Влез

View Full Version : MOLQ VI KAJETE MI....

leksi_17
12-14-2006, 09:18
аз съм се притеснила малко и искам да ви попитам тези евини сокчета,това овлажняване го има и при момчетата ли?Защото с моя приятел онзи ден ден ден щехме да ги направим но така и нищо не стана,таи като на мен ми е за парви път,пък и не мисля че все още съм готова..но тои проникна в мен на няколко пати и то преди да си сложи презерватив иии нз не мисля че е било сперма,но имаше нещо такова.Сигорно ще ме помислите за глупава.Но съм се притеснила малко и нямам мн познания за това,реших да пиша и разчитам да ми кажете нещо по въпроса :oops:

ачката
12-14-2006, 09:28
аз само едно не разбирам тея момчета като свършват що не ви вадат пишките а свършват вътре после приятелките им да не спят нощно време и да пишат по така наречени форуми и хората да им се смеят

а потемата доно да не стане играчка плачка. и за друг път да знаеш няма срам не срам или ааа незнам как става неразбирам 1-во правиш една свирка на твоя приятел ама да се изпразни той отива на чешмата мие си го мн старателно след това идва ти му правиш така че да му стане и сама му слагаш гумата и вече чешите. така е като свършва бързо, то момчето не е виновно той е бърз защото те обича и те желае мн такаче няма как това е :) а ако не ........ :)

leksi_17
12-14-2006, 09:33
ми аз мисля че не сварши тогава,ама както и да е. а по вапроса са свирките-не бих го направила :smt019 ама ти малко ме притесни и сега нз какво да правя :cry:

ачката
12-14-2006, 09:37
ем като не можеш да духаш и гума да слагаш ще се научих как се кърми и как се слага памтерс

Майн
12-14-2006, 11:53
Виж, когато си възбудена се овлажняваш, и ако той проникне в теб нормално е овлажняващия секрет да овлажни и пениса му, пък той си е беличък на цвят. При мен редовно се е случвало презерватива примерно да е целят покрит с такъв секрет, когато приятелкат ами е мнгоо възбудена. Ако той е сигурен че не е свършвал не мисля че имаш основание за притеснение.

ачката
12-14-2006, 12:05
ачката рулира :smt118

vvs_go
12-14-2006, 12:12
priqtelqt ti da si mii patkata po 4esto

solveig_m
12-14-2006, 12:50
Zna4i dokolkoto razbrah si vidqla te4nost po penisa mu.Ako e taka eto ti variant.
Pri mujete osobenno pri mladite mom4eta 4esto pri erekciq izpuskat sekret kojto NE E SPRMA tova se dulji na edna jleza koqto pri vuzbuda izpuska ne6to kato smazka kakto pri jenite

Die[FoR]Me
12-14-2006, 15:16
дам така е тфа и при мен се случва :P ма няма никфа опасност но винаги трябва да се взимат мерки(кондом) :).

по темата еми кфо ти кажа той най-добре трябва да знай дали е свършил просто го питай :) айде успех

Heartbreaker
12-14-2006, 18:51
А ти знаеш ли, че не всичко що фърчи се яде?

AzureDiamond
12-14-2006, 18:57
Да,наистина момичетата имат такъв секрет.....98% не си бременна щом казваш,че той не е свършил в теб....споко :)

leksi_17
12-15-2006, 12:35
Blagodarq vi :)))

kurvi mrete
12-15-2006, 13:08
Виж сега мойто курвернско момиченце... тва 10000% ще да е било сперма така че ся оди се джасни от некой блок, иначе след 9 месеца че си мама..... айде и да не забравиш, че ако разберат вашите ще пръснат от бой... така че просто се самоубий!

malka_sladuranka
12-15-2006, 14:51
да и аз знам че има някаква такава смазка ;) така че спокойно ;)

panterata
12-15-2006, 20:21
може да е било от него течност , може и от теб :) н ее сперма спокойно :)

DoPye
12-15-2006, 20:24
аз съм се притеснила малко и искам да ви попитам тези евини сокчета,това овлажняване го има и при момчетата ли?Защото с моя приятел онзи ден ден ден щехме да ги направим но така и нищо не стана,таи като на мен ми е за парви път,пък и не мисля че все още съм готова..но тои проникна в мен на няколко пати и то преди да си сложи презерватив иии нз не мисля че е било сперма,но имаше нещо такова.Сигорно ще ме помислите за глупава.Но съм се притеснила малко и нямам мн познания за това,реших да пиша и разчитам да ми кажете нещо по въпроса :oops:

казвам ти