View Full Version : sure check
v nqkolko temi 4etoh 4e sure check 4esto ne bili verni.vqrno li e tova?ima li nqkoi na koito test e pokazal gre6no?vse pak na opakovkata pi6e nad 99% to4nost?
BLaCk_LaDY_
12-14-2006, 16:41
mi da ti kaja az lichno ne sym chuvala nqkoe momiche da se oplakva ot Sure check..noo znam li...
еми аз съм чела че са едни от най-добрите :?
Нямам много опит с тези неща, но предполагам, че е като с презервативите. Няма кофти презервативи, има хора, които не знаят как да ги използват. С теста за бременност няма защо да е по-различно, и двата пола са показали, че могат да бъдат безкрайно заблудени.
krem4et0
12-14-2006, 18:45
Е,то пък голямата философия да си направиш тест-пишкаш в чашка, вземаш с пипетите, капеш в 1 отвор и чакаш оказаното време.
Е, то пък голямата философия да сложиш един презерватив - хващаш семедържателя, поставяш го на върха на главичката и развиваш доколкото позволява размера.
Tender Poison
12-14-2006, 19:07
До колкото знам са доста точни наистина
krem4et0
12-14-2006, 19:16
Е, то пък голямата философия да сложиш един презерватив - хващаш семедържателя, поставяш го на върха на главичката и развиваш доколкото позволява размера.
Така си е,ама на някои хора и това им е трудно.
Така си е,ама на някои хора и това им е трудно.
За съжаление и го знаят само на теория, практиката така и не се е състояла. Поздрави Шизъл! :-D :-D :-D
Mmm, Shure Check si e dobyr test...do sega ne sym 4uvala da e prail nqkvi problemi...
Няма такова нещо.
Темата се изчерпа.