала съм.А дали този пример е произлязъл от дългите ми връзки,вие това не знаете.За 7 годишния ми полов живот,5 години,от които с 2-ма постоянни партньори не мислите ли,че ще имам по-голям опит от пишещите хлапета по на 14,15 години?
Да,обичам секса!
Но не го правя,с който и да е!
Че го заявявам уверено,а вие се дразните си е ваш проблем.
:mrgreen:

ultra
12-24-2006, 01:52
Удоволствие не ми доставя, писането във форуми не е удоволствие за мен. :mrgreen:
А след като си завършила значи си на поне 22-23г. :shock:
А иначе щом "не те ебе", твоя си работа. Щом на тези години не можеш да приемеш една основателна критика си точно за този форум - като умствено ниво пасваш идеално. Поне си разбрала къде ти е мястото.
А и друго не мога да разбера, как така тая нощ си сама, а не си с поредното завоевание?? :smt005

shizzle, за жалост си прав. :-k

Пепи,явно за теб кренвиршите са свършили!
Противоречиш си,ако не ти беше удоволствие да дремеш из форумите нямаше да напишеш 190 коментара.Явно имаш три удоволствия:да се дразниш с хората,да пишеш във форума редовно и да отричаш критиката по свой адрес(а за мен "говореше"...)
Приемам критика,но твоята е не със цел да ме ограмотиш,а да ме обидиш! [-X

ultra
12-24-2006, 02:09
Прав си, браточка. Неграмотна, проста, сексуално разкрепостена, с множество сексуални контакти(демек много са я ебали) учителка се подвизава в тийн форум. Ебати смеха. Как да не се заядеш после, то си е за ебавка. =P~

Виж,за това в червено си прав.
Отклоняваш се от темата с огромен ЛЯВ завой и почваш да ме обиждаш безпричинно!
Спи до тук!Не съм чула нито в лицето,нито зад гърба ми да ме наричат [Неграмотна, проста, сексуално разкрепостена, с множество сексуални контакти(демек много са я ебали)]с такива грозни епитети,още повече хора,които не ме познават.
Под достойнството ми е да те обиждам и мисля,че ако продължаваш в същия дух просто ще си излишен по темата.Ако искаш нещо да ми напишеш,на ЛС.

radito
12-24-2006, 04:22
бе то не е от знчение!ма на всеки му се иска да е нямало много преди него! :D и защо когато едно момче е било с много момичета е гъзар,а когато едно момиче е било с много момчета е к****??? :smt012
общо взето до скоро имах един подпис, който беше много подходящ за тая тема и е много верен:Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жената.Жените пък има по-добър инстинкт-те искат да бъдат последната любов на мъжа! :wink:

12-24-2006, 04:47
Смятам че на никого не би му харесало приятелкатат му да е мината от 15-20 човека и ти да си просто следващата "жертва" на пътя която също ще бъде подмината след време. Колкото и егоистично да звучи искам момичето на живота ми да бъде само и единствено мое, не бих го споделил с никого никога!

Изчерпах се вече. Ай приятно изкарване на коледните и новогодишните праздници на всички!!! :smt111 :smt111 :smt111 :smt111

Пепи Пекторалиса
12-24-2006, 15:58

Спи до тук!Не съм чула нито в лицето,нито зад гърба ми да ме наричат [Неграмотна, проста, сексуално разкрепостена, с множество сексуални контакти(демек много са я ебали)]с такива грозни епитети,още повече хора,които не ме познават.
Под достойнството ми е да те обиждам и мисля,че ако продължаваш в същия дух просто ще си излишен по темата.Ако искаш нещо да ми напишеш,на ЛС.
За неграмотна съм прав, очевидно е, за проста също, защото не приемаш критика, за другите 2 ти сама досега обясняваше. Истина боли. :smt023

No|Problem
12-24-2006, 18:44
nqma nikakvo znachenie

Amayo
12-24-2006, 18:52
Ако един мъж е спал с 20 жени е тарикат и плейбой. Хората го уважават, вслушват се в негоите съвети мнения и така нататъка но ако една жена недай си боже една млада жена е спала с същата бройка мъже то хората освен за парцал не виждам за кво друго могат да я приемат. :wink:

DitmataMC
12-24-2006, 19:18
така е амайо,но също е и така,че момичетата с яко разтворени крака, повечето момчета (или поне свестните), не ги взимат насериозно,а просто като обект за задоволяване на желанията.аз никога не бих тръгнал сериозно с някоя доказана курвичка от типа 18 год./с 15 момчета 22/20 или 16/9 ... просто шибано е човек да знае,че гаджето с което ходи сериозно и може би има чуства са я е е*али сульо или пульо или пешо с мазната си мутра...

shizzle
12-24-2006, 23:00
Чакайте малко, ВИЕ вкарвате двоен стандарт, не ние (в смисъл, аз и Умнияя). За мен всичко, което казвам, си важи и за двата пола, просто ще стане прекалено тежко обяснението, ако навсякъде пиша в два рода. Мъж, който ми се хвали с многобройните си подвизи, за мен е елементарен и неспособен да задържи момичетата.. Освен това си ляга все с лесни жени. Тук няма нищо за хвалба. (махни факта, че най-вероятно лъже за поне половината)

А мъж или жена, които са превърнали флирта в изкуство и свалят трудни мишени.. Това вече не е курвелък. Когато си набелязваш достойна "жертва", когато я прикоткаш при себе си, измамиш я и я вкараш в леглото си, това вече си е трофей.

Но разликата с курвенето е тънка и всеки слага границата на различни места. Затова е и този спор тук, къде би трябвало да сложим границата между спорта и порока. Иска ми се да продължа дискусията, но съм гадно непостоянно копеле и в момента изобщо не ме ебе за темата :wink:

teenkopele
12-24-2006, 23:36
Не, не е важна. :wink:

12-25-2006, 00:48
Чакайте малко, ВИЕ вкарвате двоен стандарт, не ние (в смисъл, аз и Умнияя). За мен всичко, което казвам, си важи и за двата пола, просто ще стане прекалено тежко обяснението, ако навсякъде пиша в два рода. Мъж, който ми се хвали с многобройните си подвизи, за мен е елементарен и неспособен да задържи момичетата.. Освен това си ляга все с лесни жени. Тук няма нищо за хвалба. (махни факта, че най-вероятно лъже за поне половината)

А мъж или жена, които са превърнали флирта в изкуство и свалят трудни мишени.. Това вече не е курвелък. Когато си набелязваш достойна "жертва", когато я прикоткаш при себе си, измамиш я и я вкараш в леглото си, това вече си е трофей.

Но разликата с курвенето е тънка и всеки слага границата на различни места. Затова е и този спор тук, къде би трябвало да сложим границата между спорта и порока. Иска ми се да продължа дискусията, но съм гадно непостоянно копеле и в момента изобщо не ме ебе за темата :wink:

Интересното е че като слушам един авер как се хвали с това клоко дупки е запълнил, аз никога не съм го виждал с момиче абсолютно никога! Тва е доста странно при условие че всеки ден според неговите думи не спи сам. И тва не само случай с него ами с много други. Смяяяяяях

shizzle
12-25-2006, 01:01
Интересното е че като слушам един авер как се хвали с това клоко дупки е запълнил, аз никога не съм го виждал с момиче абсолютно никога! Тва е доста странно при условие че всеки ден според неговите думи не спи сам. И тва не само случай с него ами с много други. Смяяяяяях

А на челото му да няма белег във формата на светкавичка? ^^ А, като казах "светкавичка", вижте какво ми светна:

Хората си мислят, че по лицата на другите могат да разберат с колко са спали.
Хората си мислят, че другите няма как да ги разберат с колко са спали.

Яко, а!

..
...
....

За какво говорехме? И защо ме цитира, Умнияя?

ultra
12-25-2006, 02:39

За неграмотна съм прав, очевидно е, за проста също, защото не приемаш критика, за другите 2 ти сама досега обясняваше. Истина боли. :smt023
Олее боли ме п@тката :mrgreen: :mrgreen:
Аз ти писах,че критика приемам,но не и със цел да се дразнят с мен,още повече да ме обиждат.

shizzle:
"А мъж или жена, които са превърнали флирта в изкуство и свалят трудни мишени.. Това вече не е курвелък. Когато си набелязваш достойна "жертва", когато я прикоткаш при себе си, измамиш я и я вкараш в леглото си, това вече си е трофей"
К`ви трофеи,к`ви рогати добитъци,к`ви 5 стинки?
Хахаха от всичко,което си написал ТОВА е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ.И после ние сме вкарвали двойните стандарти..хаха :smt005
Явно за теб под достойна "жертва" имаш в предвид девствено момиче.Хахахахаха ще се пукна от смях,казвам ти...А,ако е някоя,която вече е спала с някой,т.е отворена е,мнООООоооо ще знаеш колко х@я са и минали...Да не говорим,че има момичета,които не кървят при първия си път и еди я рабери дали е девствена,абе ти ставаш за средновековната инквизиция...
Е,да ама ти ще "кажеш" за мен,че съм правила секс само за кеф...Еми можех да се правя на света вода не напита и да бъда привърженичка на подобна глупост,тогава щях да бъда Дева Мария-чиста и непорочна(че после забременяла от ангел,иневярааа,изневяра,г ркия Йосиф...).А аз имам смелостта да си кажа каквото ми е на сърцето и вие ме съдите за това!
Мога да те оборя по всеки въпрос,да ти дам конкретен пример и пак да си спорим...
Мъж, който ми се хвали с многобройните си подвизи, за мен е елементарен и неспособен да задържи момичетата.. Освен това си ляга все с лесни жени. Тук няма нищо за хвалба. (махни факта, че най-вероятно лъже за поне половината)
Имам приятел,който ми се смееше на това,като му казах с колко мъже съм била.Защото според него,една опитна дама би му доставила по-голямо удоволствие от някоя без много такъв.Според него бройката му била към 45-50 жени и аз съм склонна да му вярвам,защото съм била свидетел на държанието му към жените(изключителен кавалер,страшно умен и интелигентен,да не говорим,че за възрастта си-23 г.е постигнал невъзможното в професията си,красив и това моментално вкарва жените в леглото му).Имал е дълги връзки,и сега си има страхотна приятелка,също като него!В него е съчетано,както ти го наричаш курвелъка и галантността и търпението да изчука всяка,която си пожелае!

radito написа:"Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жената.Жените пък има по-добър инстинкт-те искат да бъдат последната любов на мъжа! "
Уви,това е истината.

Айде чао ви от мен,Христос Воскресе,бъдете живи и здрави...

Crafter
12-25-2006, 03:42
Абе всичко ОК, ама с това
Айде чао ви от мен,Христос Воскресе,бъдете живи и здрави...... позор. Дано да си мюсюлманка, че иначе не знам каква анатема ти трябва.

ultra
12-25-2006, 03:52
Абе всичко ОК, ама с това
Айде чао ви от мен,Христос Воскресе,бъдете живи и здрави...... позор. Дано да си мюсюлманка, че иначе не знам каква анатема ти трябва.
Когато анатемосаш човек без причин,знаеш ли какво ще ти се случи?
И че анатемата без причина се предава в поколенията ти?Не знаеш,нали? [-X

Християнка съм,харесвам празниците,но си имам съвсем различни виждания по темата за религиите.

ачката
12-25-2006, 05:31
прочетох бая и разбрах не на всички това е болната тема.
и така....
шлифера е прав точн такава житейска ситуация съм нямал, благодаря ти боже, но съм виждал бил съм свидетел и не веднъж, shizzle на задрямалото креми мога да и дам примерите ама на лично съобщение няма смисъл тука само аз т тя ще разберем за какво става дума а вие че гледате без да разбирате, и това ако тя иска де.
умния усещам че имаш право на места но не винаги, се пак сме хора има време за се научим.
ултра радваме само едно че си минала през всичко и си видяла и двете страни на монетата, смоче можеше да стигнеш до тези изводи и без да минаваш през усичко

и сега малко мисли от мен:
всеки тука говори и говори ама никой не е казал нещо конкретно за себе си, с колко е спал с колко е имал сериозна връзка никаква равно сметка не е извадена, гот е да говориш на болната тема и да не казваш твоята болка а да гледаш чуждата, мн неща не ми харесаха от написаното както и при shizzle така и при Умнияя-Дъ Ретърн!, ultraта да не говорим за кремито, неща които когато ги чуя полудявам и искам да разкъсам света на две добро и зало ама не става а и съм мн здържан. И така моята история е следната 2 сериозни връзки през зивота ми и 6 момичета общо взето сето съм бил с твях, сега съм доволен от живота в личен план
П.П. темата е гадна всеки го боли, не ставайте преластители/ки, турбо газари, ебачи на непорочни девойки, бадете себе си и ако сте пошли и си го знаете по добре само се ускихвайте по купони защото аз съм някаде там и ще ви позная щом си отворите устата (имам невероятната дарба да преценявам хората мн точно) и че ви разкъсам и ще ви карам да ви е кофти защото само самото зло може да прекърши дявола, обичайте се и помнете аз и мн като мен сме сред вас, ако сте умни и едно то трите по горе посочените "преластители/ки, турбо газари, ебачи на непорочни девойки" мълчете си, за да не ви направи някой смешни

12-25-2006, 06:52
прочетох бая и разбрах не на всички това е болната тема.
и така....
шлифера е прав точн такава житейска ситуация съм нямал, благодаря ти боже, но съм виждал бил съм свидетел и не веднъж, shizzle на задрямалото креми мога да и дам примерите ама на лично съобщение няма смисъл тука само аз т тя ще разберем за какво става дума а вие че гледате без да разбирате, и това ако тя иска де.
умния усещам че имаш право на места но не винаги, се пак сме хора има време за се научим.
ултра радваме само едно че си минала през всичко и си видяла и двете страни на монетата, смоче можеше да стигнеш до тези изводи и без да минаваш през усичко
и сега малко мисли от мен:
всеки тука говори и говори ама никой не е казал нещо конкретно за себе си, с колко е спал с колко е имал сериозна връзка никаква равно сметка не е извадена, гот е да говориш на болната тема и да не казваш твоята болка а да гледаш чуждата, мн неща не ми харесаха от написаното както и при shizzle така и при Умнияя-Дъ Ретърн!, ultraта да не говорим за кремито, неща които когато ги чуя полудявам и искам да разкъсам света на две добро и зало ама не става а и съм мн здържан. И така моята история е следната 2 сериозни връзки през зивота ми и 6 момичета общо взето сето съм бил с твях, сега съм доволен от живота в личен план
П.П. темата е гадна всеки го боли, не ставайте преластители/ки, турбо газари, е**чи на непорочни девойки, бадете себе си и ако сте пошли и си го знаете по добре само се ускихвайте по купони защото аз съм някаде там и ще ви позная щом си отворите устата (имам невероятната дарба да преценявам хората мн точно) и че ви разкъсам и ще ви карам да ви е кофти защото само самото зло може да прекърши дявола, обичайте се и помнете аз и мн като мен сме сред вас, ако сте умни и едно то трите по горе посочените "преластители/ки, турбо газари, е**чи на непорочни девойки" мълчете си, за да не ви направи някой смешни

Ама аз се опитвам да ви напиша,че не съм ЖЕРТВА!!!Вие ме третирате точно като такава и от това се нервя!Опитвам се да ви обясня,че не съм като момиченцата да се оплаквам,точно обратното.Не ви се хваля,просто искам да знаете,че има жени,които знаят какво искат и как да го постигнат!
П:П Ачката- всъщност дявола и злото е много по-добо нещо,от колкото предполагаш.Злото е един вид добро,просто доброто ни подлага на изпитание дали ще удържим да бъдем добри. :mrgreen:

Айде,свиркайте си. :::
Маам се,че имам раота...

ultra

ачката
12-25-2006, 07:14
ultra
аз не мисля че си жертва, просто казвам че можеш да стигнеш до правия път без да минаваш по кривия :D
е дявола е само един представител на злото той е нещо като мениджър 8) да не забравяме че той е бил ангел :-) а до това че трябва да се преборим със себе си мога да кажа само " Гостоди дай ми сили да променя нещата които мога и да приема нещата които не мога" "има и по-лоши места от ада..."

exelero
12-25-2006, 07:17
За бройката е важна смисал аз да имам голяма:) а за момичето съм долу горе на мнението на Умнияя-Дъ Ретърн! :wink: моя и сямо моя :)

ultra
12-25-2006, 07:25
ultra
аз не мисля че си жертва, просто казвам че можеш да стигнеш до правия път без да минаваш по кривия :D
е дявола е само един представител на злото той е нещо като мениджър 8) да не забравяме че той е бил ангел :-) а до това че трябва да се преборим със себе си мога да кажа само " Гостоди дай ми сили да променя нещата които мога и да приема нещата които не мога" "има и по-лоши места от ада..."

За мен няма крив път,точно това се опитвам да обясня,но никой не го разбира. :shock: Правя това,което искам и което е най-правилно за мен!
Дявола не е бил ангел,както си мислите всички :mrgreen: ,бил (е) е Бог всъщност и освен това му име,има и съвсем други имена,които даже и не знаеш,че става въпрос за една и съща "личност".

ачката
12-25-2006, 07:26
За бройката е важна смисал аз да имам голяма:) а за момичето съм долу горе на мнението на Умнияя-Дъ Ретърн! :wink: моя и сямо моя :) ан тей нека ние момчетата да ебем на ред а момичетата да са си девствени... и нещо не ми се вързва математиката как всеки от нас ще и имам от 10-15, 100 бройки и ще е фул с непорочни.... май трябва някой да слезе на земята и да види невидимото, а за превъзмогването на собственото си аз май на някои хора ще им прябва специалист - психиатър да точно така не психолог психиатър

ачката
12-25-2006, 07:29
ultra
уфффф няма да се разберем, за мен кривия път е секс без обвързване, и аз съм го правил и с пълно и ясно съзнание и се пак мися че не е редно :-)

ultra
12-25-2006, 07:36
ultra
уфффф няма да се разберем, за мен кривия път е секс без обвързване, и аз съм го правил и с пълно и ясно съзнание и се пак мися че не е редно :-)

уфффф я,да не мислиш,че на мен не ми е писнало да се обяснявам и никой да не разбере?
Ами ето тук се разминаваме,аз не мисля,че е нередно,защото съм го направила с правилния човек и никога не ме е гризяла съвестта.Защо,след като не съм направила нищо ЛОШО?
Толкова ли не можеш да разбереш?

ачката
12-25-2006, 07:40
ае разбирам спокойно никой не те напада просто си говорим... без злостни изтъпления моля :-)

ачката
12-25-2006, 07:42
аз не ставам за съдник 100% :-)

12-25-2006, 07:44
Мъж, който ми се хвали с многобройните си подвизи, за мен е елементарен и неспособен да задържи момичетата.. Освен това си ляга все с лесни жени. Тук няма нищо за хвалба. (махни факта, че най-вероятно лъже за поне половината)

Ултра ние мислим същотот за момичетата, но за разлика от това ние сме им дали име - КУРВВА!

ачката
12-25-2006, 07:46

Ултра ние мислим същотот за момичетата, но за разлика от това ние сме им дали име - КУРВВА! само че мъжете лъжат с колко са спали и казват по-вече а йените винаги казват по-малко :-)

ultra
12-25-2006, 07:59

Ултра ние мислим същотот за момичетата, но за разлика от това ние сме им дали име - КУРВВА! само че мъжете лъжат с колко са спали и казват по-вече а йените винаги казват по-малко :-)
Ами то женското мислене е непонятно за мъжкото така,че няма смисъл повече да се хабя,че ми се изтъркаха пръстите от писане....
Всеки си има свой начин на мислене,искате да разбера вашето,а вие си заклеймявате за щяло и не щяло,още повече,че от това си правите кефа.Уж искате опитни девойки и се кефите,мечтаете си за такива,а в следващия момент се обръщате като фурнаджийска...
И всъщност лъжците сте вие,страхливците също,Ачката ти го призна...срамувате се да кажете,че сте гола вода във секса и всъщност си избивате комплексите върху нас-че ние кво сме ви виновни,че си правим кефа,а вие не можете?

exelero
12-25-2006, 08:03
Добре де ачката ще го кажем тей както ултра и някой други няма да земам дественица ами някоя по опитна примерно със околко 6-10 бройки хем тя да знае какво иска хем и аз :)

п.п. никой от философите не си писа бройките че ми стана много интересно :mrgreen:

ultra
12-25-2006, 08:21
Добре де ачката ще го кажем тей както ултра и някой други няма да земам дественица ами някоя по опитна примерно със околко 6-10 бройки хем тя да знае какво иска хем и аз :)

п.п. никой от философите не си писа бройките че ми стана много интересно :mrgreen:

Ако те си напишат реалната бройка със ръка на сърцето и аз ще направя същото... :smt005

exelero
12-25-2006, 08:24

Ако те си напишат реалната бройка със ръка на сърцето и аз ще направя същото... :smt005

Е айде сега почна се нали тука 5-6 човека главно исказвате бая философски мнения давайте да ви видим бройките ето Ачаката си написа човека

Кремчето няма да я слагаме тя е със 15 минуса :) расло е момичето у буркан :mrgreen:

ачката
12-25-2006, 08:25
аз го направих явно несте чели :-)

ачката
12-25-2006, 08:27
малко не се разбира какво съм писъл там но се пак вече се бях умотал от клавиатурата:)

exelero
12-25-2006, 08:28
малко не се разбира какво съм писъл там но се пак вече се бях умотал от клавиатурата:)

Аа споко аз го разбрах много добре :mrgreen:

ачката
12-25-2006, 08:30

Аа споко аз го разбрах много добре :mrgreen: ем ок :)

ачката
12-25-2006, 08:30
нека чуем сега какво ще си признаят др ако има такива де :-)

exelero
12-25-2006, 08:43

Да де ама стана дума за броийки без лъжа и всеки се скри на някаде...... :shock: явно няма да споделят

ultra
12-25-2006, 09:02

Да де ама стана дума за броийки без лъжа и всеки се скри на някаде...... :shock: явно няма да споделят

Ми,аз си чакам... :::

ачката
12-25-2006, 09:04
е аз вече съм написъл :-)

exelero
12-25-2006, 09:07
яя умния да сподели той ми е най интересен после ултра да каже 15-20-25 и няма да ме учуди :)

12-25-2006, 09:08
Аз исписах цял ферман ве! Чети на предишните страници!

ultra
12-25-2006, 09:08
яя умния да сподели той ми е най интересен после ултра да каже 15-20-25 и няма да ме учуди :)

Ууууууу,ти къде ме сложи в тежката артилерия... :shock:

ultra
12-25-2006, 09:14

знаеш ли,колко работа така ни отваряш?
що не ни я спестиш? :mrgreen:

exelero
12-25-2006, 09:15

правелно че като му знам ферманите............. ЦС ли да играя или да отделя 40 мин да чета :)

аааааааааа ултра чакаме и твойта бройка

ачката
12-25-2006, 09:17
секи пише каквото му падне само не и това :-)

12-25-2006, 09:17

правелно че като му знам ферманите............. ЦС ли да играя или да отделя 40 мин да чета :)

Виждам те с тоя аватар да играеш цс

ultra
12-25-2006, 09:23

6.
4 гаджета(две по 4,5 месеца,едно 4 г. и едно 1 г.-сегашното)
и две бройки. #-o

12-25-2006, 09:25

6.
и две бройки. #-o

мене слагаш ли ме в сметките?

ultra
12-25-2006, 09:33

6.
и две бройки. #-o

ами не съм по "тънките" сметки затова не те слагам....
:mrgreen: :mrgreen:

ачката
12-25-2006, 09:35
Умнияя-Дъ Ретърн! ти си наред да казваш 8)

12-25-2006, 09:36

6.
и две бройки. #-o

аха, тънка сметката тя тънка - 2 легла, 4 стола, една маса, плочките в банята и кухнята, паркета малко се надигна от течностите ни. Въобще не беше тънка сметката ама хич. Ибането беше добро :mrgreen:

exelero
12-25-2006, 09:41
И ко пак ми имало на аватара

п.п. ултра учуден съм много малко :mrgreen:

12-25-2006, 09:52

Тва е като оня виц -
Седели си две момчета и едното в един момент извикало силно и посочило земята с пръст:
-Виж врабче врабче!
Другото почнало да гледа към небето и попитало-
-Къде къде?

ultra
12-25-2006, 09:53

6.
и две бройки. #-o

аха, тънка сметката тя тънка - 2 легла, 4 стола, една маса, плочките в банята и кухнята, паркета малко се надигна от течностите ни. Въобще не беше тънка сметката ама хич. Ибането беше добро :mrgreen:
И нашия паркет се надигна,ама като на пералнята и се скъса маркуча и цопахме с майка ми в 4 пръста вода в кухнята... :mrgreen: :mrgreen:

12-25-2006, 09:55

6.
и две бройки. #-o

И нашия паркет се надигна,ама като на пералнята и се скъса маркуча и цопахме с майка ми в 4 пръста вода в кухнята... :mrgreen: :mrgreen:

Късмет сте имали че не ви е ударил тока ей. Така е, като го правите на пералнята... \:D/ \:D/

ultra
12-25-2006, 09:56

ами аз писах някои да не прибързват със заключенията си,ама никой не ме "слуша"... :::
6 е перфектно число,нито малко,нито много.

ачката
12-25-2006, 09:57
ко да се прави битовизъм :lol: 8)

12-25-2006, 09:59
ньм думи

ultra
направо късмет си беше,че не ни цапна тока,още си спомням как попивах със декоративните възглавнички водата и я изцеждах във легена. :mrgreen:
Майка ми ревеше,щото кво щял да каже баща ми за новия паркет.. :mrgreen:
Най-накрая сменихме пералнята с нова!!!
хаха
и не съм ползвала пералнята...опитвали сме се,ама е мн паянтава... :mrgreen:

легнах си в 12,станах в 5 и сега пак ми се спи.
мисля да ви напускам.

exelero
остана умния да каже :mrgreen:

п.п. ултра ти си била запазена е :wink:

12-25-2006, 10:02
Ултра така и няма да изпрати една снимка деба :smt010 :smt010 :smt010

ultra
12-25-2006, 10:06

хаха запазена за годините ми ли?хахаха лелейййй та те ми дават с 4,5 години по-малка...хахах не се бъзикам,тва сериозно...младолика съм,майка ми и баща ми също,генче на което мн се кефя :mrgreen:

12-25-2006, 10:08

хаха запазена за годините ми ли?хахаха лелейййй та те ми дават с 4,5 години по-малка...хахах не се бъзикам,тва сериозно...младолика съм,майка ми и баща ми също,генче на което мн се кефя :mrgreen:

Една снимка ня дадеш. ае одрежи главата, само да скив тялото, лошо ня

ultra
12-25-2006, 10:15

Ми нали тялото ми се вижда??? :-k Ко повече деее????

12-25-2006, 10:16

Ми нали тялото ми се вижда??? :-k Ко повече деее????

Аз съм кьораф и не довиждам. ако не е на 1024x700 резолюция за нищо не става :P