DDDDD
12-13-2006, 21:28
Obi4am te.Za6to????Za6to prodaljavam???Za6to se unizqvam ????Za6to zabravih za svoeto dostoinstvo i gordost o6te predi godina kogato se vlubih v teb.Napvavih kakvo li ne za da si te varna i da bada s teb.Napravih vsi4ko...no se obejdavam 4e sled vsi4ko sas teb sled vsqka na6a celuvka vsqka pregradka,vseki mil pogled az se vlubvam vse pove4e i pove4e.Bi trqbvalo da te namrazq za vsi4ki laji za vsqka duma koqto si izri4al dori i bez da pomisli6 kvo mi kazva6.Tva sa gre6ni dumi.Dumi na 4ovek koito e pil.Da,dumi na piqn.Dumi koito vseki moje da kaje pod vazdeistvieto na alkohola.Dumi koito dori ne pomni6 na sledva6tiq den.Dumi s koito az se zalagvam.Ti si s men netrezven.Piqn.Ti prosto me izpolzva6.S men si ve4erta ,a prez denq dori ne me poglejda6.A ot tva boli.Naistina boli.Ne moa da gledam teb prez denq i da si spomnqm kvo si mi kazal ve4erta.Tva si e podigravka.Omrazna mi da mi kazvat toi te izpolzva.Znam.No kvo da napravq kato ne moa da iztragna tva koeto 4uvstvam ot sarceto si.Ti se podigrava6 s men kazva6 mi edno a na sledva6tiq den pi6e6 na druga 4e mnoo ti haresva i ne ti puka za men.I tva ako ne e podigravka...no nali znae6 vsi4ko se vra6ta.Dano da go znae6.E,az ne ti pojelavam da po4uvstva6 kvo e vsa6tnost nespodelenata lubov.Ne ti pojelavam da razbere6 kak naistina boli ot lubovta.Da blenuva6 po nqkoi a toi da te gleda ot visoko.4akam denq kogato 6te te zabravq.No az neiskam da te namrazq,za6toto ima po dobro ot lubovta i omrazata.A tva e bezrazli4ieto....az prodaljavam da ne vqrvam v spodelenata lubov za6toto samo nespodelenata luvov ostava zavinagi ve4na....OBI4AM TE!!!Pomni go.POMNI 4e te obi4ah no obi4ana ne bqh!!!!!!!!