Влез

View Full Version : тои се държи отврътително

12-13-2006, 14:42
с моя приятел ходим от 8 месеца,но на последък тои се държи отврътително.твърди,че го лъжа,че всичко,което съм му казвала било лъжа,а аз за тези 8 месеца за нищо не съм го излъгала.наи много ме дразни това,че постоянно ми говори как едиси коя била много хубава и разни такива,а когато аз му кажа,че еди си кой и хубав,тои ми се сърди,говори ми постоянно как ще ми резне вратленцето и други такива.каквото и правя все не му харесва и никога не мога да му угодя.не знам какво да правя,постоянно се караме,но не искам да го зарежа.даите ми съвет моля

tanita_g
12-13-2006, 15:13
Мисля,че си му омръзнала,но щом го искаш постарай се да му станеш интересна,измисли нещо да го впечатлиш,кажи му някоя интересна дума,отидете на някое интересно място или просто си купете пица.Момчетата обичат да ходят с различни момичета, тези,които са интересни,весели,и ако успееш да бъдеш такава ще го задържиш. Успех!!!

12-13-2006, 16:38
:arrow: Леле чудя ти се как изобщо може да търпиш такова отношение.А и с това кадето го каза че щял да ти резне вратленцето :shock: направо тоя е опасен.И защо неискаш да го зарежеш харесва ти да се държат с тебе като с боклук ли?С това негово отношение той показва,че изобщо не те цени и НЕ ТЕ ОБИЧА,тогава за какво изобщо си с него.ВЕДНАГА го зарезвай и изобщо не се занимавай с такива ти достойнство имаш ли?

iiirish
12-13-2006, 16:38
според мен той просто ти няма доверие, защото не можеш да натякваш на някой, че те лъже при положение че му вярваш! така че аз мисля, че проблема е във доверието... може би не ти вярва за много повече неща от колкото си мислиш... единственото обяснение за това, че те кара да ревнуваш напълно съзнателно, е че иска да разбере по реакцията ти дали още го обичаш... затова казвам, че може би не ти вярва за прекалено много неща...

sherry
12-13-2006, 16:46
Доста време ходите, очевидно е, че те ревнува, може би го е страх да не те загуби, затова ти се сърди, когато казваш, че някое момче е готино :-D
Иначе за караниците - нормално е да се карате, все пак отдавна сте заедно, малко или много сте се опознали и сте осъзнали, че имате различия. Няма любов, в която всичко да е идеално, аз понякога се карам за глупости даже с най - добрата ми приятелка, с която се познавам от детската, мисълта ми е, че понякога сме по - раздразнителни и казваме или правим неща, за които после съжаляваме. Поговори си с него спокойно, кажи му, че много го обичаш, но те боли, когато започва да говори за други момичета. Кажи му, че те боли също както него, когато ти говориш за момчетата. Мисля, че ще се съобрази с теб, ако се обичате, ще се оправят тея неща, най - важна е любовта.

koalka
12-13-2006, 17:03
Просто ти няма доверие,защото това не е просто ревност.Ми и на мен честно казано няма да ми е приятно,ако приятелят ми говори за друго момиче,колко била хубава...Просто кажи му,че това държание не ти харесва и не искаш подобно отношение.Опитай се да разбереш причината,която го кара да се държи по този начин.

allera_hell
12-13-2006, 17:23
6tom kazva 4e naprekasnato go laje6 moje niakoi da mu e kazal ne6to za teb i zatova da se darji taka razberi koi e kasmet

Cherlotte
12-13-2006, 17:54
Според мен този човек изобщо не заслужава да бъдеш с него, а още по-малко да се измъчваш заради него. Не мисля, че постоянното дрънкане за разни момичета показва, че те обича и иска да види реакцията ти - всеки трезвомислещ човек щом види, че на него не му е приятно любимият му да говори за друг, няма и той да го прави (на принципа "Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб"). А закани от рода "ще ти резна вратленцето" ми се виждат дори страшни. Вярно, че може на майтап да го каже човек, ама не и често, а и зависи от тона (така че ти сама преценяваш). Съжалявам, но наистина не виждам нито една причина да оставаш с него. Това че ти го обичаш не е достатъчно - в една връзка най-важни са споделената любов, доверието, разбирането и подкрепата. В твоя случай от негова страна очевидно всички те липсват. Все пак ти пожелавам успех и да избереш нещо, за което после няма да съжаляваш. :wink:

MoHuTo
12-13-2006, 21:34
Оле момиче осъзнай се!!!Какво правиш още с тоя! [-X ](*,)

12-13-2006, 22:54
emi pitai go kvo ne e nared i kvo iska da se promeni i ako si suglasna na teq ne6ta gi napravi... ako li ne obirai si kru6ite i tva e