View Full Version : Брекети
Имам един въпрос към вас - ако видите някой човек, от противоположния пол да носи брекети - ще се отврътите ли или нещо от сорта? Да уточня - брекети, това са нещо като шини, които се слагат на зъбите, с цел изправяне.Носят се постоянно. Задавам ви този въпрос, тъй като наскоро аз си сложих тези брекети.
Виждал съм момичета с такива и да си кажа правичката ги намирам за сексапилни.
mi az predi 3 sedmici se vlubih ot pryv pogled v momi4e s breketi samo 4e za jalost trypkata otmina
pussycat
12-13-2006, 20:29
I az sam nosila takiva predi 5 god nqkade oba4e ne se nosqt za postoqnno a az gi nosih 2 god i mn im se kefeh. I se radvam 6toto sega zabkite mi sa naredeni i imam mn hubava usmivka :mrgreen:
pussycat postoqnno iskah da kaja che ne se mahat ot zabite prez tozi period v koito gi nosi6, ina4e i az 6te gi nosq 2 godini
Of..tva sa nai-otvratnoto ne6to.......biva otvyn ,ama kak se 4yvstva6 gokato gi nosi6,dobre 4e se ottyrvah ot tqh,ina4e otvyn ne sa tolkova gnysni!
Li4no za men e gnusssss :-s
He3HauKa
12-14-2006, 17:05
Няма никакъв проблем :lol:
Добре,знаеме какво са брекети,все пак не падаме от Марс.Не,няма да се отвратя,не виждам причина.
Rocky_girl
12-14-2006, 17:30
az nosq i si nosq s gystooooo
Dko vidq mom4e...ne nqma da se otvratq..sladko e :P
Tender Poison
12-14-2006, 17:50
В никакъв случай
FcheSladko
12-14-2006, 18:08
Аз си нося моите от 2 години май вече.. не ги забелязват мн-мн хората и не мисля, че е гнусно :smt018 :)