View Full Version : vidove
sladkata1
12-13-2006, 12:45
ZDRAVEITE! MOlq da mi kajete nqkolko vida intimni pri4eski ili pone kolkoto znaete intimni pri4eski,kakva forma i kak to4no se praviat.
pls intimni pri4eski za F molia vi i na vas mom4eta kak vi haresva no iskam hubavi otgovori molia vi mnogo me interesuva please please kolkoto se moje pove4e pls
blagodaria vi predvaritelno
Na men mi haresva Nai-Mnogo nula nomer.. za dr neznam :D Mom4e sym
(by Mouse)
panterata
12-13-2006, 12:50
амии според мен на повечето им харесва 0 номер ;) на мен също.. ти ако толкова искаш мм някаква лентичка тъничка може би..
Пффф,абе има такава тема!
sladkata_ninna
12-13-2006, 12:56
аз се регнах давайте о6те мнения молиа ви pls
Пффф,абе има такава тема! wij s tyrsa4kata ima tema i ne samo 1 !!!!!!!!!!!!!!
Ще е много яко ако си направиш прическа с формата на логото на Rexona
Много готина форма
A to si e iasno, che po-vecheto maze predpochitat nula nomer.To i az sam ot tiah,no si mislia,che bi bilo mnogo provokativno da se napravi neshto ot tipa na niakakvo poslanie kato napr. bukvichkata V tochno nad klitora, za da napomnia vse pak koi e pobeditelia.Vsashtnost moze da se eksperimentira sas vsiakakvi idei.
A to si e iasno, che po-vecheto maze predpochitat nula nomer.To i az sam ot tiah,no si mislia,che bi bilo mnogo provokativno da se napravi neshto ot tipa na niakakvo poslanie kato napr. bukvichkata V tochno nad klitora, za da napomnia vse pak koi e pobeditelia.Vsashtnost moze da se eksperimentira sas vsiakakvi idei.
Добре, а сега си представи, че спускаш езика си бавно от ямката на шията, между гърдите, по коремчето, за секунда се задържаш на пъпчето и после продължаваш към заветната цел.. И сега си представи една интимна прическа по пътя ти :D
Die[FoR]Me
12-14-2006, 15:29
0 номер :) не е приятно иначе окосмена шундичка ... не е приятно според мен
lamzzzercho
01-03-2007, 20:26
еми бръсни я цялата и след това една розичка като татоо над клитора и адйето ти ще иска да ти направи дечица =D>
alkobalko
01-03-2007, 20:30
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=72683
Същата тема е на тази страница. В нея има и още линкове към други подобни теми.
хахаахахах :lol: :lol: :lol:
Командос-хахахххаахх :-s
gangbang
01-03-2007, 21:17
ZDRAVEITE! MOlq da mi kajete nqkolko vida intimni pri4eski ili pone kolkoto znaete intimni pri4eski,kakva forma i kak to4no se praviat.
pls intimni pri4eski za F molia vi i na vas mom4eta kak vi haresva no iskam hubavi otgovori molia vi mnogo me interesuva please please kolkoto se moje pove4e pls
blagodaria vi predvaritelno
Eто ти някои видове... избирай си :wink:
http://bikini-art.narod.ru/womennormal.html