View Full Version : Moderated:Защо все се влюбвам в неподходящо момче?
Нещастна
12-13-2006, 19:49
Защо винаги ми се случва така,че да се влюбя в неподходящо момче и то да ме иползва само за една нощ,в смисъл не да спя с него а само кiss...Може би аз съм си виновна и съм.... #-o #-o :smt011 ](*,) :smt010 :smt010 :smt010
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
pussycat
12-13-2006, 19:54
Ами използвай го и ти де какво толкова. Ама как така си успяла да се влюбиш в него за една вечер? #-o
bacterium
12-13-2006, 19:54
Май просто трябва да чакаш малко преди kiss за да не сбъркаш момчето. За кой ли път ще кажа - любовта е сляпа ама щом момчето те използва за една целувка явно с епознавате от 1-2 седмици нааааай-много т.е. малко трудничко да се влюбиш ;)
FireSweet
12-13-2006, 19:56
Ами не знам може би проблема може да е в това какви момчета си избираш или в това как се държиш като цяло!Огледай се около себе си и се замисли каква може да е причината!
Нещастна
12-13-2006, 19:59
Вече нямам желание за нищо,разбирате ли ме?? :( Днес само съм мислела за проблемите си и се замислих,като умра ще ми е много по лесно,не ме интересува какво ще става...Защо всеки те използва и те прави на глупак,защо животът е толкова несправедлив към някой хора...Преди като четях проблемите на всеки,давах съвети с удоволствие и с цел да помогна,а сега..... :smt010 ,нямам желание дори и да ги погледна,нямам желание да излизам....Само седя пред кмпютъра и слушам тъжни песни,гледайки в една точка...И си мисля за момчето,което беше с мен,как ме целуваше,какво ми говореше,как ме гушкаше... ](*,) .Знам,че не трябва да мисля за отминали моменти,дори и да са били ТВЪРДЕ крадки....ЗНАМ,но какво да правя като само за него мисля,макър че той не заслужава...Ама капка дори! :smt010 :smt010 :smt010 Ще има ли някой ден щастие и за мен.....???Защо дори като ме види ..... се прави,че не ме познава,а каакво правеше доскорооо......... :smt086
bacterium
12-13-2006, 19:59
Мда често проблема е в самото момиче...прекалено провокативно поведение или някое изрязано потниче....понякога носят грешното послание
НещастнА
12-13-2006, 20:07
Държа да подчертая,че съм момиче,ако някой не е разбрал... :cry: ,макър че вече се чувствам като нищо!Познаваме се от многооооооооооооооооо време,винаги ми е говорил хубави думи....Но сега какво....Ето,бях с него,явно вече се е задоволил,май трябва да приема съдбата си :cry: ...Случвало ли ми се е,човек който познавате да прави така???Когото харесвате от страшно много време и сте искали ВИНАГИ да бъдете с него,когато и да ви предложии???Пожелавам ви да не ви се случва,супер гадно е...Дори и не знам какво искаше и какво иска,дали въобще иска сега нещо от мен...Казват ми да не се занимавам с него,защото не заслужава....НО как????Не мога да забраня на чувствата си.... ](*,) А ЗНАМ,че не трябва.....Какво искааа??..Знам,че не можете да ми отговорите,НО исках да споделя,за да видя дали ще ми олекне....За сега не става...
Нещастна
12-13-2006, 20:13
Искам да ви питам нещо,което е далеч по-различно от темата,която пуснах и от въпросите,които ви питах....Малко ме е :oops: да си призная,че не знам как става,но как си слагате сники под подписа и под името,като я нямате в дадените аватари във форума???
ti naistina li misli6 4e kogato myj celuwa momi4e q izpolzva q porasni
Нещастна
12-13-2006, 20:44
Еми не знам,той е показвал по доста други начини,че ме използва...А и не казах,че си има приятелка,която не вижда всеки ден.....То си личи от 100км,че ме използва,но дано ти си прав,силно се надявам :?
Да не си мислиш, че само ти си нещастна!Много хора са така но успяват да се справят, само че и аз като тебе не мога да се справя!Гадно ми е, но се мъча да не го показвам!Просто някои момчета не знаят какво искат...явно и двете сме попаднали на такива :-k :smt012 :smt010 ](*,)
He3HauKa
12-13-2006, 20:54
Не бива да се отчайваш.Всеки има такива периоди,всеки е бил разочарован,но това не означава,че никога няма да си щастлива.Колкото и сиво да ти изглежда бъдещето,може да си сигурна ,че един ден ще си щастлива и ще откриеш човек ,който наистина ще те цени .А това ,че нямаш желание за нищо,е просто защото си депресирана,а единствения лек е да излезеш с приятели,да се разсееш и т.н. Желая ти успех :roll:
Нещастна
12-13-2006, 20:55
Знам,че не съм единствената тук с проблеми,но исках да излея това нещо,което бих го казала на него...Съжълявам,че и ти си попаднала на такъв,който не знае какво иска...Страшно гадно :cry: ....Ще го преодолеем,но аз няма да го направя скоро :-k
Нещастна
12-13-2006, 20:57
Мерси много за пожеланието и за това,че някой се опитва да ми помогне и успява...Найстина не знам какво ще правя без този форум...Има много добри хора тук...Да ти се връща 3-но пожеланието:)