Влез

View Full Version : Дайте ми съвет !

neznaino_f
12-13-2006, 18:29
хора намирам се във много гадно положение,баща ми го е прихванала някаква страшна ревност,въобразява си какви ли не работи че майка ми му изневерявала,а това не е вярно!от 5 месеца много често се получават някякви страшни кавги,със виканици и т.н. :( На косъм бяха от развод но само заради мене и брат ми не го направиха.Нямам идея какво да правя,говоря и със единия и със другия но не ме слишат.плс дайте съвет :( :( :(

Sladkata_Nansi
12-13-2006, 19:12
Mnogo gadno,naistina!Tova e edin ot nai-tajnite momenti!Moite roditeli kato se skarat poniakoga i na men sarceto mi se kasa!Mi ne znam kakvo moje6 da napravi6 po vaprosa,osven da govori6 s tqh i da im obqsni6 ti kak se 4uvstva6,pak drugoto si e tehno re6enie! ;)

GAULTIER
12-13-2006, 19:14
Ти едва ли ще можеш да направиш нещо.Може би проблема е много по сериозен от това, за което предполагаш че се поражда.И родителите никога не биха се заслушали в съветите на децата си, затова не прави безполезни опити!!!

12-13-2006, 19:17
ti si napravila vsi4ko vuzmojno.tova si e tehen spor i ti i brat ti edva li mojete da promenite ne6to.ako roditelite ti ne sa 6tastlivi zaedno i se stigne do razvod,te pak 6te si ostanat tvoi roditeli i nqma da se promeni otno6enieto im kum teb.i vse pak moje skoro ne6tata mejdu tqh da se opravqt.6tom maika ti naistina ne mu izneverqva,toi 6e razbere,4e nqma osnovanie za sumneniq i 6te se sdobrqt pak.kakvoto i da stane tova si e majdu tqh.te sa se jenili i sega da se opravqt.

12-13-2006, 19:20
Ами съжалявам,че ти го казвам но мисля че ще е по добре да се разведат.Защото малко или много как мислиш че се отразяват тея караници върху майка ти.Все пак не бива да жертваме един човек в името на семейството.Знам че ще ти е гадно,но повярвай ми хиляди пъти по-добре ще ти е без непрекъснатите караници помежду им не само за теб,но и за тях.И все пак ако си решила да се опиташ да им помогнеш,ще трябва много добре тримата да си поговорите с баща ти и да му обясните,че тези непрекъснати скандали без причина не се отразяват добре на никой и че по този начин не само нарянава майка ви но и вас :!:

neznaino_f
12-14-2006, 08:57
благодаря за съветите на всички,дано всичко да се оправи :(

Always`Sad
12-14-2006, 10:12
Еми вижсъжелявам че ти го казвам и аз, но може би проблема е нмного по-голям от тоа за което ти си мислиш, че е. Така че може би ще е по-добре да се разделят, но ти не ги обвинявай за това. Фактът че се разделят не означава че ти си виновна или че пък трябва заради теб да пстанат заедно.

black_boy
12-14-2006, 11:53
Ти едва ли ще можеш да направиш нещо.Може би проблема е много по сериозен от това, за което предполагаш че се поражда.И родителите никога не биха се заслушали в съветите на децата си, затова не прави безполезни опити!!!

koalka
12-14-2006, 14:09
Нормално е да не те слушат.Все пак за тях си все още дете,въпреки че може и да не е така,незнам.Просто се надявай майка ти да го убеди,че греши и всичко да си бъде по старо му.

BunnYY_f
12-14-2006, 14:41