Влез

View Full Version : MY STORY.........

DDDDD
12-13-2006, 21:28
Obi4am te.Za6to????Za6to prodaljavam???Za6to se unizqvam ????Za6to zabravih za svoeto dostoinstvo i gordost o6te predi godina kogato se vlubih v teb.Napvavih kakvo li ne za da si te varna i da bada s teb.Napravih vsi4ko...no se obejdavam 4e sled vsi4ko sas teb sled vsqka na6a celuvka vsqka pregradka,vseki mil pogled az se vlubvam vse pove4e i pove4e.Bi trqbvalo da te namrazq za vsi4ki laji za vsqka duma koqto si izri4al dori i bez da pomisli6 kvo mi kazva6.Tva sa gre6ni dumi.Dumi na 4ovek koito e pil.Da,dumi na piqn.Dumi koito vseki moje da kaje pod vazdeistvieto na alkohola.Dumi koito dori ne pomni6 na sledva6tiq den.Dumi s koito az se zalagvam.Ti si s men netrezven.Piqn.Ti prosto me izpolzva6.S men si ve4erta ,a prez denq dori ne me poglejda6.A ot tva boli.Naistina boli.Ne moa da gledam teb prez denq i da si spomnqm kvo si mi kazal ve4erta.Tva si e podigravka.Omrazna mi da mi kazvat toi te izpolzva.Znam.No kvo da napravq kato ne moa da iztragna tva koeto 4uvstvam ot sarceto si.Ti se podigrava6 s men kazva6 mi edno a na sledva6tiq den pi6e6 na druga 4e mnoo ti haresva i ne ti puka za men.I tva ako ne e podigravka...no nali znae6 vsi4ko se vra6ta.Dano da go znae6.E,az ne ti pojelavam da po4uvstva6 kvo e vsa6tnost nespodelenata lubov.Ne ti pojelavam da razbere6 kak naistina boli ot lubovta.Da blenuva6 po nqkoi a toi da te gleda ot visoko.4akam denq kogato 6te te zabravq.No az neiskam da te namrazq,za6toto ima po dobro ot lubovta i omrazata.A tva e bezrazli4ieto....az prodaljavam da ne vqrvam v spodelenata lubov za6toto samo nespodelenata luvov ostava zavinagi ve4na....OBI4AM TE!!!Pomni go.POMNI 4e te obi4ah no obi4ana ne bqh!!!!!!!!

MoHuTo
12-13-2006, 21:37
Оле миличка това е мн гадно! :smt009 Наистина от несподелената любов боли, но какво да се прави живота е такъв - гаден!единствено любовта е тази, която ни кара да го виждаме през розови очила, но когато е несподелена.... :smt010 :smt010 :smt010

HopeLesss
12-13-2006, 21:57
Човек сам си причинява такава огромна болка, каквато и най-големия враг не може да му причини. Момиче, стегни се, помисли малко за себе си! Къде забравяш достойството си, гордостта си! Любовта ти не заслужава да бъде насочвана към този боклук с извинение. Стегни се, събери всички сили и гледай да го забравиш, да го изтръгнеш от живота и сърцето си!!!

easy
12-14-2006, 06:57
Zabravi go!Toi ne zaslujava!S edin chovek svetu nesvurshva!Mnogo gubish,no i mnogo ti ostava,samo razkazut shte bude nedovurshen...V lubovta geroite sa dvama,v jivota sam ostavash.Ne plachi,ot sulzi polza nqma!Zabravi go,toi ne zaslujava!!!

Sazi
12-14-2006, 08:21
Offf mnogo e gadno.I az sum imala nespodelena lubov predi godini i znam kakvo ti e :smt010 Znam ,4e nqma da moje6 da go zaravi6...No...Pone se opitai pravi nqkoi ne6ta ,koito da te razseivat,da ne te karat da misli6 za nego :smt012