Влез

View Full Version : za6to se dyrji taka?

12-13-2006, 19:27
zdraweite. iskam da wi razkaja ne6to i da wi pomolq za sywet kakwo da prawq i da wi popitam za6to se dyrji taka? Zna4i s priqtelqt mi hodim blizo 9 meseca. Po4ti ne izlizame zaedno naposledyk. wse toi e zaet ne6to i ne mojem da se widim. no abs winagi 6te nameri wreme za pr si i syu4enicite si. non stop kato se zase4em w 4ata ili ako se widim mi powtarq, 4e me obi4a, a dori ne si prawi truda da se widim powe4e ot wednuj sedmi4no. az sym stra6no mn priwyrzana kyn nego i prosto ot towa mi stawa adski gadno. stra6no qko se izdynih zaradi nego w daskalo. Minalata godina ostanah na 3 poprawki zaradi mom4e, ne iskam powe4e. no kakwo da naprawq?! Ne mi izliza ot glawata! priqtelite mi mi kazwat 4e nqma da me zareje i 4e prosto nqma wreme. Do skoro i az taka si mislih, no we4e se symnqwam. W nedelq se widqhme za 2 4esa na edna ssre6ta na edin forum. toi se izpusna pred men, 4e minalata sedmica (tazi sysy sre6tata) e hodil 3 pyti na kino s pr, a na men nito wednyj ne mi se obadi. Zabrawi i 8miqt ni mesec, a toi ne e takyw poprincip. Molq wi kajete mi kakwo da prawq i zashto se dyrji taka? 4uwstwam se adski typa kato postypwa taka. ](*,)

pussycat
12-13-2006, 19:33
Определено във връзката ви куца нещо. Не искам да ти става гадно но по самото държание на приятеля ти си мисля че или има друга или иска да се разделите. Незнам но по - добре да си поговориш с него :roll:

bacterium
12-13-2006, 19:43
Ех...само едно знам в ужасно положение си :cry: . Мисля че пусикет е права и трябва да говориш с него...да му кажеш какво мисилш в очите

sherry
12-13-2006, 19:55
Определено постъпва кофти, но това не значи, че всичко се проваля.
Може би се чувства задушен и иска да прекарва повече време с приятелите си, да се чувства по - свободен. Сигурно наистина те обича, просто е в такъв период... Вярвам, че всичко ще отмине. Ама и ти недей да настояваш много да се виждате, ще видиш как сам ще започне да настоява, за да не те загуби :lol: Излизай с приятелки, не мисли постоянно за него, не се натъжавай.

12-13-2006, 19:56
goworila sym s nego i ni6to!!! neprekusnato mi se kara, 4e se sduhwam. A kak da ne se sduhwam w takowa polojenie?! no moje i da ima druga da.. winagi sym go rewnuwala taini4ko. mnogo hora sa mi sa se 4udili kakwo hareswam w nego i sa me pitali "kakwo mu hareswa6? Nito e krasiw, slab ili s tqlo!!". no toi e taka mil i dobyr. winagi znae kakwo i koga da kaje ne6to. i o! celuwkite mu sa taka topli i bojestweni! taka nejni... wseki dopir i pogled.. taka kadifeni i sladki... winagi me kara da zabrawq problemite si. no zashto e taka studen?!

12-13-2006, 20:00
Определено постъпва кофти, но това не значи, че всичко се проваля.
Може би се чувства задушен и иска да прекарва повече време с приятелите си, да се чувства по - свободен. Сигурно наистина те обича, просто е в такъв период... Вярвам, че всичко ще отмине. Ама и ти недей да настояваш много да се виждате, ще видиш как сам ще започне да настоява, за да не те загуби :lol: Излизай с приятелки, не мисли постоянно за него, не се натъжавай. Kak moje da se zadu6awa kato nito mu pi6a i nito mu zwynq?! Dyrji se taka powe4e ot 2 meseca!! W na4aloto mu zwynqh prez 2-3 dni, a sega we4e ne, za6toto nikoga ne me slu6a i mi otgowarq ednosri4no!! :smt010

bacterium
12-13-2006, 20:02
За не знам си кой милионен път го казвам смейте ми се ако искате ставам банална - ЛЮБОВТА Е СЛЯПА

MoHuTo
12-13-2006, 21:18
Ами определено във връзката ви куца нещо, за да се държи така с теб!Ако наистина те обича би намерил време да излезете...колкото и да е все пак си му гадже!А и това че е забравил за 8мия ви месец...хммм..мн подозрително е..най-добре говори с него и се разберете!Успех.. ;-)

12-13-2006, 22:57
zdraweite. iskam da wi razkaja ne6to i da wi pomolq za sywet kakwo da prawq i da wi popitam za6to se dyrji taka? Zna4i s priqtelqt mi hodim blizo 9 meseca. Po4ti ne izlizame zaedno naposledyk. wse toi e zaet ne6to i ne mojem da se widim. no abs winagi 6te nameri wreme za pr si i syu4enicite si. non stop kato se zase4em w 4ata ili ako se widim mi powtarq, 4e me obi4a, a dori ne si prawi truda da se widim powe4e ot wednuj sedmi4no. az sym stra6no mn priwyrzana kyn nego i prosto ot towa mi stawa adski gadno. stra6no qko se izdynih zaradi nego w daskalo. Minalata godina ostanah na 3 poprawki zaradi mom4e, ne iskam powe4e. no kakwo da naprawq?! Ne mi izliza ot glawata! priqtelite mi mi kazwat 4e nqma da me zareje i 4e prosto nqma wreme. Do skoro i az taka si mislih, no we4e se symnqwam. W nedelq se widqhme za 2 4esa na edna ssre6ta na edin forum. toi se izpusna pred men, 4e minalata sedmica (tazi sysy sre6tata) e hodil 3 pyti na kino s pr, a na men nito wednyj ne mi se obadi. Zabrawi i 8miqt ni mesec, a toi ne e takyw poprincip. Molq wi kajete mi kakwo da prawq i zashto se dyrji taka? 4uwstwam se adski typa kato postypwa taka. ](*,)

Ami poiskai da izliza6 zaedno s nego kato e s priqtelite si... kaji mu 4e iska6 da ste pove4e vreme zaedno... pogovori sus nego, nqma magii za opravqne na ne6tata

cekcuty_
12-14-2006, 10:04
mila i spored mene ne6ty vav vrazjata vi kyca...i moq savet ee da se otdrapne6 malko ot nego , moje katty ti kaza 4e si mn privarzana kam nego i toi qvno go vijda tva i moje da e ohladnql malko ...zatva kogato te tarsi 2 3 -ti ne my se varzvai i my otkaji da se 4ykne malko..ili pak nai dobre my kaji vsi4ko v o4ite pak v kraina smetka koto stane nezamenimi hora nqma ..kamset {}

kofti_nick
12-14-2006, 12:40
Според мен тоя ти кръшка яко :::

koalka
12-14-2006, 13:37
Приятелите му ти казват,че той по принцип няма време,обаче как така излиза с приятели,съученици.Не е искрен според мен,че те обича,защото,ако те обичаше при всеки удобен момент нямаше да има търпение да се видите,да се целунете и т.н.Днешните тийнейджъри са се научили да казват "обичам те" все едно това се казва всеки ден,но няма значение.Ако те обичаше щеше първи теб да попита дали ще ходиш на кино.

BunnYY_f
12-14-2006, 13:59
Определено има проблем. Не е нормално човек, който е знаел кога се навършват 6 месеца или нещо подобно изведнъж да забрави за 8-ия месец (не че е някаква паметна дата, но все пак малко романтика никога не е излишна)! Бих те посъветвала да се вслушаш в предните мнения и да спреш да го търсиш и да му звъниш! Изчакай и виж какво развитие ще имат отношенията ви! Успех!

qHu4Ka
12-14-2006, 17:15
MiLicHKa sp0red mene ili si ima dryga i iska da se razdelite ili e f tak1f peri0d f k0ity e re6il 4e tqra se 0tdr1pne 0t teb!ne 4e iskam da te pla6q .... :-s n0oo seki 4yek ima tak1f peri0d f k0ity iska da e 0tdale4en 0t 0stanalite i t.n....n0o0o tfa mi se stryva malky s1mnitelny smis1l tak1f da namira vreme za priqtelite si a za tep ne...sp0red men trqbva da pr0vedete seri0zen razg0v0r i da yt04nite ne6tata mejdy vas dfamata... :|

Tender Poison
12-14-2006, 18:29
Аз пак съм за тва да го попиташ какво става м/у вас...Мисля че истината е най-доброто нещо в една връзка или по-точно искренността \:D/

12-14-2006, 20:58
Направо го хвани за раката, заведи го в близкото КАФЕ и.... проведете един разгвор... сериозен разговор!!! Кажи му че не можеш така и толкува - да си избира : С теб или БЕЗ теб!!! Ако каже че НЕ те иска ... не губиш чак толкува. Ако наистина го харесваш почакай преди да си тарсиш ново гадже - може след 2-3 дена да дойде да ти се моли в краката.