View Full Version : какво мислите по въпроса?
macka123
12-13-2006, 11:55
значи...
с приятеля ми се увлякохме в натискането....така де....нз как да се изразя
та все едно
проникна с пръс в мен...доста пъти
не беше за първи път ам този път се бяхме разгорещили повече и нз кво стана...
нали "поиграхме си"
облякохме се и когато погледнахме на възглавницата имаше малко кръв както и по прашките ми
според вас възможно ли е да ме е отворил напълно,защото аз предполагам че е частично защото не съм усетила никаква болка...нз
нека кажат хора които повече разбират от това?????
theworldleader
12-13-2006, 11:56
ми аз съм на 14 а гаджето ми на 21.ама на акъл съм сигурно по зряла от него..хаха.годините са мн общо понятие
защо не си отговориш сама след като по зряла от 21 годишен мъж.
macka123
12-13-2006, 11:57
ооо господи...говорех за характера а не за опита.а ти защо след като не искаш да отговориш компетентно на въпроса пишеш въобще??????
theworldleader
12-13-2006, 11:57
ооо господи...говорех за характера а не за опита.а ти защо след като не искаш да отговориш компетентно на въпроса пишеш въобще??????
Тука не е до опита :lol: :lol:
macka123
12-13-2006, 11:58
ок щом казваш
Възможно е да те е отворил дори и да не те е заболяло, понякога става и така. Ина4е тая кръв от кво ли би могла да бъде :-k
ахахахаха тази кръв може да е била от пръста му може тя да го е захапала имам предвид (путката) всичко е възможно а до темата вече си жена макар има една максима "путка не се отвара с пръст а с хуй" аре честит сбор! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
нз аз немога да си обясня какво ще търси 21 годишен мъж с 14 годишно детенце!!!!ако може някой да ми обясни ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
честито разпорил та един педофил :wink:
а всъщност каде пише че тя е на 14 той на 21? :-s :-s :-s
а всъщност каде пише че тя е на 14 той на 21? :-s :-s :-s
В друга тема. Цитатът не е от тази явно :roll:
СМЯТАИ!!!!!!!
тука е като в мексикански сериал!!
дон Ернесто незнае че Хуакина (прислужницата) е негова внучка от страстната връзка на сина му Августо с дъщерята на кмета Пенелопа! хуакина е лудо влюбена пък в месния нарко дилър Себастиан, който влиза в затвора и там научава страшната тайна която Франциско де Лопес Идалго Ферейра пази в тайна от цялата фамилия за смарта на на сина на стария дон Епнесто !!!! очаквайте продължение!!! :smt005 :smt005 :smt005
СМЯТАИ!!!!!!!
дон Ернесто незнае че Хуакина (прислужницата) е негова внучка от страстната връзка на сина му Августо с дъщерята на кмета Пенелопа! хуакина е лудо влюбена пък в месния нарко дилър Себастиан, който влиза в затвора и там научава страшната тайна която Франциско де Лопес Идалго Ферейра пази в тайна от цялата фамилия за смарта на на сина на стария дон Епнесто !!!! очаквайте продължение!!! :smt005 :smt005 :smt005
hahahhahahhahahahahah ymrqx 4ovek :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt016
Stiga puk vie oprekvaite momi4eto be.Nz spored mene ne te e otvoril izcqlo smisal moje da e porazkusal cipicata malko,no ne i izcqlo.
panterata
12-13-2006, 12:58
ами аз мисля че те е отворил. не е задължително да те боли..при положение че си била възбудена :)
Така.... за поне 20-ти път стандартната ми притча... Дефлорацията е като инжекциата, колкото повече мислиш за нея толкова повече те боли. Ако си възбудена и не мислиш въобще за това а само за страста и т.н. няма да те боли. Колкото до въпроса ти - не с пръст не може да те е отворил напълно, но със сигурност като тръгне да те отваря ще ти е по лесно. И ако пак си разгорещена и пак го искаш, пак няма да усетиш болка, обещавам ти.
нз аз немога да си обясня какво ще търси 21 годишен мъж с 14 годишно детенце!!!!ако може някой да ми обясни ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
nqkoi baq trqbva da misli po toq vypros,za da ima logi4no obqsnenie.... :P ehehe
Дефлорацията на химена (девствената ципа) може да се извърши не само с полов член -> може с различни предмети - бутилка?!?! вибратор?! и т.н. С пръст също е напълно възможно.
Поздрави.
Така.... за поне 20-ти път стандартната ми притча... Дефлорацията е като инжекциата, колкото повече мислиш за нея толкова повече те боли. Ако си възбудена и не мислиш въобще за това а само за страста и т.н. няма да те боли. Колкото до въпроса ти - не с пръст не може да те е отворил напълно, но със сигурност като тръгне да те отваря ще ти е по лесно. И ако пак си разгорещена и пак го искаш, пак няма да усетиш болка, обещавам ти.
Само да добавя - може и "напълно" да се "отвори" с пръстИ. Аз не виждам с какво два-три моя пръста се различават от един късичък член (като размер). А хименът си е достатъчно близо.
Възможно е да те е отворил,не мога да си обясня с друго тази кръв,а и не е задължително да те боли.
macka123
12-13-2006, 17:55
благодаря за мненията по темата
:):):)
krem4et0
12-13-2006, 19:31
Има ли значение за теб. На практика девствеността не се определя от това дали имаш или нямаш химен, а от това дали си првила секс. Иначе хименът може да се скъса и при спорт-нима това значи че не си девствена? А и наистина какво намира тоя в теб и ти в него. Не,че 7 год са много,но на твоята възраст е друго.
{Poison}
12-13-2006, 19:35
Е к'вото станало-станало,все някояга е щяло да стане.
мръсник :twisted: :smt005
абе май неможе само с пръсче дате отвори е освен ако не са му некви супер дебели пръстите :smt005
kaloqn_pe6o
12-13-2006, 20:35
СМЯТАИ!!!!!!!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa т'ва ме изкефи яко =D>
e dobre 4e ne si govorila za akula 6toto vuob6te ti lipsva
malka_sladuranka
12-13-2006, 20:46
значи...
та все едно
нали "поиграхме си"
облякохме се и когато погледнахме на възглавницата имаше малко кръв както и по прашките ми
според вас възможно ли е да ме е отворил напълно,защото аз предполагам че е частично защото не съм усетила никаква болка...нз
мм защо толкова те вълнува дали частично или изяло се е разкъсала и за какво толкова я пазиш тая ципа ;)
shadow4e
12-13-2006, 20:48
След като и друг път ти е вкарвал 1 пръст и сега е било така би трябвало да е само частично разкъсване.
А иначе кога ти свърши менструацията?
абе май неможе само с пръсче дате отвори е освен ако не са му некви супер дебели пръстите :smt005
Не знам мъжко ли си или женско.. Но виж си ръката. Сложи два пръста един до друг (ако си момиче - три, на вас са ви по-тънки пръстите) А сега сравни с дебелината на един пенис. С пръсти се отваря, ве, хора, правил съм го!
shadow4e
12-13-2006, 20:53
За два пръста си прав, ама на нея са й вкарали само един, така че е по-вероятно да само частично.
gangbang
12-13-2006, 21:06
Не бях чувал за понятие "частично отваряне" ама явно тука мога да науча и нови термини и понятия :mrgreen:
Или е отворена или не е, нема такова положение - частично :lol:
А има и редки случаи жени които се раждат без химин, а и такива дето се е деформирал при други обстоятелства... неква спорт ако е играла и т.н.
malka_sladuranka
12-13-2006, 21:09
Не бях чувал за понятие "частично отваряне" ама явно тука мога да науча и нови термини и понятия :mrgreen:
А има и редки случаи жени които се раждат без химин, а и такива дето се е деформирал при други обстоятелства... неква спорт ако е играла и т.н.
дам между другото сега видях че има нови коментари по темата и я отворих пак..и си викам абе...кво е тва частично бе хахаха ;)
macka123
12-13-2006, 21:16
не че я пазя тази ципа но просто се интересувам
все пак мисля и секс да правя и да знам дали пак ще има кръв или не
ам като гледам хората ме взеха повече за подигравка от колкото да се вслушат в въпроса ми
shadow4e
12-13-2006, 21:18
Има частично разкъсване на ципата, частично отваряне няма.
Не знам мъжко ли си или женско.. Но виж си ръката. Сложи два пръста един до друг (ако си момиче - три, на вас са ви по-тънки пръстите) А сега сравни с дебелината на един пенис. С пръсти се отваря, ве, хора, правил съм го!
мисля че в случея става въпрос за един пръст "проникна с пръс в мен...доста пъти" :roll: :D и попринцип съм женско :D
значи...
та все едно
нали "поиграхме си"
Той твоя приятел пишка няма ли си за да бърка с пръсти там?
Eh to situaciikata si e za smiah ama ako darzish da si sigurna dali si otvorena vzemi ta probvai po normalnia nachin i shte se uspokoish.A shtiah da zabravia :Ti kato si na 14 zashto si igraesh takiva igri?To ne ,che az ne go napravih tochno na tazi vazrast i ne ,che v momenta ne sam s momiche koeto predi godini sashto e startiralo na tazi vazrast no si mislia,che e malko rano.
macka123
12-14-2006, 15:28
ми...нз.14 е груба дума в случая защото съм почти на 15 но тва няма значение.просто чувствам че наистина го искам и то точно с него.иначе мерси за мненията на всички. :)
krem4et0
12-14-2006, 20:13
не че я пазя тази ципа но просто се интересувам
все пак мисля и секс да правя и да знам дали пак ще има кръв или не
ам като гледам хората ме взеха повече за подигравка от колкото да се вслушат в въпроса ми
Първо,мацка-намали си аватара,че много дразни. Второ-кръв може да има при всеки акт,не само първия. Не мен ми потече кръв след 3 месеца долу-горе активен сексуален живот-2 пъти седмично средно. т.е. дори и да се разкъса частично ципата, тя не може да се разкъса напълно до първото ти раждане и винаги има опаснст да тече кръв. Особено първата година от сексуалният ти живат може да е по-често. На мен 2 пъти ми се случи.
_candy_girl_
12-19-2006, 19:19
тои тоз е бил пълен педофил бе кво толква има да си говори един 21 годишен мъж с едно момиченце на 14 незнам незнам все повече се убеждавам че простотията ходи по хората...
No|Problem
12-19-2006, 20:43
malko veroqtno, ama shtom e imalo kruv sig te e otvoril