Влез

View Full Version : Цялата истина за живота

Konfucii
12-14-2006, 10:55
Ех Любов Любов
:)
Цялата Глупост с любовта е много реална и не е вярно че любовта не съществува и сякви подобни любовта е много относително нещо
всеки я намира но по различно време
е има и някои дето си мислят че обичат но всащност ги е страх да не бъдат сами и трагват с първия/първата срещнат/а и сякви такива за бройки и незнам си какви.
Много хора знаят че истинската любов е най-якото нещ в света :)
Няма никво значение къде? как? защо?
Вижте ся чалгата е за влюбени хора :) или за такива дет си мислят че са влюбени филосфията на чалгата е да пеят за живота някви там сас силикон и такива :) бе с две думи голяма Боза :mrgreen:
тва си е мое мнение вапреки че сам слушал приде само чалга и няам думи просто само за тва си мислиш и тка става ти Fix идея и си мислиш
защо всички имат гаджета приятелка приятел нали разбрахте ме :)
защо те имат аз не какво ми има? и тогава почваш да тарсиш
и не намираш нищо и тогава се отчаиваш и казваш има любов
Вижте господ ала бала незнам дали го има но аз варвам че го има както любовта както и духът на коледа всичко това ни прави хора
не убивайте човешкото въпреки всичко аз незнам дали има любов мислил сам си че обичам но назнам защо?
мисля мисля и намирам една причина защото я обичам :)
и просто с тва се изчерпвам да обичаш не означава просто да харесваш някои визуално смисал и тва си е но все пак каквото и да си говорим Вътрешната красота е най-красива :)
ся ще кажете тоз педал :) ама не сам ве и аз харесвам само хубави момичета както всички хубави момичета харесват хубавите момчета нали те :)
хаха :)
забавен сам нали?
какво означава забавен нека проверим? интересно нали?
з а б а в е н получих за и бавен интересно нали ? :)
Все пак всичко си има край както живота така любовта при много хора остава доброто приятелство приварзаноста и добрия секс за много далго време ми тва са протата в любовта :)
за тва се обичат щото всичко им е 6+ :)
нека видим кво става с думата О Б И Ч А М Т Е напоследък стана голям лаф а не чувство и доста пати никои не го изпитва но има и хора които наистина се обичат... :)
Real Love
има сякви неща и аномалии в този кратък но безценен живот
Забелязах че е много важно да имаме вяра защото когато един човек се отчая става много кофти #-o
Хора ако вярвате в любовта ще я намерите но ако не вярвате няма да я намерите може би никога :(
Когато не вярваш няма успех вижте пример SK GAMING IS Believing
това един отбор на Counter stirke аз сам му голям фен реших да дам пример за тва как те спечелиха World Cyber Games 2005 Counter Strike 1.6 Winter когато падаха с 8:0 те повярваха и направиха 8:8 в краина сметка победиха другия отбор това е чудесен пример за вярата в хората в отбора или в случая в човека до теб незнам за вас но аз мисля че за годините ми разбрах много неща много а съм само на 14 :)
момче сам сигорно сте разбра ли :)
Днешното поколение прекарва много голяма част пред компютрите всичко е вируално дори и аз стоя много ама викам майната му 21 век сме забога :) но най-приятно е да си с любимата/любомия да сте в някои парк и да се гушкате и :smt008 kiss kiss и да си приказвате на мен не ми се е случвало още щотото аз само от чата сам имал приятелка и ся уж ще се видим ама не сме от един град а бе дълга история много сам приварзан за нея много често си мисля за нея бях скасал с нея въпреки че сигорно е наи ркасивото момиче в неиния град просто е невероятна ! :)
ама аз немога да отипри нея и тя при мен и само чат и виртуални целувки ко да се праи има и такива глупаци като мен да стоят по цял ден на компа и да си пропилеят живота пред компютъра а бе маината му ко пиша тука и аз :) само си губя времето вместо да прочета нещо полезно да изляза с приятели да изграя един мач и така :) а бе маика му де ебаааа мн псувам
тва бяха мойте виждания искам само да ви кажа
Ти избираш да Вярваш или не? ако не вярваш не намираш
боли то Любов Господ или незнам си какво :)
хора вие избирате !

Crafter
12-14-2006, 11:36
Прочети "На изток от рая".

12-14-2006, 13:15
6to kvo ima tam?

koalka
12-14-2006, 13:33
Някои неща не ги разбрах,но за повечето съм съгласна с теб.И аз съм на мнение,че който не вярва в любовта, няма да я намери,защото винаги ще търси нещо повърхпостно,няма да се задълбочава и т.н.Аз вярвам в нея,защото я чувствам адски силна.Хах,естествено,че е по-хубаво да се гушкаш и целуваш с любимия човек било то в парка или някъде другаде.