View Full Version : Малко помощ?
Angel_dream
12-14-2006, 18:37
Здравейте.Касае се за ОК.Последната ми опаковка от ОК беше на 4.09.06г. тъй като приятелят ми замина за чужбина аз ги спрях,но и без това трябваше да си направя почивката.Въпроса ми е следният.Сега мисля пак да ги започна като чакам на 21-22 да ми дойде неразположението.Дали това,че не съм ги приемала повече от месец,ще ми окаже влияние?Т.е. организма ми ще трябва отново да се пригоди към ОК или за него ще е нещо нормално,след като се е срещал с този вид хормони?Страхувам се да не би да имам зацапващо течение,защото още 1-вата опаковка която взех цял месец имах кръвотечение,а не зацапване.И се почудих какво да правя.Лекарката ми ми каза,че може би хапчетата не ми влияят добре,но след 3-тия месец нямах проблеми с тях( Регулон).А да опитам ли да пия Жанин,защото те се предлагат като едни от най-леките т.е. организма ги приема по-добре?
Благодаря
Umri Vlaina; tva za sex tema li e be, pa4a
Dam ne i e mqstoot na taia tema tka ;)
A za OK taksitata li stava duma axhhehxae :mrgreen:
Kolkoto po temata nqmam si ideq :)
angel_dream
12-14-2006, 18:45
Ami kade da q napi6a temata?Popadnah v tozi forum i vie byrzate da me napadnete vmesto da mi kajete kade da q sloja.OK ozna4ava oralni kontraceptivi za negramotnite.Blagodarq vse pak za "prekrasnite otgovori" ne znaeh,4e nqma da polu4a pomo6t i razbirane,nali za tova za tezi saitove.Uj se pravqt za da se pomogne na horata koito imat nqkakyv vid problem a to.Ha mersi ot takava pomo6t,qvno sym popadnala na gre6noto mqsto.Leka Vi ve4er. :smt019
agneldream
12-14-2006, 18:46
Ami kade da q napi6a temata?Popadnah v tozi forum i vie byrzate da me napadnete vmesto da mi kajete kade da q sloja.OK ozna4ava oralni kontraceptivi za negramotnite.Blagodarq vse pak za "prekrasnite otgovori" ne znaeh,4e nqma da polu4a pomo6t i razbirane,nali za tova za tezi saitove.Uj se pravqt za da se pomogne na horata koito imat nqkakyv vid problem a to.Ha mersi ot takava pomo6t,qvno sym popadnala na gre6noto mqsto.Leka Vi ve4er. :smt019
Za "OK" se posheguvah nqma znachenie... Ami taia tema e primerno Za "zdravni problemi i venericheski bolesti" ili tam kakto e napisano
](*,) ](*,) ](*,) Уморен съм и просто нямам силите вече дори да се ядосвам.
АМА ЕБАХТИ ПРОСТОТИЯТА ДЕТО Е ТОЗИ ДЕН! ТОВА БЕШЕ ЕГАТИ НАФЛЪДЕНАТА ИСТОРИЯ ОТ ИДИОТИ, ГЪЗОБРЪЦИ, МАСТУРБАТОРИ, ПОЦИНКОВАНИ И ВСЯКАКВА ДРУГА НАЙ-ДОЛНА ПАПЛАЧ!!! И ТЪПАТА ПАТКА, ДЕТО Я МЪРЗИ ДА ИДЕ НА ГИНЕКОЛОГ ДА НЕ Й ВИДИ РАЗДЪРПАНОТО ПУТЕ, СЕГА СИ МИСЛИ ЧЕ СМЕ НЯКАКВИ ЛАЙНОЛИЖЕЩИ ЧЕКИДЖИИ ЗАРАДИ ИЗПЕДЕРАСТЕНИТЕ "ГОСТИ". ВИЕ СТЕ ТОВА, КОЕТО ДАРВИН НИКОГА НЕ Е МОГЪЛ ДА ПРЕДВИДИ!! МАМКА МУ И ХИТЛЕР, ДА ВИ БЕШЕ ИЗБИЛ, ВМЕСТО ДА СЕ ГЪРМИ В ШИБАНАТА КОФА! В ТАКИВА МОМЕНТИ МИ ИДВА ДА ВЗЕМА ПИСТОЛЕТА И ДА ПОДОБРЯ ГЕНОФОНДА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!
Kokicha__SUx
12-14-2006, 19:01
Samoubiistvo mu e mamata bate. Ne se pritesnqvai.
krem4et0
12-14-2006, 19:21
виж,аз тези регулон не съм ги пила,но съм пила Диане35 и Логест и никога не съм имала зацапване. Даже-напротив взема ли ги в първия ден на цикъла-менструацията ми спира след 2 дни и не ми идва 2 дни след края на опаковката. не знам защо е така при теб!
АМА ЕБАХТИ ПРОСТОТИЯТА ДЕТО Е ТОЗИ ДЕН! ТОВА БЕШЕ ЕГАТИ НАФЛЪДЕНАТА ИСТОРИЯ ОТ ИДИОТИ, ГЪЗОБРЪЦИ, МАСТУРБАТОРИ, ПОЦИНКОВАНИ И ВСЯКАКВА ДРУГА НАЙ-ДОЛНА ПАПЛАЧ!!! И ТЪПАТА ПАТКА, ДЕТО Я МЪРЗИ ДА ИДЕ НА ГИНЕКОЛОГ ДА НЕ Й ВИДИ РАЗДЪРПАНОТО ПУТЕ, СЕГА СИ МИСЛИ ЧЕ СМЕ НЯКАКВИ ЛАЙНОЛИЖЕЩИ ЧЕКИДЖИИ ЗАРАДИ ИЗПЕДЕРАСТЕНИТЕ "ГОСТИ". ВИЕ СТЕ ТОВА, КОЕТО ДАРВИН НИКОГА НЕ Е МОГЪЛ ДА ПРЕДВИДИ!! МАМКА МУ И ХИТЛЕР, ДА ВИ БЕШЕ ИЗБИЛ, ВМЕСТО ДА СЕ ГЪРМИ В ШИБАНАТА КОФА! В ТАКИВА МОМЕНТИ МИ ИДВА ДА ВЗЕМА ПИСТОЛЕТА И ДА ПОДОБРЯ ГЕНОФОНДА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!
Получаваш пълното ми спонсорство за това! 8)
=D> =D> =D>
shizzle пак им такова таковата с тоя пост :-D
ne vi li e strah, 4e organizma vi 6te s epobyrka ot tiq protivoza4aty4ni?
Да се (е)ПОБЪРКА организмът ми??
Иисусе Христе...
А shizzle като гледам е в страхотна форма. :-D
malka_sladuranka
12-15-2006, 11:18
ква е тая тема бе? :-s
нали осъзнаваш че е крайно време да отидеш на лекар .... полния ти мозък се срина, а дотам че си стинал да подръжаваш на Хитлер не ми се говори :-)
krem4et0
12-15-2006, 18:38
ne vi li e strah, 4e organizma vi 6te s epobyrka ot tiq protivoza4aty4ni?
за 2 години и половина непрекъсната употеба и преди това още 2-3 години с прекъсване-не ми се е побъркало нищо. Абсолятно нормална съм-има ме в темата за снимки-виж,че нито съм с брада,нито съм дебела,нито пъпчасала!
един мой приятел казваше "хваниси приятелка ебия, тъпчи я с провотивозачатачни и като и порасне мустака от тях я изхвърли"
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
а дотам че си стинал да подръжаваш на Хитлер не ми се говори :-)
Всеки интелигентен човек в един или друг момент от живота си се пита дали случайно хора като Хитлер и Сталин (Ленин не го броя, Ленин Е бил прав ^^) не са били прави. Е, естествено, че аз никога не съм го очаквал от теб. Няма какво да си товариш третата мозъчна клетка за това.
а Сталин за какво е бил прав? :?