Влез

View Full Version : Помогнете приятелката ми е по-голяма .. ?

Човек в нужда!
12-13-2006, 19:12
Ми значи няма значение как стана, но стана ! Приятелката ми е на 19, а аз на 16 и е доста по опитна от мен. Проблема е във секса все още не сме го правили, но аз сам навит и тя е навита, проблема е че незнам дали ще я задоволя яко .. правил съм секс няколко пъти, но с доста по неопитни и това ме притеснява ..? Какво предлагате да направя, за да й е хубаво, тц много ме притеснява тфа деа ... ? Някакви предложения ?

Jenninka
12-13-2006, 19:16
Zemi si kaka da te otraka:)Sled kato e po-opitna tq she te u4i..:)

GAULTIER
12-13-2006, 19:23
Просто се остави на течението и се отдай на мига, ако постоянно мислиш дали ще се справиш едва ли ще е много доволна :-k Давай на пред пък квото стане....изобщо не сядай да му мислиш много,много [-X

malka_sladuranka
12-13-2006, 19:26
просто се отпусни и страстта сама ще дойде ;)

Човек в нужда!
12-13-2006, 19:29
Просто се остави на течението и се отдай на мига, ако постоянно мислиш дали ще се справиш едва ли ще е много доволна :-k Давай на пред пък квото стане....изобщо не сядай да му мислиш много,много [-X
Е да, обаче как да го превъзмогна това, постоянно си мисля, как е била с по-големи и уж по-опитни тцтцт, обичам всичко да е изпипано и невероятно, но сега ми е трудно помогнете някъкси ....

malka_sladuranka
12-13-2006, 19:32
Е да, обаче как да го превъзмогна това, постоянно си мисля, как е била с по-големи и уж по-опитни тцтцт, обичам всичко да е изпипано и невероятно, но сега ми е трудно помогнете някъкси ....

и какво като е била с по-големи и по-опитни сега си е избрала да е с теб нали така..никой не я е принуждавал да стои с теб?!?нали..значи иска теб..може да и харесва точно тоеа че си по-малък и по-неопитен ;)

12-13-2006, 19:35
И какво ако не я задоволиш щом си на толкова,тя трябва да очаква,че нямаш много опит.Ти представяш секса едва ли не като изпитание просто се остави на течението и се ръководи от чувствата.Айде пожелавам ти успех :wink:

GAULTIER
12-13-2006, 20:13
Абе защо всички си мислят, че като си по-голям си по-опитен?Ама не винаги е така......Казах ти спри да мислиш за такива глупости и ще видиш ,че няма да съжаляваш.......хайде успех и да не забравиш да се похвалиш.... :P

12-13-2006, 22:40
Zemi si kaka da te otraka:)Sled kato e po-opitna tq she te u4i..:)

толкова си умна!

PLAMENKO
12-14-2006, 08:15
xaaxxa шОк о УЖасС

ачката
12-14-2006, 08:21
всички те саветват едно а аз ще те саветвам друго! :P
набий си 2-3 чекии предварително и скачай в секса може да не е качествен поне ще е дълго време! и това е нещо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

i'm so excited!
12-14-2006, 08:40
защо като е по-голяма непременно трябва да е по-опитна? :P може само ти така да си мислиш:))
давай смело

tanita_g
12-14-2006, 11:03
Може да не е много опитна.............Така,че дерзай...........

panterata
12-14-2006, 11:04
абее спокойно :) тя си те харесва такъв какъвто си :) ако тръгнеш да се притесняваш наистина ще се изложиш :)

SINDEL
12-14-2006, 11:05
Не е задължително да е 4ак толкова опитна - може да не прави секс от 12 годишна все пак :roll:

12-14-2006, 11:08
Ми значи няма значение как стана, но стана ! Приятелката ми е на 19, а аз на 16 и е доста по опитна от мен. Проблема е във секса все още не сме го правили, но аз сам навит и тя е навита, проблема е че незнам дали ще я задоволя яко .. правил съм секс няколко пъти, но с доста по неопитни и това ме притеснява ..? Какво предлагате да направя, за да й е хубаво, тц много ме притеснява тфа деа ... ? Някакви предложения ?

:shock: :shock: :shock: Ако това не е поредната ебавка, то значи че 19 годишна със 16 годишен трябва да е доста изперкала за да тръгне.

{Poison}
12-14-2006, 15:29
Ха,щом си е хванала по-малък едва ли има толкова опит,по принцип момичетата,които имат партньори-по-малки от тях имат някакви комплекси.Замисли се ти си на 16,а тя на 19.

corpseOfLove
12-14-2006, 15:41
Ako hodite otdavna budi sigoren 4e ti izneverqva 6toto tq e na 19 nemoje bez sex i spoko fani q za krakata i dai si4ko ot sebe si .

shizzle
12-14-2006, 15:51
corpse`of`love, само да ти кажа, че подписът ти почти означава "аз обичам дъщеря си" на руски. Надявам се си съзнателен относно факта :)

bungle
12-14-2006, 16:00
Е това ще да е българо-руски...щото нали люблю...е обичам.Мешана скара.

shizzle
12-14-2006, 16:05
и трябва да е "дочку" или нещо от сорта, забравил съм вече падежите ^_^

Човек в нужда!
12-14-2006, 16:34
Не е задължително да е 4ак толкова опитна - може да не прави секс от 12 годишна все пак :roll:
Аве прави секс, даже тя ходеше с един, но аз знаех и въпреки това кат се видиме си се целуваме, опипваме и вече ше се и изчукаме явно :)

deidiy
12-14-2006, 16:40
абе какво ти пука че си по-малък ти ако тръгнеш да се притесняваш тя ще разбере че си по-неопитем от нея такаче давай смело все пак щом е с теб явно не иска само секс(иначе щеше да си хване некой по-голям) :-D

Георги Рогачев
12-15-2006, 16:19
Ха,щом си е хванала по-малък едва ли има толкова опит,по принцип момичетата,които имат партньори-по-малки от тях имат някакви комплекси.Замисли се ти си на 16,а тя на 19.

=D> Точно така е

ninsy
12-21-2006, 20:59
Накаряй я да те върже и тя да контролира нещата :-)

shadow4e
12-21-2006, 21:10

хахахха.... имали комплекси. Комплекси имат тези, които не могат да излезнат от рамките на общоприетите "правила" и страдат от предразсъдъци. С това, че момиче е избрало да бъде с по-малко момче, въпреки че знае, че точно такива с мислене като твоето ще я упрекнат, доказва, че е надраснала тези хора и не плаща данък обществено мнение.

А по темата, най-важното е да не се притесняваш, дай всичко от себеси и тя ще остане доволна определено:)

c0ca1na
12-21-2006, 21:16

хахахха.... имали комплекси. Комплекси имат тези, които не могат да излезнат от рамките на общоприетите "правила" и страдат от предразсъдъци. С това, че момиче е избрало да бъде с по-малко момче, въпреки че знае, че точно такива с мислене като твоето ще я упрекнат, доказва, че е надраснала тези хора и не плаща данък обществено мнение.

А по темата, най-важното е да не се притесняваш, дай всичко от себеси и тя ще остане доволна определено:)
Много правилно , защото чрез това си поведение момичето доказва само че е независимо от ничие мнение и ходи и спи с този , който наистина и харесва , а не като 80% от българските момичета (ако мога така да ги нарека) , за които е задължително да ходят с 10 години по-голям от тях , който естествено кара Mercedes .......... аре да не си говорим за комплекси а ? :evil:

shizzle
12-22-2006, 07:19
Стига, аз се "комплексирам" само като видя как пред общежитието спира шибания мерджан и в него - някакво младо пишлеме на моите години. Мама му купила играчка!

bulgarche
12-22-2006, 11:21
Еми както с всяко друго момиче бе! какво като "е много по-опитна от мен"? Просто прави секса заради нея, а не заради себе си ;)

gangbang
12-22-2006, 12:46
Бе възрастта не определя опита :D

sherry
12-22-2006, 13:00
Какво? :shock: Да е комплексирана ли? :smt017 Това, че е харесала момчето, не значи, че е комплексирана! По - скоро значи, че е силна и свободна личснот, че не се интересува от хорското мнение и следва сърцето си, обича го=>с него е, голяма работа, че е по малък!

По темата - Не се притеснявай, няма да ходиш на изпит :-) Отпусни се и се наслади на мига, даже да не е хубаво както ти се иска, пак ще имаш шанс да бъдеш с нея.