PDA

View Full Version : използва ли ме той?!

въпросчето
12-14-2006, 18:52
с приятеля ми се разделихме наскоро след повече от година връзка. той го преживява много тежко. разделихме се, защото усещах лъжите му... и по-големи и по-малки, но все пак лъжи! не се бяхме виждали от около седмица, но тази вечер се наложи да се видим. говорихме за общи неща и изведнъж подхванахме темата за секса. аз казах че именно в този момент се нуждая точно от това и той каза "ако искаш ще го направим" аз обаче отказах. но след този диалог поне на 2-3 пъти докато вървяхме той ми говореше за това. казах му, че ако го направим ще бъде само заради секса, а не защото го обичам и той каза, че е съгласен на това.
точно преди да се разделим и да си отива в къщи той ме спря и ми каза "помисли си добре. ако искаш аз винаги съм насреща и можеш да ме потърсиш когато пожелаеш" Тогава го попитах "а ти защо се съгласяваш на това при положение, че знаеш че не те обичам а просто имам нужда от това?" и той ми отговори "искам го по същата причина поради която и ти" и аз го питам "мислех, че искаш защото ме обичаш" и той тогава вика "ами и защото те обича и заради това, и заради другото"... питам го "значи не можеш без секс?" и той вика "наистина не мога без секс, но и не мога да го направя със друга много добре го знаеш"

искам да ви питам той използва ли ме само?! месец преди да скъсаме непрекъснато искаше да го правим. пък и както вече казах скъсахме защото и аз го лъгах, и той ме лъга... та дали ме е използвал и сега използва ли ме пак?!

Tender Poison
12-14-2006, 18:56
Ми не знам,мисля че не те използва...ти го познаваш по-добре ...сама трябва да прецениш :-k

koalka
12-14-2006, 18:58
Определено нещата за него не стоят,както за теб.Предполагам,има чувства,защото ако е само заради секса ще можеи с друга да го направи.

BUBU_to4ka_TO
12-14-2006, 18:59
ne znam dali te izpolzva no az ne bih se navila da legna s nego ako bqh na tvoe mqsto...6tom pyrvo se govori za sex i sled tova EVENTUALNO za liubov....ne6tata ne sa na dobre...

въпросчето
12-14-2006, 19:09
просто ме е лъгал за много сериозни неща редом с по-дребните и за всяка негова дума имам по едно на ум! никога не мога да му повярвам напълно. той може да казва много неща но... аз вече съм взела решение, че няма да легна с него отново! просто искам да знам дали ме е лъгал, че ме обича? може ли през тази година да е искал само секс от мен? подчертавам, че той ми беше първия и когато го направихме първия път беше само с пръсти. тогава аз не исках, казвах че ме боли, той спираше, после пак почваше... не че нещата са станали насила, но не бях особено готова, а той ми повлия въпреки всичко да го напривим.
та използвал ли ме е?![/i][/b]

BUBU_to4ka_TO
12-14-2006, 19:12
mi da izpolzval te e , tova li iska6e da pro4ete6? sled kato si si zadala vyob6te vyprosa dali te izpolzva zna4i e imalo pri4ina i si e absoliutno tvoq gre6ka 4e si se ostavila toi da te manipulira...po dobre za napred bydi po vnimatelna s kogo pravi6 sex

solveig_m
12-15-2006, 09:03
Spored men po-skoro iska otnovo da ste zaedno i az i fr mi kato se razdelihme imahme su6tite slu4aj.i go napravihme i ne sled dulgo osuznahme 4e se obi4ame i ne mojem edin bez drug taka 4e istinata e ,4e sex a splutqva
p.p. Dajte si o6te edin 6ans

Barbie
12-15-2006, 11:05
Не разбрах защо смяташ, че те използва? Защото иска да правите секс, въпреки че знае, че не го обичаш?
Не мисля, че те използва. Просто още има чувства към теб, иска отново да те усети близка, дори и да е за кратко и да е заблуда. (Поне аз от разказа ти с такова заключение оставам.) Сигурна между вас има и физическо привличане... Човекът ти го е казал - и заради самия секс, и (след като казваш, че трудно преживява раздялата ви) защото иска за малко нещата да са както преди...може и да вярва, че това отново ще ви сближи - нали знаеш, надеждата умира последна. Не си втълпявай, че те е използвал...

(Не е моя работа да се бъркам, но ако и ти още имаш чувства към него...защо не опитате отново - на чисто, от нулата. Допускали сте грешки - сега е момента да се поучите от тях, да не ги повтаряте и да изградите една нова, по-силна връзка... Както и да е, това го казвам просто защото смятам, че където има чувства си струва да се опитва...)

D M X
12-15-2006, 11:08
Не те е използвал според мен. Просто човека си иска своето.

mer4eto
12-16-2006, 19:52
mili4ka toi te ispolzva zaradi sexa.ne ti trqbva takova mom4e.imah priqtel sushtiq katot foq se za sex mi govorishe az mu kazvah 4e ne go obi4am a samo zaradi sexa i toi mi vikashe nqma ni6to tofa e kef se pak .zatova skusahme.nedei lqga s nego.nqmashe da go napravq na tvoe mqsto

sherry
12-16-2006, 20:15
Недей да спиш с него. След като нещата между вас са свършили, не предприемай тая крачка. Ще издържиш без секс, не вярвам да си нимфоманка :lol: Не си усложнявай живота. Като си намериш момче, което да е честно с теб(и ти с него), тогава...