Влез

View Full Version : Kakvo da pravq??????????

Djav-Djav
12-15-2006, 10:37
S priqtelq mi pravim sex bez prezarvativ i predi da svur6i toi go izkarva i svur6va v/u korema mi.No vednuj bez da iska se zabavi malko pove4e i 4ast ot spermata popadna v men.Vednaga pih prostinol duo i vsi4ko be6e ok,no sled tova go napravihme s prezarvativ ,no s na6iq lo6 kusmet gadniq prezarvativ se skusa i toi svur6i v men (izcqlo).Govorih s mn priqtelki i te mi kazaha 4e ne moga da go piq pove4e ot vednuj v edna godina,za6toto e mnogo vredno za organizma mi,a na vsi4koto otgore sum na 15g.Napravih si test i be6e otricatelen no nali spermatozuidite stoqt v men nqkolko dni i neznam kakvo moje da stane.Nevuzmojno e da kaja na na6te,za6toto te dori neznaqt 4e vodq seksualen jivot.Strah me e da napravq abort i neznam kakvo da pravq.Idvamata sme se poburkali i ni e strah.Ako moje nqkoi da mi dade nqkakuv suvet 6te sum mu mn blagodarna.Molq vi pomognete mi! :cry:

12-15-2006, 10:38
S priqtelq mi pravim sex bez prezarvativ i predi da svur6i toi go izkarva i svur6va v/u korema mi.No vednuj bez da iska se zabavi malko pove4e i 4ast ot spermata popadna v men.Vednaga pih prostinol duo i vsi4ko be6e ok,no sled tova go napravihme s prezarvativ ,no s na6iq lo6 kusmet gadniq prezarvativ se skusa i toi svur6i v men (izcqlo).Govorih s mn priqtelki i te mi kazaha 4e ne moga da go piq pove4e ot vednuj v edna godina,za6toto e mnogo vredno za organizma mi,a na vsi4koto otgore sum na 15g.Napravih si test i be6e otricatelen no nali spermatozuidite stoqt v men nqkolko dni i neznam kakvo moje da stane.Nevuzmojno e da kaja na na6te,za6toto te dori neznaqt 4e vodq seksualen jivot.Strah me e da napravq abort i neznam kakvo da pravq.Idvamata sme se poburkali i ni e strah.Ako moje nqkoi da mi dade nqkakuv suvet 6te sum mu mn blagodarna.Molq vi pomognete ni! :cry:

lo6oto_mom4e9999
12-15-2006, 10:42
emi kvo da vi pomogna to ne stava tolkoz lesno preebali ste se ,no po hubavo 4akai te ako ne i doide ve4e naistina ste se preebali

SINDEL
12-15-2006, 10:50
Aко все още не са минали 3 дни от гаф4ето с презерватива, по-добре пий Постинор. Не е никак полезно да се пие толкова редовно и като нищо да си прецакаш хормоните за месеци напред, но след като е свършил в теб, шансът да сте направили белята е голям и не рискувай да раз4иташ само на късмет. А между другото кога то4но беше последният път когато си взимала Постинор?

Djav-Djav
12-15-2006, 10:54
emi to4no predi6niq den pih prostinol ednoto hap4e ve4erta i drugoto sutrinta v su6tiq den v koito go ispih vtoroto stana tva s prezarvativa i dneska e 3-tiq den

hakunamadata
12-15-2006, 11:07
zatova se sv1r6va v ustata na jenata xaxaxxaac

hakunamadata
zatova se sv1r6va v ustata na jenata xaxaxxaac

SINDEL
emi to4no predi6niq den pih prostinol ednoto hap4e ve4erta i drugoto sutrinta v su6tiq den v koito go ispih vtoroto stana tva s prezarvativa i dneska e 3-tiq den

Оо, тва ве4е е друга работа :-k
Много скоро си го пила, не става да го взимаш пак. Трябва поне месец да е минал от последния път когато си го взимала. То и на самата бршурка вътре в опаковката пише 4е не трябва да се взима пове4е от веднъж на месец...
Ми не знам кво да ти кажа - няма кво да направиш в слу4ая, просто седиш, 4акаш, след седмица си купуваш тест и се надяваш Постинорът който си глътнала да свърши работата и за двете гаф4ета... Няма как, мацка.

l@zur
най добре питай някои компетентен по този вапрос не приятелки -защото съм убеден че половината неща които ти кажат ще са пълна глупост!

hakunamadata
12-15-2006, 11:08
zatova se sv1r6va v ustata na jenata xaxaxxaac :smt019

SINDEL
12-15-2006, 11:08
Поне из4ислила ли си си - овулацията ти скоро ли би трябвало да бъде?

Djav-Djav
12-15-2006, 11:16
oste mi e neredoven i ne znam to4no koga mi e ovolaciqta po-princip mi idva okolo 20 i nqkoi

SINDEL
12-15-2006, 11:17
oste mi e neredoven i ne znam to4no koga mi e ovolaciqta po-princip mi idva okolo 20 i nqkoi

Лошо, лошо... нещата не са много в твоя полза, но се надявай Постинорът да е спасил положението този път
Късмет ти желая, дано нямаш проблеми :wink:

{Poison}
12-15-2006, 11:19
Върви на гинеколог,той ще ти каже наи-добре.

Djav-Djav
12-15-2006, 11:21
Mnogo ti blagodarq i nie se molim ](*,) no neznam dano vsi4ko e ok :)

Djav-Djav
12-15-2006, 11:23
da no nemoga da otida bez suglasieto na na6te,a te netrqbva da razbirat.A za 4asten mn pari mi trqbvat vse pak ako ne mi dode 6te se probvame da namerim ot nqkude.

{Poison}
12-15-2006, 11:27
Във форума няма да намериш отговор на този проблем,защото повечето потребители имат сексуален"опит" като твоя,всички предположения и догатки са само хипотетични и няма начин да разбереш дали си сгафила или не,ако не се консултираш.А тестовете за бременност ,могат да ти покажат дали си бременна или не 4 дни след "рисковия" полов акт,а не веднга.

krem4et0
12-15-2006, 18:55
Споко-едва ли си бременна. То не става така просто. Сега работата е там,че Постинорът ейства на такова хормонално ниво,че прави невъзможно зачеването. не знам обаче за какъв период. Обаче седи и чакай-след 4-5 дни си вземи и 1 тест. не се тревожи-някои хора опитват с месеци и години и нямат деца. А ако това стане....вече ще го мислим. Стискам палци да няма нищо. А и само 1 нещо-про Постинор се пият двете хапчета наведнъж,защото иначе нямат ефект. Не мога да ги разбера-защо не направят 1 хапче с двойно повече хормони. Много девойки се бъркат така!

Vercetti
12-15-2006, 19:06
zatova se sv1r6va v ustata na jenata xaxaxxaac :smt019
Хуморът ти не е много уместен :smt011

ачката
12-15-2006, 19:08
Във форума няма да намериш отговор на този проблем,защото повечето потребители имат сексуален"опит" като твоя,всички предположения и догатки са само хипотетични и няма начин да разбереш дали си сгафила или не,ако не се консултираш.А тестовете за бременност ,могат да ти покажат дали си бременна или не 4 дни след "рисковия" полов акт,а не веднга. обаче си фотогинична .....

OMG_WTF
12-15-2006, 22:33
Абе хора , не четете ли опътванията. На постинора изришно си пише, че е по добре време след като сте го пили да се уверите че няма бебе и чак тогава да се прави секс отново за да не се стига до тук... сега отиди и запали 1 свещичка, и аз не знам какво да те посъветвам...

XXX_f
12-16-2006, 07:56
mislq , che forumcite po gore sa kazali kakvo da pravish i az bih ti preporuchala da vzimash ve4e protivozachatuchni za da moje da si po spokoina

12-16-2006, 08:13
S priqtelq mi pravim sex bez prezarvativ i predi da svur6i toi go izkarva i svur6va v/u korema mi.No vednuj bez da iska se zabavi malko pove4e i 4ast ot spermata popadna v men.Vednaga pih prostinol duo i vsi4ko be6e ok,no sled tova go napravihme s prezarvativ ,no s na6iq lo6 kusmet gadniq prezarvativ se skusa i toi svur6i v men (izcqlo).Govorih s mn priqtelki i te mi kazaha 4e ne moga da go piq pove4e ot vednuj v edna godina,za6toto e mnogo vredno za organizma mi,a na vsi4koto otgore sum na 15g.Napravih si test i be6e otricatelen no nali spermatozuidite stoqt v men nqkolko dni i neznam kakvo moje da stane.Nevuzmojno e da kaja na na6te,za6toto te dori neznaqt 4e vodq seksualen jivot.Strah me e da napravq abort i neznam kakvo da pravq.Idvamata sme se poburkali i ni e strah.Ako moje nqkoi da mi dade nqkakuv suvet 6te sum mu mn blagodarna.Molq vi pomognete mi! :cry:

Сперматозоидите живеят в матката до 14 дни но се случва и да доживеят до 16-17. Защо мислиш за аборт след като теста ти е отрицателен? Странна история. А с приятеля ти не сте ли мислили просто да го направите с презерватив в началото е? Ей дечурлигата мно сте глупави а почвате да водите полов живот напълно неосведомени. Все едно да тръгнеш да изкачваш стена под 15 градуса ъгъл без никаква екипировка. На кутийките за презервативи тря пише - знаеш ли как се прави?

SINDEL
12-16-2006, 08:47

Сперматозоидите живеят в матката до 14 дни но се случва и да доживеят до 16-17. Защо мислиш за аборт след като теста ти е отрицателен? Странна история. А с приятеля ти не сте ли мислили просто да го направите с презерватив в началото е? Ей дечурлигата мно сте глупави а почвате да водите полов живот напълно неосведомени. Все едно да тръгнеш да изкачваш стена под 15 градуса ъгъл без никаква екипировка. На кутийките за презервативи тря пише - знаеш ли как се прави?

А стига бе! Кви са тия сперматозоиди по 15 дена да живеят :shock:
По-скоро май беше 4-5 дена...

shizzle
12-16-2006, 11:31

Тези сперматозоиди твоите голям живот си живеят, а? Купони, глупости.. 14 ДНИ!!! WTF, МОЙТО МОМЧЕ!? Ми то те цял междуменструален период могат да си се разхождат из момичето, тогава.