Влез

View Full Version : Mislite li 4e..

Razbito syrce
12-13-2006, 15:21
Kajete mi molqvi.Zna4i tova e moqta pyrv i istinska liubov ne moga da go zabravq ve4e blizo godina a toi ne proqvqva ve4e nikakyv inetres kym mene samo ot vreme na vreme me iska ...za tzeluvki.. i tva onova.. abe nqma zn.Hdoihme predi izvestno vereme no toi me ostavi tova mi e pyrvata istinska liubov mnogo me boli molqvi kajete mi sled kato go obi4am tolkova mnogo ima li smisyl da prodylja da se borq za 4ovek koito ne dava i puknata para za mene.Ima li smisyl da prodyljavam da se opitvam da go spe4elq pak ima li izob6to nqkakyv smisyl...Moje li da stane nqkakvo 4udo (na koleda i nova godina stavat 4udesa)? Molqvi kajete mi ima li smisyl da se opitvam da zabravq liubovta na jivota si ili trqbva da prodylja da se borq za nego blaodarq vi.. :oops: :oops: :oops: :oops:

Master_88
12-13-2006, 15:28
Зависи до каква степен е проявената от него незаинтересованост. Ако е пълна и положението е безнадеждно,няма смисъл

RaZbItO SYrCe
12-13-2006, 15:33
Emi ne e ba6 pylna kogato me vijda s drugi mom4eta toi revnuva i ne6to ot toq sort i go proqvqva do izvesnta stepen vinagi kogato sym si mislela 4e vsi4ko e svyr6eno toi me tyrsi i taka no pokazva izvestno bezrazli4ie a ot tova me boli a mnogo iskam da se borq za nego no nZ ima li izob6to smisyl ...Az sym mu kazvala mnogo pyti 4e go obi4am toi ne vqrva ...

iiirish
12-13-2006, 16:28
моето мнение е, че щом те "иска" от време на време както сама казваш, то тогава няма смисъл. или се приемаш като резерве?! :-s защото за него ти си точно това - резерва, която може да има всеки пък щом щракне с пръсти и му се прииска разнообразие. помисли, че ако искаше да бъде с теб той щеше да бъде и щяхте да имате връзка! не търси повече смисъл в идеята да се бориш за него! единствената подходяща дума в случея на твоето упорство да го спечелиш е "незмисленно"

sherry
12-13-2006, 16:41
.Ima li smisyl da prodyljavam da se opitvam da go spe4elq pak ima li izob6to nqkakyv smisyl...Moje li da stane nqkakvo 4udo (na koleda i nova godina stavat 4udesa)? Molqvi kajete mi ima li smisyl da se opitvam da zabravq liubovta na jivota si ili trqbva da prodylja da se borq za nego blaodarq vi.. :oops: :oops: :oops: :oops:

Няма смисъл да се бориш за човек, който не отвръща на чувствата ти и който не се интересува от теб. Даже да станат нещата, ще са супер нестабилни и ще страдаш много. Няма любов, породена насила. След като не го интересуваш, по - добре се откажи от него, защото ще ти стане по - гадно после. Има много други момчета, сигурна съм, че ще си намериш някой, който да се инетересува от теб и ще ви е хубаво заедно.

koalka
12-13-2006, 17:06
Според мен той просто се забавлява с теб и винаги може да те има,когато си поиска.Трябва да престанеш да правиш това,което той иска от теб.

MartiSSima
12-13-2006, 17:22
Миличка, ти сама казваш, че той те иска от време на време - целувки и т.н. Не се подвеждай!Милите думи, целувките и прегръдките са просто маска за да те вкара в леглото си!Смятам, че нито едно момиче не заслужава това.След като той не се интересува от теб (имам в предвид не те търси и т.н) а само те разиграва помисли си дали си струва да отделяш внимание на този индивид.Каквото и да се е случило преди, грешката не е била в теб, а в него.Да не забравяме факта, че момчетата се развиват малко по бавно от нас, което би трябвало да те наведе на мисълта, че сериозна връзка (ако искаш такава) едва ли би просъществувала.Може би само кафенца, секс и т.н но едва ли нещо по сериозно.Няма смисъл просто.Продължавай напред!Ще срещнеш подходящия човек.Успех и извинявай ако с нещо съм те засегнала! \:D/ [-o<