View Full Version : КАК?!
Отчаян...
12-13-2006, 17:02
Как да преодолия това чувство - срем ли е незнам какво е, но как да го преодолия и да и кажа какво чувствам към нея :roll:
Мисля че и тя ме харесва, но май чака аз да направя първата крачка... и ако не ме харесва как ли ще реагира....??
Мерси :|
Просто трябва да го преодолееш от само себе си,иначе не знам по друг начин как ще стане.Събери цялата смелост на света и й кажи.
sladoled
12-13-2006, 17:12
Тя и без думи ще разбер. Просто иди до нея, усмихни и се, но само за нея, хвани и ръката...И побързай!
MartiSSima
12-13-2006, 17:16
Няма нищо по - гадно от срама.Просто го преодолей.Излез с нея някъде където няма много хора и е уютничко.Отпусни се и думите сами ще излязат.Успех и кажи после какво е станало!Стискам ти палци!
allera_hell
12-13-2006, 17:19
probvai ni6to ne gubi6
ako ne te haresva da ne e edinstvena
Бе като я видя и нещо ми става.. и тубя смелост :?
70 gr of pure vodka if you know what i mean(ne se ebavam)
Събери смелост и й кажи, нищо не губиш, а и щом мислиш че те харесва, побързай, не пропилявай шанса си!!! :mrgreen:
Днеска като я видях и отново сякаш се отказах...просто незнам какво става!
#-o #-o #-o
Гошко Хубавеца
12-14-2006, 16:04
Заведи я на купон/дискотека, напийте се заедно и сичко ще стане само..
Събери смелост и й кажи, нищо не губиш, а и щом мислиш че те харесва, побързай, не пропилявай шанса си!!! :mrgreen:
I az mislq taka 8-[
Tender Poison
12-14-2006, 18:11
Ми как ли?Преодолей го!Момичетата обичат по-смелите 8)
Днеска тъкмо се реших да и кажа, но в този момент тя ми заговори за некви други момчета- как я свалали, еди квоси, еди щоси и аз се отказах :-&
Баси кво да правя?
:roll:
nqma kak da razbere6 ako ne q popita6! davai smelo ! ni6to ne gubi6 puk toku vij i tq te haresva i samo 4aka ti da napravi6 purvata kra4ka ! O:) O:) O:)
Whisperry
12-16-2006, 07:58
Според мен като се е разприказвала за другите момчета, просто е искала да ти намекне, че не си единствен и по-добре да побързаш, за да не я изтървеш :mrgreen: Това ми звучи като "Here's the key to my heart, use it before I change the lock" ("Ето ти ключа за сърцето ми, използвай го, преди да сменя бравата.") :-D :-D :-D Затова действай, ако те е срам да й го кажеш очи в очи /има и такова нещо/, изпрати й писмо, бележка, питай я в чата или се уговори с някоя нейна приятелка, на която имаш доверие, да "опипа почвата", да си поговорят за теб и да разбере тя какво мисли за теб, как те възприема и т.н. Или пък начина с напиването, на който не съм особен почитател, но сигурно действа :mrgreen: Действай и ти/и по-добре когато сте насаме/!!! Късмет! :wink:
Ако и кажа по Скайпа, дали ще е тъпо?
LaPeNcEto0o
12-16-2006, 08:02
kaji i ni6to ne gubi6 pyk ako ne tte xaresva ni6to ima i drugi sladki momi4eta
А примерно, може ли да ме харесва, но като и кажа по Скайпа тя да си помисли че съм страхливец и да ме "зареже" ? :?
Whisperry
12-16-2006, 08:08
Ако и кажа по Скайпа, дали ще е тъпо?
Мне, не мисля, че ще е тъпо... ако си убедителен, ще успееш :mrgreen: Има си и трикове... просто й кажи какво чувстваш, ще оцени искреността ти, надявам се... успех! :wink:
После кажи какво е станало ... 8-[ :mrgreen:
Ще кажа, само да я засека онлайн :)
lady_bird
12-16-2006, 08:30
ami ne moje6 da bude6 siguren,po-dobre riskuvai-otidi pri neq i si pogovorete,napi6i i nqkoq belejka i i q dai taini4ko v rukata.nz,izmisli ne6to...podari i cvete! nqma momi4e,koeto da ne obi4a cvetq :)
Talisman
12-17-2006, 17:47
Mi trqbva nqkak si da preodolee6 tozi sram :cry: Jelaq ti uspeh :smt008
Ако и кажа по Скайпа, дали ще е тъпо?Аз така направих може би не успах да видя изражението ми,но се надявам да съм бил обедителен и да съм я впечетлил поне малко.
Не е влезала онлайн от 3 дни :cry:
Утре като я видя, пак ще направя опит да и кажа....
Оня ден я видях с друг :( :( :( :(
Сега се стремя да я отбягвам, и тя днеска дори ми каза че ми е сърдите защото съм я отбягвал...... :|
the black cat
12-21-2006, 14:18
kakvo zn 4e si q vidql s drug? celuvala li se e s nego i t.n. ili toi q e svalql ili kakvo?